Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
tiszi: Ebben az árban az R9 390-et ajánlom
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/msi/geforce-gtx-960-4gb-gddr5-128bit-pci-e-gtx-960-gaming-4g-p274240443/#termek-leiras
http://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/asus/geforce-gtx-960-directcu-ii-4gb-gddr5-128bit-pci-e-strix-gtx960-dc2oc-4gd5-p273171111/#termek-leiras
ebben a kettőben gondolkodom valakinek vélemény vagy tapasztalat ? 😀
Sapphire R7 370 4GB DDR5 Nitro vagy Asus GTX960 2GB GDDR5 STRIX?
MSI gtx 650 ti OC 2gb vagy MSI hd 6870 1gb? Az utóbbi pár ezerrel olcsóbb, de nem tudom melyik lenne jobb.
Spoiler!
Csuzli te meg meg se szólalj, azt hiszem pont te írtad, hogy az i5 skylake rosszab az Fx-nél...😜
Viszont egyikkel sem járna rosszul bárki is veszi.
Csak 2 videó között sok különbség van ahogy 2 ugyan olyan gép között is.
Most legalább kibukott az Amd fan boy feeling... "Amdpcmászterrész" 😕
Ettől függetlenül én még mindig nem tartom rossz processzornak az Fx-et, de egyértelműen nem jobb egy i5-nél. ( Olyan szavakat nem írtam, hogy sz@r és menj inkább verd ki rá mielőtt megsül szegény... 😂
Ezt lehetne ragozni tovább, de felesleges ti elfogultak vagytok, mert azt használjátok ami érhető, én pedig reálisan nézem a dolgokat külső szemlélőként. 😀
Ahol a titan x-el 36 fps volt ott 780-al 60-65 fps van.
Nem erőlködök csak érdekes, hogy te láttál pár videót és megállapítottad, hogy márpedig az fx szar.:"D
Szerintem örülnél te ha Far Cry 4 Ultrán 70 fps-el menne most...
Ezzel most úgy őszíntén mit támasztottál alá ?
Még van jó pár videó fent i5-el, de biztos mindegyik parasztvakítás... Lényegében valahol megértem ezt az erőlködést, lehet ha nekem is Fx procim lenne azt mondanám, hogy bitang jó és védeném kézzel lábbal az igazam...
No mind1 azért hagyhattad volna végig menni a Benchmarkot...😊
Referencia hűtéses sima gtx 780-al.
Mellesleg, akkor sógoroddal csináltathatnál egy parasztvakítós videót, hogy ott miféle értékek mutatkoznak meg...😊
GTX 780-al több fps-e van sógoromnak fx8320-al mint itt a titan oc-val.
Sőt akárhány videót néztünk a 780-ról több fps-el mennek a játékok mint 10 másik videón. Ez csak egy parasztvakítás.
Egyébként ajánlom figyelmedbe rambustibi videóit.
De nem ebbe a topicba tartozik.
Az összehasonlítást meg nem én hoztam fel, csak itt 1-2 ember teljesen elvan szálva, attól hogy az Fx 8 szál meg csak ennyi meg annyi százalékon megy, közbe lósz@rt sem érnek vele...
Félreértés ne essék nincs bajom nekem az Amd procikkal, jó vétel a maga nemében, de hajlamosak itt átesni a ló túloldalára, olyan kijelentésekkel amitől, sokan a falnak mennének.
De hiába mondja vagy támasztja alá független videókkal az ember, hogy nem jobb az Fx8 szál és hiába olvasni szinte mindenhol, hogy az Fx játékok alatt még az i5 szintet is jóindulattal hozza, akkor is szerintük jobb, mert ők tudják azt használják stb..stb De alátámasztani még egyiket sem láttam egy screen shottal vagy videóval.. És teljesen függetlenül mondom ezt, attól még hogy nem használok sem i5-öt sem Fx-et még reálisan látom a dolgokat. 😀
Másrészt pedig volt itt az oldalon nem is olyan rég egy tag vagy lehet nem is egy, már nem emlékszem pontosan ki, konkrétan kijelentette, hogy az Fx8xxx jobb az i5 Skylakenél... Vicc...
Ez eddig a leghitelesebb videó, ami szépen megmutatja, hogy mi a helyzet játékok terén :
Egyébként egyikkel sem jársz rosszul.
Próbáltam i5 4690k-t az nem volt rossz processzor viszont az árából veszek jobb i7-et használtan...
(ma,holnap,valaki?)
eladva.,
helyette meg van a bitang állat:bővebben gépemnél😜
Idén elég sok pénzt áldoztam a gépre amit nem bánok de nem is dicsekednék vele...
Inkább megelégszem most egy 780-al ha összejön aztán majd...
Amúgy ezeket néztem
MSI GTX 960 GAMING 4GB : 58.000Ft 2018. 12-ig garis
ASUS GTX770 DirectCU II 2GB 49.000Ft
EVGA GeForce GTX 780 SC w/ EVGA 65.000Ft
GIGABYTE GTX 780 GHz Edition 2017.10-ig garis 72.000Ft
Hd 7770 or hd 6870?
De a tegnap kiírt 2 gép közül melyik a tetszetősebb? Az intel vagy a FX?
Elvégre pl MSI lapban jobban mutatna egy MSI videokártya, mint egy Gigabyte féle. (Árban meg nem lehet akkora különbség.)
vga Gigabyte GTX960 4GB DDR5
alaplap Asrock B150M-HDV
ram Crucial 8GB DDR4 2133MHz
táp Chieftec Force CPS-550S 550W
B verzió!?