Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Quadgame94 :Jujj az +800 Mhz az jó. Az én procimon fel lehetne oldani a 4. magot is csak az alaplapon nem alkalmas rá, vagy mi 😜
amúgy megtuttam mi a probléma😆
nekem sima órajeleken volt a procim😆 neki meg +800mhz húzva, de nem bocsátok meg neki így SEM😆
petsue egy erősebb procinál egyenes arányosan nő a teljesítmény, de az a proci is kihajt egy 6850-et.
haverom most vett egy gigabyte HD 6850-et, és egy Athlon X3 445-s procija van és több FPS-t ér el mint én 1920ban max settings mellett a GTA IV-ben, +7fps
Most néztem tesztet : http://hardver-teszt.hu/test.php?tID=344
Ebben azt mondja ( 8:45-nél kezdi el mondani )hogy akinek ilyen procija van mint nekem az jobban jár egy GTX460-nal mert a HD6850 jobban érzi magát erősebb proc. környezetében. Nem tudom higgyek-e neki de lehet mégi GTX-lesz
Amúgy vki mondjok 1 vagy 2 progit, ami a VGA hűmérsékletet, kihasználttságot, és ventilátor fordulatszámot mutat az asztalon egy kis ablakban. Ugyan ezt CPU-val. Előre is köszi
Azt nem tudom milyen megbízható a a gigabyte 8500 GT, de a javításról csak annyit, hogy házilag esélytelen megjavítani. Egyesek foglalkoznak vga javítással de nem nagyon tudom milyen mélységben. Memóriagondokat oldanak meg, kondenzátor cseréket csinálnak, és úgy tudom a képszétesés-t is tudják orvosolni...
Most olvasom mi a baja...
Ha eddig passzív hűtés volt csak, tehetnél rá + ventit, ahogy eaz előttem szóló mondta... (egy próbát megér)
am sztem pofátlan dolog ráírni h DX 10es játék 0bd-es zajjal, mikor játszanmi nem lehet azzal a hűtővel, nem h DX 10-be, mikor a kari DX9 be besír a legtöbb játék alatt
szerintem, is de nekem tök mind1, mert van már karácsony óta utódja, és csak a haveromnak adnám oda, ideiglenesen, mert elméletileg nyáron vesz újat
Nemakarlak elszomoritani,de ennek memoria baja van,bár is koléga mondta8pc-seviz ben dolgozik),én is anno akrtam venni egy 9600gt,ami igy csinált,csak nekem volt egy jó is,gondoltam benyomo sli-nek,de kolega mondta,h ameik igy csinál,annak meghalt a memóriája,nembirom majd sliben se használni és nem is lehet javitani.
Most olvasom mi a baja...
Ha eddig passzív hűtés volt csak, tehetnél rá + ventit, ahogy eaz előttem szóló mondta... (egy próbát megér)
Egy kérdés, a Gigabyte 8500Gt-k tényleg olyan rómló fajta vga-k, mert az enyém is elrolott, és sok forumon olvastam, hogy sok másnak is elromlott, és meg lehet-e valahogy csinálni, mivel akk odaadnám a haveromnak ingyen, mert most egy 8400gs-e van
magyarországonn mennyibe kerül a kb 2 hetet használt 3év garis sapphire HD5850 2GB Toxic vaporx hütéses vga?
tapasztalat vagy vélemény alapján melyik a lehető legjobb vagy melyek a legjobb coolerek
twin frozr ii
vaporx
iCooler
cyclone
vagy van ennél jobb is?
Itt van pár adat: [LINK]
twin frozr ii
vaporx
iCooler
cyclone
vagy van ennél jobb is?
Mit gondoltok a hd 3870CFról? vagy az X2ról?
Simán megbirkóznak a mai játékokkal is,jó áron megéri megvenni 😀
Hali!
Egy 4670-et Arctic Accelero L2 Pro hűtéssel mennyit lehetne rajta húzni?
sziasztok! a vidikarimhoz kaptam egy HUD lite nevű programot, amivel az órajelen lehetne húzni, de nem nagyon merek, mert nem akarom tönkretenni. Szerintetek meddug lehetne húzni, ha most van a memória 800MHz-en az 1600MHz-ből?
milye en kartyad van?
Tesztoldalakon, az nVidia vetélytársa GTS250 CS1.6-ot több mint 200FPS-sel vitte. Nem hiszem, hogy egy HD5750 ennyivel rosszabb lenne mint egy GTS250, de akkor miért ez anagy lemaradás???
Mint ahogy az elöbb mondtam HD5750-nem van
PLS vki adjon ötletet.
én maradok a moncsinál 😃 TV ugyse nézek 😃