Kellene ajánljatok nekem valami jót, főleg internetezésre, szerver futtatásra (tehát jó proci kell), töltögetésre, minél gyorsabb legyen...kb 250-300 ezerből, És mindenképpen minőségi termék kell ! azt se bánnám, ha 4 magos proci lenne
de ha egyszer jatszani akarsz akkor miert laptopot veszel? ... amugy meg kis kozepes jatekokhoz ... de ha minden aron gamelni akarsz akkor vegyel MSI GX szerias laptopot
van egy jó laptop a főbb paraméterei: intel pentium cual core 2000mhz
1.5gb ram
vga ati 4500HD
ez okés játékra nem kell nagy játék csak pl sims 3 csak mondtam egy pl-t?????????????
Holey írta:
Csá! Ezzel a laptoppal lehet játszani😂
[url=http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=16900]MSI GX620X-063HU[/url]
Proci: Intel C2D P8400 2,26GHz 1066FSb 3MB L2
Ram: 2x2GB DDR2 667MHz
HDD: 320GB Sata 5400RPm
VGA: Nvidia GF 9600M GT 512
Kijelző: 15,4" 1680*1050 (1kicsit sok 15" ra nem?😆😆😉
Tudtommal a GX szeria az MSI-tol az games laptopok ... meg hat ilyet akartam volna venni de lett az ami, mert csoppet draga lett volna ... amugy hasit laptophoz kepest 😆
én kinéztem egy laptopot, de nem játékra csak úgy(bocs h ide írom de sima laptopos témát nem találtam) na végül is ezt:
[LINK]
szerintetek egy 120-at megér originál, vadi új 3 év teljes körű garival (még törésre is)
Gépigény írta:
A rá szánt összeget és hogy pl:melyik/milyen játékot szeretnétek futtatni rajta is írjátok le!
Háát, összeget nem tudom... mondjuk úgy 200 körül, ha lehet, de persze ha 200-nál kevesebből is meg lehet oldani, az még jobb lenne.😃😜 Játékok például Timeshift, Silent Hill 5, Prototype, FEAR 2, stb. típusú és grafikájúak.😕
Jah, és köszi a külön topicot!😆
Ajánlanék neked egy Dell típusú laptopot, amin a kért játékaid elmennének.
Dell Studio 17" laptop:
Colour Option: Studio Jet Black Colour with Matte Finish
CPU: T2390 Intel Pentium Dual Core 1.86GHz (1MB Cache, 800MHz FSB)
Memory: 4GB (4096MB) DDR2 667MHz
Hard Drive: 250GB Serial (SATA)
Display: 17.0" 1440x900 (WXGA+) CCFL Widescreen Display with TrueLife
Optical Drive: DVD-ReWriter Drive
Video: Intel Graphics Media Accelerator X4500 / 4500MHD
Soundcard: IDT High Definition Audio
Wireless: YES
BlueTooth: NO
Additional Features: - Integrated Web Camera
- Integrated Biometric Fingerprint reader
- Full Size Keyboard with Seperate Numeric Keypad
- 8-in-1 Multimedia Memory Card Reader
- Slot Load Optical Drive
- FireWire (For Video Editing etc)
- Broadband Ready Network Card
- Touchpad
- Built-in speakers & Microphone
- HDMI Output for watching High Definition Movies on external HD screen
Ports: - 5 x USB 2.0
- 1 x Integrated 10/100/1000 LAN (RJ45)
- 1 x FireWire IEEE1394a
- 1 x VGA
- 1 x HDMI
- 1 x ExpressCard 54mm Slot
- Microphone/Headphone Sockets
Operating System*: Microsoft Windows Vista Home Premium
És ez a Laptop 185.000 ft-ba kerül. Max még a procit lehetne kicserélni benne nagyobbra és így is 200.000 ft-ból megúsznád. Nyugodtan nézz utána.Ezt mindenképp vedd meg ha azokra a játékokra kell amiket írtál. Ilyen olcsóm még 1 ilyen Laptopot nem találsz.Egyedül a játékok terén a F.E.A.R. 2-vel lesz egy kis gond. Szerintem feles grafikán tudsz majd vele játszani, mert nem találtam olyan Laptopot amin fullon elment volna. Sajnos ez a videokártya miatt van 😕:Ð
Gépigény írta:
A rá szánt összeget és hogy pl:melyik/milyen játékot szeretnétek futtatni rajta is írjátok le!
Háát, összeget nem tudom... mondjuk úgy 200 körül, ha lehet, de persze ha 200-nál kevesebből is meg lehet oldani, az még jobb lenne.😃😜 Játékok például Timeshift, Silent Hill 5, Prototype, FEAR 2, stb. típusú és grafikájúak.😕
Tudnátok olyan laptopot alyánlani amin elmenne a GTA4 nem 10 FPS-el?
Ár nem számit kiváncsi vok
Ehhez mit szóltok ? [LINK]
Amúgy nemkell annyi kérdőjel(?)😀
Arra elég.
1.5gb ram
vga ati 4500HD
ez okés játékra nem kell nagy játék csak pl sims 3 csak mondtam egy pl-t?????????????
A hülye az nem csúnya szó😆
Nem baj, már mind1 😆
De miért kérdezel hülyeséget??Hát miért ne lehetne gamelni...és nem is kicsit jó lapi hanem nagyon....
Hogy miért kérdeztem? Azért mert 1kicsit gyengusz nak tűnt az a proci... (najó 1kicsit tényleg h*lye kérdés volt 😆😆😉
Te kérdezel hülyeséget! Minek kell leszólni? Ha nem tetszik nem válaszolsz rá!
Egyetértek!😀
Csá! Ezzel a laptoppal lehet játszani😂
[url=http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=16900]MSI GX620X-063HU[/url]
Tudtommal a GX szeria az MSI-tol az games laptopok ... meg hat ilyet akartam volna venni de lett az ami, mert csoppet draga lett volna ... amugy hasit laptophoz kepest 😆
[LINK]
szerintetek egy 120-at megér originál, vadi új 3 év teljes körű garival (még törésre is)
Ez egész jó! 😀
Ajánlanék neked egy Dell típusú laptopot, amin a kért játékaid elmennének.
Dell Studio 17" laptop:
Colour Option: Studio Jet Black Colour with Matte Finish
CPU: T2390 Intel Pentium Dual Core 1.86GHz (1MB Cache, 800MHz FSB)
Memory: 4GB (4096MB) DDR2 667MHz
Hard Drive: 250GB Serial (SATA)
Display: 17.0" 1440x900 (WXGA+) CCFL Widescreen Display with TrueLife
Optical Drive: DVD-ReWriter Drive
Video: Intel Graphics Media Accelerator X4500 / 4500MHD
Soundcard: IDT High Definition Audio
Wireless: YES
BlueTooth: NO
Additional Features: - Integrated Web Camera
- Integrated Biometric Fingerprint reader
- Full Size Keyboard with Seperate Numeric Keypad
- 8-in-1 Multimedia Memory Card Reader
- Slot Load Optical Drive
- FireWire (For Video Editing etc)
- Broadband Ready Network Card
- Touchpad
- Built-in speakers & Microphone
- HDMI Output for watching High Definition Movies on external HD screen
Ports: - 5 x USB 2.0
- 1 x Integrated 10/100/1000 LAN (RJ45)
- 1 x FireWire IEEE1394a
- 1 x VGA
- 1 x HDMI
- 1 x ExpressCard 54mm Slot
- Microphone/Headphone Sockets
Operating System*: Microsoft Windows Vista Home Premium
És ez a Laptop 185.000 ft-ba kerül. Max még a procit lehetne kicserélni benne nagyobbra és így is 200.000 ft-ból megúsznád. Nyugodtan nézz utána.Ezt mindenképp vedd meg ha azokra a játékokra kell amiket írtál. Ilyen olcsóm még 1 ilyen Laptopot nem találsz.Egyedül a játékok terén a F.E.A.R. 2-vel lesz egy kis gond. Szerintem feles grafikán tudsz majd vele játszani, mert nem találtam olyan Laptopot amin fullon elment volna. Sajnos ez a videokártya miatt van 😕:Ð