Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ezért veszek 6870-et, remélem ezzel nem lesz bajom 😀
Nincs sajna, a 6850-ben meg csalódtam... 41k a maximális keret a videókarira 😀
HD6850ben miért csalódtál?
Mit gondoltok erről a kártyáról egy i5-760 mellett?
Melyik a jobb videókari? Gainward 9600gt 512MB DDR3 vagy ZOTAC GT240 512MB DDR3?
Kb ugyanaz a kettő a 9600gt kicsit talán erősebb.
Igen, de még ha el is viszi, egy komolyabb tuningot már nem vinne, ez a táp, szóval hosszútávon kénytelen leszek valami erősebbet beszerezni 😎
Meik a jobb?
1: GIGABYTE GV-R575OC-1GI HD5750 1GB
[LINK]
2.GIGABYTE GV-N450-1GI GTS450 1GB
[LINK]
Már csak utólag kérdem, hogy nagyon nagy hibát vétettem, ha hd5750-est vettem
Itt egy teszt: [LINK]
Szóval, a hd5750 jobb fullHD-ben (amien monitorom nekem is van)
Am köszi a választ😉
1: GIGABYTE GV-R575OC-1GI HD5750 1GB
[LINK]
2.GIGABYTE GV-N450-1GI GTS450 1GB
[LINK]
Már csak utólag kérdem, hogy nagyon nagy hibát vétettem, ha hd5750-est vettem
Hát ezt nem merném rákötni egy Corsair Hx 450-re, még alapórajelen se!😶
És ha mégis rákötném és kevés lenne a táp akkor mi történne? Meghalna a cucc, vagy csak simán nem indulna?😆
Lekapcsolna. Viszont nem erőltetném... A HX450 hiánycikk, szerintem jó pénzért el tudod adni, és pl 22-23ért kapsz TX650-est (mondjuk az nem moduláris).
Hát ezt nem merném rákötni egy Corsair Hx 450-re, még alapórajelen se!😶
És ha mégis rákötném és kevés lenne a táp akkor mi történne? Meghalna a cucc, vagy csak simán nem indulna?😆
Lekapcsolna. Viszont nem erőltetném... A HX450 hiánycikk, szerintem jó pénzért el tudod adni, és pl 22-23ért kapsz TX650-est (mondjuk az nem moduláris).
Jan88:
Olyan táp kell, ami ennél többet tud 😃 A te 450-esel valszeg kevés lesz. :S
Quadgame94:
Nem ilyen egyszerű a dolog. Egy alkatrész hiánya miatt kénytelenek voltak egy B tervhez folyamodni, hogy időben kiadják az új vga-kat. Ehhez viszont monyákolni kellett a hűtésen, de az sp-ket csak szoftveresen tiltották le. Most már elérhető a kérdéses cucc és kiadják az eredeti terv szerint a karikat. Viszont lézerrel lesz levágva a kérdéses rész. Egyébként meg hatalmas marketing 😃
akos328: 4ghz-en, full hd felbontásban? Ne viccelj 😀
Hát jó, de én egy 69xx-es szériához x6-osat vennék, de ha egy i7-essel ajándékoznának meg, azt is elfogadnám
Nem ilyen egyszerű a dolog. Egy alkatrész hiánya miatt kénytelenek voltak egy B tervhez folyamodni, hogy időben kiadják az új vga-kat. Ehhez viszont monyákolni kellett a hűtésen, de az sp-ket csak szoftveresen tiltották le. Most már elérhető a kérdéses cucc és kiadják az eredeti terv szerint a karikat. Viszont lézerrel lesz levágva a kérdéses rész. Egyébként meg hatalmas marketing 😃
akos328: 4ghz-en, full hd felbontásban? Ne viccelj 😀
ok, így érthető
Jan88
Én GTx-et vennéd, de a hd sem rossz
Battleforge gts 34, HD 36
dirt 2 gts 57, hd 58 ???????
Hawk gts 70, HD 64????
????
azt amit te irtál értéket melyik gémnél mérték mert én nem láttam😆
Hát igen ezt nem akartam kimondani😆
Én is a HD5770 mellett állok, de csak belinkeltem a videót, hogy lásson 1 tesztet, ami után könnyebb lesz neki választania.
Tudom sok hülyeséget hordtam már össze, de én azt tatom reálisnak, hogy két, egy szinten levő kártya, ugyanannyit teljesít.
Nvidia vagy Ati? most ujítom a videókártyám!
ugy is kérdezhetem: Nvidia GTS 450 vagy HD 5770?
Erre mindig ezt mondom: ATi HD 5770!
Még jó hogy amit én linkeltem megsem nézted, érdekes ott a hd5770 elveri a gts-t abban a videoban meg csak 2%-s az eltérés SŐT valahol ki is kap, na ez a hülyeség, de nekem mind1 melyiket veszed csak elmondtam a tényeket.
itt egy normális teszt [LINK]
mind2-nek megvan a maga "varázsa".
ugy is kérdezhetem: Nvidia GTS 450 vagy HD 5770?