nekem olyan fail van win7-n h vmikor nem kapcsol be a monitor.
Kiírja h out of range pedig előtte az ajánlott felbontást használtam.Aztán csak resi után indul el.
driverokat frissítettem de ugyanúgy csinálja :S
Megoldás ?
winxp-n rendesen megy.
hát nem éppen😊 már a pentium 4 ek is 64bitesek
Az a különbség a 32 és a 64 közt hogy a 32 bites csak 4GB ig kezeli a memóriát a videó kártya memóriájával együtt! A 64bites viszont sokkal többet tud kezelni
32 bit-es arra a gépre ajánlott, ahol 1 magos proci van, ha olyan laptopod vagy géped van, amire rá van írva, hogy CORE 2 DUO, vagyis 2 magos proci van benne, akkor nyugodtan telepíthetsz rá Win 7-ből 64-bit-est.
Üdv.:
Provocator20
bartadavid94 írta:
Lehet hogy hülye kérdés de mi a különbség a 32 meg a 64 bites között?😆
Szerintem semmi külön cuccra nincs szükség én amikor újrarakom az egészet akkor csak játékokat meg szoktam telepíteni meg a videókártya drivert és még néhány hasznos progit. De nem kell külön hozzá semmilyen más különleges telepítő cd meg ilyesmi. 😆
Sziasztok! xp-m van, és szeretném a közeljövőben újratelepíteni a gépem windows 7el, mivel 2Gb RAmom van ezért nincs gond hogy a 32biteset rakom fel. Kérdésem az lenne, hogy a gépem minden gond nélkül újratelepíthető, vagy vmi nélkülözhetetlenre szükségem lenne?
Gondolok az internetre, hogy simán menni fog-e, csak username és jelszó kell
Nincs drivereket tartalmazó cd-m a számítógéphez, minden működni fog? Köszi a segítséget.
home premium egy átlag felhasználónak teljesen elég,ha venni akarsz(bár én csak akkor venném meg, ha valamiért mindenképp kell az eredeti), de egyébként inkább leszedném, most 32bites ultmate-em van, eddig semmi bajom nem volt vele, XP-hez képest semmi lassulást nem tapasztaltam
Igazából nagy különbség nincs köztük, de itt: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/compare?T1=tab20 megtudsz néhány dolgot róla. De szerintem hülyeség lenne ennyi pénzt kidobni érte az ablakon. 😆
Sziasztok!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Mi köztük a különbség? (az árán kívül)
Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit /HUN/ (OEM) 26.490
Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit /HUN/ (OEM) 48.550
Mivel tud többet az Ultimate?
Alapfelhasználásra (pl. Internet, letöltés, játék, dvd-nézés) elég az olcsóbb verzió?
Mire való a drágább?
Töltsd le a Daz féle Windows 7 Loader 1.9.5-t, ha kell link szólj. Én ezzel aktiváltam a csata hajómat. Bár igaz a gógl-ben a szörcs és a dánlód gyorsabb lett volna...
a kalózöböl füstös kocsmáinak legsötétebb szegleteiben megszerezheted a titkos elixírt, ha tudod a titkos varázsszót(remélem lehet érteni mire célzok😂😉
Elakadtam a windows 7 professional aktiválásban. Ki tud egy jó activator-t?
Amiket találtam azok nem működtek nekem.
Windows 7 professional 32 bit, ehhez kéne megoldás.
Ki tud segíteni? 😀
Előre köszönöm!
Szerencsére nekem nem volt gond az aktiválással, mert előreaktivált windows szereztem be és még cd kulccsal se kellett vacakolnom. Ez jó op.rendszer lett. 😆
Don Sajtos írta:
Sziasztok.
Több embernek van 5.1-e és win 7-e😀
Ő tőlük szeretném kérdezni hogy keverik szét hangot win 7 alatt??
mert nekem windows 7 alatt az 5.1-ből csak 2hangszóró megy.
Lehet állítani hangszóró kitöltést, mélyhang kezelés engedélyezés, de ez nem megoldás a jó hangzáshoz.
Ezzel beállítással is rosszul adja le 5.1-et.
egyébként driver friss és realtek alaplapi hangkártya van
mit tegyek h jol szoljon az 5.1?
láttam van kinek ugyanilyen genius sw 6000 van, vagy éppen logitech z-5500. és gondolom nem azért vett 5.1-et h cs 2 hangszórot halljon...
Valami megoldásnak lenni kell.
egyszerűen már annyi mindent próbáltam de nem tudom mi tévő legyek😞
kérlek segítsetek 5.1 es emberkék !😃
Alaplapi hangkártya ? Jack dugó ?
Ezzel rendelkezel ?
fontos lenne nagyon.
előre is köszönöm😃
Alaplapi a hangkártya. még a 7.1-et is támogatja .
Van raja egy kimenet a woofer/center hangszóróknak
van rajta egy kimenet a első pár hangszóróknak
van rajta még egy kimenet a hátsó pár hangszóróknak
van rajta még egy a az oldalsó pár hangszóróknak.
mindegyik rendesen van bekötve.
DUPLA RCA kábelll csatlakoznak.
Driver friss asus oldaláról szedtem le a win 7-re valót.
És a realtek beállításba tökéletesen szol 5.1/7.1
Tehát külön külön rá kattintok a kis hangfalakra h működik, jó helyre vannak e kötve, és rendesen szólnak.
de mikor zenét játszanék akár winamp, akár media player nem szol csak az első pár hangfal.
és hiába az említett hangfalaknél mélyhang kezelés, kitöltést bekapcsolom nem javít semmi.
mert tompa a woofer és a többi is gyengén szól, nem adja a várt hatást😞
de lehet hallani szól de nem a reális teljesítményt adja le:S
Don Sajtos írta:
Sziasztok.
Lehet állítani hangszóró kitöltést, mélyhang kezelés engedélyezés, de ez nem megoldás a jó hangzáshoz.
láttam van kinek ugyanilyen genius sw 6000 van, vagy éppen logitech z-5500. és gondolom nem azért vett 5.1-et h cs 2 hangszórot halljon...
Ezzel rendelkezel ?
fontos lenne nagyon.
előre is köszönöm😃
Sziasztok.
fontos lenne nagyon.
előre is köszönöm😃
Próbáld meg ezt letölteni,nekem ezzel megy gond nélkül win7 alatt a cd/dvd irás.
Nero-9.2.6.0_trial.exe,ha kell akkor tudok pm ben serialt is küldeni,amivel végleges marad a licenced.
Ja és az enyim magyar,de lehet nyelvet változtatni.
Attol fögg h lejátsza e a hifid az mp3-at.Ha nem akkor ird audioba,ha lejátsza akkor meg mint adat.
sziasztok! nekem win 7 van de nero 7 premiummal nem ír semmit. elkezdi befejezi és semmit nem ír rá. nincs rajta semmi.
éshogy írjak rá zenét ha hifin is leakarom jáccani?
Tehát ha jól vettem ki a lényeget, akkor ha valamilyen oknál fogva sikerülne feltelepítenem a mostani oprendszert, akkor van arra 30 napom mindenféle büntetés nélkül, hogy letöltsek egy tört win7et?
Esetleg egy tört Win7 jó lenne a laptopra, vagy ahhoz gyenge a gép?
Zsolty87: OEM verzió azt jelenti, hogy egy licens egy géphez van.
Nem lehet kijátszani, ha fel is tudnád játszani, aktiválni nem tudnád, szóval 30 nap múlva leblokkolná magát a rendszer. Ha legális windowsot akarsz, meg kell venned egy új licenst.
De ne tedd. Ha netezésre kell a gép, tegyél rá valamilyen linuxot.
Suse linux pl teljesen ugyanaz megjelénsben mint a win, még csak át sem kell rá szokni + legális.
felesleges eredetit felrakni a windows vista amúgyse jó(nagyon sok ramot zabál) Egy jó tört win 7 et letöltesz aktiválod és innentől a frissítéseket is lehet nyugodtan letölteni! Ha meg mégis kiderül hogy nem eredeti csak annyi lesz hogy zaklatni fog a windows hogy aktiváld de semmi más!
Sziasztok.
Megoldató ez így:
Jelenlegi gépemhez (Laptop) adtak egy teljesen eredeti, legális Windows Vista Home Basic-et. Ezzel a géppel nagyon sokat netezek. Tervezek venni egy másik gépet is (Net PC (terv)), a mostani helyett, és arra is ezt az operációs rendszert akarom feltenni. Mostani gépről letörölném a Vistat és azzal többet nem neteznék, csak az új gép lenne netezésre használva.
Lehet tévedek, de van valami ilyesmi szabály a microsoftnál hogy egy operációs rendszer egy licenszel egy gépre tehető fel.
Viszont ha a két gépen lenne rajta, de csak egyikkel netezek, kiderülhet hogy ugyanaz a rendszer két gépen van fent?
Kicsit bonyolultra sikeredett, remélem azért megérthető a gondom.
DoN_BeNCe22 írta:
Sziasztok nekem van egy Win7-em (nem Jogtiszta!) ami mindig piszkál azzal hogy nem eredeti és nem tudom mit csináljak vele és nagyon idegesít hogy 5perc után ki írja aztán a téma ami be van állítva eltűnik. Tudtok segíten abba, hogy ne legyen ez?
PLEASE NAGYON FONTOS NEKEM!
Előre is köszönöm!
Újra kell aktiválni! Kell hozzá egy aktiváló progi amit bármely torrent oldalról leszedhetsz aktiválod vele és jó! Ha nem lesz jó akkor többet is próbálj! Én is így aktiváltam újra!
Sziasztok nekem van egy Win7-em (nem Jogtiszta!) ami mindig piszkál azzal hogy nem eredeti és nem tudom mit csináljak vele és nagyon idegesít hogy 5perc után ki írja aztán a téma ami be van állítva eltűnik. Tudtok segíten abba, hogy ne legyen ez?
nemrég tettem újra a windows 7-et és amikor bekapcsolom a gépet akkor kihozza hogy melyik op rendszert akarom indítani és van a Win7 meg vmi windows telepítő előkészítő vagy vmi ilyen és hogyan lehetne azt hogy csak a Win7et írja ki a másikat nem mert ha a másik indul akkor meg állandóan újra indul.segítenétek??
bocs nem nagyon tudtam h hova írjam .. külön le kell tölteni a direktx10.1-et ?? és ha igen akkor honnan tudnám leszedni ? (win7-re) googléban én nem találtam normális helyet ... mert egy teszt azt írja h direktx9 van a gépen amikor a vga dx10.1 -et tud segtsetek ! ehhez sem értek túlságosan ...
tichiz írta:
sziasztok srácok.olyan problémám lenne hogy feltelepítettem a KingKongot (eredeti) és windows 7em van.korábban xp-m volt és futott minden hiba nélkül.most mikor elszeretném indítani telepítés után egy üzenetet kapok miszerint régebbi videókártya driverem van fent és ez problámákat okozhat a játék során.felkínálja hogy foltytatja? rámegyek igen és jön egy másik: Protection system: Application installed successfully. és hogy újra kell indítani a gépet.aztán újraindítás után meg blokkkolja a windows ezt a Starforce Protection illesztőprogramot miszerint ez nem kompatibilis a 7-el.
milehet a probléma?:S valaki légyszives segítsen!köszönöm
Kiírja h out of range pedig előtte az ajánlott felbontást használtam.Aztán csak resi után indul el.
driverokat frissítettem de ugyanúgy csinálja :S
Megoldás ?
winxp-n rendesen megy.
Az a különbség a 32 és a 64 közt hogy a 32 bites csak 4GB ig kezeli a memóriát a videó kártya memóriájával együtt! A 64bites viszont sokkal többet tud kezelni
32 bit-es arra a gépre ajánlott, ahol 1 magos proci van, ha olyan laptopod vagy géped van, amire rá van írva, hogy CORE 2 DUO, vagyis 2 magos proci van benne, akkor nyugodtan telepíthetsz rá Win 7-ből 64-bit-est.
Üdv.:
Provocator20
Lehet hogy hülye kérdés de mi a különbség a 32 meg a 64 bites között?😆
Gondolok az internetre, hogy simán menni fog-e, csak username és jelszó kell
Nincs drivereket tartalmazó cd-m a számítógéphez, minden működni fog? Köszi a segítséget.
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Mi köztük a különbség? (az árán kívül)
Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit /HUN/ (OEM) 26.490
Microsoft Windows 7 Ultimate 64bit /HUN/ (OEM) 48.550
Mivel tud többet az Ultimate?
Alapfelhasználásra (pl. Internet, letöltés, játék, dvd-nézés) elég az olcsóbb verzió?
Mire való a drágább?
2GB ramhoz 32bites Win7-et pakolj föl!
Amiket találtam azok nem működtek nekem.
Windows 7 professional 32 bit, ehhez kéne megoldás.
Ki tud segíteni? 😀
Előre köszönöm!
Sziasztok.
Ezzel rendelkezel ?
fontos lenne nagyon.
előre is köszönöm😃
Alaplapi a hangkártya. még a 7.1-et is támogatja .
Van raja egy kimenet a woofer/center hangszóróknak
van rajta egy kimenet a első pár hangszóróknak
van rajta még egy kimenet a hátsó pár hangszóróknak
van rajta még egy a az oldalsó pár hangszóróknak.
mindegyik rendesen van bekötve.
DUPLA RCA kábelll csatlakoznak.
Driver friss asus oldaláról szedtem le a win 7-re valót.
És a realtek beállításba tökéletesen szol 5.1/7.1
Tehát külön külön rá kattintok a kis hangfalakra h működik, jó helyre vannak e kötve, és rendesen szólnak.
de mikor zenét játszanék akár winamp, akár media player nem szol csak az első pár hangfal.
és hiába az említett hangfalaknél mélyhang kezelés, kitöltést bekapcsolom nem javít semmi.
mert tompa a woofer és a többi is gyengén szól, nem adja a várt hatást😞
de lehet hallani szól de nem a reális teljesítményt adja le:S
Sziasztok.
Ezzel rendelkezel ?
fontos lenne nagyon.
előre is köszönöm😃
fontos lenne nagyon.
előre is köszönöm😃
Nero-9.2.6.0_trial.exe,ha kell akkor tudok pm ben serialt is küldeni,amivel végleges marad a licenced.
Ja és az enyim magyar,de lehet nyelvet változtatni.
Attol fögg h lejátsza e a hifid az mp3-at.Ha nem akkor ird audioba,ha lejátsza akkor meg mint adat.
éshogy írjak rá zenét ha hifin is leakarom jáccani?
Esetleg egy tört Win7 jó lenne a laptopra, vagy ahhoz gyenge a gép?
Nem lehet kijátszani, ha fel is tudnád játszani, aktiválni nem tudnád, szóval 30 nap múlva leblokkolná magát a rendszer. Ha legális windowsot akarsz, meg kell venned egy új licenst.
De ne tedd. Ha netezésre kell a gép, tegyél rá valamilyen linuxot.
Suse linux pl teljesen ugyanaz megjelénsben mint a win, még csak át sem kell rá szokni + legális.
Az az alaplap alapján aktiválja magát.
Megoldató ez így:
Jelenlegi gépemhez (Laptop) adtak egy teljesen eredeti, legális Windows Vista Home Basic-et. Ezzel a géppel nagyon sokat netezek. Tervezek venni egy másik gépet is (Net PC (terv)), a mostani helyett, és arra is ezt az operációs rendszert akarom feltenni. Mostani gépről letörölném a Vistat és azzal többet nem neteznék, csak az új gép lenne netezésre használva.
Lehet tévedek, de van valami ilyesmi szabály a microsoftnál hogy egy operációs rendszer egy licenszel egy gépre tehető fel.
Viszont ha a két gépen lenne rajta, de csak egyikkel netezek, kiderülhet hogy ugyanaz a rendszer két gépen van fent?
Kicsit bonyolultra sikeredett, remélem azért megérthető a gondom.
Köszi a gyors választ mien néven keressek rá (nem igazán vágom a témát:S)?
Windows 7 Activator ... a google-be beírva ... 😕
Előre is köszönöm!
Újra kell aktiválni! Kell hozzá egy aktiváló progi amit bármely torrent oldalról leszedhetsz aktiválod vele és jó! Ha nem lesz jó akkor többet is próbálj! Én is így aktiváltam újra!
Előre is köszönöm!
sziasztok srácok.olyan problémám lenne hogy feltelepítettem a KingKongot (eredeti) és windows 7em van.korábban xp-m volt és futott minden hiba nélkül.most mikor elszeretném indítani telepítés után egy üzenetet kapok miszerint régebbi videókártya driverem van fent és ez problámákat okozhat a játék során.felkínálja hogy foltytatja? rámegyek igen és jön egy másik: Protection system: Application installed successfully. és hogy újra kell indítani a gépet.aztán újraindítás után meg blokkkolja a windows ezt a Starforce Protection illesztőprogramot miszerint ez nem kompatibilis a 7-el.
milehet a probléma?:S valaki légyszives segítsen!köszönöm
http://www.star-force.com/support/drivers/