Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
akos328 avatar
patrikk911 írta:
Helo sztetek ez hány colos lehet
Magasság:23.5
Szélesség:41.5
Átmérő:46.5

18,5" talán, de pontos értéket nem tudtam számolni. 18.6-ra jön ki. ha jól tudom átmérőt osztod 2,5-tel mert annyi a váltószám. ha tévedek javítsatok ki.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Superlompos írta:
Az még igen, de efölé ne menjen!

Okés.Csak tudnám mi a fenéért melegszik ennyire -.-
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Az még igen, de efölé ne menjen!
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Szerintetek ha egy Athlon 64 x2 4400+ 1,325V 3 Ghz-n 65 fokos gamek alatt,az normálisnak mondható még? 😀
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Helo sztetek ez hány colos lehet
Magasság:23.5
Szélesség:41.5
Átmérő:46.5
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
Hát megpróbáltam de ha 2chanelen van akkor szól a hátsó kettő meg a töbi is de akkor nem jol szol ha 6ra állítom akkor jol szol de csak az első kettő
0
0
0
0
gyenesmartin avatar
Ricsi272 írta:
Üdv! Most vettem egy asus xonar dg hangkártyát hogy kell beállytani hogy rendesen szoljon mert eq lazert állítok meg environmentet de nem jo meg azt nem lehetne hogy 5.1 be szoljon a zene is mint az alaplapival?
Én a D1-et így használom:
HF be van kapcsolva a GX ki.
Audio channel: 6
Sample Rate: 48KHz
Analog Out: 2

Mivel neked kellene az 5.1 zenénél akkor így kéne beállítanod:
Audio channel 2
Sample Rate: Mindegy
Analog Out: 5.1
Játéknál meg az Audio channelt 6-ra állítod.
Vagy ha zenénél nem fog szólni a mély akkor bekapcsolod a flexbasst.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
apetit1989 írta:
Nem érted a működési elvét. Nincs olyan, hogy 1mm vastagság. Ha rászorítod a hűtőt, szétteríti a proci felületén.
A lényeg az, ne tegyél túl sokat, mert kijön a hűtő alól, és bordelt csinál az alaplapon.

Most értem-e vagy nem 😆 Arra értettem hogy 1mm-es vastagságra kenjem szét kb..Tudom hogy a hűtő rátételével totál kilapul.
Nem jött ki a hűtő alól egy csepp sem 😀 Meg visszaemlékezve azt az ócska pasztából is kb így valahogy tettem rá..Csak az folyékonyabb állapotban volt.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Nem érted a működési elvét. Nincs olyan, hogy 1mm vastagság. Ha rászorítod a hűtőt, szétteríti a proci felületén.
A lényeg az, ne tegyél túl sokat, mert kijön a hűtő alól, és bordelt csinál az alaplapon.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Superlompos írta:
Mert akkor ugyanazt éred el, mintha kevesebbet raktál volna fel az ajánlottnál.

Akkor valszeg az lehet a baj :S Mert ez nem valami ócska paszta.Akkor olyan
1mm vastagságban legyen a procin a paszta? 😀
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Mert akkor ugyanazt éred el, mintha kevesebbet raktál volna fel az ajánlottnál.
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Kmisi99 írta:
Mennyit raktál rá? 2 rizsszemnél nem nagyon kell több.

Kicsit többet tettem rá,mert elég "sűrű" volt a paszta.nem nagyon volt az a kenhető típus 😃 De miért baj az ha kicsit többet tettem? 😀
0
0
0
0
Ricsi272 avatar
Üdv! Most vettem egy asus xonar dg hangkártyát hogy kell beállytani hogy rendesen szoljon mert eq lazert állítok meg environmentet de nem jo meg azt nem lehetne hogy 5.1 be szoljon a zene is mint az alaplapival?
0
0
0
0
DCMAN avatar
kalashnikoff írta:
DCMAN írta:
tudnátok valami jó megbizható oldalt ahol aránylag olcsó árban vannak laptopok?thank you!

[LINK]

Köszi!https://www.thegoldqueen.com/wp-content/uploads/2011/03/like.jpg
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
Mennyit raktál rá? 2 rizsszemnél nem nagyon kell több.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
DCMAN írta:
tudnátok valami jó megbizható oldalt ahol aránylag olcsó árban vannak laptopok?thank you!

[LINK]
0
0
0
0
Kornel77 avatar
cseszka írta:
Nekem olcsóbb van-volt,azzal sincs gond,most azt használom,amit a TX3-hoz kaptam.

Lepasztáztam,és max terhelés alatt 65-61 fokosak a magok 😆 Avval a 150 dináros trutyival nem ment 60 fölé 😃 Valamit elcseszhettem..
0
0
0
0
wdavid avatar
cseszka írta:
Nekem olcsóbb van-volt,azzal sincs gond,most azt használom,amit a TX3-hoz kaptam.

az szerintem is egész jó paszta 😃 én is azt használom semmi gond nincs vele 😃 eddig a proci játék alatt sem ment 45 fok fölé úgy h az IGPt is használom ami gondolom plusz hőt is termel azért 😃
0
0
0
0
DCMAN avatar
0
0
0
0
cseszka avatar
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Valaki tudna véleményt mondani erre a pasztára? 😀

Arctic Silver Matrix
[LINK]

Aránylag nem olyan olcsó 😃 De ezt ajánlotta az üzletben a buksi.
0
0
0
0
niteforce avatar
Ducky írta:
Kmisi99 írta:
nem. Egyébként vizsgáld meg hard disk sentinellel hogy mit ír a hdd ről.

köszi...megtudom vizsgálni azon a gépen, amibe rakom? 😀

persze.
én is raktam már be sokszor a notim HDD-jét és nem zavarta.
0
0
0
0
Ducky avatar
Kmisi99 írta:

köszi...megtudom vizsgálni azon a gépen, amibe rakom? 😀
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
0
0
0
0
Ducky avatar
Ismerősöm ingyen elpasszolt nekem egy Hitachi 500gb SataII-es vinyót, mert nem bízik, benne, fél, hogy elveszti az adatokat,
de én megnézem, hogy megtudom-e menteni, és használni...ez egy olyan hdd amin windows xp van mindenféle adatokkal, errőlvan már biztonsági mentés...szval ha berakom a gépembe a másik mellé, nem fogja veszélyeztetni a saját gépem adatait? és nem baj hogy xp vanrajta?
0
0
0
0
gytomi avatar
niteforce írta:
itt nézegess:
[LINK]

pl ez fehér:
[LINK]

KÖSZI!!
Király vagy
0
0
0
0
niteforce avatar
itt nézegess:
[LINK]

pl ez fehér:
[LINK]
0
0
0
0
gytomi avatar
niteforce írta:
gytomi írta:
Hali!!
Tegyük fel, van egy fehér notebookom, aminek a billentyűzete fekete, de az nekem nem tetszik és azt akarom, hogy fehér legyen 😆😆 Ezt hogyan tudom megoldani?

matricázod

És ilyen matricát hol lehet kapni??
0
0
0
0
DCMAN avatar
tudnátok valami jó videokamerát mondani olyan 50-60ezer ig ?? thanks!
0
0
0
0
niteforce avatar
gytomi írta:
Hali!!
Tegyük fel, van egy fehér notebookom, aminek a billentyűzete fekete, de az nekem nem tetszik és azt akarom, hogy fehér legyen 😆😆 Ezt hogyan tudom megoldani?

matricázod
0
0
0
0
gytomi avatar
Hali!!
0
0
0
0
no avatar
Hello!
Tudnátok segíteni abban,hogy van egy Gigabyte Ga870-ud3-as alaplapom és mitől szálhatott el az elsődleges bios??? mert most a másodlagos biost használja (mert ugye ez az alaplap már dual biosos).
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
tasiadam írta:
kalashnikoff írta:
tasiadam írta:
Lol. Tegnap megyek a Debreceni zsibvásáron meglátok egy dobozt tele régi AGP-s kártyákkal és mit ad isten mindegyik ezer ft. Nézeketem hátha van jobbféle ÉS! FX5900ultra. 1 ezres. ultra. legalább 10ezer ft egy ilyen kártya és ott 1 ezres... gondolkodtam h megveszem...

Hát sztem nem hiába adták 1000-ért. (ki tudja mi baja lehet.)

Hát ott kelett volna megnézni 1 gépben akkor továbbá ha csíkoz megcsináltatni 3-4ezer ft és máris jó hűtőt újrapasztázni ilyenek

Ja, az úgy más, ha meg is lehet(lehetett) nézni. Na ja, akkor lehet megérte volna.
0
0
0
0
Kocsisbeni avatar
Ha a profilodban szereplő konfigról van szó, akkor bizonyára VGA limited van...
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
kalashnikoff írta:
tasiadam írta:
Lol. Tegnap megyek a Debreceni zsibvásáron meglátok egy dobozt tele régi AGP-s kártyákkal és mit ad isten mindegyik ezer ft. Nézeketem hátha van jobbféle ÉS! FX5900ultra. 1 ezres. ultra. legalább 10ezer ft egy ilyen kártya és ott 1 ezres... gondolkodtam h megveszem...

Hát ott kelett volna megnézni 1 gépben akkor továbbá ha csíkoz megcsináltatni 3-4ezer ft és máris jó hűtőt újrapasztázni ilyenek
0
0
0
0
Devis avatar
1: ha a felbontást változtatgatod de az fps kb ugyanannyi akk szinte biztos h proc. limit.
2: ha a cpu-t húzod és megy fel az fps akkor is kiderül h limited van/volt (proc.)
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
Üdv, azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet észre venni egy játéknál, hogy proci limitem van vagy VGA limit? köszi a válaszokat előre is 😉
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
tasiadam írta:

0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
apetit1989 avatar
Vagy, egy chkdsk -r javítás is segíthet.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Töltsd le azt a dll fájlt, majd rakd be a C/Windows/System32-be. Ha ez nem segít, akkor újra kell húzni a gépet.
0
0
0
0
cseszka avatar
Telepitsd ujra a wint,ez a legjobb megoldás.
0
0
0
0
Bajusz avatar
Sziasztok lenne egy olyan problámám , hogy bizonyos
ISDone.dll hibát ír ki valamelyik játék telepításe közben.
Eddig a GTA 4 és a WRC 2 nél írta csak ki. Minden más feltelepül simán de ezek nem. Valami megoldást tudna valaki akár priviben akár itt. Köszönöm 😀
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Sanyagol írta:
Mi a RAM-nál az időzítés?
PL:Kingston DDR-3 4Gb /1600 HyperX (KHX1600C9D3B1/4G):9-9-9-27

Egyrészt azt az időt jelzik, amennyi idő alatt íródik a memóriába az adatok.
Másrészt meg azt, hogy a műveleteket hány órajel alapján alatt tudja elvégezni.
0
0
0
0
apetit1989 avatar
a gépet és téged is megb@szhat az áram.

Téged nem b@szhat meg sehogy sem, 12V egyenáram nem jelent veszélyt. Ettől függetlenül öreg hiba lenne menet közben játszogatni a diszkekkel
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Menet közben max ventilátort dughatsz rá az alaplapra. A többi alkatrészt nem.
0
0
0
0
akos328 avatar
Ducky írta:
akos328 írta:
Áram alatt semmilyen csatlakozót nem dugsz sehova. TILOS!!! a gépet és téged is megb@szhat az áram.
Csak kikapcsolt állapotban áramtalanítva.
És ahogy írtam úgy.

Oké, köszi!😀

Nincs mit, de remélem érhető voltam. nem ám a nyakadba kapsz 50Ampert 😃 aztán nézelődhetsz...
0
0
0
0
Ducky avatar
akos328 írta:
Áram alatt semmilyen csatlakozót nem dugsz sehova. TILOS!!! a gépet és téged is megb@szhat az áram.
És ahogy írtam úgy.

Oké, köszi!😀
0
0
0
0
akos328 avatar
És ahogy írtam úgy.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció