Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Thomech avatar
Azt írtad a vegast már próbáltad! Mivel ez az, csak be kell így állítanod és kész! 😃
De itt van én ezt használom http://thepira-tebay.se/torrent/5363909/SONY_VEGAS_PRO_9___PATCH__amp__CRACK (- nélkül) Ehhez való a beállítás! 😀
0
0
0
0
Bicike avatar
Kosz es honnan tom leszedni? (A polcrol biztos h nem 😆😉
0
0
0
0
Thomech avatar
Bicike írta:
Sziasztok kellene egy olyan videoszerkeszto progi ami kepes befogadni a frapses videokat es nem pribaverzios a vegast probaltam de az 30figas vidiket csinal live moviemaker meg nuncs xp-b vagy nemtom a valaszokat PU-be kuldjetek es elore is kossz

A Vegas az nagyon is jó videókat csinál csak jól kell beállítani a convertálását!
Ezekel a beállításokkal tökéletesen meg csinálja, és nem lesz 30GB hanem sokkal kevesebb! 😆
https://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/Vegas_1280x720_2.pnghttps://i1001.photobucket.com/albums/af132/Thomech008/Vegas_1280x720_1.png
0
0
0
0
Bicike avatar
Sziasztok kellene egy olyan videoszerkeszto progi ami kepes befogadni a frapses videokat es nem pribaverzios a vegast probaltam de az 30figas vidiket csinal live moviemaker meg nuncs xp-b vagy nemtom a valaszokat PU-be kuldjetek es elore is kossz
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
penzessandor írta:
nekem is segitsetek ! plz

nézd meg hogy a modem és a router között van-e kapcsolat, mert egyböl routerbe nem lehet dugni a netet
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Nekem is kéne egy kis segítség.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
looserking írta:
hali all
van az alaplapomra integrállva Realtek AC97 Audio 80/86H IDA 198x hangkártya de felraktam már v 4 féle drivert és sehogysem akar menne a hang csak hangkarival pedig régen emnt a nélkül is...
mielőtt megkérdi valaki miért nem használom a hangkarit azért emrt raktam 1 nagyobb bordát a VGA-mra mert a gyári gagyi volt és szinte nem hűtött semmit viszont túl magas lett a vga és eltakarja PCI slot ot a 2. ba Wifi kari van mert az alaplapi ethernet meghalt és több PCI slotom pedig nincs....
PLS Help !!!

Nekem is ez van...csak akkor dolgozik,ha előre az első kimenetbe,be van robbantva egy füles..
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
nekem is segitsetek ! plz
0
0
0
0
akos328 avatar
Az lehetséges h a BIOS-ban le van tiltva? vagy akkor nem is ismerné föl?
Azért kérdezem mert nekem nincs tiltva semmi sem, nem tudom akkor mi van ha le van tiltva, de gondolom akkor használhatatlan.
0
0
0
0
TuningWorld96 avatar
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy Sony X8-on fel akarok venni zenét a TrackID-val,de azt írja ki hogy nincs lefedezettség,pedig van rajta pénz.
Mit lehetne csinálni,hogy fel lehessen venni vele zenét?
Köszönöm! 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
lapartman997 írta:
Válaszoljatok pls 😞. CM Storm spawn jó lenne-e nekem fps/rpg nagy kezem van, hogy tudjatok viszonyítani 180cm 76 kiló

3500dpi-s így bőven jó az fps/rpg játékokhoz. A kezedhez is igazodik, szóval jó lenne.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
kalashnikoff írta:
Szilard96 írta:
Routerom van 3 is 😃
De a net szar 😆 Ezért kellene a feltörés. Egyik szomszédomnak jó netje van, egy ideig nem volt lekódolva, de mostmár lekódolta 😞

kérd meg hogy adja meg hogy oldja fel vagy adja meg a kódját. (persze ha jóban vagy vele/velük) Unokatesóm az semmit nem fizet a netért, mert a szomszédai megadták a wifi kódjukat. Így ingyen van neki 20Mbit-es net.

Áh inkább nem...jóban vagyunk de nem annyira, s nem is mernék személyeskedni, hogy elkérjem a kódot 😂
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Szilard96 írta:
Routerom van 3 is 😃
De a net szar 😆 Ezért kellene a feltörés. Egyik szomszédomnak jó netje van, egy ideig nem volt lekódolva, de mostmár lekódolta 😞

kérd meg hogy adja meg hogy oldja fel vagy adja meg a kódját. (persze ha jóban vagy vele/velük) Unokatesóm az semmit nem fizet a netért, mert a szomszédai megadták a wifi kódjukat. Így ingyen van neki 20Mbit-es net.
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Routerom van 3 is 😃
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Ok köszi a gyors választ
0
0
0
0
Devis avatar
nem. ha 2100-on menne se vennéd észre. be és kicsomagolásoknál veszed észre, de ott se olyan nagy mértékben
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Helo azt szeretném kérdezni hogy számít a játéknál ha a ram nem 1600mhz hanemcsak 1333mhz?
0
0
0
0
Devis avatar
wpa2-t mire feltörsz.... min. 3 hét éjjel nappal egy jó géppel
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Valaki WiFi töréshez ért? 😃
Milyen program ,vagy eljárás szükséges hozzá?
Wpa2-PSK kódolást szeretnék feltörni, de Mac cím feltörés is jó lenne 😃

Ha valaki ért hozzá kérem adjon pár tanácsot, hogy mivel ,és hogyan csinálja 😀
0
0
0
0
Athis18 avatar
Athis18: ahogy én tudom akkor a 800MHz-es ram is 667MHz-en fog működni 😃[/quote]

nekem 800on megy. biosba átkell állitani 😉 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
az x7 f*sza egér, azt én is ajánlom. De még nagyon ajánlom a A4tech XL-755 (5500Ft) 5szintű DPI állítás (max 3600DPI) ami "bőven" elég az fps játékokhoz. RPG-hez meg nagyon bőven 😃
0
0
0
0
Devis avatar
hát az x7-747h-t ajánlom, én 2m magas vagyok szal nekem is nagy a kezem, teljesen jól kézre áll, 5600dpi max, action gomb (triple clik). na szóval elég jó, 7 ezerért vettem
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
timon5000 írta:
LooK Me Pc!!!

Mit nézzünk rajta, azt hogy Codegen tápot használsz?!😆
0
0
0
0
BRUgamer avatar
jumbo írta:
BRUgamer írta:
honan tudom leszedni a legujab ATI drivert ugy hogy mukodjon is ?

mondjuk a hivatalos oldalról...de ha ezt sem tudod,akkor neki se állj....

mar megvan mert megtalaltam azert kosz hogy ilyen nagylelkuen segitetel.... ha nem latnad ez a "segitseg KEZDO VAGYOK" nevu tema fafej :/
0
0
0
0
jumbo avatar
BRUgamer írta:

mondjuk a hivatalos oldalról...de ha ezt sem tudod,akkor neki se állj....
0
0
0
0
BRUgamer avatar
0
0
0
0
wdavid avatar
timon5000 írta:
LooK Me Pc!!!

ha már anyuci vette legalább ne reklámozd

Athis18: ahogy én tudom akkor a 800MHz-es ram is 667MHz-en fog működni 😃
0
0
0
0
Athis18 avatar
Ha 800mhz es Ram mellé beteszek 2db 667mhz eset akkor lesz vmi változás?
0
0
0
0
cseszka avatar
Szerintem valami olyan,h két részböl áll a driver,pl bevan csomagolva 2fájlba,neked meg csak az 1van meg,ezért kéri a másikat.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
miert van az hogy amikor fel akarom teni az ATI driver-t ezt irja ki: this self-extracting zip file is part of a multidisc zip file please insert the last disc of the set: mit csinaljak ?
0
0
0
0
no avatar
D4V1D írta:
tudom nem ide tartozik de hogy kell ezen az oldalon témát nyitni?

Beméssz az Új fórumtémákba,majd ott lesz,hogy Új téma
0
0
0
0
no avatar
tudom nem ide tartozik de hogy kell ezen az oldalon témát nyitni?
0
0
0
0
no avatar
timon5000 írta:
LooK Me Pc!!!

Legalább rendesen leírnád angolul,ha már itt offolsz... -.-
0
0
0
0
mathejocy avatar
Én tolnék mellé egy 8600 GT-t fizikázni,aztán kész.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Köszi szépén, igen notebook vgára gondoltam
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
Hali leheth hüly.e kérdés de melyik gt ér fel a hd6850 es "erejéhez"(pl:gt525 gt550 gt555 stb) köszi

Hát ha notebook VGA-t akarsz összehasonlítani (ha arra gondoltál, mert arra kell mivel 5-ös seria nincs GT-ben, csak notebbok VGA-ban. (Ha csak nem GTX-ra gondoltál.) )

a gt 550 van "szinte" 1 szinten a mobility Radeon HD 6850M-el.

De ha GTX-re "véletlen" akkor GTX 560.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Hali leheth hüly.e kérdés de melyik gt ér fel a hd6850 es "erejéhez"(pl:gt525 gt550 gt555 stb) köszi
0
0
0
0
niteforce avatar
adam990304 írta:
Hello!

Lenne egy kérésem.Tudnátok nekem a "The Current Militant 2.0" nevű géphez egy Tápot ajánlani,ha kell új?(500W-os RaptoX van most,a "The Current Militant" nevű gépemben.

nem kell uj tap, birni fogja a mostani.
0
0
0
0
no avatar
Hello!

Lenne egy kérésem.Tudnátok nekem a "The Current Militant 2.0" nevű géphez egy Tápot ajánlani,ha kell új?(500W-os RaptoX van most,a "The Current Militant" nevű gépemben.
0
0
0
0
wdavid avatar
niteforce írta:
jo a hd6870 is :-)

amire kell arra bőven 😃 igazából a játékot mégsem veszem meg inkább azért is venném a 6870et, h maradjon pénzem is 😃
0
0
0
0
niteforce avatar
number6 írta:
Lehet hogy kevés leszek hozzá de ha nem megy kérek valamelyik barátomtol segítséget és nagyon köszönöm a segítséget😀

nincsmit 😀
0
0
0
0
no avatar
Lehet hogy kevés leszek hozzá de ha nem megy kérek valamelyik barátomtol segítséget és nagyon köszönöm a segítséget😀
0
0
0
0
niteforce avatar
number6 írta:
Lelehet tölteni?😃 hú akkor tudok spórolni min 30e ft ot de hogyan tudom letölteni ha nincs a gépemen szoftver?

persze le lehet tölteni 😀
most arról a gépről amiről gépezel azzal letöltöd, kiírod egy DVD-re a lemezképfájlt amit letöltöttél, és fel tudod telepíteni. Ha nincs most saját géped egy ismerősödet megkéred hogy adjon egy DVD-t.
0
0
0
0
niteforce avatar
cseszka írta:
Értem,akk nemhiszem h cserélek.A kolegám egyszer projektoronn ps2-vel játszott,azt mondta jó volt,meg a kép is szép volt,akor mire van?Mondjuk ujan elég drágák,annyit meg nemadnák érte h csak fotókat nézegessek rajta.😕
Itt nemtünik olyan rosznak.

bemutatókra van, pl cégnél a power point bemutatóra, azért mert azt nagyra ki lehet vetíteni, mindenki látja.
0
0
0
0
no avatar
Lelehet tölteni?😃 hú akkor tudok spórolni min 30e ft ot de hogyan tudom letölteni ha nincs a gépemen szoftver?
0
0
0
0
eclipse92 avatar
tasiadam: akkora ping mellett sokat érsz vele 😆

Levi27: RivaTuner el szokták tuningolni a karikat. én a gép BIOS ába tettem ezt 😃 mert van egy ilyen opció a lapomon 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
number6 írta:
Na kezd tisztulni.😀 ilyen adobe cs5.5 ez mi az i.ponon van a gépösszerakó-> szoftver

ott vehetsz pl operációs rendszert, vírusirtót, irodai szoftvercsomagot.
Persze ezeket nem éri meg megvenni.

GAMER: az hogy "letöltesz valahonnan" nem pontos, mert vannak olyan oldalak, amik legális letöltést biztosítanak, természetesen ezért fizetni kell 😃 (steam, origin, különböző cégek online webshopjai is)
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Vannak például jogtiszta és nem jogtiszta szoftverek.

Jogtiszta: A boltból vett EREDETI szoftver.

Nem jogtiszta: Amit letöltessz valahonnan és ugyanúgy használod mint a legális szoftvert.😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció