Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Köszi ezeket ismerem. Kicsit böviteném (telómon nincs hosszu ö) a kérdésemet azzal, hogy open world non targetes mmo játékot keresek.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
C9, Vindictus. Most hirtelen ez a kettő jut eszembe csak.
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Tudnátok mondani valami Terához hasonló mmot? Előre is köszi.
0
0
0
0
Ermac avatar
Hi! Tudnátok nekem ajánlani egy játékot, hack n slash kategóriában? Lehet régebbi is! Amik meg voltak: DMC széria, Darksiders széria, Dark Souls 1-2, Legacy of Kain/Soul Reaver, Prototype 1-2, Lords of Shadow 1-2.
0
0
0
0
no avatar
dual core 2.8ghz ati radeon x1300 pro 2 giga ram ajánjatok játokot bármit
0
0
0
0
no avatar
telac4 kösz az ajánlásokat, én azt hittem, hogy Gears Of War csak XBOX-ra van. Biztos, hogy kipróbálom. 😆

Rabixa99 szerintem próbáld ki a Spec Ops The Line-ot. Jó játék nagyon. 😀
0
0
0
0
no avatar
Üdv! Valaki ajánlana nekem jó játékokat ?😀 mindegy hogy milyen stílusú! Előre is köszi! 😃

CPU: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHZ
RAM: 3GB 1066 MHZ Kingston
VGA: ATI HD4870 512 MB

Köszönöm szépen előre is a válaszokat 😀
Üdv: Rabixa99
0
0
0
0
no avatar
Gears Of War, Dead Island
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok tudnátok ajánlani valami jó game-t, ami elfut a gépemen legalább közepes grafikán. Most a Spec Ops The Line-on játszok és ehhez hasonló játék kellene.

gépem: intel dual core 2.20 ghz, 2 gb ddr2 ram, geforce 9500 gt 512 mb
0
0
0
0
no avatar
xXHecsaXx Ha Android, akkor Drag Racing, Drag Racing 3D.
Ha nem akkor passzolom.
0
0
0
0
xXHecsaXx avatar
Üdv.
Érdeklődnék nem tud-e valaki a telefonos játékokhoz sorolt CS Racing nevű játékhoz hasonló gyorsulási játékot.
Előre is köszi 😀
0
0
0
0
no avatar
Hali!
0
0
0
0
kmetovics avatar
Ok. Csak azért írtam le, mert láttam, hogy prince4 fps-t írt és nem simán azt, h akciójáték 😀
Na de mind1 is.
0
0
0
0
Bronson avatar
semmi baj, igazából azt figyelmen kívül szoktam hagyni, mert számomra nem a nézet miatt jó, vagy akciódús egy játék... 😆 de lehet nem ajánlok többek, mert hülyének néznek így meg 😆
0
0
0
0
kmetovics avatar
Bronson : Ezek közül nem mind fps, de a nagyrésze igen.
Spoiler!
Bocsi, hogy beleszóltam 😆 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
COD széria BF széria, Homefront, Enemy front, Crysis széria, Tomb Raider 2013, X-men origins wolverine, Star wars the force unleashed, Rage, Batman széria, Syndicate stb...
0
0
0
0
prince4 avatar
Valami akciódús FPS-t ajánlanátok?
0
0
0
0
no avatar
Hali!
0
0
0
0
Zeroxx avatar
Hali valami jó játékot mondjatok ami el menne ezen a gépen:
Processzor: AMD Athlon II X4 620 2.9 GHz Socket AM3 Quad-Core
Memória: 4GB 1333mhz Apacer DDR3 PC 10600 Arany chip hűtő bordázatú ramok
Videókártya: Asus GF GT440 1GB 128bit GDDR5 PCI-E
Alaplap: GIGABYTE GA-MA770-UD3 (Rev.1.0 )
0
0
0
0
IgnisDestroyer avatar
Tudtok ajánlani nekem olyan játékot ami elmenne a gépemen?
CPU: Intel Core 2 Quad Q8300 4*2,50Ghz
RAM: 4GB
VGA: Gigabyte GT 220 1GB 128bit DDR3
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Esetleg valami jo kis jatek a gepecskemre? 😊 Semmi nem jut eszembe 😞
0
0
0
0
Bronson avatar
Alan Wake, Dead Space 3, FEAR 2, Resident evil 6 etc... nem fps, igaz, csak a FEAR, de jó játékok...
0
0
0
0
nito avatar
Valaki tudna nekem mondani FPS Horror játékot? (2009-től régebbit nem)
0
0
0
0
no avatar
Létezik olyan FPS PC-re, amiben van osztott képernyős (split screen) mód?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!

Tudnátok mondani valami olyan játékot ami az Angyalok és a démonok közötti ellentétről szól?

Dmc-t, Darksiders-t ismerem.
Ezeken kívül mi van még?
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Tudtok olyan középkori RPG-ket amikben nincs jelen a Fantasy világ? Szal olyasmi mint a Mount&Blade (és ne multi legyen hanem single...)
0
0
0
0
Payphoner avatar
madchief ":*" Ezzel akartam kifejezni köszönetem 😀
0
0
0
0
Levi0903 avatar
Sziasztok tudnátok ajánlani olyan jó fps játékokat amiket elbír a gépem? 😀
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló tudnátok olyan autós játékot amivel a haverokkal tudnánl lanban (ne kelljen hozzá eredeti 😶 ) és ne legyen ilyen 'gagyi, hatású

Kösz előre is!!!😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Dono:
Europa universalis, Heroes, 1848 (Magyar fejlesztésű 😀😉 bár ennél erősen kétlem hogy lenne olyan mód.
0
0
0
0
no avatar
Körökre osztott stratégia helyi többjátékos (hot seat) móddal a Civilization sorozat kivételével?
0
0
0
0
madchief avatar
Robin😆
Metro 2033
Metro Last Light
STALKER Call of Pripyat
DiRT2-3
Just Cause 2
GTA 4
Far Cry 2

MacHiMal
Warface
Left 4 Dead 2
Doom 3
Far Cry 3
CoD MW2-3
Battlefield 3
0
0
0
0
Serious Hero avatar
Sziasztok! Gondolom ti is gondolkoztatok már azon hogy milyen rossz ha egy játékot azért nem tudtok megvenni mert drága. Viszont van egy oldal (World Is War - Gaming) amin könnyen szerezhető pontokért (az-az ingyen) tudsz olyan játékokat és játék szervereket szerezni mint pl. Minecraft, Battlefield 4, Watch dogs, CS:GO szerver, Minecraft szerver stb.
Dolgod csupán az hogy felmész az oldalra ezen a linken http://***/index.php?meghid=25825, majd jobb oldalt rákattintasz a ,,Bejelentkezés Facebook fiókkal" gombra és csak írd be a Facebook keresőbe hogy World Is War - Gaming miután bejelentkeztél a fenti linkemmel és likeold az oldalt.
Oké de hogy szerezzek pontokat egyszerű: Bejelentkezés után, a rendszerük generál neked egy egyedi azonosítójú meghívó linket, amelyeket ha elküldesz másoknak, és amint a linkeden keresztül bejelentkeznek Facebook segítségével oldalunkra, és a w.I.w-GAMiNG Facebook oldalát likeolják, a pontot automatikusan megkapod.
Csak annyit kérek tőletek hogy az oldal megmutatásáért cserébe a fenti linkkel jelentkezzetek be mert tinektek semmibe sem kerül de én pontot kapok.
Köszönöm és jó pont gyűjtést 😀
0
0
0
0
Bronson avatar
alien vs predator, tomb raider 2013, Grid 2-3...
0
0
0
0
Payphoner avatar
ÜDV!

Segítsetek nekem és thespartan16 kollégámnak abban hogy gyűjtötök pár játékcímet amiben van beépített benchmark... 😀 köszii😀
0
0
0
0
alpyka2 avatar
DarkSpy : Esetleg a Fable.
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Tudnátok Rally játékokat (Dirt sorozaton kívül)
0
0
0
0
DarkSpy avatar
sean: AC sorozatot végig játszottam mivel a kedvenc játékaim közé tartozik (még ami androidra jelent meg azt is végig játszodtam) GTA sorozatot is végig toltam párszor, a Max Payne valamiért nem nagyon érdekelt de teszek egy próbát hátha!
De azért köszi! 😀
(ha még valaki írna még, jó lenne 😀 )
0
0
0
0
alpyka2 avatar
Egy par jatek kene ami el is fut a gepemen mert mostanaban nagyon unom magam 😞 Barmilyen jatek johet csak jo legyen. Koszonom!
0
0
0
0
sean avatar
Dark Spy: Assassin's Creed sorozat, GTA sorozat, Max Payne sorozat. Engem ezek láncoltak a gép elé a legjobban 😃
0
0
0
0
DarkSpy avatar
Hello!
Nekem kellene pár játék ami sokáig leköt, a fajta az mindegy csak hosszú legyen...
Előre is köszöntem! 😀 😃
0
0
0
0
MacHiMal avatar
Üdv mindenkinek 😃

Kéne egy kis segítség, hogy milyen multis játékot játszunk a haverommal?

Lehetőleg ne legyen 10gb-nál nagyobb és az alábbi műfajokra gondoltunk:
fantasy, action, real-life, sci-fi és amiben van co-op

Aki tud egy jót az legyen szíves írjon 😃 előre is köszi
0
0
0
0
GRYFNB avatar
sziasztok!
Mondana valaki nekem olyan repülős játékot ami megy az én gépemen?
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Keresek játékokat, amit gamepad-el jó tolni!
Gépem megvan adva!
0
0
0
0
Bronson avatar
split second, grid 1-2, burnout paradise, Dirt széria, test drive unlimited 2, driver : san francisco, race injection, WRC 2-3, asetto corsa, nascar '14 . hirtelen ennyi... igazából nekem nem jött be mind ezek közül ,de nem ugyanolyan mindekinek az izlése ugye...
0
0
0
0
Ayistion avatar
Valaki tudna nekem mondani valami jó autós játékot? 😀 Ha lehet akkor olyant, ami fut a gépemen. Előre is köszi! 😀
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció