Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ja kösz, mondani könnyű, 90E forintot 1,5 év alatt nem szedek össze. (Bár lehet)
Nem tom, engem valhogy nem hat meg hogy magas felbontásban játszak... de hát kinek mi 😃
nekem 1980x1024-es nekem 😜
Azt hogy hoztad össze?o_O
nekem 1980x1024-es nekem 😜
Azt hogy hoztad össze?o_O
oksa 😃
én 955-öt veszek és gtx 460-at meg ilyen-olyan dolgokat bele kb. 155e FT lesz
én 955-öt veszek és gtx 460-at meg ilyen-olyan dolgokat bele kb. 155e FT lesz
a vége felé van a lényeg
[LINK]
[LINK]
akos328:CPU-hoz All CPU Meter-t, GPU-hoz GPU Observer-t ajánlom
Most néztem a gépedet, eléggé tetszik!Most adtam el a motoromat, a gépemre is lenne vevő, megtudnám venni ha nagyon akarnám...kérdés kell e az nekem
mikor meg lett a pénzem, rögtön monitort vettem😆
de valahol igaza van...😆 minek neked ekkora kari ha 15'' moncsival gémelsz? egy gts450 is simán elég, de ha veszel a közeljövöben egy moncsit akkor végülis már rendben van
én inkább vennék egy 5770-es karit... olcsóbb is meg minden... az elég lenne a monitorodhoz simán 2 évig full hd ban sztem menne minden 1024x768-as felbontáson, de ha fejlesztgetni akarsz és pénzed is van akkor nem akarlak meggátolni 😜