Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ezt Patriximay fórumtárs és havercsóótány jóvoltából tudtam megszerezni, és ez nagyon finom volt! 😀
Ezt ma szereztem meg, nemsokára felbontom és megkóstolom, majd írok egy kis véleményt is! 😀
Ezt Vasárnap F1 közben ittam és nekem nagyon nem ízlett egyszer lement, de legközelebb, lehet hogy visszaköszönne! 😃
Ezt ma sikerült megszerezni, de majd csak a hét végén fogom megkóstolni. Sokat nem várok tőle, mert az alap Tutti frutti ízt ígéri ez! 😀
Egyenlőre ennyi lenne! 😀
én vagyok az egyetlen aki még mindig nem bírt venni egy Monster Rehab ot ?
itt szarakodok már mióta 350ft ért meg is tudtam volna venni de végül mégis egy kék burn + sör lett a vége 😆D
😃
Hamarosan újfajta Rockstarok jönnek:
Ááááh jófelé. 😃😃
Nemrossz! 😀
Hamarosan újfajta Rockstarok jönnek:
Ááááh jófelé. 😃😃
Én még majd nagyon az x presso -t szeretném megkóstolni! 😀
Amúgy ma ittam egy zöld Adrenaline-t, és egész jó íze van. Nagyon hasonlít a zöld Rockstar Punchedre, csak egy kicsivel olcsóbb kiadásban, meg azért érződik, hogy fel van vizezve, amíg a Rockstar minőségibb.
JD9510R: Nekem összesen 2000-be került. 😃
Olyan olcsón??? hol vetted pls mond meg 😀😉
Azt írtam, hogy "nekem" került 2000-be, azt nem mondtam, hogy valóban ennyi lett volna az ára.
Én vettem havernak 2 xpressot meg még 1 monstert, ő meg küldte ezeket. Kb 4000-5000 lehetett az összes.
Olyan olcsón??? hol vetted pls mond meg 😀😉
Csak? :😲 Nem semmi.
Itt van 😃
Hmmm.. marha jól nézki! 😀
ma láttam ilyet a Manna ABC-ben
Tartalma:
- 1db Ken Block-os Monster
- 1db Monster Khaos és 1 Ripper (ezeket haveromnak vettem)
- 1db Penthouse energy drink
- 2db Rockstar X durance
- 6db 355-ös Rockstar
Ma megyek a kis Rockstarjaimért, meg a Ken Block-os Monsteremért. Este rakok fel képeket. 😀
Valaki tudja, hogy lehet-e még kapni a Sexxx nevû eitalt?
Szerk:
Itt a doboz 😃
Itt van 😃
Hmmm.. marha jól nézki! 😀
Magyar szöveg van rajta, szerintem nemsokâra kapható lesz máshol is: pl: Match, Tesco.
Szerk: Ma vettem Adrenalin Juicy Cherry-t is 😆 az is olyan, mint a zöld almás, csak ez meggyes. Reggel looserking-el elkortyoltuk 😆
Amúgy mióta lehet kapni és milyen üzletekben?
Holnap jön a Black Energy Mike Tyson Collection 😀😀
nekem már van v 100db csak nem volt már kedvem felrakni meg am is be van suvvasztva a polcomra 😆
és egy kis régiség :
A cool a legundorítóbb ízű, amit valaha ittam. 😃
Akkor az tényleg nagyon rossz lehet! 😀
nekem már van v 100db csak nem volt már kedvem felrakni meg am is be van suvvasztva a polcomra 😆
és egy kis régiség :
A cool a legundorítóbb ízű, amit valaha ittam. 😃
héj mé nem sört ísztok? jobb mind ez e
Azért mert nekünk ez a finomabb, és nem a sör! 😀
looser, eszembe jutott, amikor vettük az Ippon-t.
Én: Érdemes volt erre jönni, legalább van egy új doboz.
looser: Ja
Én: Persze, lehet ha a másik irânyba megyünk, ott meg ingyen osztogatnak Rockstar-okat 😆
Egyenlőre nemsok van, de megpróbálok felzárkózni és újabbakat szerezni, hogy bővíteni tudjam! 😀
(41db)
De mára már ennyi:
Gondoltam megosztom, hogy látszódjon, igyekszek felzárkózni. 😀😀
Na megvan a meggyes Bomba is. 😃 Finom volt, bár kicsit ilyen túl gyümölcs lé íze volt. 😆
Az nekem is ízlett. 😀 Szerintem jobb volt, mint a Watt Cherry. Én abban picit csalódtam.
Igen szerintem is nagyon finom! 😀
Nemsokára lesz fent a gyűjteményemről friss, mai kép is! 😀