Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
üdv!
szerintetek melyik éri meg jobban: 1db Gainward GTX460 vagy SLI-ben 2db Gainward GTS240?
(az áruk ugyanannyi kb)
szerintetek melyik éri meg jobban: 1db Gainward GTX460 vagy SLI-ben 2db Gainward GTS240?
(az áruk ugyanannyi kb)
hogy atiknál ha régi drivert szeretnk feltelepíteni akkor az ugye úgy kell hogy:
vezérlőpult-programok telep. törl.-ott ami az ati driveréhez kapcsolódik azt letörlöm-géprestart-a vga driverét(mármint a régebbit) feltelepítem-géprestart-és ennyi?
a válaszokat előre is köszönöm
és melyik az a legolcsóbb táp ami elvinné a hd6850-et?
és melyik az a legolcsóbb táp ami elvinné a hd6850-et?
szerintetek egy codegen 400w-os táp elvinne egy hd 6850-et?
NEM! Nagyon nagyon rossz minőségű táp! Egy 6850 től valószínűleg azonnal eldurrannak és a gépet is vinné magával! Egy jó minőségű 400w os táp viszont vígan vinné!
a) 20k villanyszámla jönne hó végén
b) mikor kimész szendvicsért a konyhába, arra érsz vissza, h egy hatalmas koromfolt van a falon ott, ahol eddig a géped volt
NEM! Nagyon nagyon rossz minőségű táp! Egy 6850 től valószínűleg azonnal eldurrannak és a gépet is vinné magával! Egy jó minőségű 400w os táp viszont vígan vinné!
Ilyet még mondani se szabad! Nem vinné el!
Nekem 360-as Zalman tápom van és a 4 magosított, húzott Phenom II mellé fogok venni egy GTX460-at, vagy 6850-et. 😀
Biztos sok lenne a villanyszámla,azért vagy ilyen takarékos😃
Még úgy is elbírja. Egy 500W-os táp akármilyen procit raksz a gépbe, és akármilyen 1db VGA-t el kell hogy bírja. Nem kell azért egy 700W-os táp, mert van egy GTX 480-ad. Ez már azért túlzás. Egy jó 600W-os táp, még CF/SLI -re is tökéletes, akkor egy 500W-os táp, akármilyen Single GPU-s rendszert elbír.
Csak akinek ilyen gépe van,az minimum egy 650W tápot is vesz hozzá!
Ilyet senki nem kockáztatna meg,hogy GTX480+i7 4GHz mellé 500W táp,még ha elbírja akkor sem!
Egy 500W-os minőségi táp elbírja, és 20e FT-ért vannak jó 500W-os tápok... 😉
Csak akinek GTX480-a van,az gondol az OC-re is és nem hiszem,hogy bárki is 480 mellé 500W-t rak.Az egy dolog,hogy elbírja!
Röhej. Nehogy már egy Single GPU-s rendszert ne bírjon el egy 500W-os táp... 😂 Simán elbírja akár hogy is tuningolod. Egy nagy tuning-tól sem fog enni 350-400W-ot...
Csak ha gondolkozol,nyilván nem Pentium procit fognak hozzárakni,hanem akár egy i7 4GHz-es procit!
Csak akinek GTX480-a van,az gondol az OC-re is és nem hiszem,hogy bárki is 480 mellé 500W-t rak.Az egy dolog,hogy elbírja!
Röhej. Nehogy már egy Single GPU-s rendszert ne bírjon el egy 500W-os táp... 😂 Simán elbírja akár hogy is tuningolod. Egy nagy tuning-tól sem fog enni 350-400W-ot...
Nemakar valaki venni egy GTX275-öt?😆😆
Jövő héten kapok fizut 😃 Menyiért ? Menyivel erősebb egy 4770 nél?
Akkor megsem veszed a 295t januárban?
Ejj ejj =)
Mondjuk vedd meg a 275t, azzal is elleszel😀
Ezt most csak megérdeklődtem 😀 Első a proci mert akár a 275 öt venném akár a 295 öt nem tudnám használni a Pentium procival 😆
Akkor megsem veszed a 295t januárban?
Ejj ejj =)
Mondjuk vedd meg a 275t, azzal is elleszel😀
A GTX460 1G erősebb, mint a GTX285. A 6870 erősebb, mint a GTX460 1G. Akkor a 6870 hogy a szarba ne lenne erősebb a GTX275-nél??!! 😂
Szerintem is erösebb,kerestem egy gpu-z a 6870 röl és összehasonlitottam a gtx275-el.Szal szerintem jobb,erösebb a 6870,és akkor megéri erre váltanom.
[LINK]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
Az a 6870 GPU-Z kép nem stimmel. Kicsit sok lenne a 6870-nek a 204,8GB/s Bandwith.
Ezt nézd meg:
A GTX460 1G erősebb, mint a GTX285. A 6870 erősebb, mint a GTX460 1G. Akkor a 6870 hogy a szarba ne lenne erősebb a GTX275-nél??!! 😂
Szerintem is erösebb,kerestem egy gpu-z a 6870 röl és összehasonlitottam a gtx275-el.Szal szerintem jobb,erösebb a 6870,és akkor megéri erre váltanom.
[LINK]
Nem csak a GPU-Z-s adatok a mérvadóak,de igaz. a 6870 jobb mint a 275 és megérné lecserélned rá.
[LINK]
30%-al gyorsabb mint a 480 😲 ha ez igaz,és 130k alatt lenne,akkor nemsemmi kártya kerülne a piacra!
csak az a baj hogy nem fogják tudni tartani a 300W-os TDP-t s így az OEM gyártók nem tudják majd felhasználni a kész gépeikben mivel nem lessz meg az a licensz! (sajna elfelejtettem de keresem a nevét, remélem megtalálom)
Nem értem, hogy az milyért lenne probléma. Szerintem sokkal többet eladnak csak úgy simán,mint egy előre megadott összerakott konfigban. Engem nem nagyon izgat a fogyasztás 😃
A mostani GTX460 helyett, GTX480 lenne a tápod alatt akkor már más lenne,a véleményed!
De akinek már van pénze egy GTX480-ra, akkor legyen pénze egy normális tápra is mellé.
30%-al gyorsabb mint a 480 😲 ha ez igaz,és 130k alatt lenne,akkor nemsemmi kártya kerülne a piacra!
csak az a baj hogy nem fogják tudni tartani a 300W-os TDP-t s így az OEM gyártók nem tudják majd felhasználni a kész gépeikben mivel nem lessz meg az a licensz! (sajna elfelejtettem de keresem a nevét, remélem megtalálom)
Nem értem, hogy az milyért lenne probléma. Szerintem sokkal többet eladnak csak úgy simán,mint egy előre megadott összerakott konfigban. Engem nem nagyon izgat a fogyasztás 😃
A mostani GTX460 helyett, GTX480 lenne a tápod alatt akkor már más lenne,a véleményed!
Talán 1 kis offolás, de azért megkérdezem. 😃
Alaplapi integrált graf karit használók [amíg nem lesz pénz normálisra].
Hogy mi benne a hatalmas vicc?
-az alaplap dobozára ATI HD 3000 van írva.
-ha megnézem Everesttel, ATI HD 3100-at ír
-az alaplap gyártójának oldalán [MSI] meg ATI HD 3200 van írva.
Akkor mennyiiiiii? 😆
Pláne a Gigabyte verzirol,h mennyivel erösebb mint a GTX275 OC,ill a 275 mennyiért adható el.?Alig pár hónapos,hibátlanul üzemel.Elöre is köszi.
Nekem egy olyan kérdésem van, hogy hogya lehetne ugy beállitani az 5750 emet hogy amikor az arra kompatibilis játékot futtatom ne directx11 ben inditsa el vindows 7 alatt? itt gondoltam pl dirt2 re, battlefield bad company 2 re és a forma 1 2010 re.
legföképpen aza bajom ezzel hogy a játékokban nemnagyon lehet állitani igy a drivernél is probálkoztam de nemjártam sikerrel légyszives válaszoljatok. Köszi!
sziasztok kiszeretnem kerni a velemenyeteket az nvidia gt430-rol
http://ipon.hu/hi...#post_text
itt van info sztetek megéri a 2.ik gepemhez lenne (a 4670 helyett)
Én nem venném meg!
Köszi a választ 😀 csak fogalmam nincs hogy mit hol kell átirni milyen cfg ben😃😃😃
Azért érdemes a kommenteket is elolvasni alatta.
Mindenki csak a teljesítményt nézi, miközben van egypár fontos szempont, aminek a NV soha nem tud megfelelni...
Megint csak arra mennek, hogy övék legyen a legggyorsabb kártya bármi áron.
Szánalmas ahogy az NV erőlködik, miközben az AMD lazán dobálja piacra az újabbnál újabb VGA-kat, jó áron, jó fogyasztással, jó teljesítménnyel.
de azért ha 80 ezer körül lenne a 6950 az jó lenne 😀