Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
helo, valaki segítsen nekem legyen szíves...
Sapphire hd 5750-em van amit egy hónapja vettem komplett géppel és azon tűnődöm, hogy /Gigabyte GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5 PCIExpress/ vagy /Gigabyte GV-N460OC-1GI 1GB GDDR5 PCIExpress/ úgy adjatok már ötletet pls, h a configomra is ránéztek...a táp le lessz cserélve egy 500as chieftec-re. A 460as jobb lenne nem?? Azért mert nVidia és physx. Márpedig akkor ez jobban megéri nem?? 😲
Ja és SLI támogatás vagy mi??
Gigabyte GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5 PCIExpress ez a butitott válltozata az 58xx-es szériának ugyh ha ezt válaszot akkor ajánlom h dobj rá 3-4 ezer forintot és kapsz egy 5850-eset ami jobb mint a 68xx széria
Sapphire hd 5750-em van amit egy hónapja vettem komplett géppel és azon tűnődöm, hogy /Gigabyte GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5 PCIExpress/ vagy /Gigabyte GV-N460OC-1GI 1GB GDDR5 PCIExpress/ úgy adjatok már ötletet pls, h a configomra is ránéztek...a táp le lessz cserélve egy 500as chieftec-re. A 460as jobb lenne nem?? Azért mert nVidia és physx. Márpedig akkor ez jobban megéri nem?? 😲
Gigabyte GV-R685OC-1GD HD6850 1GB GDDR5 PCIExpress ez a butitott válltozata az 58xx-es szériának ugyh ha ezt válaszot akkor ajánlom h dobj rá 3-4 ezer forintot és kapsz egy 5850-eset ami jobb mint a 68xx széria
http://www.hardver-teszt.hu/news.php?newsID=1332
ja kb 6 órája 😆, de majd írok ha lesz vele valami gond😆
6 órája? A coolert az első windows startnál hallod, a hőmérsékletet meg az első everest indításnál látod. 😃😃
ja kb 6 órája 😆, de majd írok ha lesz vele valami gond😆
6 órája? A coolert az első windows startnál hallod, a hőmérsékletet meg az első everest indításnál látod. 😃😃
1 napja van meg.. ha valaki tud infókat hogy mire lehet számítani ezzel kapcsolatban az pls írjon THX
Egy 400W-os minőségi táp is elviszi simán a gépedet
az SLI arra való hogy 2 darab Nvidia VGA-t össze tudj kötni.... ugyan az mint az ATI-nál a CrossFire
egyébként itt vannak tesztek : [LINK]
[LINK]
van ahol a GTX460 a jobb van ahol a HD6850es.... szerintem bárméket veszed jól jársz vele
GTX460 talán annyiból jobb hogy van benne physx nade azt nem sok játék használ ha azt nézzük...
segitség kellene hogy milyen videó kártyát vegyek:
Sapphire HD5570 1GB DDR3 HM PCIe
Sapphire HD5550 512MB DDR3 PCIe max 18000 ft van rá.
a kártya nem feltétlenül játékra kell,de azért ki szeretnék próbálni 1-2 játékot is.a többi alkatrész amit kinéztem:
Intel Pentium Dual Core E6600 BOX
Gigabyte GA-G41M-Combo OEM
Kingmax DDR3 2GB 1333MHz
WD 500GB Sata2 GP 32MB WD5000AADS
Légysz segitsetek .Előre is köszi !!!
[LINK]
Sapphire HD5570 1GB DDR3 HM PCIe
Sapphire HD5550 512MB DDR3 PCIe max 18000 ft van rá.
a kártya nem feltétlenül játékra kell,de azért ki szeretnék próbálni 1-2 játékot is.a többi alkatrész amit kinéztem:
Intel Pentium Dual Core E6600 BOX
Gigabyte GA-G41M-Combo OEM
Kingmax DDR3 2GB 1333MHz
WD 500GB Sata2 GP 32MB WD5000AADS
Légysz segitsetek .Előre is köszi !!!
Mennyit érhet?
Tudom, hogy az 56c° tökéletes egy ilyen használatbavételnél. Igazából arra lennék kiváncsi, hogy 740-ről 870-re húzott GPU-val és 1200-ről 1400-ra húzott mem frekvenciával mennyivel eszik többet? nem mintha nem lenne elég a táp, csak kíváncsíság és tudásszerzés vezérel😃
Am feltudtam húzni 870Mhz-ig, instabilitást nem vettem még észre, pedig már 5 Furmarkot lenyomtam. Cod7 játszásánál gyorsabban felment 56C°- csak ennyit tapasztaltam
Akkor az stabilnak tűnik tényleg,de mem órajelen is húzz,az nem nyújt akkora teljesitmény növekedést,de az is javit, és az az 56 fok nem túl sok 😀
ahj😀 mért kell ezt túlbonyolítani😀
Bonyolítani? 😃 A 24/7-et egyszerűbb leírni, minthogy mindennapi használatra. 😜
ahj😀 mért kell ezt túlbonyolítani😀
Bonyolítani? 😃 A 24/7-et egyszerűbb leírni, minthogy mindennapi használatra. 😜
Ezt a 24/7 nem értem lennél szíves elmagyarázni mi ez😃
Cooley! 800-ra húztam Furmark 1280X1024-ben MSAA8x stability test 15-25 FPS között teljesített. 10 perc után 73 C° ment fela kari, de a ventilátor csak
45%-on forgott. Mit mondasz mehet még feljebb?
Ha 24/7 használatra akarod, akkor szerintem elég ennyi, mert feljebb már adni kell a ventinek is, akkor meg hangos lesz. Ha csak egy teszt erejéig akarod, akkor mehet nyugodtan! Szerintem 900MHz-ig biztos eljutsz.
820Mhzval próbáld meg
45%-on forgott. Mit mondasz mehet még feljebb?
Mi az a Quadro ? Láttam Gpureview-en aztán megnéztem az árát és nem értettem semmit 😆 baromi drága de nem valami nagy álatt kártyák, mik ezek ?
[LINK] De a google még mindig a barátod! 😀
A memória frekvenciájával ne játszadozzak?
Azon is lehet általában húzni, de nincs túl nagy hatása egy minimális vram OC-nek.