Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
philips20 avatar
tasiadam írta:
philips20 írta:
Hogy lehet bekapcsolni az sli t ?

asszem az nvidia drivernél

de nem találom
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
niteforce írta:
fordítsd meg a csatlakozót.
a piros ami a ventibe megy ne a sárgához hanem a piroshoz csatlakozzon

Kössz, megoldottam 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
philips20 írta:

asszem az nvidia drivernél
0
0
0
0
philips20 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
fordítsd meg a csatlakozót.
a piros ami a ventibe megy ne a sárgához hanem a piroshoz csatlakozzon
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
na de hogyan kössem 5V-re 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
úgy lehet hogy 5V-ra kötöd és akkor kevesebb megy.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Hali! Most vettem egy ventillátort. Nem nagyon konyítok hozzá, szóval pls nézzétek el nekem 😆 Szal ráraktam a 4 to 3 pin átalakítót, és beszúrtam. Gond az vle, hogy nem tudom szabályozni a sebességét, még feszültség visszavevésével sem. Rakjam át molex-es csatira, ami 2 pinesre redukálja a 4 pint, és akkor lehet már szoftveresn kisebb feszt adni neki?
0
0
0
0
no avatar
Persze h tudtatok segíteni új alkotásom:laplap: ASRock 785GM -S3 15K proci: AMD Phenom II X4 960T 31K RAM: Crucial 8GB 2x4GB KIT DDR3 7,500 Ft HDD: 500 GB 7200 RPM.táp: Chieftec iarena 500W 10K VGA: ZOTAC Geforce GTX560Ti 59K ház: Thermaltake V3 10K
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Szia! Ez serintem eleg szar tap,en vennek vmi normalisabbat.Pl😶FX,Corsair,Chieftech,ADATA,ENERMAX

Remelem tudtam segiteni😀
0
0
0
0
no avatar
Processzor: AMD Phenom II X6 1055T
Alaplap: Gigabyte GA-M68MT-D3P
Videokártya: nVidia GeForce GTX560 1GB GDDR5(256bit)
Memória: 8GB DDR3 1600Mhz
Merevlemez: 1TB SATAII
Optikai meghajtó: Samsung 22x DVD super multi író
Tápegység: 565W 14cm cooler PFC! ehez ez a hűtő van ez [LINK] köszi niteforce ha tucc segítsél légyszi!!😕
0
0
0
0
Flash avatar
simon7109 írta:
Flash írta:
Superlompos írta:
Amúgy ez dual channel dolog mekkora sebesség növekedést jelent? Ér valamit, vagy csak képmutatásból jó, mert jól hangzik? Tehát érezhető a különbség 1X4GB és a 2X2GB között?

Látom nem vagy képben. 😆 1, vagy páratlan számú modul - Single channel 64bit, páros számú moduloknál 128bit.
Persze nem lesz 2x gyorsabb, de rendesen megdobja az írás/olvasás értékeket, valamint alacsonyabb lesz a késleltetés.

Ezt úgy tudod megnézni/lemérni mondjuk AIDA64-el, hogy lemérsz egy db 2GB-os modult, utána meg lemérsz 2db 1GB-os modult Dual channelben, és látni fogod a különbséget. Ugye mindkét eset 2GB ram, csak Dualban a 2x1GB sokkal gyorsabb lesz, mint egymagában a 2GB-os ram. 😀

Hogy a kérdésedre is válaszoljak. 4x1, ill. 2x2GB között szerintem semmi különbség nincs, mivel mind a kettő Dual channel.

és ez játéknál számít valamit?😃
mert nekem csak azért kellene +2 GB,hogy tuti fusson jól a Mass Effect 3 Win7-en😀

Az biztos, hogy Single channelben elég tré lesz a ramok teljesítménye, persze így is elég lehet a Mass Effect 3-nak, de ha jót akarsz, akkor mindenképpen 4x1GB Dualban, és akkor örülés van! 😀
Lehetőleg olyat vegyél amilyen már van a gépedben, és akkor bizti nem lesz problémád.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
a demóba a multi is ott lesz (nekem már megvan mert a bf3 megvan nekem de később bárkinek elérhető lesz) abba semmi nem lesz lelőve. Na meg a készítős se olyan hülyék hogy legnagyobb poént lövik le bár fogalmam sincs semmiről az egész játékban de most az hogy lövldözöl vagy kettőt nem fogod tudni a történetét.
0
0
0
0
simon7109 avatar
Kmisi99 írta:
most jött ki a demója lesd meg hogy megy. az origin nevű szoftveráruházból ingyen le tudod tölteni.

tudom,de nem akarom letölteni😃
semmit nem nézek a játékról a bejelentés óta.a teasert láttam amikor bejelentették,de semmi más.meglepetésnek akarok mindent.
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
most jött ki a demója lesd meg hogy megy. az origin nevű szoftveráruházból ingyen le tudod tölteni.
0
0
0
0
simon7109 avatar
Flash írta:
Superlompos írta:
Amúgy ez dual channel dolog mekkora sebesség növekedést jelent? Ér valamit, vagy csak képmutatásból jó, mert jól hangzik? Tehát érezhető a különbség 1X4GB és a 2X2GB között?

Látom nem vagy képben. 😆 1, vagy páratlan számú modul - Single channel 64bit, páros számú moduloknál 128bit.
Persze nem lesz 2x gyorsabb, de rendesen megdobja az írás/olvasás értékeket, valamint alacsonyabb lesz a késleltetés.

Ezt úgy tudod megnézni/lemérni mondjuk AIDA64-el, hogy lemérsz egy db 2GB-os modult, utána meg lemérsz 2db 1GB-os modult Dual channelben, és látni fogod a különbséget. Ugye mindkét eset 2GB ram, csak Dualban a 2x1GB sokkal gyorsabb lesz, mint egymagában a 2GB-os ram. 😀

Hogy a kérdésedre is válaszoljak. 4x1, ill. 2x2GB között szerintem semmi különbség nincs, mivel mind a kettő Dual channel.

és ez játéknál számít valamit?😃
mert nekem csak azért kellene +2 GB,hogy tuti fusson jól a Mass Effect 3 Win7-en😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Sziasztok GTA IV telepítő az csak win xp kompatibilitásban indul de amikor át akarom rakni nem lehet kattintani arra ahol ki lehet választani. mit csináljak?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Sziasztok!

Vettem egy GENIUS hangrendszert (2 hangfal 4-4 hangszóróval) és az a hiba jött elő úgy 2 hónap után hogy magától felhangosodik a hangszóró, ezt kb 20 perces használat után... és egyre gyorsabban... biztos hogy nem a gép hibája mert ha nincs bedugva a gépbe csak be van kapcsolva akkor is ezt csinálja :S
0
0
0
0
no avatar
Tenyleg, most latom😀😉.Hat akkor megprobalom, kosz😃
0
0
0
0
niteforce avatar
vistának még erősebb gép kell mint a 7-nek 😃
0
0
0
0
Kornel77 avatar
an3hm írta:
A directx 10-ert valtottam vistara, win7-re meg nem eleg jo a gepem, ezert szeretnem nagyon megoldani ezt a problemat😃

Ha Vista alá elég,win7 alá is 😃
0
0
0
0
no avatar
A directx 10-ert valtottam vistara, win7-re meg nem eleg jo a gepem, ezert szeretnem nagyon megoldani ezt a problemat😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
an3hm írta:
Sziasztok.Az lenne a problemam hogy vista sp1 alatt nem megy a dvd meghajto, xp-n megy, es bootolni is tudok vele.

válts OP-t inkább! a Vista nem a legjobb.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.Az lenne a problemam hogy vista sp1 alatt nem megy a dvd meghajto, xp-n megy, es bootolni is tudok vele.
0
0
0
0
niteforce avatar
ok, max lesz egy szar napom 😃
(anyám gépéből meg akarom szerezni a codegent, és van egy 300-asom, amire nem tenném rá a prescott procit 😂😂😉
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Igen,lazán jó lenne neki.
Haveromnak is kb. ilyen gépe van és 200Wattos táppal.
De inkább 300Wattosat tegyél bele! 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintetek egy 300 Wattos noname táp elvisz egy ilyen konfigot?

AMD Sempron 64 (AM2) 1,6 GHz
Nvidia geforce 2 MX 400 64 Mb
1GB DDR2 ram
maxtor 80GB IDE 7200 RPM vinyó.
kösz előre is 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Azt tudom, hogyha 2X2GB van, akkor dual channel van. Nekem is van "megvásrolt" Aida 64-em és ott kiírja, hogy 128-biten megy az egész. Gondoltam, hogy nem lesz kétszer gyorsabb. Csodák nincsenek. 😜
0
0
0
0
Flash avatar
Superlompos írta:

0
0
0
0
lumosnina avatar
WackoSheep írta:
DC Man vegyél vissza a pofádból!!!!

Miért kell sértegetni azt, aki segít? 😶

Jatekoknal normal hasznalatnal nem erezheto max akkor ha pl egy 40 gigas cuccot tomoritesz mar elojon a kulonbseg meg max a tesztprogi ad par ponttal tobbet

Akkor én sem aggódom nagyon, mert csak 1db 4gb-os modulom van, mert a cpu cooler miatt nem fér be 2ő. 😃

Ám...nekem egyik 3d mark sem műxik, de miért? Ha elindítom, lefagy és kész. Nem csinál semmit.
0
0
0
0
niteforce avatar
Jatekoknal normal hasznalatnal nem erezheto max akkor ha pl egy 40 gigas cuccot tomoritesz mar elojon a kulonbseg meg max a tesztprogi ad par ponttal tobbet
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
0
0
0
0
Flash avatar
Kornel77 írta:
simon7109 írta:
jelenleg 2x 1 GB ram van a gépemben.az alaplapomon 4 slot van.
ha most én ez mellé veszek egy tetszőleges 2 GB-os ramot akkor az fog menni tökéletesen még ha nem is egyezik a jelenlegiekkel?vagy komplett kéne cserélni?mert olcsóbb lenne ha elég lenne vennem bele egy 2GB-osat mint újan venni komplett 4GB-os csomagot:S

Nyugodtan tedd bele,jól fog úgy is működni 😀

Működni fog, csak 3 modullal nem lesz Dual Channel. Jobban járnál még 2x 1GB rammal, és akkor Dual-ban fog menni a 4x 1GB ram.
0
0
0
0
DCMAN avatar
WackoSheep írta:
DC Man vegyél vissza a pofádból!!!!

nem is hallotam még a neved nem is hallotam rolad még soha sem de nézd csak meg hogy oda lent a sok keménykedő mire ment!!!!😊😉 ha meg segíteni probál a másik akor ne vergödjél itt!!!
0
0
0
0
joker20 avatar
Fraps az nem lenne jó?
0
0
0
0
Kornel77 avatar
simon7109 írta:
ha most én ez mellé veszek egy tetszőleges 2 GB-os ramot akkor az fog menni tökéletesen még ha nem is egyezik a jelenlegiekkel?vagy komplett kéne cserélni?mert olcsóbb lenne ha elég lenne vennem bele egy 2GB-osat mint újan venni komplett 4GB-os csomagot:S

Nyugodtan tedd bele,jól fog úgy is működni 😀
0
0
0
0
simon7109 avatar
0
0
0
0
Kornel77 avatar
DCMAN írta:
őő tudja látod miket kérdez....

😆 Te mekkora arc vagy,te jó ég 😃
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Értem.

Köszi a gyors válaszokat 😀 Ennyivel is többet tudok 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
igen
mármint a hardveres physx gyorsítás nem, de a progi az kell a shift 2-nek.
0
0
0
0
DCMAN avatar
Szilard96 írta:
Ez ATI kártyánál is működik? 😃

müködik nálam is volt ilyen hogy nem raktam fel 1 játékhoz ezt a progit és nekem is ezt irta ki...
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Ez ATI kártyánál is működik? 😃

Nincs fent... Kipróbálom.

Köszi a segítséget 😀
0
0
0
0
DCMAN avatar
nvidia physx progi fentvan??
0
0
0
0
niteforce avatar
rakd fel az nvidia physx-et.
[LINK]
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Hali!

Letöltöttem a Shift 2 Unleashed játékot, és akadt egy problémám vele.

Feltelepítettem, crackeltem, és mikor indítanám kiírja, hogy PhysxLoader.exe hiányzik... 😲 😞
Még ilyent nem láttam... Tesóm gépére telepítettem fel.. win 7 64 bites rendszer van rajta.

Valakinek valami ötlet a javítására, én amit tudtam megpróbáltam de semmi siker...
0
0
0
0
DCMAN avatar
őő tudja látod miket kérdez....
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem kell hozzá driver.

Ha rádugod a gépre a vinyót, akkor fel fogja ismerni, csak le kell formázni.

Külső vinyónál ugyanez.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció