Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
CooolAdam avatar
Rendben köszönöm szépen a kifejtett választ! 😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
CooolAdam: Starcraft 2, WoW, Counter Strike: Global offensive, World of tanks, War Thunder.
Szerintem ezek a maga műfajaiban a legjobbak. Viszont ha a WoW nem jönne be akkor, Star Wars: The old republic, Tera, Elder Scrolls online.
0
0
0
0
CooolAdam avatar
Megköszönném, ha valaki mondana olyan játékokat, amiknek sokáig élvezném a Mulltiplayer-ét!
0
0
0
0
milan23 avatar
Ajánljatok nekem pár játékot, ami Highen - Ultra Highen elmenne a gépemen.
Proci:AMD FX-6300
Vieókártya:Sapphire R7 260X OC 2GB
Alaplap:Gigabyte 970A DS3P
Ram:8GB 1600Mhz Kingston
0
0
0
0
Bronson avatar
krutka: FEAR 2, Tomb Raider 2013, X men origins Wolverine, Crysis2, Rage, Batman, Sniper Elite stb, stb...

szb23 : Unreal tournament, Quake, Half life... hirtelen ennyi jutott eszembe ami menne is nálad...
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan játékokat, ami:
-akció, horror, mászkálós (mint pl tomb raider, manhunt, stb..)
-menne az en kis béna gépemen (1.6GHz, 1GB Ram, nVidia geForce MX 4400)
0
0
0
0
krutka avatar
sziasztok! 😀 ajánlanátok nekem olyan játékokat, amik tényleg "must have" nagyon jók? FPS-t nemszeretem a többi jöhet. (2007 után lehetőleg) Kellene valami game ami leköt és magával ragad 😉
0
0
0
0
homerun avatar
Ezt a játékot csak ajánlani tudom, engem nagyon leköt! 😀😉
[url]http://s17.hu.gladiatus.gameforge.com/game/c.php?uid=16853&server=17[/url]
0
0
0
0
roba1996 avatar
Mondjadtok nekem jó mostani játékokat!! 😀
Lehet egy kicsit régebbi is !!
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok! Mien játék futna el nekem? (FPS, autós)

Processzor: Intel Pentium CPU B970 Dual Core 2.3Ghz
Ram: 4Gb
Vidikártyák: Intel HD Graphics(Integrált); NVIDIA GeForce GT 620M
😀 Előre is köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
chrono02 köszönöm szépen kipróbálom őket😀
0
0
0
0
Toretto3243 avatar
A mostanit úgy gondoltam hogy 2010-től mostanáig 😀 bár ezt leírhattam volna 😃
0
0
0
0
TaylorXIII avatar
The Bridge, Quantum Conundrum, Tomb Raider 2013, Lego játékok. Igazából lowon a legtöbb játék menne neked csak lehet kevés fpsel. Bár kinek mi a kevés ugye ez attól is függ😃 Meg a mostani mit jelent😃
0
0
0
0
Toretto3243 avatar
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan (mostani) játékot ami elmenne nekem? Low, medium, vagy high-on az mindegy most. A gépem: Intel Core 2 Duo 2.40GHz E4600, 2GB RAM, 1GB MSI N210 videokártya. Előre is köszönöm!
0
0
0
0
winrar avatar
gaboka130: Battlefield 3,4
0
0
0
0
gaboka130 avatar
Tudtok olyan játékot ajánlani mint a battlefield play4free csak nem annyira bugosat??
maga a játékélményért és amivel el lehet játszani sokáig
0
0
0
0
Arnybiro avatar
JustD Borderlands (az 1 talán működik, de nem vagyok teljesen biztos benne, most hogy nincs GameSpy), második része biztos működik. Torchlight 1, 2. Split-screen-es játékok meg a LEGO játékok. Azokkal is jól el lehet lenni ketten szerintem.
0
0
0
0
At Il La avatar
Dono: Sokat játszottam vele, már meguntam:s meg 1-2 hete unatkozom..azt hittem a wolfenstein majd felpezsdíti ezt az unalmat de megint csalódnom kellett akárcsak a metro last lightban és a rage-ben:S ezért valami kis kikapcsoló játékot keresek amiben "hentelni" kell minél többet: DD
0
0
0
0
no avatar
Tudtok olyan játékot, aminek van törtmultija (2en játszanánk) és elég vicces? tehát ne zombis, meg ilyenek, nem is kell olyan jó grafikája legyen, ha 2d akkor is jó, de lehessen rajta nevetni😀
0
0
0
0
At Il La avatar
Sziasztok, tudnátok nekem mondani aréna stílusú játékokat? mármint..olyan jellegűeket mint pl cod mw3-ba a survival mód..szóval, hogy hullámokban jönnek az ellenfelek és ölni kell őket..vagy nem is muszáj, hogy hullámokban jöjjenek, az a lényeg, hogy a fő része ez a túlélős ölés legyen és ki tudjon mellette kapcsolódni az ember, a választ előre is köszönöm!😃
MolnarAco: Civilization sorozat, plants vs zombies talán a total war rome-hoz is csak egér kell de nem biztos:S
0
0
0
0
ulver01 avatar
winrar: még a profik is mondják hogy a billentyű a legutolsó dolog, ami egy komolyabb játékhoz kell😆 a lényeg a gépen kívül a monitor, headset, és az egér+pad 😃
0
0
0
0
winrar avatar
MolnarAco
Én a helyedben Ajax-ra hallgatnék. Én már két éve nyúzok egy 1500Ft-os Sparos billentyűzetet. Próbáld ki, hogy milyen nehéz képernyő billentyűzettel játszani. Pl.: a most Originen inyenes Plants vs Zombies is csak egeret igényel.
0
0
0
0
macibogyo avatar
A Bureau játékot ajánlom mindenkinek.
0
0
0
0
Ajax avatar
Én mondjuk a legközelebbi boltot ajánlanám, és megvenném a legolcsóbb billentyűzetet. A gagyi is több, mint a semmi, ideiglenesnek jobb, mint a semmi.
0
0
0
0
MolnarAco avatar
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat 😀
0
0
0
0
gixivo avatar
MolnarAco
Stratégiai játékokat ajánlanék akkor, leginkább C&C széria:
Red Alert 1 & 2 & Yuri's Revenge, Tiberian Sun és a többi...
Mondjuk Generals Zero Hour is mehet, bár az csak névben C&C.
0
0
0
0
ulver01 avatar
MolnarAco: Próbáld ki a Heartstone-t. Ingyenes, és függőséget okoz 😃 Ahoz csak egér kell, meg ész 😜
0
0
0
0
MolnarAco avatar
Sziaztok!
A billentyűzetem elromlott ezáltal, olyan játékot keresek amit csak egér használatával is lehet játszani, ha egyáltalán létezik ilyen 😃
0
0
0
0
Ajax avatar
winrar: Fable első része.

proStar😆: Tessék, van válogatnivaló: [LINK] (Tipp: megjelenési dátum - Relase date - szerint keress) Arról meg fingom nincs, hogy a Sniper Elite játékok mért szerepelnek eben a listában, na de mindegy.
0
0
0
0
winrar avatar
Tudnátok ajánlani olyan jó játékokat, amik elmennek a gépemen, legalább lowon élvezhetően. Bármi jöhet, kivéve horror. P4 2,6 ghz, 1gb ram, Radeon 9200, xp.
0
0
0
0
frostwagen avatar
Athis18

Tudtommal a legtöbb autós játékhoz nem kell feltétlen kormány, csak ajánlott a jobb élményhez 😃 Amiket ajánlani tudok:

- Need for Speed széria
- Dirt széria
- Forma1 széria
- Colin Mcrae Rally széria
- GRID 1-2
- WRC széria
- FlatOut 1-2
- Shift 2
0
0
0
0
Athis18 avatar
Szép napot. Valami autós játékot tudtok nekem ajánlani, amihez nem feltétlen szukséges kormány? 😃
0
0
0
0
sanya999 avatar
Sziasztok.
Tudnátok nekem ajánlani jó kis lopakodós,titkosügynökös játékokat,mint pl:James Bond,Splinter Cell,Hitman stb. ?
0
0
0
0
Gerdzso avatar
Hali!

Tudnátok erre a laptopra játékokat ajánlani?

Laptop: [url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=15639&sub=usercomp&comp=36594[/url]
0
0
0
0
kmetovics avatar
computer55: Catmario 😆
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan játékot ami 100-500mb között van illetve elég kis gépigényű?
Info órára kellene, hogy vmivel eltudjam magat foglalni. (egész órán szinte semmit se csinálunk 😃 ) Előre is köszi! 😀
0
0
0
0
no avatar
Versenyszimek:
- rFactor: többezer mod, pálya, pluginok, nyílt forráskódú, lényegében minden létezik rá ami szem-száj ingere. Online versenyekre van kihegyezve, Magyarországon és külföldön egyaránt sok közösséget találhatsz akik bajnokságokat szerveznek vele (köztük akár én is).
- Race07/RaceOn/Race Injection: ezek lényegében egy játékot takarnak, amely közül az Injection a legteljesebb, ebben van a legtöbb autó, pálya, bajnokság. Az rFactor motorját használja némileg módosítva, elérhető rá néhány mod és pálya (kevesebb mint az rFactorhoz). Megjegyzésképpen pedig a WTCC hivatalos játéka. Kevesebb bajnokságot is szerveznek vele, ellenben felhasználóbarátabb és Steamen könnyen beszerezhető.
- GTR2: a SimBin egyik régebbi alkotása, amely az FIA GT hivatalos játéka volt, így főleg a GT/Endurance sorozatoknak kedvez. Steam-en ez sem túl drága, néhány modot/pályát ehhez is lehet kutatni, bár a játékosok nagy része már nem túl aktív.
- Live For Speed: sokak szerint az egyik legreálisabb szimulátor, hátránya hogy kevés az autó/pálya és mivel egy kis csapat fejleszti licenceknek is híján van.
- rFactor2: az rFactor második része, néhány dolgot átalakítottak, fejlesztgettek. Jelenleg béta verzióban van, véleményem szerint nem fog túl nagyot ütni, én legalábbis nem érzem túl jónak.
- Assetto Corsa: Az rFactor2 nagy riválisa, az olasz fejlesztők már korábban is próbálkoztak (netKar PRO), most viszont nem adják lentebb: gyönyörű grafika, remek fizika és hangok, számos licencelt autó és pálya, emellett hamarosan megjelennek a modding eszközök is. Steamen Early Access-en beszerezhető, jelenleg 0.9-es verziónál tart, épp most került bele a multiplayer mód.
- Raceroom Racing Experience (R3E): a SimBin egy free-to-play játéka, tehát a játékért nem kell fizetni, az autókért viszont igen.

A régebbi játékok kedvelőinek pedig: GTR (első rész), GTL, F1 Challange, Grand Prix Legends, GP4

Remélem tudtam segíteni mindkettőtöknek 😃
Spoiler!
Bocsánat a kis monológomért!
0
0
0
0
Titan Killer avatar
Sziasztor.Tudnátok nekem ajánlani valami jó autó verseny szimulácios játékot.Rfactor megvolt,f1 széria megvolt,grid széria megvolt.
0
0
0
0
sudosu avatar
Nekem olyan Sandbox játék kellene mint a GTA (jól feladtam a leckét mi? 😀😉. Watch Dogs előtt játszanék valami jóval. Megvolt már a Sleeping Dogs, Mafia. Annyi igényem van hogy legyen X360 kontroller támogatás. Olyan mint a Prototype nem érdekel.

Vagy valami jó autóverseny szimulátor kéne. Ilyen Codemasters féle árkád játékoktól kíméljetek.
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok, olyan játékot(kat) keresek, aminek a letöltési mérete 5GB alatt van kb és nagyon jó illetve újabb, a műfaj bármi lehet 😃
0
0
0
0
sudosu avatar
ulver01: Doo itashimashite 😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
Sudosu: quake 3-mal, meg a wolfenstein et-vel még nem játszottam 😃 Arigatou! 😎