Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kérdésem hogy az belemenne ebbe a lapba?[LINK]
hát oké, hogy alakulhatott volna másképp is, de ezzel most mi csak vesztünk, mivel 10k Ft ment ki a semmire, szóval ez kicsikét zavaró 😠
ez elég hülyeség amit most mondtál.... ha meg felment volna 10k-val az ára akkor meg sírnál h mérnem vetted meg akkor, nyugi már örülj h van egy k.rva jó kártyád, neked legalább nem egy sz@ros GT220-ad van....
hát oké, hogy alakulhatott volna másképp is, de ezzel most mi csak vesztünk, mivel 10k Ft ment ki a semmire, szóval ez kicsikét zavaró 😠
Nem a semmire ment ki hanem arra hogy az elsők között volt egy 460-asod. 😉
szerintetek megéri az 5870es videókari DDR5-ös rammal?
Meg
Most láttam,már 40 ezerért is van GTX 460, a Cyclone meg csak 45k,én meg 54-ért vettem,éreztem,hogy várni kellett volna még...
Jó hogy megvetted,mert akár drágulhatott is volna!
Most láttam,már 40 ezerért is van GTX 460, a Cyclone meg csak 45k,én meg 54-ért vettem,éreztem,hogy várni kellett volna még...
A GTX 460 nagyon jó kari 😃 én nem bánkódnék azon a 10 ezer forinton 😆
igazából már most egész olcsón (66k környékén) lehet kapni 5850-et, ha ez még egy 10est csökken, akkor remek vétel lesz
Akinek sikerül 66ér megvenni,akkor az bestbuy lenne!
Legtöbb helyen még mindig 70-80k között mozog az ára..
az milyen fail 38 ezerért 😆
ha lemenne az ára a mostani GTX460 szintjére, akkor lehet h inkább ATI-t vennék
igazából már most egész olcsón (66k környékén) lehet kapni 5850-et, ha ez még egy 10est csökken, akkor remek vétel lesz
Ezt most feleslegesen küldted,mert ismerem az árakat,és sűrűn szoktam nézni az árgépet!
Ha most lenne pénzem,eladnám az 5850-et és belefektetnék egy 5830CF-be!
Ez a reális használt ára
Novemberben jönnek a 67*0-as Radeonok. Én a helyedben egy 6750-re gyűjtögetnék addig. Esetleg megvárod a karácsonyt, és kérsz ajándékba kiegészítést egy 6770-re. 😃
az a baj h csak novemberben tudok majd kártyát venni, és hát őőőő mivel szeretem az Nvidiát, venni akarnék gyorsan egy GTX460-at, hogy nehogy törjem a fejem novemberben h ATI vagy Nvidia???? 😃 de ha azonos áron jobb lesz az ATI, akkor úgyis azt veszek
GTS450 30-35k
5750 30k
5770 35-40k
4850 inkább ne vegyél!
Nem fogja visszavetni a vga teljesítményét? mert én azt hallottam... egyébként jó választás lenne a hd 4670?
én nem vennék már 4670-et most... most jöttek és jönni fognak újak, és nem nagyon drága kártyák, inkább várj még, gyűjtögess 1-2 hónapot attól függ mennyit tudsz gyűjteni egy hónapban, és vegyél egy 5750-et vagy 70-et vagy GTS450-et, vagy még egy 4850 is sokkal jobb szerintem😀
Nem fogja visszavetni a vga teljesítményét? mert én azt hallottam... egyébként jó választás lenne a hd 4670?
Mármint,mi venné vissza a vga teljesítményét?
Abban az árban a legjobb választás a 4670!
Új vga esetén ujrakell telepíteni az op rendszert??
Ati hd46701gb vga-t néztem ki 18ért a mostani gf8600GT helyett
Nem kell, csak a VGA driverjét.
Ati hd46701gb vga-t néztem ki 18ért a mostani gf8600GT helyett
azért hagyták meg ATI-nak, mert az amatőrök úgy tudják h processzorokat gyárt az AMD, és nehogy az legyen h megy a bolt előtt:
AMD HD5670 ? úúúú ennek már nagy doboza van és olcsó is, húde jó proci lehet.... veszek egyet 😃
amúgy jó pénz van az ATI névben, hülyék lettek volna eldobni
De most majd elfogják! Valahol olvastam, hogy nem lesz külön ATI, hanem minden csak AMD lesz!
tudom, de án a múlt időre gondoltam 😀
azért hagyták meg ATI-nak, mert az amatőrök úgy tudják h processzorokat gyárt az AMD, és nehogy az legyen h megy a bolt előtt:
AMD HD5670 ? úúúú ennek már nagy doboza van és olcsó is, húde jó proci lehet.... veszek egyet 😃
De most majd elfogják! Valahol olvastam, hogy nem lesz külön ATI, hanem minden csak AMD lesz!
mi már amd nek hívják öket ?
Már régóta AMD a 4000 re sorozat óta már rájuk is van írva! Csak még használják az ati márkanevet De már egy jóideje amd csak atiként irta még a gyártó is!