Ducky írta:
miért van rajta a hdd-m csomagolásán, hogy avoid electrostatic discharge, asszem azt jelenti, hogy óvakodj az elektrosztatikus kisüléstől? ez mit jelent??
az elektrostatikus kisülés kárt tehet az elektronikus eszközökben. Ezért van minden antisztatikus csomagolásban.
Mielőtt beszereled fogj meg egy földelt tárgyat, hogy levezesd a felgyülemlett elektrosztatikus feszültséget. Pl egy csapot
ha új vinyót rakok a gépbe, hova érjek, mihez nyúljak?...😀
Ducky írta:
miért van rajta a hdd-m csomagolásán, hogy avoid electrostatic discharge, asszem azt jelenti, hogy óvakodj az elektrosztatikus kisüléstől? ez mit jelent??
az elektrostatikus kisülés kárt tehet az elektronikus eszközökben. Ezért van minden antisztatikus csomagolásban.
Mielőtt beszereled fogj meg egy földelt tárgyat, hogy levezesd a felgyülemlett elektrosztatikus feszültséget. Pl egy csapot
http://m.prohardver.hu/dl/cnt/2007-06/1601/bios/asus965_bios2_b.jpg
Itt leirjáka a csipszett tulajdonságait és tunnigolhatóságát
Gyorsan alpokban
1. beállitod 266 róla Cpu fequanec-t nagyobra. pl 280 majd save and resta. Amugy a jó tuninghoz növelni kell az FSB-t a szorzót amegfelelőre álitani aramok ídőzitését párositását a az arányt, a ram és cpu feszt.
de ez már keményebb meló. Óvatos tuning nem árt nem gond ha próbálokozol de nagy tuning ha nem is hamar de véget vethet a gépnek. TUNINGOLNI BIZTIONSÁGOSAN.Amugy itt is van tuning fórum majd segitenek😀
Hát ez nem olyan egyszerü. MILYEN ALPLAPOD VAN ÉS A CHIPKÉSZLET MILYEN. Általában a Core 2 dou jó birja a tuningot gyári ventivel azért megugrik a hőmésségel ahogy az előbb irták 60 a plafon ha biztosra akarsz menni.
Ha P31 ,35 41 ,45 lapod van akkor csk ird be a google be hogy tuning és kész.
De hogy segitsek egy kicsit nyomsz egy Dell gomot bemlégy a biosba, aztán találsz egy ilyet
az FSB és multipler adja megy az órajelet. Fsb kb lassan emeljük ha 333 pl akor 350 maj tovább a teszt után.Na de majd később a többit eddig megyen.
Ez alaplap függő, de a BIOS-ban. ha így teszed fel a kérdést úgy veszem ki még nem csináltál ilyet. Azt elmondom h vagy Szorzót emelhetsz, vagy FSB-t amit a szorzó értékével kel megszorozni és akkor jön ki a CPU órajele.
Ez a 2 lehetőséged van. De h egy BIOS menüpontja alatt hol van az chipset kérdése.
Erről inkább tapasztaltabbat kérdezz. Annyit még elmondok, h nem tudod h lépj be a BIOS-ba h amikor bootla rendszer nyomogasd a DEL, F12, F1, Insert bill közül vmelyik és 1 belép. De bootolás közben meg is jelenik a képernyő amire ki lesz írva h BIOS setup, vagy vmi ilyesmi.
Többet nem tudok segíteni én már...
Sziasztok. A Routerben szeretnék letiltani egy IP-t teljesen, de nem tudom hogy a starting porthoz és az ending porthoz mit kell beírni hogy az összesről letiltsa.
gyártó honlapjáról leszeded a alpodhoz tartozót (fontos h tényleg ahhoz passzoljon!), és ha jól tom az asrocknak is van win alatt futtatható biosos progija. azt leszeded updatelteted vele. ha nem, akkor biosból
Hát szerintem nehéz kitalálni hogy meik gépről beszélek..valószinű hogy a sajátomról.és ha vlki veszi a fáratságot hogy megnézze láthatja hogy core i 5 2500k-és nem AMD!!!
Am a probléma megoldására lennék kiváncsi.ha estleg van valami ötlet.
Na erre a kérdésemre nem sokan tudják a válasz majd de azért felteszem.
A gépem default beállitással kék halált dob windows indítása közben vagy utána pár másodpercel.
a hibát sehogy nem tudtam emgszüntetni.csak egy dologgal:letiltottam egy magon és a 3magból csak 3 müxik.így soha nem fagy be. de mi lehet a gond vlki tudja?
patrikk911 írta:
Hy tudtok olyan monitort ajánlani ami téglalap alakú(nelegyen kocka alakú) 1280x1080 as és olyan 25e ft (használt nem kell) köszi üdv😀
patrikk911 írta:
Hy tudtok olyan monitort ajánlani ami téglalap alakú(nelegyen kocka alakú) 1280x1080 as és olyan 25e ft (használt nem kell) köszi üdv😀
1280x1080? Az, amellett, hogy nem is létezik, még kockább lenne mint az 5:4-es képarányú 1280x1024.
patrikk911 írta:
az a felbontas az 4:3 vagyis kocka monitorok vannak csak ilyen felbontassal
ha új vinyót rakok a gépbe, hova érjek, mihez nyúljak?...😀
akkor mehet ez a del-es téma
http://m.prohardver.hu/dl/cnt/2007-06/1601/bios/asus965_bios2_b.jpg
Itt leirjáka a csipszett tulajdonságait és tunnigolhatóságát
Gyorsan alpokban
1. beállitod 266 róla Cpu fequanec-t nagyobra. pl 280 majd save and resta. Amugy a jó tuninghoz növelni kell az FSB-t a szorzót amegfelelőre álitani aramok ídőzitését párositását a az arányt, a ram és cpu feszt.
de ez már keményebb meló. Óvatos tuning nem árt nem gond ha próbálokozol de nagy tuning ha nem is hamar de véget vethet a gépnek. TUNINGOLNI BIZTIONSÁGOSAN.Amugy itt is van tuning fórum majd segitenek😀
akkor mehet ez a del-es téma
rosszat adtam meg ez az hp compaq dc7700
Intel Q965 Express chipset
hol nézhetem meg hogy milyen alaplapom van?
Everest, Aida 64, CPU-z
vagy leszeded a gép oldalát és megnézed.
de hogy lehet?
Hát ez nem olyan egyszerü. MILYEN ALPLAPOD VAN ÉS A CHIPKÉSZLET MILYEN. Általában a Core 2 dou jó birja a tuningot gyári ventivel azért megugrik a hőmésségel ahogy az előbb irták 60 a plafon ha biztosra akarsz menni.
Ha P31 ,35 41 ,45 lapod van akkor csk ird be a google be hogy tuning és kész.
De hogy segitsek egy kicsit nyomsz egy Dell gomot bemlégy a biosba, aztán találsz egy ilyet
az FSB és multipler adja megy az órajelet. Fsb kb lassan emeljük ha 333 pl akor 350 maj tovább a teszt után.Na de majd később a többit eddig megyen.
Ez a 2 lehetőséged van. De h egy BIOS menüpontja alatt hol van az chipset kérdése.
Erről inkább tapasztaltabbat kérdezz. Annyit még elmondok, h nem tudod h lépj be a BIOS-ba h amikor bootla rendszer nyomogasd a DEL, F12, F1, Insert bill közül vmelyik és 1 belép. De bootolás közben meg is jelenik a képernyő amire ki lesz írva h BIOS setup, vagy vmi ilyesmi.
Többet nem tudok segíteni én már...
2,5-ig sztem nyugodtan
Helló!
A forrófejű (Nvidia 630a) chipsetemhez melyik borda lenne jobb?
(az egyszerűség kedvéért egybevegtám a két képet)
Csöves Asust mondanám 😃
És a chipsetre is jó az a paszta ami a procira? mert ugye ezen szabadon vannak az smd-k...
olyat kell venni amiben nincs fémes anyag vagyi úgy kérd a boltba hogy ennek meg annak kell olyan ami nem vezeti az áramot
Am a probléma megoldására lennék kiváncsi.ha estleg van valami ötlet.
A gépem default beállitással kék halált dob windows indítása közben vagy utána pár másodpercel.
a hibát sehogy nem tudtam emgszüntetni.csak egy dologgal:letiltottam egy magon és a 3magból csak 3 müxik.így soha nem fagy be. de mi lehet a gond vlki tudja?
1280x1080?! ilyenről sem hallottam még 😃
Helló!
A forrófejű (Nvidia 630a) chipsetemhez melyik borda lenne jobb?
(az egyszerűség kedvéért egybevegtám a két képet)
Csöves Asust mondanám 😃
És a chipsetre is jó az a paszta ami a procira? mert ugye ezen szabadon vannak az smd-k...
1280x1080? Az, amellett, hogy nem is létezik, még kockább lenne mint az 5:4-es képarányú 1280x1024.
az a felbontas az 4:3 vagyis kocka monitorok vannak csak ilyen felbontassal
56 fokos cpu hőmérséklet normális?
Attól függ hogy 😃 Terhelés alatt?
Netezés közben...😃
Milyen progival méred?
everest...: 1.mag:47 2.mag:43 fokos és a CPU:56fokot mutat.
A proci mindig hűvösebb mind a magok 😆
Ha ennyin mennek akk kb 40-41 fok körül mehet a CPU..Hát 40 alatt lenne a jó..Játék alatt,meg hát 60-65 fok..annál feljebb ne 😀
voltmár 70 fok felett is... nyáron dirt3-aztam 35fokos szobában...mivel 15ig úgyse lehetett kimenni az uv miatt 😃
Az nem valami egészséges..Pasztáztad te már meg szegényt? 😃
Netezés közben...😃
Milyen progival méred?
Ha ennyin mennek akk kb 40-41 fok körül mehet a CPU..Hát 40 alatt lenne a jó..Játék alatt,meg hát 60-65 fok..annál feljebb ne 😀
voltmár 70 fok felett is... nyáron dirt3-aztam 35fokos szobában...mivel 15ig úgyse lehetett kimenni az uv miatt 😃
Netezés közben...😃
Milyen progival méred?
netezés közben nem túl jó érték.
Le kéne mérni hogy prime 95 alatt mit melegszik.
de mennyi lenne a normális kb?
Le kéne mérni hogy prime 95 alatt mit melegszik.
Netezés közben...😃
Milyen progival méred?
Netezés közben...😃
Milyen progival méred?
Netezés közben...😃