Ja az! Hát az se a leg szebb😆 De nem is csúnya😆 Amúgy tudom hogy nagy szerepe van nekem is rettentő sokat hűt a 20 centis fent de ott hogy kiáll a házból nekem nem jön be!
Kmisi99 írta:
Nem ismerem de nagyon jól néz ki mondjuk a felső ventilátor ahogy kiáll kicsit hülyén néz ki meg a kék se illik ide ilyen házba piros venti való! Bár akkor már nagyon a CM haf házak designját lopná
Az Én felső ventis megoldásom sem tetszik? 😊 😆..pedig hűtés szempontjából rettentő nagy szerepe van s sztem jól néz ki 😃
kmisi99, nekem is az a csávó csinálta meg a házam, aki azt a barbie-s házat csinálta. 😀 Nagyon profi csóka! 5000 ft. volt plexit rakni az oldalába. 😀 Mondjuk nem túl olcsó, de tényleg szépen dolgozik, Én legalábbis nem bántam meg, hogy megcsináltattam! 😀
kakas írta:
Eldöntöttem,melyik gépházat veszem.
Cooler Master Storm Scout
Ahogy meglesz a pénz,megyek is megvenni!😜
ezzel egy gond van... méghozzá a belseje pici egy picit... azt olvastam h a HD5870 nem fér bele és a HD5850 is határeset... de ha a hdd tartót kiveszed akkor nagyon jó 😉
Nem ismerem de nagyon jól néz ki mondjuk a felső ventilátor ahogy kiáll kicsit hülyén néz ki meg a kék se illik ide ilyen házba piros venti való! Bár akkor már nagyon a CM haf házak designját lopná
grudge írta:
hali én kb 40-50 ezerből akarok valamilyen gépházat kihozni tökmindegy hogy néz ki csak gyors legyen.
most te csak egy gépházat akarsz vagy legyen is benne valami? szerintem te gyors gépház alatt nem azt értetted hogy autópályán akarsz rajta menni, hanem te egy komplet gépet akarsz, de gyorsat nem kapsz 40-50 ezerért...2x annyi kéne kb...
Aerocool Xtreme Engine : [imghardverapro.hu/dl/upc/2009-05/162485_aerocool_xtreme_engine_3t_black.jpg][/img]
Ilyen van haverom keresztapjának,de az egyik hűtőt kivette mert nagyon fogyasztotta az áramot😆
jó kis ház ez az eclipse egyik haveromnag ilyen van és nagyon meg van vele elégedve... van benn rengeteg venti gyárilak az elején pedig egy hőmérő 😉 sok sikert hozzá 😀
Ugyanilyen házam van nekem is csak nem zöld-fekete hanem szürke-fekete. Van autófényező ismerős lehet hogy rászánom magam és átfestetem a szürke részeket zöldre... 😀
Nekem annyira nem jön be néztem képeken hááááát az én házam eltörpült mellette pedig már ebbe is folyton belerúgok mert akkora😆 De kövi házam lehet ez lesz vagy egy következő HAF ház.
Mondjuk azért ez se csúnya!
Majd én is így akarom elrendezni belül csak míg nem lesz fekete belül is addig nem kínlódok vele! Csak max annyi hogy a winyó kereteket nem veszem ki!
Eladnám persze!
Azért cserélném mert nekem ez a ház jobban bejön mint a V3
A V3 csak egy átmeneti megoldás volt!
értem és mennyiért adnád el?
vagy mondjuk vegyél fel msn-re (pakaii@hotmail.com) ott megbesz 😉
Azért cserélném mert nekem ez a ház jobban bejön mint a V3
A V3 csak egy átmeneti megoldás volt!
Most erra házra nagyon fáj a fogam!
Thermaltake Armor A60
miért akarod kicserélni a v3-at? 😲 szinte ugyan az a 2 ház? 😲 de ha kicseréled akkor el is adnád? ha igen akk pmben ir meg lécci 😀
Thermaltake Armor A60
Az Én felső ventis megoldásom sem tetszik? 😊 😆..pedig hűtés szempontjából rettentő nagy szerepe van s sztem jól néz ki 😃
szevasztok valaki tudna nekem segiteni olyan embert keresek aki segitene összerakni egy gépet
Ezt inkább a "Milyen gépet vegyek" topikban kérdezd😆
http://www.viruskompjuteri.com/detali.php?did=121
[LINK]
Eldöntöttem,melyik gépházat veszem.
ezzel egy gond van... méghozzá a belseje pici egy picit... azt olvastam h a HD5870 nem fér bele és a HD5850 is határeset... de ha a hdd tartót kiveszed akkor nagyon jó 😉
Antec Nine Hundred Two
Ára kb.30HUF
Véleményetek róla?
hali én kb 40-50 ezerből akarok valamilyen gépházat kihozni tökmindegy hogy néz ki csak gyors legyen.
Csak gyors legyen.😊😂 Behalok ettől a hsz-től.😂😂
Hát igen. 😆 Ez elég érdekes.😂
Ez az igazi számítógépház😆
És vagy 10K ból szerintem bárkijét kilehetne hozni ilyenre😆
Ez durva, csajomnak majd ilyet veszek szülinapjára 😆
Én tudom ki csinálta ezt a házat!😆 Meg adjam a címét?
Kössz nemkell, megcsinál magam majd 😃
és feka ne szakadj! tudod vannak akik még nem értenek a gépekhez ugy mint te
Szakadok! 😆😆😆😆😆
most te csak egy gépházat akarsz vagy legyen is benne valami? szerintem te gyors gépház alatt nem azt értetted hogy autópályán akarsz rajta menni, hanem te egy komplet gépet akarsz, de gyorsat nem kapsz 40-50 ezerért...2x annyi kéne kb...
Ilyen van haverom keresztapjának,de az egyik hűtőt kivette mert nagyon fogyasztotta az áramot😆
Én tudom ki csinálta ezt a házat!😆 Meg adjam a címét?
Bakker az enyém is ien! 😆
Ugyeh mien sexy? 😆 😂😂😂
Vegyél egy alap házat és szerelj rá rakétákat! 😆
vagy sugárhajtóműt 😆
Vegyél egy alap házat és szerelj rá rakétákat! 😆
Gyors legyen???
Durva az árú az biztos! 😆
Nekem most jelenleg ilyen van,de megvagyok vele elégedve.
Thermaltake V3 Black Edition
Közepes konfigokba ezt szoktam ajánlani nem túl nagy ház de minőségi és olcsó! Best buy!
Thermaltake V3 Black Edition
már egy ideje akciós... lehet hamarosan beújitok egyet 😉
esetleg van valakinek vmi véleménye róla vagy tapasztalata? 😲
Szép ház egyedül az oldallap ami nem illik hozzá, elég pelenka anyagból készült.
Az ára is! 😆..miből gondolod?
Thermaltake Element V nVidia Edition
Hát elég komoly ház az biztos!
Ugyanilyen házam van nekem is csak nem zöld-fekete hanem szürke-fekete. Van autófényező ismerős lehet hogy rászánom magam és átfestetem a szürke részeket zöldre... 😀
De van itt még pár:
Mondjuk azért ez se csúnya!
Majd én is így akarom elrendezni belül csak míg nem lesz fekete belül is addig nem kínlódok vele! Csak max annyi hogy a winyó kereteket nem veszem ki!
mi ez hűtőszekrény ? 😃 nekem nem jön be
Nekem viszont nagyon!A másik alternatíva:
HAF X
Nekem ez álmaim háza csak hát sajnos 1 400 000Ft😕
😆😆