Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GAMER2 avatar
looserking írta:
GAMER2 írta:
[LINK] En ezt vennem mert ez meg jo esetben 6 magosithato is😃

AMD-t nem veszek

Miert?😂 Azert halkan elarulom hogy szerintem a felso-kozep kategoriaban ez a legjobb ar\ertek aranyu processzor😶
0
0
0
0
robiiikaa avatar
Segítsetek. Azt szeretném kérdezni,hogy feltettem a Driver San Francisco-t,és updatel-tem,crack-eltem,és amikor törölni kéne az Ubisoft Game Launcher mappát az App Data\Local\ mappából nincs bent olyan :/ 3x raktam újra,és nem találtam. Valaki segítene? Ide írjon,vagy a gépemhez,köszi előre is. 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
looserking írta:
GAMER2 írta:

AMD-t nem veszek

amúgy miért nem?
0
0
0
0
DCMAN avatar
ha komplett gépet akarsz összerakni pl más-más oldalrol az elég huzos...
gépház,táp,winyo,dvd iró,alaplap,proci,ram,vga,..ez 8 különböző alkatrész ha mindenegyes alkatrészt más és más oldalrol veszel akor elég kemény összeg jönne ki mert mindenhol más és más a szállítási költség is bár tényleg általánoságban 1500 hol több hol kevesebb....ha meg találsz egy jó olcso oldalt akor onnan összeválogatod a cuccokat és kész
0
0
0
0
akos328 avatar
Igen tehát nagyon neki kell állni számolni hogy a legolcsóbb.
0
0
0
0
DCMAN avatar
na ez nagy talány szerintem mert ha egy adott oldalrol válogatod össze a gépet/alkatrészeket akor a szállítás nem vészes de ha pl ugy veszel 1 adott alkatrészt hogy beirod árgépbe pl és amit legelsőnek ad ki oldalt ami a legolcsobb is azt választod akor több oldalrol is rendelni kell és ugye ott van még a szállítási költség is...
0
0
0
0
akos328 avatar
ez attól függ hány boltból veszed, mert egy 1500Ft-os átlaggal boltonként számolj a kiszállítással.
Ha van a közeledbe vmi nagy város érdemes oda elmenni.
De ha kiválasztasz mondjuk 2 boltot *** meg mondjuk wox copmuter, akkor olcsóbb. ha külön rendeled
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Hogy jövök ki olcsóbban ha ilyen gépösszerakóst játszok vagy ha egyesével megveszem magamnak?
0
0
0
0
akos328 avatar
LC-Power 916BII
Media-Tech BOS11A-BK
Night SHARP
M-TECH FM12A BLUE

+ akkor a ASUS TA-N11

és igazából nem tudom h alsó vagy felsőtápospk, egyedül az elsőről tudom h alsó.
Azért baj mert a 12V-os CPU áramellátóm akk nem ér fel addig, kéne hosszabító, amit itt nem kapok, megrendelni meg nem akarom mert újabb kiszállítás
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Kik a pontos jelöltek?😆
0
0
0
0
akos328 avatar
GAMER2 írta:
akos328 írta:
Bocsánat nem akarok senkit felelősségre vonni, de 2 hete folyamatosan postolgatok ki gépházakat illetve mit ajánlatok, de senki semmit nem mond.
Megpróbálom még1x Media-Tech BOS11A-BK erről a házról tud vki vamit mondani.
Minőség, alsó vagy felső tápos stb.
Ha vki tud 5-7000 között microATX házat akk azt szívesen fogadom, lehetőleg 1 venti legyen benne legalább. és lehetőleg felső tápos legyen.
Előre is köszi, remélem most vki tud mondani vmit

Szia! Én ezt találtam:ASUS TA-N11😀

Köszi ezt is beírom a lehetséges jelöltek közé😃
0
0
0
0
no avatar
Nagyon köszönöm niteforce!!!
0
0
0
0
GAMER2 avatar
akos328 írta:
Bocsánat nem akarok senkit felelősségre vonni, de 2 hete folyamatosan postolgatok ki gépházakat illetve mit ajánlatok, de senki semmit nem mond.
Ha vki tud 5-7000 között microATX házat akk azt szívesen fogadom, lehetőleg 1 venti legyen benne legalább. és lehetőleg felső tápos legyen.

Szia! Én ezt találtam:ASUS TA-N11😀
0
0
0
0
akos328 avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
vagy még a FIRST SHOPBAN is tudsz gépet összerakni az se drága
0
0
0
0
no avatar
Jó niteforce és DCMAN😀 AKKOR AZT HAGYOMIS köszi
niteforce a *** en nekem megpróbálsz összrakni egyett 150e ért mert te értesz a gépekhez.
0
0
0
0
DCMAN avatar
menj fel p c x -re ott is van virtuális gépösszerako és nem a legdrágább
0
0
0
0
niteforce avatar
number6 írta:
[url]

http://www.computerpont.hu/index.php?pid=gepconfig
[/url]segítetek itt összerakni egy gépet légysz!

elég kicsi a választék... amúgy mennyi a keret?
drága is az üzlet nagyon.
olcsóbban jössz ki ha más shopból kéred kiszállítással.
pl egy GTX 550 Ti 43-ért? 😲 elment az eszük
a GT220 19-ért is meredek...
0
0
0
0
no avatar
[url]

http://www.computerpont.hu/index.php?pid=gepconfig
[/url]segítetek itt összerakni egy gépet légysz!
0
0
0
0
BRUgamer avatar
igy mar minden vilagos 😀😉

szerk: loader mindent megoldot !
0
0
0
0
MaximumGame avatar
BRUgamer írta:
Sziasztok van egykis baj a windwos-omnal job lenti sarokban ott a vizjel hogy "this copy of windows is not genuin" ijenkor mit tudopk csinalni hogy az tunjon el ? aztmondtak az aktivalo progik ijenkor mar nemjok megint ujra kel tegyem ? u.i:a haterkep meg nem tunt el.

8. osztályba 😃 nyelvtan órán megtanították a választ 😃 ha ott voltál 😃

Amúgy egy normális windowst leszedsz akkor nincs ilyen gond , rakd újra !
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ha win7 akkor az aktiválók újra rendbe rakják.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Sziasztok van egykis baj a windwos-omnal job lenti sarokban ott a vizjel hogy "this copy of windows is not genuin" ijenkor mit tudopk csinalni hogy az tunjon el ? aztmondtak az aktivalo progik ijenkor mar nemjok megint ujra kel tegyem ? u.i:a haterkep meg nem tunt el.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
0
0
0
0
alratar avatar
wdavid írta:
nekem adta a steam fiókot is 😃 ő inkább BF3al meg BFBC2vel multizik 😃

MW2 MW3 meg BO van benne, ezt a hármat vettem 13K-ért 😃

Jó vétel volt, bár én jobban szeretem, ha a dobozok is megvannak. 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Az i5 sztem joval gyorsabb mint az i3.😉Viszont az i5 halott platformon van amit mar nagyon nem lehet fejleszteni.😕Az i3 viszont egy jo megoldas lenne, mert viszi az uj jatekokat is megfelelo vidikarival es meg fejleszteni is lehet.😀
0
0
0
0
niteforce avatar
mind az 1156 mind az 1366 halott platform. Nem jön több proci ki hozzájuk, a mostaniakat is sorra vonják ki a forgalomból. Nem is olcsóbbak mint az 1155.
Ha AMD-t nem veszel akkor csak az intel marad, márpedig ott az i3 -nak ebben az árkategóriában nincs alternatívája.
Javaslom az AMD-t mert ebben az árkategóriában sokkal nagyobb a kínálata, és hosszútávon megéri már a 4 magos phenomot választani. Már most is látszik, hogy azokban a játékokban/ programokban erősebb a phenom amik több magot ki tudnak használni.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
number6 írta:
Hú köszi azt hittemmár hogy ilyen30-40% köszi. és ha tudom fogni a wifit akkor kell hálózati kari?

Kell.
0
0
0
0
no avatar
Hú köszi azt hittemmár hogy ilyen30-40% köszi. és ha tudom fogni a wifit akkor kell hálózati kari?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
number6 írta:
Hali.és a gtx550ti 1gb és agtx559ti 3 gb között mennyi % lehet kb?

2-5%
0
0
0
0
no avatar
Hali.és a gtx550ti 1gb és agtx559ti 3 gb között mennyi % lehet kb?
0
0
0
0
MaximumGame avatar
looserking írta:
hali all
terveztem 1 S1155 PC-t de az 13-2120 at nem elhet húzni csak a K-s inteleket 1155 nél (mármint értelmesen meg oc-zni) az i5-2500K meg túl drága....
az lenne a kérdésem h érdemes 1366/1156 PC-t összerakni ?

Szerintem felejsd el, ha nincs pénzed 1155 re akkor AM3 + Bulldozer !
Semmi értelme drágán roszabbat összeraknod ! 1366 meg utánad dobják... régi...
0
0
0
0
FoLey avatar
Hali!
A zseléspadot vízzel lehet mosni? 6 éves már,de azért kérdezem 😆
0
0
0
0
wdavid avatar
nekem adta a steam fiókot is 😃 ő inkább BF3al meg BFBC2vel multizik 😃

MW2 MW3 meg BO van benne, ezt a hármat vettem 13K-ért 😃
0
0
0
0
alratar avatar
wdavid írta:
ebben még új vagyok és nem ártana egy kis help 😃

megvettem ugye az MW2-t meg BO-t havertól, de nincs meg neki az a kis könyv hozzá amin az aktivációs kód van, vissza lehet ezt valahogy kérni a Steamtől?

igazából telepítéssel nincs gondom mert ugye aktiválva vannak beteszem lemezt és simán telepíti és játszani is tudok velük 😜 😃

Nos, nem hinném, hogy ez lehetséges volna.

Egyébkén, Modern Warfare2-vel hogyan tudsz játszani?
Azt steamen kell aktiválni, így ha már valaki aktiválta, más nem tudja használni.
Vagy hozzáférsz haverod steam fiókjához?
0
0
0
0
wdavid avatar
igazából semmi csak megkérdeztem h vissza-e lehet ezt kérni 😃
0
0
0
0
wdavid avatar
ebben még új vagyok és nem ártana egy kis help 😃

megvettem ugye az MW2-t meg BO-t havertól, de nincs meg neki az a kis könyv hozzá amin az aktivációs kód van, vissza lehet ezt valahogy kérni a Steamtől?

igazából telepítéssel nincs gondom mert ugye aktiválva vannak beteszem lemezt és simán telepíti és játszani is tudok velük 😜 😃
0
0
0
0
akos328 avatar
megtudná vki mondani hogy ez a ház: Media-Tech BOS11A-BK alsó, vagy felső tápos?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
number6 írta:
Uccsó kérdés a bf3 ra az 1gb vagy a 3 gb jobb?(most a pénz nemszámít)
Hát ha az a 3gb az hd 7970 akkor az. De ha gtx550 ti akkor inkább az 1gb-os ddr5-ös.
0
0
0
0
no avatar
Uccsó kérdés a bf3 ra az 1gb vagy a 3 gb jobb?(most a pénz nemszámít)
0
0
0
0
wdavid avatar
hardX írta:
AMD FM foglatot nézd meg

egy ilyet néztem:

- AMD A-Series A6 3650 FM1 2,6GHz BOX 29K
- ASUS F1A55-M LX PLUS 20K
- Kingston 4GB DDR3 1333MHz CL9 DIMM 7K

56K lenne így összesen 😃 unokatesómnak kellene h tudjon azért CoDozni, mert mostani gépén (laptop) még a Cod2 is szaggat, de vuszont a lehető legolcsóbban kellene kihozni a dolgot 😃

ezen azért már jól menne MW2/MW3/BO igaz? 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
igazából mindegy...
a több memória magas felbontáson jó igazán, Full HD-nál de méginkább többmonitoros rendszernél.
arra meg a GTX550Ti az gyenge, tehát a GPU előbb éri el a határait mint a memória.
0
0
0
0
Feki1991 avatar
number6 írta:
A gtx550ti ddr3? Nem ddr5

a 3Gb-s verzió DDR3
0
0
0
0
no avatar
A gtx550ti ddr3? Nem ddr5
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
kalashnikoff írta:
number6 írta:
Pls help😕 és a 3gb vidikariban mirejó több fpsem lesz?(gtx550ti)

A Club3d GTX 550Ti lehet hogy 3Gb-os, de DDR3-as. Parasztvakítás az a 3Gb. De kisebb felbontáson és kisebb grafikai beállításon jó "lehet".
Valamivel több fps-lesz, de nem sokkal.

Egy GDDR5s 1024MBnál max +5%, de semmi több.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció