patrikk911 írta:
Helo sztetek ez hány colos lehet
Magasság:23.5
Szélesség:41.5
Átmérő:46.5
18,5" talán, de pontos értéket nem tudtam számolni. 18.6-ra jön ki. ha jól tudom átmérőt osztod 2,5-tel mert annyi a váltószám. ha tévedek javítsatok ki.
Ricsi272 írta:
Üdv! Most vettem egy asus xonar dg hangkártyát hogy kell beállytani hogy rendesen szoljon mert eq lazert állítok meg environmentet de nem jo meg azt nem lehetne hogy 5.1 be szoljon a zene is mint az alaplapival?
Én a D1-et így használom:
HF be van kapcsolva a GX ki.
Audio channel: 6
Sample Rate: 48KHz
Analog Out: 2
Mivel neked kellene az 5.1 zenénél akkor így kéne beállítanod:
Audio channel 2
Sample Rate: Mindegy
Analog Out: 5.1
Játéknál meg az Audio channelt 6-ra állítod.
Vagy ha zenénél nem fog szólni a mély akkor bekapcsolod a flexbasst.
apetit1989 írta:
Nem érted a működési elvét. Nincs olyan, hogy 1mm vastagság. Ha rászorítod a hűtőt, szétteríti a proci felületén.
A lényeg az, ne tegyél túl sokat, mert kijön a hűtő alól, és bordelt csinál az alaplapon.
Most értem-e vagy nem 😆 Arra értettem hogy 1mm-es vastagságra kenjem szét kb..Tudom hogy a hűtő rátételével totál kilapul.
Nem jött ki a hűtő alól egy csepp sem 😀 Meg visszaemlékezve azt az ócska pasztából is kb így valahogy tettem rá..Csak az folyékonyabb állapotban volt.
Nem érted a működési elvét. Nincs olyan, hogy 1mm vastagság. Ha rászorítod a hűtőt, szétteríti a proci felületén.
A lényeg az, ne tegyél túl sokat, mert kijön a hűtő alól, és bordelt csinál az alaplapon.
Üdv! Most vettem egy asus xonar dg hangkártyát hogy kell beállytani hogy rendesen szoljon mert eq lazert állítok meg environmentet de nem jo meg azt nem lehetne hogy 5.1 be szoljon a zene is mint az alaplapival?
cseszka írta:
Nekem olcsóbb van-volt,azzal sincs gond,most azt használom,amit a TX3-hoz kaptam.
az szerintem is egész jó paszta 😃 én is azt használom semmi gond nincs vele 😃 eddig a proci játék alatt sem ment 45 fok fölé úgy h az IGPt is használom ami gondolom plusz hőt is termel azért 😃
Ismerősöm ingyen elpasszolt nekem egy Hitachi 500gb SataII-es vinyót, mert nem bízik, benne, fél, hogy elveszti az adatokat,
de én megnézem, hogy megtudom-e menteni, és használni...ez egy olyan hdd amin windows xp van mindenféle adatokkal, errőlvan már biztonsági mentés...szval ha berakom a gépembe a másik mellé, nem fogja veszélyeztetni a saját gépem adatait? és nem baj hogy xp vanrajta?
gytomi írta:
Hali!!
Tegyük fel, van egy fehér notebookom, aminek a billentyűzete fekete, de az nekem nem tetszik és azt akarom, hogy fehér legyen 😆😆 Ezt hogyan tudom megoldani?
gytomi írta:
Hali!!
Tegyük fel, van egy fehér notebookom, aminek a billentyűzete fekete, de az nekem nem tetszik és azt akarom, hogy fehér legyen 😆😆 Ezt hogyan tudom megoldani?
Hali!!
Hello!
Tudnátok segíteni abban,hogy van egy Gigabyte Ga870-ud3-as alaplapom és mitől szálhatott el az elsődleges bios??? mert most a másodlagos biost használja (mert ugye ez az alaplap már dual biosos).
Előre is köszönöm!
tasiadam írta:
Lol. Tegnap megyek a Debreceni zsibvásáron meglátok egy dobozt tele régi AGP-s kártyákkal és mit ad isten mindegyik ezer ft. Nézeketem hátha van jobbféle ÉS! FX5900ultra. 1 ezres. ultra. legalább 10ezer ft egy ilyen kártya és ott 1 ezres... gondolkodtam h megveszem...
Hát sztem nem hiába adták 1000-ért. (ki tudja mi baja lehet.)
Hát ott kelett volna megnézni 1 gépben akkor továbbá ha csíkoz megcsináltatni 3-4ezer ft és máris jó hűtőt újrapasztázni ilyenek
Ja, az úgy más, ha meg is lehet(lehetett) nézni. Na ja, akkor lehet megérte volna.
tasiadam írta:
Lol. Tegnap megyek a Debreceni zsibvásáron meglátok egy dobozt tele régi AGP-s kártyákkal és mit ad isten mindegyik ezer ft. Nézeketem hátha van jobbféle ÉS! FX5900ultra. 1 ezres. ultra. legalább 10ezer ft egy ilyen kártya és ott 1 ezres... gondolkodtam h megveszem...
Hát ott kelett volna megnézni 1 gépben akkor továbbá ha csíkoz megcsináltatni 3-4ezer ft és máris jó hűtőt újrapasztázni ilyenek
1: ha a felbontást változtatgatod de az fps kb ugyanannyi akk szinte biztos h proc. limit.
2: ha a cpu-t húzod és megy fel az fps akkor is kiderül h limited van/volt (proc.)
tasiadam írta:
Sziasztok lenne egy olyan problámám , hogy bizonyos
ISDone.dll hibát ír ki valamelyik játék telepításe közben.
Eddig a GTA 4 és a WRC 2 nél írta csak ki. Minden más feltelepül simán de ezek nem. Valami megoldást tudna valaki akár priviben akár itt. Köszönöm 😀
Sanyagol írta:
Mi a RAM-nál az időzítés?
PL:Kingston DDR-3 4Gb /1600 HyperX (KHX1600C9D3B1/4G):9-9-9-27
Egyrészt azt az időt jelzik, amennyi idő alatt íródik a memóriába az adatok.
Másrészt meg azt, hogy a műveleteket hány órajel alapján alatt tudja elvégezni.
akos328 írta:
Áram alatt semmilyen csatlakozót nem dugsz sehova. TILOS!!! a gépet és téged is megb@szhat az áram.
Csak kikapcsolt állapotban áramtalanítva.
És ahogy írtam úgy.
Oké, köszi!😀
Nincs mit, de remélem érhető voltam. nem ám a nyakadba kapsz 50Ampert 😃 aztán nézelődhetsz...
akos328 írta:
Áram alatt semmilyen csatlakozót nem dugsz sehova. TILOS!!! a gépet és téged is megb@szhat az áram.
És ahogy írtam úgy.
És ahogy írtam úgy.
Helo sztetek ez hány colos lehet
18,5" talán, de pontos értéket nem tudtam számolni. 18.6-ra jön ki. ha jól tudom átmérőt osztod 2,5-tel mert annyi a váltószám. ha tévedek javítsatok ki.
Az még igen, de efölé ne menjen!
Okés.Csak tudnám mi a fenéért melegszik ennyire -.-
HF be van kapcsolva a GX ki.
Audio channel: 6
Sample Rate: 48KHz
Analog Out: 2
Mivel neked kellene az 5.1 zenénél akkor így kéne beállítanod:
Audio channel 2
Sample Rate: Mindegy
Analog Out: 5.1
Játéknál meg az Audio channelt 6-ra állítod.
Vagy ha zenénél nem fog szólni a mély akkor bekapcsolod a flexbasst.
Most értem-e vagy nem 😆 Arra értettem hogy 1mm-es vastagságra kenjem szét kb..Tudom hogy a hűtő rátételével totál kilapul.
Nem jött ki a hűtő alól egy csepp sem 😀 Meg visszaemlékezve azt az ócska pasztából is kb így valahogy tettem rá..Csak az folyékonyabb állapotban volt.
Mert akkor ugyanazt éred el, mintha kevesebbet raktál volna fel az ajánlottnál.
Akkor valszeg az lehet a baj :S Mert ez nem valami ócska paszta.Akkor olyan
1mm vastagságban legyen a procin a paszta? 😀
Mennyit raktál rá? 2 rizsszemnél nem nagyon kell több.
Kicsit többet tettem rá,mert elég "sűrű" volt a paszta.nem nagyon volt az a kenhető típus 😃 De miért baj az ha kicsit többet tettem? 😀
tudnátok valami jó megbizható oldalt ahol aránylag olcsó árban vannak laptopok?thank you!
[LINK]
Köszi!
tudnátok valami jó megbizható oldalt ahol aránylag olcsó árban vannak laptopok?thank you!
[LINK]
Nekem olcsóbb van-volt,azzal sincs gond,most azt használom,amit a TX3-hoz kaptam.
Lepasztáztam,és max terhelés alatt 65-61 fokosak a magok 😆 Avval a 150 dináros trutyival nem ment 60 fölé 😃 Valamit elcseszhettem..
az szerintem is egész jó paszta 😃 én is azt használom semmi gond nincs vele 😃 eddig a proci játék alatt sem ment 45 fok fölé úgy h az IGPt is használom ami gondolom plusz hőt is termel azért 😃
Arctic Silver Matrix
[LINK]
Aránylag nem olyan olcsó 😃 De ezt ajánlotta az üzletben a buksi.
nem. Egyébként vizsgáld meg hard disk sentinellel hogy mit ír a hdd ről.
köszi...megtudom vizsgálni azon a gépen, amibe rakom? 😀
persze.
én is raktam már be sokszor a notim HDD-jét és nem zavarta.
nem. Egyébként vizsgáld meg hard disk sentinellel hogy mit ír a hdd ről.
köszi...megtudom vizsgálni azon a gépen, amibe rakom? 😀
de én megnézem, hogy megtudom-e menteni, és használni...ez egy olyan hdd amin windows xp van mindenféle adatokkal, errőlvan már biztonsági mentés...szval ha berakom a gépembe a másik mellé, nem fogja veszélyeztetni a saját gépem adatait? és nem baj hogy xp vanrajta?
itt nézegess:
[LINK]
pl ez fehér:
[LINK]
KÖSZI!!
Király vagy
[LINK]
pl ez fehér:
[LINK]
Hali!!
matricázod
És ilyen matricát hol lehet kapni??
Hali!!
matricázod
Tudnátok segíteni abban,hogy van egy Gigabyte Ga870-ud3-as alaplapom és mitől szálhatott el az elsődleges bios??? mert most a másodlagos biost használja (mert ugye ez az alaplap már dual biosos).
Előre is köszönöm!
Ja, az úgy más, ha meg is lehet(lehetett) nézni. Na ja, akkor lehet megérte volna.
2: ha a cpu-t húzod és megy fel az fps akkor is kiderül h limited van/volt (proc.)
ISDone.dll hibát ír ki valamelyik játék telepításe közben.
Eddig a GTA 4 és a WRC 2 nél írta csak ki. Minden más feltelepül simán de ezek nem. Valami megoldást tudna valaki akár priviben akár itt. Köszönöm 😀
Mi a RAM-nál az időzítés?
PL:Kingston DDR-3 4Gb /1600 HyperX (KHX1600C9D3B1/4G):9-9-9-27
Egyrészt azt az időt jelzik, amennyi idő alatt íródik a memóriába az adatok.
Másrészt meg azt, hogy a műveleteket hány órajel alapján alatt tudja elvégezni.
Téged nem b@szhat meg sehogy sem, 12V egyenáram nem jelent veszélyt. Ettől függetlenül öreg hiba lenne menet közben játszogatni a diszkekkel
És ahogy írtam úgy.
Oké, köszi!😀
Nincs mit, de remélem érhető voltam. nem ám a nyakadba kapsz 50Ampert 😃 aztán nézelődhetsz...
És ahogy írtam úgy.
Oké, köszi!😀
És ahogy írtam úgy.