Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy hogya lehetne ugy beállitani az 5750 emet hogy amikor az arra kompatibilis játékot futtatom ne directx11 ben inditsa el vindows 7 alatt? itt gondoltam pl dirt2 re, battlefield bad company 2 re és a forma 1 2010 re.
legföképpen aza bajom ezzel hogy a játékokban nemnagyon lehet állitani igy a drivernél is probálkoztam de nemjártam sikerrel légyszives válaszoljatok. Köszi!
sziasztok kiszeretnem kerni a velemenyeteket az nvidia gt430-rol
http://ipon.hu/hi...#post_text
itt van info sztetek megéri a 2.ik gepemhez lenne (a 4670 helyett)
Én nem venném meg!
legföképpen aza bajom ezzel hogy a játékokban nemnagyon lehet állitani igy a drivernél is probálkoztam de nemjártam sikerrel légyszives válaszoljatok. Köszi!
http://ipon.hu/hi...#post_text
Én nem venném meg!
[LINK]
[LINK]
Sziasztok,
Van nekem egy ilyen kártyám:
[LINK]
Amint látjátok 800mhz-s a memória órajele, ezen szeretnék egy kicsit tuningolni hogy legalább 1000-1200mhz-s legyen, kérdésem az hogy ez hogyan lehetséges? Milyen programmal vagy mégis hogy? És ha megcsinálom nem fog szétégni a kártya? Tehát biztonságos lenne a tuning? Soha nem csináltam ilyet szóval kellene a segítség. Kérném hogy olyan írjon aki ért hozzá, vagy csinált már ilyet.
Win7. 32-bit-es o.p. rendszerem van.
Segítsetek, legyetek szívesek.
Ennek a proginak a segítségével könnyen tudod húzni a VGA-dat: [LINK]
s a max freki a procinak 750 a Shadereknek 1800 s a RAM-oknak 1060 (+- pár MHz) ezeken felül nem ajánlom hogy húzd mivel jelentősen megnő a hőfok s instabilis lessz/lehet.
Rendben van köszönöm, azt hogy érted hogy a 1060 nál ne húzzam feljebb? tehát tehát hogy a 2 ddr es izé legyen összesen 1060? mert most ugye 800 as a mhz tehát ddr-en ként 400.
Üdv kérnék egy kis segítséget.. Új notebook váráslása előtt állok, a két lehetséges befutó:
HP Pavilion G62-200SL Core i3 notebook:
- Intel Core i3-330M CPU (2x2,13GHz, 3MB cache)
- 4GB DDR3 RAM (8GB max.)
- 320GB 7200rpm HDD
- ATI Mobility Radeon HD 5430 VGA 512MB DDR3
- bluray-ROM
HP Pavilion dv6-2117eg notebook:
- AMD Athlon II Dual-Core M340 CPU (2x2,2Hz)
- 4GB RAM (8GB max.)
- 500GB 7200rpm HDD
- ATI Mobility Radeon HD4650 VGA 1GB DDR3 RAM-mal
Igazából nem játékra kellene, de ha netán fel akarnám tenni a GTA4-t ,melyik gépnek lenne több esélye?
köszi a válaszokat!
Nem ebbe a fórumtémába való a kérdésed de amúgy a G62-es sokkalta jobb mint a dv6-os!
Üdv kérnék egy kis segítséget.. Új notebook váráslása előtt állok, a két lehetséges befutó:
- 320GB 7200rpm HDD
- bluray-ROM
- 4GB RAM (8GB max.)
- 500GB 7200rpm HDD
Igazából nem játékra kellene, de ha netán fel akarnám tenni a GTA4-t ,melyik gépnek lenne több esélye?
köszi a válaszokat!
Nem ebbe a fórumtémába való a kérdésed de amúgy a G62-es sokkalta jobb mint a dv6-os!
- 320GB 7200rpm HDD
- bluray-ROM
- 4GB RAM (8GB max.)
- 500GB 7200rpm HDD
köszi a válaszokat!
Sziasztok,
[LINK]
Amint látjátok 800mhz-s a memória órajele, ezen szeretnék egy kicsit tuningolni hogy legalább 1000-1200mhz-s legyen, kérdésem az hogy ez hogyan lehetséges? Milyen programmal vagy mégis hogy? És ha megcsinálom nem fog szétégni a kártya? Tehát biztonságos lenne a tuning? Soha nem csináltam ilyet szóval kellene a segítség. Kérném hogy olyan írjon aki ért hozzá, vagy csinált már ilyet.
Ennek a proginak a segítségével könnyen tudod húzni a VGA-dat: [LINK]
s a max freki a procinak 750 a Shadereknek 1800 s a RAM-oknak 1060 (+- pár MHz) ezeken felül nem ajánlom hogy húzd mivel jelentősen megnő a hőfok s instabilis lessz/lehet.
[LINK]
Kösz a válaszokat! És hol találok olyat, kapni újonnan még? 😃
Kösz a válaszokat! És hol találok olyat, kapni újonnan még? 😃
PL itt:[LINK] 😀
Kinéztem egy ilyen karit a mostani "ízom"😆 GT220 helyett, illik a gépemhez? Vagy milyet érdemes venni ilyen 25k körül 😃
[LINK]
Igaza van gyenesmartinnak, 25 körül jobban járnál egy 4850 el 😃.
Kinéztem egy ilyen karit a mostani "ízom"😆 GT220 helyett, illik a gépemhez? Vagy milyet érdemes venni ilyen 25k körül 😃
[LINK]
túl fesszel utol érheti😃
jójó, de akkor lehetne tuningolni az 5870-t is, és akkor már ugyanott vagyunk.... 😉
a 6870 némiképp erősebb mint az 5850, és a DX 11-et is jobban kezeli, az ára pedig kb megegyezik vele
Igen, elég jó árban van. Ha húzom szerintem lekörözi a HD5870-et is.
Hát a húzásról annyit, hogy nem sokat ér a 6870 esetében...
az 5870-t meg nem éri utol sose
a 6870 némiképp erősebb mint az 5850, és a DX 11-et is jobban kezeli, az ára pedig kb megegyezik vele
Igen, elég jó árban van. Ha húzom szerintem lekörözi a HD5870-et is.
Hello!Remélem jó helyre írom ezt, ez a videókártya: [LINK]
kompatibilis az én gépemmel, és a tápom bírná?Előre is köszi a választ!
Igen,jó a gépedbe,és igen,a táp bírni fogja
Köszi!
Hello!Remélem jó helyre írom ezt, ez a videókártya: [LINK]
Igen,jó a gépedbe,és igen,a táp bírni fogja
szerintetek AMD rendszer mellé hülyeség nvidiát venni?
manapság ritka (csak 2 lap van a piacon) az nV Chipsetű AMD-s lap szal ha több (újabb, 200as széria s a felett) nV VGA-t akarsz akkor arra felkell készülnöd hogy nem a legolcsóbbak ezek a lapok, igaz nem is a legdrágábbak. 😀
amúgy abszolút nem hülyeség, minden a laptól chipsetjétől függ
Vagy vesz egy 870A Fuziont és azt rak bele, amihez épp kedve támad. 😆
szerintetek AMD rendszer mellé hülyeség nvidiát venni?
manapság ritka (csak 2 lap van a piacon) az nV Chipsetű AMD-s lap szal ha több (újabb, 200as széria s a felett) nV VGA-t akarsz akkor arra felkell készülnöd hogy nem a legolcsóbbak ezek a lapok, igaz nem is a legdrágábbak. 😀
amúgy abszolút nem hülyeség, minden a laptól chipsetjétől függ
szerintem hülyeség hogy amd/ati intel/nvidia
itt találtam is egy 5830-at egész olcsón
[url]http://www.mmm2008.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=3722&category_id=165&vmcchk=1&Itemid=1[/url]
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Annyira olcsó volt egyből 2-t rendeltem 😂
http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=GTx465&x=0&y=0&min=&max=
[url]http://www.mmm2008.hu/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=1&page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=3722&category_id=165&vmcchk=1&Itemid=1[/url]
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tesla GoD: Ez nem igaz,mert még a hd5870-et sem veri...
De erősebb a 6870 a GTX 470-nél!! [LINK] 😉