Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csá a haverom kérdi hogy melyik a legerősebb videókártya amihez nem kell tápcsatlakozó pls válaszoltok
[LINK]
csá a haverom kérdi hogy melyik a legerősebb videókártya amihez nem kell tápcsatlakozó pls válaszoltok
[LINK]
Én kb erre számítok a HD6990tól
Ja, kb. azonos a teljesítmény, de a GTX460SLI közel 100W-tal többet eszik terhelés alatt.
azt tudom hogy többet eszik. de a lényegre megkaptam a választ! köszi!
Szerintetek ha egy referenciahűtős HD5850 mellett egy MSI féle 2 ventillátoros HD5850 menne CFben lenne belőle gubanc működés terén? vagy jobb lenne ha a 2. VGA is referencia kártya lenne?
Természetesen nem lenne gubanc, ha nincs nagy árkülönbség, akkor inkább a két ventis, mivel ez kevésbé melegszik, és jóval csendesebb.
Az én videómnak mennyi Mhz a memóriájának az órajele?
Sziasztok! Valaki fel tudna világosítani, hogy mi a különbség a PCI-E X16 és PCI-E2.0 között, és ha a videó kártyának 2.0 szükséges akkor nem is működik olyan alaplapban amely csak x16-os?
fog működni a VGA ha sima x16osba teszel x16 2.0 ás VGA-t
A lassulás meg elenyésző 😃 Tapasztalatból mondom mert nekem HD5850em volt betéve sima x16osba 😃 Gigabyte P35ös lap volt a drágaság 😃 de nála ma régi gépem néven megtalálod 😃
Sziasztok! Valaki fel tudna világosítani, hogy mi a különbség a PCI-E X16 és PCI-E2.0 között, és ha a videó kártyának 2.0 szükséges akkor nem is működik olyan alaplapban amely csak x16-os?
Én úgy tudom ha sima x16 os lapba teszel 2.0 ás VGA-t az egy ici picit lassab valamivel de tökéletesen működik. De nem biztos majd valaki elmondja aki jobban ért hozzá 😃
Ami elég jó kártya már szerintem: HD 6870/GTX 560 ezek a VGA-k már elég komoly teljesítményt nyújtanak!😆 De GTX 460/HD 6850 is elég tutkó!😀
6870-em van, de a Metro 2033 1680-on, fullon kifekteti egyből... Sajnos ezekhez már cf, sli kell, vagy pl gtx580. Vagy kompromisszum 😃
Laptopom:
hp compaq 615 vc281ea
Most akkor melyik az igazi?
ha veszek egy vga t akkor a berakás utan érdemes ujratenni a win 7 et?
A Crysist vagy a Metro 2033-at miért nem tudja?
Mert ezen gémek VGA gyilkos játékok!😆 PL.: A COD 6-ot lazán fogod tolni FULL HD-ben, de ezeket biztos nem, mert erős gép kell nekik!
nem az a baj, hanem az , hogy optimizálatlan sz@rok ezek a játékok!
Láttam youtube-n, hogy 4 db gtx 580-assal is leesett az fps 30-ra 2560.as felbontáson
Neten olvastam a gyártó weboldalán ezeket:
Gigabyte GV-R575OC-1GI - HD5750 1GB
maximális digitális felbontás: 2560x1600
maximális analóg felbontás: 2048x1536
Ez mit jelent?
Tudok én ezzel a kártyával full hd-ban, maximális grafikai beállításokkal játszani?
PL.: ha ilyet látsz
CPU: 40%
Ram: 60%
VGA: 70%
akkor ennyit használ és ez valszeg film nézés lesz.
Majd szerzek másik VGA-t. Ez nem ér semmit.