Ezt döntsd el te magad, mert oprendszert nem a szerint tennék fel hogy jobb játékra.Egy egy ősrégi játék lehet nem megy a 10-el, bár lehetséges hogy azokat is el lehet indítani rajta pár okos praktikával.Én egy ideje 10-et használok és eddig még amit indítottam rajta, az ment.
TabSnije
Még elehetőség az FSP új Hydro sorozata, moduláris és sima kivitelben. [url]https://www.aqua.hu/kereses.html?q_kat=Mindenhol&q=fsp+hydro[/url] De az előbb linkelt EVGA is remek darab!
tudom csak en egy kicsit minosegibbre gondoltam,nezegettem a corsair cs550m de ,sokan irtak rola sokat szoval nem tudom eldonteni
valamint romaniaban elek es lehet az arak valtoznak meg a valasztek is
Athis: nekem is DIGI van, és ezt használom: [LINK]
Kényelmes, a router kezelőfelülete nagyon részletes, van USB csatlakozó rajta, és kellően megbízható.
Digis nethet tudtok nekem ajánlani valamilyen routert? Asztalihoz kéne LAN-on, laptophoz pedig wifivel az internet. Olyan 5-6 ezerben gondolkozom árban.
OFF: Mindentől függetlenül sok helyen, így itt is, rengeteg 1060-as gondot olvasok. Telepítés, játék közben, fekete képernyő... nem tudom, mitől van ez, ennyi user error nem lehet (vagy a virágbolti win nem szereti a sorozatot 😀 )
Na végül most már ha minden igaz megy ahogy kell. Érdekes mód egyből a legújabb driverrel nem megy. Leszedtem és felraktam az 1000-es szériához kiadott legeleső 368. valahanyas drivert. Azzal megjavult ahogy nézem.Tesztelek egy picit és ha minden klappol felfrissítem a legújabb driverre.
Az oké egyértemű volt számomra 😃 , de abba nem vagyok biztos hogy a már Windows által előzőleg letöltött Nv drivereket is eltűnteti-e a DDU, azért mondtam egy manuális régimódi driver törlés, telepítést ahol te adod meg hogy melyik mappából miből gazdálkodhat az eszközkezelő.
Az nem, amúgy elég sok minden okozhatja a hibát, elsőnek nézd meg hogy rendesen bent van-e a slotba a kártya, ha igen akkor próbáld meg azt hogy az eszközkezelőbe csak simán törlöd a drivert, és manuálisan feltelepíted az Nvidiától beszerzetted, ha minden igaz akkor C:\Nvidia mappában vagy hasonlóban benne kell lennie, van hogy a Win10 ragaszkodik az általa beszerzetthez.
Per pill több nem jut eszembe. 😃
Amúgy a kábel nem lehet gond, de én a helyedben direktbe HDMI-HDMI-re kötném.
Megérkezett az 1060-as VGA. Nem ismerte fel magának a kártyát a rendszer így leszedtem a legfrissebb drivert és tiszta telepítéssel feltettem. Így sem ismerte fel. Rátoltam a DDU-t és újra driver fel. Semmi, a hiba tovább fenn áll. Lehet az gond hogy a VG-ból a DVI-D-n jön ki a jel de a monitorba HDMI-n megy be?A 660-as is így ment és annak semmi gondja nem volt.
Ezt látom eszköz kezelőben:[LINK]
Mit tudnék vele kezdeni?
Piero: nem mondtam, hogy ajánlott, csak hogy ennyi jön ki a keretből. (bár ezek a cikkek képesek keményen ferdíteni az "adomány" fejében)
Sőt, én a 460-at sem venném meg egy i5 CPU mellé. De nyilván a keret adott. Bár írtam, inkább kis spórolás, és akkor 470, mert a 460 az i5-el olyan lesz, hogy csalódás. (akkor már egy GTX960 is jobb választás használtan. )
A két kártya között szinte semennyire, majdnem ugyan az a teljesítmény mindkettőnél, én biztos az RX 460-at venném, újabb technológia, ezért valamivel időtállóbb is.
Hát annyiból tényleg nehéz lenne kihozni egy új kártyát, ha nem félsz használtat venni akkor mindenképp ebből az irányból közelítsd meg a dolgokat.
Ha mindenképp új kell akkor viszont RX460 2GB-os kiadásai közül válassz nyugodtan, 750Ti-nél ezerszer jobb választás, vagy ahogy Hunork is mondta egy R7 370 kb egy szinten vannak.
roba1996: 30-40k pénzért ne várj se csodát, se hatalmas javulást. Ezért GTX750Ti, vagy R7 370 kártyát vehetsz. Hozzáteszem: újonnan. Használt már más tészta. Egy 960 is befigyelhet...
DE: 65k pénzért meg van RX 470, hidd el, megérdemli a processzorod.
Nsd: 30-40 ezer forintot ez az összeg között szeretnek venni egy, videókartyat ami minimum 2 gigas illetve Nemtudom mennyire számítanak a mhz.k mert az en kartyamnak viszonylag nagyok az ora jelei!!
roba1996: látom, fejleszteni akarsz. Javaslatom, hogy ne kapkodd el, inkább még gyűjts, és a procid mellé egy RX470 (esetleg GTX1060) jó választás lesz. i5 mellé (főleg, hohy K-s!) teljesen felesleges egy low-end VGA-t betenni, érte pénzt kiadni. Csak megbánnád később, és aztán meg nehezen tudod eladni.
viszont a WDDM 2.0 MÉG nem hoz nagy változást szerintem.
az Enermax aztán tényleg jó márka 😃
Az árba még belefér: XFX TS 550 Gold, vagy XFX XTR 550 (ez teljesen moduláris)
Még elehetőség az FSP új Hydro sorozata, moduláris és sima kivitelben. [url]https://www.aqua.hu/kereses.html?q_kat=Mindenhol&q=fsp+hydro[/url] De az előbb linkelt EVGA is remek darab!
[LINK]
Bár ha a Hydro G-t nézted mint ami nekem is van az valóban 30 fölött van.
valamint romaniaban elek es lehet az arak valtoznak meg a valasztek is
[LINK]
[LINK]
Kényelmes, a router kezelőfelülete nagyon részletes, van USB csatlakozó rajta, és kellően megbízható.
Nekem ilyenem van, nekem teljesen megfelel. Valamivel drágábban van ilyen [LINK]
Digis nethet tudtok nekem ajánlani valamilyen routert? Asztalihoz kéne LAN-on, laptophoz pedig wifivel az internet. Olyan 5-6 ezerben gondolkozom árban.
Köszönöm
Per pill több nem jut eszembe. 😃
Amúgy a kábel nem lehet gond, de én a helyedben direktbe HDMI-HDMI-re kötném.
Megérkezett az 1060-as VGA. Nem ismerte fel magának a kártyát a rendszer így leszedtem a legfrissebb drivert és tiszta telepítéssel feltettem. Így sem ismerte fel. Rátoltam a DDU-t és újra driver fel. Semmi, a hiba tovább fenn áll. Lehet az gond hogy a VG-ból a DVI-D-n jön ki a jel de a monitorba HDMI-n megy be?A 660-as is így ment és annak semmi gondja nem volt.
Ezt látom eszköz kezelőben:[LINK]
Mit tudnék vele kezdeni?
Sőt, én a 460-at sem venném meg egy i5 CPU mellé. De nyilván a keret adott. Bár írtam, inkább kis spórolás, és akkor 470, mert a 460 az i5-el olyan lesz, hogy csalódás. (akkor már egy GTX960 is jobb választás használtan. )
[LINK]
Ha mindenképp új kell akkor viszont RX460 2GB-os kiadásai közül válassz nyugodtan, 750Ti-nél ezerszer jobb választás, vagy ahogy Hunork is mondta egy R7 370 kb egy szinten vannak.
DE: 65k pénzért meg van RX 470, hidd el, megérdemli a processzorod.