A játékoknál szokták ezt alkalmazni, ha egy játék bugos, akkor hibás. Általában grafikailag szokott elcsúszni. Kétféle bugot különböztetünk meg: a stilisztikai bugot, ami csak a látványt rontja, és a programbugot, ami játszhatatlanná (vagy használhatatlanná) teszi a játékot (programot). Példa programbugra: játék fagyása egyes helye(ke)n, ellenfél átlő a falon, stb.Spoiler!
Krinya15 írta:
Ha van egy olyan billentyűm aminek 1-2 gombja nagyon nehezen akar működn. A problémája az hogy kb. 5-10 mp-n át folyamatosan nyomogatni kell a gombot, de utána egy darabig működik... Régi Samsung SDM4510P-ről van szó.
Az alsó érzékelők mehettek szét akkor. Erős lenyomással vagy időzítési gondjai lehetnek. Ha nem szeretnél bajlódni vele, és van félretett pénzed akkor vegyél egy másikat.
Krinya15 írta:
Ha van egy olyan billentyűm aminek 1-2 gombja nagyon nehezen akar működn. A problémája az hogy kb. 5-10 mp-n át folyamatosan nyomogatni kell a gombot, de utána egy darabig működik... Régi Samsung SDM4510P-ről van szó.
akos328 írta:
Úgy tudom 1-2 x3-as Athlonok, vagy Phenomok, nem tudom mindig keverem őket, van amelyik 4 magosítható.
De ez nem így megy, 1-2-re, ehhez alaplap is kell, Core Unlockeres. Bár nincs kizárva h egy BIOS frissítéssel is megoldható.
Ha ilyen a lapod akk nincs gond.
A lapom ilyen azért kérdezem 😃
Az Athlon II X2-t nem lehet többmagosítani, abban 2 mag van
akos328 írta:
Úgy tudom 1-2 x3-as Athlonok, vagy Phenomok, nem tudom mindig keverem őket, van amelyik 4 magosítható.
De ez nem így megy, 1-2-re, ehhez alaplap is kell, Core Unlockeres. Bár nincs kizárva h egy BIOS frissítéssel is megoldható.
Helló!
Az AMD Athlon II X2 260-ban van valami unlockolható? Ha nincs kb ilyen árban(21-25k) tudtok valamit ami ettől gyorsabb /akár unlockkal/ procit ajánlani?
Thermaltake Thunderblade 8CM ventit ajánlom van belőle, piros, zöld, kék.
Adnak hozzá egy átalakítót, ami a molexet alakítja 3 pines csatlakozóvá (igazából persze 2...)
nekem is van egy, és elég jó, bár 5V-on nem sok haszna van.
Vki tudna mondani 1000-1500 ft között egy kék ledes 8cm-es házventit?
Fontos h olyan kéne, már ha létezik, h átalakító nélkül 4pin-es molexból kapja az áramot, ugyanis ha 3pines, akk a ház hátuljából nem fog az alaplapom elejére érni.
Márka igazából mind1, ne sipítson az a lényeg, ha nem ledes az se baj, de ha igen akk kék legyen.
Valaki nem tudja, hogy miért van az, hogy amikor bekapcsolom a gépet, legtöbbször automatikusan a digitális kimeneten van a Realtec HD Audio Managar, pedig nekem nincs erősítőm, így összekeveri a hangokat, pl a bal hátsó helyett a center hangszóró szól 😕
Ha újraindítom, akkor jó lesz néha, de nem mindig 😕
Próbáltam úgy is, hogy letöröltem a Realtec HD Adio manager-t, de akkor is előjött a probléma 😶
Drivert mindig telepítek, lehetőség szerint a legfrissebbet, azzal nem lehet gond. De azt majd megpróbálom hogy témát váltok, úgy is a napokban akarok egy win. cserét. Kösz a választ.
ha kimentetted elvileg vissza lehet rakni 😃 az Aero szerintem driver hiány miatt nem megy 😃 próbáld meg frissíteni a VGA drivert, vagy válts témát az alap Win7esről valamelyik másikra amelyik használ Aero-t nekem ez egyszer megoldotta és bekapcsolt az Aero is 😃
Sziasztok. Kis segítséget kérnék. Kb egy hónapja frissítettem a az alaplapom biosát, és azóta, ha Win7et szeretnék feltenni a gépre akkor minden zsírul felmegy, de viszont az aero-t nem engedélyezi a windows. Na most, első kérdés: Köze lehet e bios frissítésnek ehez, vagy valami más a gond, esetleg valami megoldás. Másik kérdésem, az, hogy a régi biost ami volt eddig vissza lehet e tenni. Mielőtt frissítettem volna a biost elmentettem a régit. A frissítéshez az alaplaphoz kapott cd-ről a @BIOS-t használtam. Ezzel a progival vissza lehet tenni a régi biost, nem rontja el? Előre is kösz a válaszokat!
Én azt veszem ki belőle hogy szótár használata elkelne 😃
viccet kihagyva ..
Ott akar összerakni egy gépet,ahol niteforce tett össze egy másik tagnak,csak nem tudja ott evvel a procival adnak-e gyári hűtőt 😃
ha nem akarod húzni a procit akkor jó a gyári.
ha csak egy kicsit (max 1 GHz) akkor jó vétel lehet egy Cooler Master Hyper TX3
ha többet mint 1 GHz akkor már egy komolyabb kellhet, pl egy Thermaltake Frio.
Superlompos írta:
Visszafelé is kompatiblis a 2.0, tehát nem kéne tönkre tennie.
Van 2 rossz tapasztalatom a baráti körömből, nem néztem meg a kártyát de ha van külön tápcsatlakozója, akkor nem lehet gond. Pont azok szokták kicsinálni amelyek csak a PCI slotból veszik fel az áramot.
number6:
Szépen leírtadd köszi szépen akkor ez belemegy amd phenom II X4 960T a Asrock 785 gm s3
Igen, belemegy.
Csaba77
Sziasztok ! A régi gépembe bele lehet rakni egy Sapphire Radeon HD 6670 Videókártyát ?
Bele lehet.
A régi alaplapodban 1.0 szabványú expressz foglalattal van, a HD 6670 nak pedig 2.0 kellene elméletileg. Bár kompatibilisek így is egymással, tehát belerakhatod, de a kártyát nem tudja 100% ban kiszolgálni mivel az adatátviteli sebessége kisebb mint kellene, bár inkább az aggasszon nehogy kicsinálja az alaplapodat, mert a 2.0 szabvány nagyobb áramfelvételt tesz lehetövé.
Elírtam a dolgot. Mert pl. van olyan 775-ös lap ami csak 1-2 dual core procit támogat, de a 4 magosokat nem. Persze ezek még a régebbi 775-ösök. A mostaniak amiket lehet kapni újonnan azok már támogatják a quad core procikat.
Devis írta:
hát, ha a chipkészleteket nézzük akkor sapphire, de hogy most milyen lapokat gyárt azt nem tudom. 2. az asrock, és az már nem a gagyi lapok közé tartozik, mellesleg a hiedelemmel ellentétben az asrock már egész jó lapokat gyárt.
Én az Asrock 970 Extreme 3-ra gondoltam 😀 Mondjuk az is a legdrágább de egy elég jól felszerelt lap ennyi pénzért 😀 Csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is 😀
hát, ha a chipkészleteket nézzük akkor sapphire, de hogy most milyen lapokat gyárt azt nem tudom. 2. az asrock, és az már nem a gagyi lapok közé tartozik, mellesleg a hiedelemmel ellentétben az asrock már egész jó lapokat gyárt.
Szisztok.Kellene egy kis segítség 😀 Szerintetek ezek az alaplapok közül melyik a legjobb választás ?
ASUS M5A78L 17600 Ft
ASUS M5A78L-M/USB3 17300 Ft
MSI 760GM-E51 FX 15800 Ft
ASRock 970 Extreme3 20300 Ft
Gigabyte GA-780T-D3L 14600 Ft
Sapphire Pure CrossFireX 890GX 17200 Ft
ASROCK 870 EXTREME3 19.900 Ft
Az alsó érzékelők mehettek szét akkor. Erős lenyomással vagy időzítési gondjai lehetnek. Ha nem szeretnél bajlódni vele, és van félretett pénzed akkor vegyél egy másikat.
Nos, vegyél új billentyűzetet. 😀
Az Athlon II X2-t nem lehet többmagosítani, abban 2 mag van
Az AMD Athlon II X2 260-ban van valami unlockolható? Ha nincs kb ilyen árban(21-25k) tudtok valamit ami ettől gyorsabb /akár unlockkal/ procit ajánlani?
Adnak hozzá egy átalakítót, ami a molexet alakítja 3 pines csatlakozóvá (igazából persze 2...)
nekem is van egy, és elég jó, bár 5V-on nem sok haszna van.
Fontos h olyan kéne, már ha létezik, h átalakító nélkül 4pin-es molexból kapja az áramot, ugyanis ha 3pines, akk a ház hátuljából nem fog az alaplapom elejére érni.
Márka igazából mind1, ne sipítson az a lényeg, ha nem ledes az se baj, de ha igen akk kék legyen.
Valaki nem tudja, hogy miért van az, hogy amikor bekapcsolom a gépet, legtöbbször automatikusan a digitális kimeneten van a Realtec HD Audio Managar, pedig nekem nincs erősítőm, így összekeveri a hangokat, pl a bal hátsó helyett a center hangszóró szól 😕
Ha újraindítom, akkor jó lesz néha, de nem mindig 😕
Próbáltam úgy is, hogy letöröltem a Realtec HD Adio manager-t, de akkor is előjött a probléma 😶
Hali.
Crysis Wars-al lehet még multizni? 😀
Lehet, de nagyon kihaltak a szerverek.
értem,kösz a választ,majd akk letöltöm mai nap folyamán 😀
Hali.
Lehet, de nagyon kihaltak a szerverek.
viccet kihagyva ..
Ott akar összerakni egy gépet,ahol niteforce tett össze egy másik tagnak,csak nem tudja ott evvel a procival adnak-e gyári hűtőt 😃
ha csak egy kicsit (max 1 GHz) akkor jó vétel lehet egy Cooler Master Hyper TX3
ha többet mint 1 GHz akkor már egy komolyabb kellhet, pl egy Thermaltake Frio.
Helo proci hűtő szükséges vagy hanyagolható? (amd phenom II 4x 960T)
ezt úgy érted h gyári vagy Matterhorn? mert a gyári az a minimális ami kell és elbír egy minimális tuningot
Visszafelé is kompatiblis a 2.0, tehát nem kéne tönkre tennie.
Van 2 rossz tapasztalatom a baráti körömből, nem néztem meg a kártyát de ha van külön tápcsatlakozója, akkor nem lehet gond. Pont azok szokták kicsinálni amelyek csak a PCI slotból veszik fel az áramot.
Szépen leírtadd köszi szépen akkor ez belemegy amd phenom II X4 960T a Asrock 785 gm s3
Igen, belemegy.
Sziasztok ! A régi gépembe bele lehet rakni egy Sapphire Radeon HD 6670 Videókártyát ?
Bele lehet.
A régi alaplapodban 1.0 szabványú expressz foglalattal van, a HD 6670 nak pedig 2.0 kellene elméletileg. Bár kompatibilisek így is egymással, tehát belerakhatod, de a kártyát nem tudja 100% ban kiszolgálni mivel az adatátviteli sebessége kisebb mint kellene, bár inkább az aggasszon nehogy kicsinálja az alaplapodat, mert a 2.0 szabvány nagyobb áramfelvételt tesz lehetövé.
Igen, belemegy.
Bele lehet.
Helo az alaplaptól mifügg?? Pl😜roci vga hűtő mi? És mivan akkor ha ratyi alaplapot veszek
Procitól függ leginkább.
Hogy milyen foglalatba megy bele. AM2/AM2+/AM3/AM3+ / LGA:775/1155/1156/1366/2011
Processzorok melyek belemennek a lapokba:
AM2:
Athlon 64
Athlon 64 X2
Athlon 64 FX
Opteron
Sempron
Phenom
AM2+:
Athlon 64
Athlon 64 X2
Athlon II
Opteron
Phenom széria
Phenom II széria
AM3:
Phenom II (csak AM3-as modell)
Athlon II
Sempron
Opteron 138x
775:
Intel Pentium 4 (2.60 - 3.80 GHz)
Intel Celeron D (2.53 - 3.60 GHz )
Intel Pentium 4 Extreme Edition (3.20 - 3.73 GHz)
Intel Pentium D (2.66 - 3.60 GHz)
Pentium Extreme Edition (3.20 - 3.73 GHz)
Pentium Dual-Core (1.40 - 3.33 GHz)
Intel Core 2 Duo (1.60 - 3.33 GHz)
Intel Core 2 Extreme (2.66 - 3.20 GHz)
Intel Core 2 Quad (2.33 - 3.00 GHz)
Intel Xeon (1.86-3.40 GHz)
Intel Celeron (1.60 - 2.40 GHz)
1155:
Sandy Bridge, Ivy Bridge
1156:
Intel Celeron
Intel Core i3
Intel Core i5
Intel Core i7
Intel Pentium
Intel Xeon
1366:
Intel Core i7 (9xx széries)
Intel Xeon (35xx, 36xx,
55xx, 56xx széries)
Intel Celeron P1053
2011:
Core i7 (3xxx széries)
Intel Xeon (E5 széries)
Ivy Bridge-E
És ha ratyi alaplapot veszel, akkor nem sokáig fog élni a lapod. Ajánlatos alaplap márkák: Asus, Gigabyte, MSI
ASRock 970 Extreme3...de milyen proci megy bele?
Fx 4100 vagy Fx 6100 valószínűleg.Majd valamikor idén 😀
Én az Asrock 970 Extreme 3-ra gondoltam 😀 Mondjuk az is a legdrágább de egy elég jól felszerelt lap ennyi pénzért 😀 Csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is 😀
ASUS M5A78L 17600 Ft
ASUS M5A78L-M/USB3 17300 Ft
MSI 760GM-E51 FX 15800 Ft
ASRock 970 Extreme3 20300 Ft
Gigabyte GA-780T-D3L 14600 Ft
Sapphire Pure CrossFireX 890GX 17200 Ft
ASROCK 870 EXTREME3 19.900 Ft
Előre is köszi 😀