Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
patrikk911 avatar
Okés am egy 10 esnél nemtöbbet
0
0
0
0
niteforce avatar
hangkártyából ha átlag felhasználásra kell akkor mindenképpen ASUS max, creative.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Mennyi pénzt szánsz rá?
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Hangkártyákból milyen árértékbe vegyek és milyen márkájút?
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Athlon 64 x2 4400+ meg egy 8800 GTS..mind a kettő totál tuning alatt 😃 egy 370W-s Trust táp tart életbe 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
ja, az AM2-es gépembe az a noname 300-as van amit Superlompos adott és megy 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha Mercury-nál nem jobb, akkor ott valami gáz van. 😆

Ezek mind életveszélyes tápok. Mármint nagy fogyasztású gépek számára. Régi gépekre lehet kötni, mert attól a 100 W terheléstől nem omlanak össze a "400W"-osak se azokból.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Nem vásárlás céljából kérdeztem. Csak arra voltam kíváncsi, hogy jobbak-e a Codegen, HKC, Mercury, LC-Power stb. tápoknál.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A DTK tápegységekről mi a véleményetek?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
toto9307 írta:
GAMER2 írta:
Amd Phenom2 1100T 😉

niteforce írta:
nekem is gyorsan merül a teló, intenzívebb használatban egy fél nap alatt simán lemerül... Sajnos okostelefonoknak ez a hátránya

Ahh pedig epp most gondolkozok egy ZTE skate-en😕

Errol a mobilrol van vmi velemenyed?Azon kivul hogy oriasi😆

osztálytársamnak is ilyen van és nincs vele semmi gond egésznap toljuk a youtube-ot rajta meg a hasnlókat 😃 😃

Akkor lehet ez lesz😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
de jo hogy vki megnezte😂
0
0
0
0
wdavid avatar
Pisuka írta:
Srávok szerintetek melyik a legnagyobb proci ami belemegy a lapomba?AM3 procit lehet bele rakni?

abba nem lehet AM3as procit tenni mert AM2 a socket típusod nem AM2+ 😃

amiket bele tehetsz azokat itt találod 😃

http://www.cpu-up grade.com/mb-MSI/K9N_Neo_V3_%28MS-7369%29.html

nagyjából ezek a legnagyobbak amik bele mennek, de lehet h kell bios frissítés:

- AMD Athlon 64 X2 6000+
- AMD Athlon X2 6000+
0
0
0
0
toto9307 avatar
GAMER2 írta:
Amd Phenom2 1100T 😉

niteforce írta:
nekem is gyorsan merül a teló, intenzívebb használatban egy fél nap alatt simán lemerül... Sajnos okostelefonoknak ez a hátránya

osztálytársamnak is ilyen van és nincs vele semmi gond egésznap toljuk a youtube-ot rajta meg a hasnlókat 😃 😃
0
0
0
0
GAMER2 avatar
😀 koszi a valaszt.😉
0
0
0
0
niteforce avatar
GAMER2 írta:
niteforce írta:

elég jó teló, megéri az árát 😀
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Amd Phenom2 1100T 😉

niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
Pisuka avatar
Srávok szerintetek melyik a legnagyobb proci ami belemegy a lapomba?AM3 procit lehet bele rakni?
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
fél éve adta ki a HTC a telót nem valószínű hogy fél év alat elromlok az akksi....

gytomi

kapcsold ki a gpst a wifit a mobilnetet a bluetoothot ha nem használod mert rohadtul akku evők. De 1-2 napnál nem lesz hosszabb az akkuidő egyszerűen nem lehetséges ilyen erős procinál. de még itt van rengeteg hasznos tipp
[LINK]
0
0
0
0
gytomi avatar
Sziasztok!
Gyorsan merül a telefonom(EVO 3Dx515m). Valami ötlet, hogy ez ellen tegyek valamit?
0
0
0
0
no avatar
Kajak ugyan az😲 ***+ köszi ezzelis okosabb lettem😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
A Winchester és a merevlemez az ugyanaz, s igen kell hozzá!
0
0
0
0
no avatar
EGY kezdő kérdés hogy tudjak a játékkal jázszani kell wincseszter és merevlemez?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Devis írta:
GAMER2 írta:
looserking írta:
GAMER2 írta:
[LINK] En ezt vennem mert ez meg jo esetben 6 magosithato is😃

AMD-t nem veszek

Miert?😂 Azert halkan elarulom hogy szerintem a felso-kozep kategoriaban ez a legjobb ar\ertek aranyu processzor😶

felső-közép? 😲
sztem kicsit túloztál, max közép-felső.

Bocs! Eloszor tenyleg ugyirtam,hogy kozep-felso csak az ugy eleg szarul hangzik.😆
0
0
0
0
DCMAN avatar
SE=slow edition az-az amit te is irtál hogy butitot
0
0
0
0
Core2 avatar
nekem ne azt mondjátok hogy érdemes-e...tudom hogy nem...csak mondjatok egy procit s egy vga-t... Nem magamnak akarom összerakni hanem a barátnőmnek.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Core2 írta:
az alaplap csak 1066os fsb-max. És csak 40 ezer forintom van erre.

Jaja a 775 már nagyon régi, és nagyon drága is! Addel valahogy, és szerezz még vhonnan pénzt. ennyiből vmi szar core 2 duo e6xxx jönne ki.
0
0
0
0
Core2 avatar
az alaplap csak 1066os fsb-max. És csak 40 ezer forintom van erre.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
A gtx460SE a SE az mit jelent tán butított?
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Core2 írta:
sziasztok. Segitségeteket kérném abban, hogy egy asztali számítópépet szeretnék összerakni. Van egy 775-ös foglalat. Kb 40 ezer ft-ért mondjatok egy procit és egy videókártyát.

Intel Core 2 Quad Q8400 -30-31.000 (Használtan; de változó)

Redeon HD 6850 1Gb 256bit -35-38.000
0
0
0
0
Core2 avatar
sziasztok. Segitségeteket kérném abban, hogy egy asztali számítópépet szeretnék összerakni. Van egy 775-ös foglalat. Kb 40 ezer ft-ért mondjatok egy procit és egy videókártyát.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
WackoSheep írta:
Jelenleg menyit csökken a játékok átlagteljesítménye attól h nem 4 hanem 2 GB ramom van ( gondolok itt azokra a jatekokra ahol 3-4 giga ram kell pl dirt 3 fear3 f1 2011

Függ a többi hardvertől is..Lehet hogy elég Mediumra 1600*1200-ba még 2 Gb Ram,de már kevés a proci vagy a VGA--sok esélyes a dolog..De Medium 1280*720-ba sok helyre elég 2 GB...de ajánlatos már minimum a 4 Gb.
0
0
0
0
Drassler avatar
almos írta:
Drassler írta:
50-60.000ft-ért, összeállítanátok egy olyan konfigot amiben csak: Processzor, Alaplap, és RAM van? persze a legjobb konfigot, ha lehet! 😀 Vagyis azt, amivel a legjobban járnék..

ASROCK N68-VS3 FX 12k
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz 6k
AMD Phenom II X4 960T 3.00GHz AM3 BOX 32k

Köszi 😀
0
0
0
0
almos avatar
Drassler írta:
50-60.000ft-ért, összeállítanátok egy olyan konfigot amiben csak: Processzor, Alaplap, és RAM van? persze a legjobb konfigot, ha lehet! 😀 Vagyis azt, amivel a legjobban járnék..

ASROCK N68-VS3 FX 12k
KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz 6k
AMD Phenom II X4 960T 3.00GHz AM3 BOX 32k
0
0
0
0
niteforce avatar
looserking írta:
Devis írta:
GAMER2 írta:
looserking írta:
GAMER2 írta:

AMD-t nem veszek

Miert?😂 Azert halkan elarulom hogy szerintem a felso-kozep kategoriaban ez a legjobb ar\ertek aranyu processzor😶

felső-közép? 😲

hát amikor olyan selejtet adnak ki néha h alap rajelen számítási hibákat vét a proci me athlon xp 2.7GHZ el nem megy a win7 eláshatja magát az AMD...

de az athlon XP nem egy mai cpu...
mellesleg némelyik p4 -es is hibázik alap órajelen is.
a maiak már megbízhatóak.
0
0
0
0
Drassler avatar
0
0
0
0
almos avatar
Ha nagyon sokat formázom a pen drive-om,kb hetente 2-3-szor,akkor lehet baja?
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
DCMAN írta:
ja vagy Eszközök és nyomtatok/eszköz hozzáadása
Ott is próbáltam már.
0
0
0
0
DCMAN avatar
ja vagy Eszközök és nyomtatok/eszköz hozzáadása
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
gyenesmartin írta:
Hogy kell megcsinálni hogy a gépem érzékelje a telefonomat?(samaung galaxy mini). Mert most csak rádugom, de nem ismeri föl a gép.

Töltsd le a Samsung KIES programot, és jó lesz.
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Hogy kell megcsinálni hogy a gépem érzékelje a telefonomat?(samaung galaxy mini). Mert most csak rádugom, de nem ismeri föl a gép.
0
0
0
0
Devis avatar
GAMER2 írta:
looserking írta:
GAMER2 írta:

AMD-t nem veszek

felső-közép? 😲
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Ha nem áll úgy anyagilag az ember, akkor AMD (X4 960T), de ha tud szánni egy kis összeget akkor Intel (i5-2500)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció