Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintem ezek a maga műfajaiban a legjobbak. Viszont ha a WoW nem jönne be akkor, Star Wars: The old republic, Tera, Elder Scrolls online.
Proci:AMD FX-6300
Vieókártya:Sapphire R7 260X OC 2GB
Alaplap:Gigabyte 970A DS3P
Ram:8GB 1600Mhz Kingston
szb23 : Unreal tournament, Quake, Half life... hirtelen ennyi jutott eszembe ami menne is nálad...
-akció, horror, mászkálós (mint pl tomb raider, manhunt, stb..)
-menne az en kis béna gépemen (1.6GHz, 1GB Ram, nVidia geForce MX 4400)
[url]http://s17.hu.gladiatus.gameforge.com/game/c.php?uid=16853&server=17[/url]
Lehet egy kicsit régebbi is !!
Processzor: Intel Pentium CPU B970 Dual Core 2.3Ghz
Ram: 4Gb
Vidikártyák: Intel HD Graphics(Integrált); NVIDIA GeForce GT 620M
😀 Előre is köszi 😀
maga a játékélményért és amivel el lehet játszani sokáig
MolnarAco: Civilization sorozat, plants vs zombies talán a total war rome-hoz is csak egér kell de nem biztos:S
Én a helyedben Ajax-ra hallgatnék. Én már két éve nyúzok egy 1500Ft-os Sparos billentyűzetet. Próbáld ki, hogy milyen nehéz képernyő billentyűzettel játszani. Pl.: a most Originen inyenes Plants vs Zombies is csak egeret igényel.
Stratégiai játékokat ajánlanék akkor, leginkább C&C széria:
Red Alert 1 & 2 & Yuri's Revenge, Tiberian Sun és a többi...
Mondjuk Generals Zero Hour is mehet, bár az csak névben C&C.
A billentyűzetem elromlott ezáltal, olyan játékot keresek amit csak egér használatával is lehet játszani, ha egyáltalán létezik ilyen 😃
proStar😆: Tessék, van válogatnivaló: [LINK] (Tipp: megjelenési dátum - Relase date - szerint keress) Arról meg fingom nincs, hogy a Sniper Elite játékok mért szerepelnek eben a listában, na de mindegy.
Tudtommal a legtöbb autós játékhoz nem kell feltétlen kormány, csak ajánlott a jobb élményhez 😃 Amiket ajánlani tudok:
- Need for Speed széria
- Dirt széria
- Forma1 széria
- Colin Mcrae Rally széria
- GRID 1-2
- WRC széria
- FlatOut 1-2
- Shift 2
Tudnátok nekem ajánlani jó kis lopakodós,titkosügynökös játékokat,mint pl:James Bond,Splinter Cell,Hitman stb. ?
Tudnátok erre a laptopra játékokat ajánlani?
Laptop: [url]http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=15639&sub=usercomp&comp=36594[/url]
Tudnátok ajánlani olyan játékot ami 100-500mb között van illetve elég kis gépigényű?
Info órára kellene, hogy vmivel eltudjam magat foglalni. (egész órán szinte semmit se csinálunk 😃 ) Előre is köszi! 😀
- rFactor: többezer mod, pálya, pluginok, nyílt forráskódú, lényegében minden létezik rá ami szem-száj ingere. Online versenyekre van kihegyezve, Magyarországon és külföldön egyaránt sok közösséget találhatsz akik bajnokságokat szerveznek vele (köztük akár én is).
- Race07/RaceOn/Race Injection: ezek lényegében egy játékot takarnak, amely közül az Injection a legteljesebb, ebben van a legtöbb autó, pálya, bajnokság. Az rFactor motorját használja némileg módosítva, elérhető rá néhány mod és pálya (kevesebb mint az rFactorhoz). Megjegyzésképpen pedig a WTCC hivatalos játéka. Kevesebb bajnokságot is szerveznek vele, ellenben felhasználóbarátabb és Steamen könnyen beszerezhető.
- GTR2: a SimBin egyik régebbi alkotása, amely az FIA GT hivatalos játéka volt, így főleg a GT/Endurance sorozatoknak kedvez. Steam-en ez sem túl drága, néhány modot/pályát ehhez is lehet kutatni, bár a játékosok nagy része már nem túl aktív.
- Live For Speed: sokak szerint az egyik legreálisabb szimulátor, hátránya hogy kevés az autó/pálya és mivel egy kis csapat fejleszti licenceknek is híján van.
- rFactor2: az rFactor második része, néhány dolgot átalakítottak, fejlesztgettek. Jelenleg béta verzióban van, véleményem szerint nem fog túl nagyot ütni, én legalábbis nem érzem túl jónak.
- Assetto Corsa: Az rFactor2 nagy riválisa, az olasz fejlesztők már korábban is próbálkoztak (netKar PRO), most viszont nem adják lentebb: gyönyörű grafika, remek fizika és hangok, számos licencelt autó és pálya, emellett hamarosan megjelennek a modding eszközök is. Steamen Early Access-en beszerezhető, jelenleg 0.9-es verziónál tart, épp most került bele a multiplayer mód.
- Raceroom Racing Experience (R3E): a SimBin egy free-to-play játéka, tehát a játékért nem kell fizetni, az autókért viszont igen.
A régebbi játékok kedvelőinek pedig: GTR (első rész), GTL, F1 Challange, Grand Prix Legends, GP4
Remélem tudtam segíteni mindkettőtöknek 😃
Spoiler!
Vagy valami jó autóverseny szimulátor kéne. Ilyen Codemasters féle árkád játékoktól kíméljetek.