Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
roberto888 avatar
Ahogy elnézem nem csak a VGA-ban különböznek, és az ilyen fajta Notebook-ok nem igazán arra vannak tervezve, hogy a delikvens majd cserélgeti benne az alkatrészeket. Szóval szerintem nem lehetséges a fejlesztés.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Van egy D620 Dell laptopunk. Van ennek 2 fajtája, mégpedig quadro 110m-es és sima 945-ös intel GPU-val. És lehet bele tenni a sima intelesbe quadro esetleg erősebb kártyát? pl 9600M
0
0
0
0
akos328 avatar
http://elektro expressz.hu/spd/unas_636338/EMF8207_Tapkabel_hosszabbitoadaptereloszto_4tus

majd az elektro után van egy szóköz azt töröld ki, de neked erre van szűkséged 😃
0
0
0
0
tutuadi12 avatar
Helló! lenne egy olyan kérdésem h most vettem egy olyan gépházast amiben alul van a táp és minden kábel jó kivéve a ATX 12v-os (régiben be volt dugva) mert az nem ér el odáig, de az én alaplapom microATX és most nem tudom h be-e kell dugni v nem anélkül is menne ???? HELPPPP
0
0
0
0
akos328 avatar
3,5 sztem elmegy, de nem érné meg, mert a VGA-val így egyenlítik ki egymást, a VGA-t meg annyira nem tudod húzni, hogy vmi változást is észre vegyél, a 440 Gt nem a legalkalmasabb játékra.
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
az én cpu-mat meddig lehetne húzni?
ha kell veszek új hűtést..
és a vga-t?
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
Az ASUS-os nekem 600W -ot ír, mondjuk 650W-os van de a 600 is felesleges 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
patrikk911 írta:
miért van az h a videókártya sárga de 100% (bf3)

nekem a 9800GT olyanra is piros ahol a minimum 8800GTS G80. Amúgy ha az ajánlottra nézed akkor ne csodálkozz
0
0
0
0
patrikk911 avatar
miért van az h a videókártya sárga de 100% (bf3)
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
nekem 550Wos a tápom de annyit is ír, ezek nagyon félre mérnek. A 9800GT + E8400 eszik asszem 220Wot full terhelésen...

szerintem ssöezadja a minimumokat, pl a 9800GT-nek ajánlott 400W akkor a procinak kell 65W és így kiadja hogy 465W
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Érdekes adatokat ír ki 😆
0
0
0
0
Joker avatar
Találtam egy programot amiven elvileg lehet fogyasztást mérni

[LINK]
0
0
0
0
Kornel77 avatar
niteforce írta:
Attila007 írta:
Az asusnak is van egy sztem ez pontosabb próbáljátok ki

[LINK]

OMG nekem 700W-osat kér 😃

Your Recommended Minimum Power Supply is 550 Watts

😆 370W-s tápot használok 😆
0
0
0
0
Joker avatar
niteforce írta:
Attila007 írta:

[LINK]

nekem kereken 300W
0
0
0
0
niteforce avatar
Attila007 írta:

[LINK]

0
0
0
0
Joker avatar

[LINK]
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
niteforce: Hát igen ez így van, de kérdezte, csak válaszoltam 😀 Meg ugyebár minőség se mindegy, nem csak a ráírt xW számít.
0
0
0
0
niteforce avatar
penzessandor írta:
cső, vmelyik nap láttam, hogy van 1 olyan oldal, ahol ha összeállítom a gépet, kiírja a fogyasztását .. nem tudja vki? 😃

ezekben ne bízzatok. Jóval többet mutatnak a valós szükségletnél, így feleslegesen nagy tápot vesztek.
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
penzessandor írta:
cső, vmelyik nap láttam, hogy van 1 olyan oldal, ahol ha összeállítom a gépet, kiírja a fogyasztását .. nem tudja vki? 😃

extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
itt megtalálod, de pillanatnyilag nekem nem hozza be az oldalt.
0
0
0
0
Yodadeejay avatar
0
0
0
0
DCMAN avatar
igazság szerint nemtudom.annyit mondott hogy nemjó.de majd akor ezt megkérdezem tőle.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Bios-ban sem látszódik a vinyó?

Amúgy leformázta?
0
0
0
0
DCMAN avatar
hűűű hha okés.am nem engem vertek át akor hanem havert😃majd közlöm vele
0
0
0
0
Joker avatar
mathejocy írta:
DCMAN írta:
haverom most vett egy 1TB-s vinyot de nem érzékeli a gép neki hiába rakta be meg minden nem jó.valami tipp hogy mi lehet a gond?

Ha Op alól nem látszik,akkor inicializálni kell.
Vez.pult/Felügyeleti eszközök/számítógépkezelés/lemezkezelés.

Pontosan😀 de ha nem látszik a lemezkezelöben akkor vagy átvertek vagy rossza kábel:S
0
0
0
0
mathejocy avatar
DCMAN írta:
haverom most vett egy 1TB-s vinyot de nem érzékeli a gép neki hiába rakta be meg minden nem jó.valami tipp hogy mi lehet a gond?

Ha Op alól nem látszik,akkor inicializálni kell.
Vez.pult/Felügyeleti eszközök/számítógépkezelés/lemezkezelés.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
Katka33 írta:
Sziasztok.Mostanában elég sokat kérdezek:/ sok baj van mindennel:/😞 Most speciel az a baj hogy se hangszorom se mikrofonom nemjo:/ Bevannak dugva Hangsziro be is van kapcsolva (világit lámpája) De nem szol!!! valaki tudna segiteni kérem szépen sügös lenne😞(

a hangkártya driverje fel van telepítve?
0
0
0
0
Joker avatar
DCMAN írta:

Még a boot képernyőn vagy a biosban látszik?
0
0
0
0
Katka33 avatar
Sziasztok.Mostanában elég sokat kérdezek:/ sok baj van mindennel:/😞 Most speciel az a baj hogy se hangszorom se mikrofonom nemjo:/ Bevannak dugva Hangsziro be is van kapcsolva (világit lámpája) De nem szol!!! valaki tudna segiteni kérem szépen sügös lenne😞(
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
tasiadam írta:
speciel én 6ezerért vettem a zsír új Chieftek 550W-ost

6-ért?! az jó vétel volt akkor!
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Okés köszi 😀 további jó estét
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
speciel én 6ezerért vettem a zsír új Chieftek 550W-ost
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
Melyik a legolcsóbb tudod?😕 450 vagy 500 w os kellene

Akkor milyet ajánlasz?

Tápmárkára gondoltam mikor ezt írtad, hogy mik a jók.

Kérdésedre válaszolva 450W - XFX ProSeries 450W (13.000Ft)
500W - Chieftec CTG-500-80P (13.000 Ft)
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
patrikk911 írta:

cooler master és a codegen között ha a codegen 550W a CM 500W egy ezres a különbség, legalábbis itt igen
0
0
0
0
patrikk911 avatar
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
Akkor milyet ajánlasz?

Chieftec (iArenán kívül)
XFX
Corsair
FSP
Cooler Master
Thermaltake
Enermax
Antec

Ezek közül bármelyik. Ez mind minőségi táp.
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
patrikk911 írta:
Hy 2 kérdésem lenne a chieftec iarena az tényleg nemjó? És vtx3d jóválasztás vga ba?

Hát nagyon elcseszett lett az iArena. Ezért nem ajánlatos venni.
0
0
0
0
Kocsisbeni avatar
Nah, sikerült, a gép már működik, az alaplap nem ismerte az FX processzort és az én Phenom II procimat használva az 1.40-es BIOS-t 1.50-re kellett frissíteni. Köszi mindenkinek a segítséget!
0
0
0
0
DCMAN avatar
0
0
0
0
Joker avatar
gytomi írta:
Hali!
Tudtok olyan videoszerkesztő programot ami egyszerű és magyar?

Windows live movie maker
0
0
0
0
akos328 avatar
patrikk911 írta:
Hy 2 kérdésem lenne a chieftec iarena az tényleg nemjó? És vtx3d jóválasztás vga ba?

nem tudom miért ne lenne jó, de ha nem tetszik ott vannak az FSP tápok.
a VTX3d nem rég jött be picinyke kis hazánkba, de sztem jó kis márka, főleg h a Sapphire mellett még olcsók is.

Bocsi utána néztem és prohardveren találtam róla fúrumot: http://prohardver.hu/tema/melyik_tapegyseget_vegyem_mielott_kerdezel_olvasd/keres.php?stext=iArena+nem+aj%C3%A1nlott&submit=

van aki azt mondja jó, van aki azt mondta nem ajánlottak, elég spórolósra sikerültek, ha ez igaz nézz körül az FSP tápok között.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
0
0
0
0
gytomi avatar
Hali!
Tudtok olyan videoszerkesztő programot ami egyszerű és magyar?
0
0
0
0
levi27 avatar
Ha veszek a gépbe egy Athlon II x3 460-at és teszemazt sikerül feloldani a +1magot és az L3 cache-t is akkor elvileg a fogyaszása felmegy 95W-ról 125W környékére... de az alaplap TDP-je csak 95W... nem fogja kinyírni a lapot?
0
0
0
0
mathejocy avatar
Az valószínűleg bios flash lesz csak.A többség lap amit megveszel a boltban,azzal még a Ph II X6 sem indul.Sajnos tapasztalatból beszélek.A jelenség pedig az,amit leírtál.
0
0
0
0
Kocsisbeni avatar
Holnap hozza a gépet haverom, nekem is AM3+ lapom van (egy 955 BE procival)

De azt mondja a lapján 1.4 bios matrica van, és lehet 1.5 kéne... ???
0
0
0
0
niteforce avatar
lehet hogy CPU hiba. Van esetleg valami más hozzá hogy kipróbálhasd?
0
0
0
0
Szilard96 avatar
akkor csakis proci lehet...
Esetleg ellenőrizd le, hogy jól illeszkedik e a proci a lapba (az összes tüske tökéletesen áll-e?)
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció