20cm-es sáv van kilyuggalva. Megmértem, a lyukak akkorák mint a hátsó venti helyén a csavarhelyek, azért kérdem h a menet belemenne-e tehát rendesen tudnám-e csavarnia csavart, h odafogja.
Mielőtt vki félreérti, ott nincs kialakítva venti hely, tehát nem egy oldallapi ventislotról beszélek, csak szellőztetés miatt kialakított lyukacsos sáv.
Igazából a hátsó vázra úgy is akarok szerelni, akkor kipróbálhatnám h felmegy-e az oldallapra, de akk nem külön-külön rendelném meg.
akos328 írta:
Elég furcsa kérdésem lenne. Megvettem az M-tech FM12a gépházat és az oldallapjának a fele, az lyukacsos
Nah most hátulra lehet szerelni egy 8cm-set, de kérdésem az lenne h oldalra ahol lyukas, oda is feltudnák szerelni egy ventit?
venti csavarokat nem tudom hogy néznek ki, gondolom adnak is mellé, mert megnéztem acsavarjaimat, amivel a táp és a meghajtók vannak felfogatva, de azok kicsik.
Gondolom ami a ventikhez van az nagyobb, mert ha ilyeneket adnak akk nem lehet rögzíteni.
Oldalra is tudnál rakni ventit. Pontosan nem tudom mekkorát, de szinte biztos hogy tudsz.
Elég furcsa kérdésem lenne. Megvettem az M-tech FM12a gépházat és az oldallapjának a fele, az lyukacsos
Nah most hátulra lehet szerelni egy 8cm-set, de kérdésem az lenne h oldalra ahol lyukas, oda is feltudnák szerelni egy ventit?
venti csavarokat nem tudom hogy néznek ki, gondolom adnak is mellé, mert megnéztem acsavarjaimat, amivel a táp és a meghajtók vannak felfogatva, de azok kicsik.
Gondolom ami a ventikhez van az nagyobb, mert ha ilyeneket adnak akk nem lehet rögzíteni.
Nem, a videokártyától függ.
Az OS arra kell hogy kihasználja.
Az XP nem használ ki dx9-nél többet.
A Vista és a 7 már kihasználja a DX10-et és a 11-et is 😀
Flash azért annyira béna nemvagyok 😀 csak azvan ami kell 😀 köszi, kipróbálom a KMPlayert. útközben találtam olyat is hogy DAPlayer. valaki ismeri a progit? jó?
Sziasztok!
Tegnap vettem egy OCZ Agility 120GB-s SSD-t majd feltettem rá minden alap dolgot és a régi HDD-met is hozzáadtam, ez után azt vettem észre h jobb alul a win7-nél folyamatosan ott van az eszköz bizgonságos eltávolítása ikon és ha rámegyek akkor az SSD-t ės a HDD-t tudom vele kiadni ez mitől lehet?
Légyszives valaki segítsen.. sürgős lenne és fontos :S elkezdtem gameplay vidiket készíteni hd minőségben, felvétel közben nemszaggatok (bf3-ban fix 30 fps ha frapsal veszek közben) , ha videószerkesztővel szerkesztem a videót, akkorse szaggatok, de viszont ha csak megnézni szeretném a nyers fraps felvételt, nagyon szaggat a kép és a hang. codec a legfrissebb van, szóval szerintem a lejátszóval van a gond. VLC-ben, csinálja ezt, wmp-ben nem, de viszont ott búg a hang nagyon. ha valaki tudna nekem mondani egy jó videónéző programot, ami képes normálisan lejátszani hd videókat is azt, nagyon megköszönném :S
Sziasztok.Valakinek esetleg van személyes tapasztalata az Asrock 970 Extreme 3-al kapcsolatosan? Ilyen alaplapot szeretnék venni de hallottam róla jót és rosszat egyaránt. Maximum 20k-t szeretnék alaplapra költeni. Esetleg tudnátok valami jobbat ajánlani ebben az árfekvésben.Vagy inkább az Asrock-ot vegyem meg ?
Krinya15 írta:
Ha van egy olyan billentyűm aminek 1-2 gombja nagyon nehezen akar működn. A problémája az hogy kb. 5-10 mp-n át folyamatosan nyomogatni kell a gombot, de utána egy darabig működik... Régi Samsung SDM4510P-ről van szó.
Az alsó érzékelők mehettek szét akkor. Erős lenyomással vagy időzítési gondjai lehetnek. Ha nem szeretnél bajlódni vele, és van félretett pénzed akkor vegyél egy másikat.
időzítés baja van akkor... van itthon másik, csak ez már 8 éve megvan és hozzá szoktam :/ másikkal 15 perc után fájt játék után az ujjam. Az az érdekes, hogy amikor szétszedem, összerakom utána 1-2 napig hibátlanul műküdik. Pl. most is jó...
DCMAN írta:
A játékoknál szokták ezt alkalmazni, ha egy játék bugos, akkor hibás. Általában grafikailag szokott elcsúszni. Kétféle bugot különböztetünk meg: a stilisztikai bugot, ami csak a látványt rontja, és a programbugot, ami játszhatatlanná (vagy használhatatlanná) teszi a játékot (programot). Példa programbugra: játék fagyása egyes helye(ke)n, ellenfél átlő a falon, stb.Spoiler!
A játékoknál szokták ezt alkalmazni, ha egy játék bugos, akkor hibás. Általában grafikailag szokott elcsúszni. Kétféle bugot különböztetünk meg: a stilisztikai bugot, ami csak a látványt rontja, és a programbugot, ami játszhatatlanná (vagy használhatatlanná) teszi a játékot (programot). Példa programbugra: játék fagyása egyes helye(ke)n, ellenfél átlő a falon, stb.Spoiler!
Krinya15 írta:
Ha van egy olyan billentyűm aminek 1-2 gombja nagyon nehezen akar működn. A problémája az hogy kb. 5-10 mp-n át folyamatosan nyomogatni kell a gombot, de utána egy darabig működik... Régi Samsung SDM4510P-ről van szó.
Az alsó érzékelők mehettek szét akkor. Erős lenyomással vagy időzítési gondjai lehetnek. Ha nem szeretnél bajlódni vele, és van félretett pénzed akkor vegyél egy másikat.
Krinya15 írta:
Mit jelent a lapoknál az, hogy Nvidia SLI Ready?
Tehát van ez a lap: MSI P67A-GD55-B3. A gyártó oldalán az van, hogy crossfire és Nvidia SLI Ready.
Nos néztem egy egy unboxos (kicsomagolós) videót a Youtube-on, s ott azt mondta a csávó, hogy sli híd van hozzá.
Néztem egy másik oldalon egy tesztet róla, ahol szintén az sli híd volt megemlítve.
Akkor az a sejtésem, hogy Nvidia SLI Ready az azt jelenti, hogy csak sli hídat adnak hozzá az valós, vagy hülyeség?
A Crossfire és az SLI híd az két külön dolog ugye? 😜
Előre is köszi a választ.
Mielőtt vki félreérti, ott nincs kialakítva venti hely, tehát nem egy oldallapi ventislotról beszélek, csak szellőztetés miatt kialakított lyukacsos sáv.
Igazából a hátsó vázra úgy is akarok szerelni, akkor kipróbálhatnám h felmegy-e az oldallapra, de akk nem külön-külön rendelném meg.
Oldalra is tudnál rakni ventit. Pontosan nem tudom mekkorát, de szinte biztos hogy tudsz.
Az OS arra kell hogy kihasználja.
Az XP nem használ ki dx9-nél többet.
A Vista és a 7 már kihasználja a DX10-et és a 11-et is 😀
win7 dx11
Vista dx10
Tegnap vettem egy OCZ Agility 120GB-s SSD-t majd feltettem rá minden alap dolgot és a régi HDD-met is hozzáadtam, ez után azt vettem észre h jobb alul a win7-nél folyamatosan ott van az eszköz bizgonságos eltávolítása ikon és ha rámegyek akkor az SSD-t ės a HDD-t tudom vele kiadni ez mitől lehet?
Viszont ha teli van szórva mindenféle sz@r kodekkel a géped, az is okozhat problémát.
64-bites van neki, az látszik a képen.
Viszont az integrált VGA tényleg vehet el Ramot. Ha van, akkor le kellene tiltani
nekem úgy is 3.48at ír h az IGP 512őt levesz szóval ott nem ez lesz a baj 😃
P3NZ1: BIOSban 😃 keresgélj a beállítások között pontosan nem tudom neked h jeleníti meg de ahol az van h "Onboard" azt tedd át "PCI-E"-re 😃
hogy lehet letiltani? 😃
időzítés baja van akkor... van itthon másik, csak ez már 8 éve megvan és hozzá szoktam :/ másikkal 15 perc után fájt játék után az ujjam. Az az érdekes, hogy amikor szétszedem, összerakom utána 1-2 napig hibátlanul műküdik. Pl. most is jó...
Viszont az integrált VGA tényleg vehet el Ramot. Ha van, akkor le kellene tiltani
kösz
kicsapatod
Modern szóhasználat 😆
Letöltöd, kicsapatod egy CD-re, és feltelepíted 😀
Egy XP már csak 700Mb, egy közepes nettel is lejön kb 1 óra alatt 😀
Akkor muszály vennem op.rendszert😞((( azt hittem h netről letudom tölteni akkoris ha nincs.😞(((
Nem kell venned, letöltesz egyet a neről (vagy havertól kölcsönkéred), és loaderrel aktiválod 😀
Az XP-t megvenni meg a legnagyobb hülyeség. nem is lehet már kapni.
De azt megtudom csinálni hogy megveszem az xp t és utánna letöltök a netről egy win7 64 biteset?
Gondoltam hogy nem te írtad😂😆
azért mellékeltem spoilerban!!!😆de legalább megkapta a választ
Mivanakkor ha nincs operációs rendszerem miket nem tudok csinálni?:S
Semmit😆
Mivanakkor ha nincs operációs rendszerem miket nem tudok csinálni?:S
semmit nem tudsz csinálni 😀
Nos, vegyél új billentyűzetet. 😀