Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még 1 kérdés GTS 450 vagy HD 5750 ?
Sztem GTS 450.
Azt te nem tudhatod nekem mit éri megvenni mert én nem boltból fogom venni hanem egyenesen a gyárból jóval olcsobban és hacsak 5870 en van akkor nem fogok panaszkodni majd holnap után kiderül 😆
Jah és nem fogok várni ujjab karira mert már másfél éve csak várok hogy uj karim legyen mostmár ideje lépni.
Ha a gyárból tudsz hozni akkor egy 6970-et hozzál már, nem sok idő és kidobják már őket 😃
Azt te nem tudhatod nekem mit éri megvenni mert én nem boltból fogom venni hanem egyenesen a gyárból jóval olcsobban és hacsak 5870 en van akkor nem fogok panaszkodni majd holnap után kiderül 😆
Jah és nem fogok várni ujjab karira mert már másfél éve csak várok hogy uj karim legyen mostmár ideje lépni.
Ha a gyárból tudsz hozni akkor egy 6970-et hozzál már, nem sok idő és kidobják már őket 😃
sztem ezek társaságában igazán jól érezné magát 😀
még egy késöbbi crossfirex-hez is elég lenne 😀
CORSAIR HX750W (33.000 HUF) nagyon jó minőségű moduláris tápegység 80% feletti hatásfokkal 😀
vagy
FSP Everest 800W 85+ (31.000 HUF) ez is egy minőségi tápegység ami szinte mindenhez elég
85%-os hatásfokkal bir és ez is moduláris 😉
nem tudom milyen árkategóriára gondoltál. és nem tudom a késöbbi terveidet plusz a gép többi adatait sem, igy próbáltam a legjobbakat beirni 😀
jha ezek elbírnának úgy 4db 5870et is 😃
még egy késöbbi crossfirex-hez is elég lenne 😀
CORSAIR HX750W (33.000 HUF) nagyon jó minőségű moduláris tápegység 80% feletti hatásfokkal 😀
vagy
FSP Everest 800W 85+ (31.000 HUF) ez is egy minőségi tápegység ami szinte mindenhez elég
85%-os hatásfokkal bir és ez is moduláris 😉
nem tudom milyen árkategóriára gondoltál. és nem tudom a késöbbi terveidet plusz a gép többi adatait sem, igy próbáltam a legjobbakat beirni 😀
Sziasztok valaki tudna válaszolni hogy 5870 hez milyen táp illik? de ne tippet irjatok,mert tippelni én is tudok.
[LINK]
olcsó és jó táp!
Egy VGA GTS450 1GB/DDR5 AMP! EDITION ZOTAC 2ÉV 39 400,00 szeretnék venni.
1280X1024 ben játszok.
Szerintetek ez jolesz?
Mostani configom:
Intel core2 E8200+arict cooling freezer 7
ramok: 4gb kingston hyper cit 1066MHZ
táp:Chieftec A-80 CTG-500-80PB 500W ezt veszem még bele
Már a PhysX támogatás miatt meg ez már DX11 es ( tudom h a HD 5770 is az )
Elméletileg az ATI szebb képet ad de az nVidiaval nagyobbak az FPS-ek. És inkább "csúnyább" legyen és ne legyen lassú mint hogy lassú de szép, mondjuk a HD 5770-en nem hiszem hogy bármi lassú vagy akadozik 😆
Ha nem akkor milyen tápot vegyek?
arcsi966: HKC nem ajánlott márka. A fentieket ajánlom nekedis 😀
Most nézem, hogy 4870-ed van, az 5870 nem eszik többet, szal elméletben vinnie kell. Viszont akkor is cserélném valami értelmesebb darabra 😀
Azt cserélni kell sajnos.
Olcsóbb kategoriából mit javasolnál?
Itt van egy kis beszámoló. Több,mint a semmi PhysX-hez,de kevés még ígyis.
Egy 8500GT-t mennyi értelme lenne berakni PhysX-nek egy 5870 mellé?
Kösz! Valahogy sejtettem. 😀
Egy 8500GT-t mennyi értelme lenne berakni PhysX-nek egy 5870 mellé?
ühüm rendben, köszi a helpet, a tápomról hogy tudnék információt szerezni?😃
Le kell venned a gép oldallapját és oda lesz ráírva a tápra a neve és hogy hány Wattos!
Tápegység?
Tápodat meg mindenképpen cseréld, ne csak az új vga miatt...
Naggyából egy árban van mind2 38-40K amire lenne annyi pénzem lentebb megy az ára 😃
Igazából neke az a legnagyobb bajom hogy szar a tápom és nem bírná el a kártyát úgyhogy újat kell vennem ( Gigabyte Superb 460W kb 10-ért :S )
A GTS450 jó kártya, 5-6 wattal kevesebbet fogyaszt és van egy Nvidia Phisyx nevű megjelenítése lehetősége. Ezért a szimpátiádra kell ilyenkor hagyatkozni, hogy melyiket választod. A GTS 450 vagy a HD 5770.
A hd 5670 egy semmire se jó kártya, alsókategóriás - nem szabad olyat venni. Kezeli a directx-et,de szerintem inkább spórolj még kicsit a hd 5670 árához és akkor nem bánod meg azt, amire gyűjtöttél. 😉
Egy HD 5670 mennyire érné meg ? Mármint hogy szerintetek az yo lenne játékra, nem akarok ilyen nagy Hardcore Pc-t csak egy normális VGA-t ami elviszi a mai és a közeljövőbeli gameket.
Szerk: Ja és a HD 5670 kezeli rendesen a DX 11-et ? ( nem úgy mint a HD 5450 )
a HD 5670 azért került szóba mert ahoz szerintem nem kéne új táp ( + 10K ) De valaki olyan írjon aki ért is hozzá nem csak azt mondja hogy 5770 mert az jobb meg arra szerintem egyenlőre még nem lesz pénzem.
Nvidia Geforce G 310M 512MB DDR3 vagy a Ati Mobility Radeon HD 6370 1GB DDR3 a jobb? SÜRGŐS
A Radeon támogatja a DX11-et. Ezen felül a memóriája is nagyobb. Én a Radeonra szavazok.
Itt meglátod...
És mivel a tesztben az 5750 a legerőssebb ami fele olyan gyors,mint az 5850 láthatod,hogy a GT 430 egy alsókategóriás kártya.
Geforce GT430 1Gb Gigabyte vagy Shafire ATI RADEON 5850 1gb os a jobb?
a Radeon klasszisokkal jobb!
Előző vidkarim (kb 4 éve eg Ati Radeon 9600 pro 128 MB volt, és már akkor is össze tudtam kötni a tévével, hátha lehet még kapni ilyen átalakítót)
Sziasztok.
Ezek közül melyik támogatja a Crossfire módot?
Gigabyte GV-R577UD-1GD - HD5770 1GB DDR5
Gigabyte GV-R567OC-1GI - HD5670 1GB
ATi Radeon HD 5770 Gigabyte 1GB DDR5
HIS HD5770 1GB GDDR5 Dual DL-DVI & TV HDMI (H577FN1GD)
Mivel lesz jobb a gépem ha két videókártyát rakok bele? Miben fog meglátszani hogy két videókártya van a gépbe? Esetleg lehet kötni rá több monitort, vagy tv-t?
Létezik olyan átalakító, amik az előbb említett kártyák kimeneteit scartra bemenetre alakítják át? (van egy régebbi, még képcsöves tévém, és azt is rá akarok kötni a gépre)
Hello!
Hát, jó hír! A felsoroltak közül mind támogatja a CrossFire-t! 😃
Hogy mivel lesz jobb a géped? A javulást egyértelműen a játékok terén fogod tapasztalni. Azt viszont azt ne várd, hogy mivel két VGA van benne, kétszer olyan gyors lesz. Az hogy mennyivel gyorsabban fog futni a játék az attól függ, hogy hogyan van a játék megírva, hogy mennyire használja ki a két VGA-s módot. Tehát ez játékfüggő. És az sem igaz, hogy így a VideoRAM-od 2GB lesz!
Alapjában véve úgy van, hogy egy VGA-n lehet VGA, HDMI, és DVI kimenet. Van hogy valamelyikből kettő van, van hogy mindegyikből 1-1. Az én HD5750-emen van egy HDMI és egy DVI kimenet. Kaptam még a VGA mellé egy DVI - VGA átalakítót, így be tudtam dugni a monitoromat, mivel az VGA csatlakozós.
Tehát DVI - VGA átalakító van. Viszont én csak olyan SCART-os átalakítóról hallottam, ahol VGA a bemenet és SCART a kimenet. Olyan is van, ami VGA-ról alakít át RCA-ra (ha van ilyen bemenete a TV-dnek, azt is tudod használni). HDMI-ről vagy DVI-ről nem hiszem hogy van ami SCART-ra alakít... de, keresgélj, hátha.