Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
kalashnikoff avatar
number6 írta:
Pls help😕 és a 3gb vidikariban mirejó több fpsem lesz?(gtx550ti)

A Club3d GTX 550Ti lehet hogy 3Gb-os, de DDR3-as. Parasztvakítás az a 3Gb. De kisebb felbontáson és kisebb grafikai beállításon jó "lehet".
Valamivel több fps-lesz, de nem sokkal.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
number6

Attól függ milyen beállításon játszol. GTX550 Tivel el leszel egy darabig, perse FullHDban maxon nem (ott most sem elég) Beállítás függő minden!

GTX550Ti 3Gb meg nagy lenyúlás.
0
0
0
0
no avatar
Pls help😕 és a 3gb vidikariban mirejó több fpsem lesz?(gtx550ti)
0
0
0
0
Devis avatar
lol 8400 gs 😆
de azért az 5870 az már jó cucc főleg cf-be 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
[LINK]

Nézzétek a videokártyákat 😆DD
Choices:
NVIDIA GeForce 8400GS 256MB x 2
Supports NVIDIA® SLI™ Technology
ATI® Radeon 5870 1G x 2
Supports ATI® Quad-GPU CrossFireX Technology
Support Micorsoft DirectX 11
0
0
0
0
no avatar
Help meddig bírná a gépem fejlesztés nélkül kb?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Sziasztok!
Van egy TPlink TL 460 routerem. És Digi netem. Külön ilyen bejelentkezős net ez (20megás) Most az csináltam hogy kihűztam a gépből a netet, és belerakam a routerbe. Van egy olyan kábelem aminek mindkét végén van csatlakozó, egyik be a routerbe másik a gépbe. Megy a gépen a net, semmit nbem csináltam, még csak telepítőt sem raktam be. Van egy iPhone 3Gsem, hogyan tudnék rá csatlakozni a routerre? Pls help!
0
0
0
0
niteforce avatar
nem nagyon...
max egy okostelefonról megosztod a hálózati 3G-t.
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok!!
Tudok router nélkül Wifit-csinálni??
Ha igen hogyan??

Előre is köszi!
0
0
0
0
szolnokiferenc 23 avatar
Üdv. Sajnos csak itt tudom megkérdezni hogy hogyan tudnák itthon telefont fügetleníteni a szóban forgó teló egy s.e. w300i szóval az lenne a kérdés hogy hogyan tudnám fügetleníteni? Előre is kösz a válaszokat.😀
0
0
0
0
no avatar
És sztetek fejleszgetés nélkül mennyi évig bírná?
0
0
0
0
akos328 avatar
LC-Power 916BII
Media-Tech BOS11A-BK
M-TECH FM12A BLUE
Night SHARP
Ezen gépházak közül melyik lenne a legjobb, én az elsőre szavazok, legalább is az tetszik a legjobban.

ha esetleg van másik ötlet 5000-7000 között akk szívesen fogadom, drágább ház nem érdekel.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
number6 írta:
Nem tom még kezdő vagyok és azt hittem h az alaplap miatt

Mindegyik mai kártya PCI-e csatlakozós. Ennyi.
0
0
0
0
no avatar
Nem tom még kezdő vagyok és azt hittem h az alaplap miatt
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
number6 írta:
Intel cire i3 2120 sandy bridge 8giga ddr3 Asus p8h61-M LE Chieftec iarena 500w gtx550ti ha ilyen gépemvan és fejleszteném akkor pl gtx560ti set is beletudnék rakni 550 helyett

Miért ne tudnál.
0
0
0
0
no avatar
Intel cire i3 2120 sandy bridge 8giga ddr3 Asus p8h61-M LE Chieftec iarena 500w gtx550ti ha ilyen gépemvan és fejleszteném akkor pl gtx560ti set is beletudnék rakni 550 helyett
0
0
0
0
robiiikaa avatar
De azt olvastam,hogy S-video-nál szebb a kép. HDMI van a laptopon,és akkor szerzek egy HDMI----> S-Video csatlakozót! 😉

Szerk.: Köszi mindenkinek a segítséget. 😉
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Van, de mint láthatod, létezik hdmi--->SCART is. Hogy kapni-e...
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Megnéztem,Anyámék TV-jén van S-Video csatlakozó! Akkor HDMI--->S-Video csatlakozó van?
0
0
0
0
robiiikaa avatar
De nekem laptomom van :// A csatlakozó mellett van egy kis Monitor(vagy képernyő) :/ De nincs oda írva,hogy mi az :// Gondolom HDMI
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
robiiikaa írta:
Az kellene még,hogy HDMI--->Scart átalakító van? Mert olyan biztos van a TV-be,de,hogy S-Video :/ Azt nem tudom

Google

[LINK]
0
0
0
0
Devis avatar
szegény google ha tudná h alig használják, pedig kb minden megtalálható rajta keresztül.....
https://moviespics.wcgame.ru/data/2011-07-11/s-video-connectors.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/93/S-Video_7-pin_quasi-DIN_connector.JPG/600px-S-Video_7-pin_quasi-DIN_connector.JPG
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Az kellene még,hogy HDMI--->Scart átalakító van? Mert olyan biztos van a TV-be,de,hogy S-Video :/ Azt nem tudom
0
0
0
0
robiiikaa avatar
apetit1989 írta:
robiiikaa írta:
Csáztok,segítsetek. Lenne egy problémám. Szeretném rákötni a laptopom egy TV-re,de régebbi fajta,nem Plazma,LCD,hanem tudjátok az a "képcsöves" és nem tudom milyen kábel kellene rá,segítetek? Ennek még a 3 színű csatlakozója van,viszont a laptop HDMI-s :/ És ezért vagyok gondba,please help. 😀

Szia. Van s-video bemenet a tv-n? Akkor meg lehet oldani, de ahhoz 2 redukció is fog kelleni. Ha nincs, akkor tárgytalan a dolog.
Szerk.:
Végső megoldásként scart-on keresztül is meg lehet oldani, de ahhoz még egy redukció kéne... mégpedig scart - s-video átalakító, gőzöm sincs lehet-e egyáltalán olyat kapni még

Melyik is az S-Video csatlakozó? Bocsi,ha hülyeségeket kérdezek,csak jó lenne nézni úgy filmet.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
MC MaRcI írta:
nos nekem a net 2 gépen van szét osztva router segítségével és az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom megcsinálni hogy a 2 gép lássa egymást? tehát pl neten keresztül át tudjam rá másolni a filmeket
azt tudom hogy valahogy megvalósítható mert a gépszerelő egyszer így húzta rá a másik gépre a geforce drivert
de hogy ? Laughing hard

Ha egyforma oprendszer van mindkét gépen, akkor elég, ha beállítasz azonos workgroup-ot mindkét gépen, a beállításokban engedélyezed a megosztást (share mappa), az egyik gépen meg rákeresel a workgroup-ban az elérhető szgépeket, és meg kéne találnia a másikat. Restart fog kelleni hozzá.
Vírusirtód tűzfala lehetséges, hogy nem engedi az adatforgalmat, ki kell kapcsolni vagy engedélyezni, hogy azon az ip-n mehessenek az adatok.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
robiiikaa írta:
Csáztok,segítsetek. Lenne egy problémám. Szeretném rákötni a laptopom egy TV-re,de régebbi fajta,nem Plazma,LCD,hanem tudjátok az a "képcsöves" és nem tudom milyen kábel kellene rá,segítetek? Ennek még a 3 színű csatlakozója van,viszont a laptop HDMI-s :/ És ezért vagyok gondba,please help. 😀

Szia. Van s-video bemenet a tv-n? Akkor meg lehet oldani, de ahhoz 2 redukció is fog kelleni. Ha nincs, akkor tárgytalan a dolog.
Szerk.:
Végső megoldásként scart-on keresztül is meg lehet oldani, de ahhoz még egy redukció kéne... mégpedig scart - s-video átalakító, gőzöm sincs lehet-e egyáltalán olyat kapni még
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
nos nekem a net 2 gépen van szét osztva router segítségével és az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom megcsinálni hogy a 2 gép lássa egymást? tehát pl neten keresztül át tudjam rá másolni a filmeket
azt tudom hogy valahogy megvalósítható mert a gépszerelő egyszer így húzta rá a másik gépre a geforce drivert
de hogy ? Laughing hard
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Hát ezt akarom megtudni 😃 😜 Hogy jó-e az 😜
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
robiiikaa írta:

Akkor megiszválaszoltad a kérdést. HDMI --> 3szinű átalakító kell. 😆 Már ha egyáltalán létezik.
0
0
0
0
robiiikaa avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
és a nitro széria jó engem meg ez érdekelne
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Chieftec IArena 500w os táb jó ??
0
0
0
0
timon5000 avatar
Hogyan tudom beállítani a BIOS-ban hogy hány °C-on álljon le a gép???
Részletesen írjátok meg pü-ben PLS!!!
0
0
0
0
_AsheXp avatar
AMD FM foglatot nézd meg
0
0
0
0
wdavid avatar
tudnátok nekem egy olyan AMD procit mondani amiben van IGP és azért egész jól viszi a CoD4, MW2, MW3 játékokat, és persze egy hozzá való alaplapot, DDR3as rammal 😃 a lehető legolcsóbb legyen 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
de hogy ? 😆
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Superlompos niteforce köszi a segítséget.😀
0
0
0
0
niteforce avatar
kártyaolvasó:
pl a fényképezős SD kártyáját berakod és fel tudod tölteni a képeket.
vagy a telefonod micro sd kártyáját berakod és tudsz feltenni rá zenéket pl.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Hálozatikártyával tudsz az unternetre kapcsolódni. Ha ez nincs gépedben, akkor nem tudsz netezni.

A hangkártya segítségével + egy hangfallal tudsz hallgatni zenét, hallod a játékbeli hangokat. Tehát megszűnik a némaság világa.

Optikai meghajtóba tudsz CD-t, DVD-t, az újabbakba pedig Blu Ray-t tenni. Leginkább akkor veszed hasznát, ha az op.rendszert újra kell húzni, vagy valamit ki akarsz írni, esetleg a CD-ről, DVD-ről akarsz adatokat felvinni a gépre.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Kártyaolvasó
hálózatikártya
hangkártya
Optikai meghajtó
ezeket eldtudja vki mondani egyesével h melyik mire jó köszi.
0
0
0
0
niteforce avatar
looserking írta:
csősztök 😀
valaki eltudná magyarázni h az miért van h CF/SLI ben csak 8x osan és CFX/Quad SLI ben 4x esen mennek a vga-k ? a proci+lap max 16x sebességet bír v felosztja 2/4 felé v ezt nem értem most....

a chipset valószínűleg csak 16x-es adatátvitelt tud a VGA -nak. Ez egy összeg, tehát ha 2-t raksz akkor feleződik, ha 4-et akkor negyedelődik ez a szám.
Sok VGA-nak azonban a 8x is elég.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
DCMAN írta:
A Thermaltake frio procihütő jó LGA 1155-s procihoz is??mert neten csak 1366,1156,lga 775-ir..

1155-höz nem jó. a Thermaltake Frio OCK jó az 1155-höz.
0
0
0
0
DCMAN avatar
A Thermaltake frio procihütő jó LGA 1155-s procihoz is??mert neten csak 1366,1156,lga 775-ir..
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Core temp..De az csak a magok hőmérsékletét mutatja..Ha asus lapod van..akk az Asus pc probe jó kis progi 😃 Vagy Aida 64+serial..ez mutatja a proci hőmérsékletét
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, tudna nekem linkelni valaki olyan gadgetet, hogy mutatja a CPU hőmérsékletét? 😃 mert letöltöttem az ALL CPU meter 3.9-t de az nem mutatja :S
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
looserking írta:
hali all
ha összeakarok rakni 1 FM1 es gépet 8GB rammal akk 4x2GB lasabb mint 2x4GB ? v ugyanaz ? azért kérdem mert amin 4 slot van 3 al több pci slot van és nem mATX hanem sima ATX és szükségem lenne azokra a slotokra 😃

Jobban jársz a 2db 4 gigással. Így ha később akarsz több Ramot venni, akkor nem kell annyit költeni rá. Na persze ha támogat a lap 8 gigánál többet.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok.A minap négymagosítani próbáltam az Athlon II X3 445-ös procimat de sajnos a win7 betöltésénél megáll 😞 Ilyenkor mi a teendő? Adjak neki egy kis feszültéset vagy ezesetben teljesen halott a 4. mag ?
0
0
0
0
philips20 avatar
kössz, megvan már nyomom is a teszteket kiváncsivagyok megérte e a 2 db GTX560
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
az nvidia control panel-ba bekapcsolod az eneble sli technology-t, és már is menni fog.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció