Ahogy elnézem nem csak a VGA-ban különböznek, és az ilyen fajta Notebook-ok nem igazán arra vannak tervezve, hogy a delikvens majd cserélgeti benne az alkatrészeket. Szóval szerintem nem lehetséges a fejlesztés.
Van egy D620 Dell laptopunk. Van ennek 2 fajtája, mégpedig quadro 110m-es és sima 945-ös intel GPU-val. És lehet bele tenni a sima intelesbe quadro esetleg erősebb kártyát? pl 9600M
Helló! lenne egy olyan kérdésem h most vettem egy olyan gépházast amiben alul van a táp és minden kábel jó kivéve a ATX 12v-os (régiben be volt dugva) mert az nem ér el odáig, de az én alaplapom microATX és most nem tudom h be-e kell dugni v nem anélkül is menne ???? HELPPPP
3,5 sztem elmegy, de nem érné meg, mert a VGA-val így egyenlítik ki egymást, a VGA-t meg annyira nem tudod húzni, hogy vmi változást is észre vegyél, a 440 Gt nem a legalkalmasabb játékra.
Katka33 írta:
Sziasztok.Mostanában elég sokat kérdezek:/ sok baj van mindennel:/😞 Most speciel az a baj hogy se hangszorom se mikrofonom nemjo:/ Bevannak dugva Hangsziro be is van kapcsolva (világit lámpája) De nem szol!!! valaki tudna segiteni kérem szépen sügös lenne😞(
Sziasztok.Mostanában elég sokat kérdezek:/ sok baj van mindennel:/😞 Most speciel az a baj hogy se hangszorom se mikrofonom nemjo:/ Bevannak dugva Hangsziro be is van kapcsolva (világit lámpája) De nem szol!!! valaki tudna segiteni kérem szépen sügös lenne😞(
Nah, sikerült, a gép már működik, az alaplap nem ismerte az FX processzort és az én Phenom II procimat használva az 1.40-es BIOS-t 1.50-re kellett frissíteni. Köszi mindenkinek a segítséget!
patrikk911 írta:
Hy 2 kérdésem lenne a chieftec iarena az tényleg nemjó? És vtx3d jóválasztás vga ba?
nem tudom miért ne lenne jó, de ha nem tetszik ott vannak az FSP tápok.
a VTX3d nem rég jött be picinyke kis hazánkba, de sztem jó kis márka, főleg h a Sapphire mellett még olcsók is.
Bocsi utána néztem és prohardveren találtam róla fúrumot: http://prohardver.hu/tema/melyik_tapegyseget_vegyem_mielott_kerdezel_olvasd/keres.php?stext=iArena+nem+aj%C3%A1nlott&submit=
van aki azt mondja jó, van aki azt mondta nem ajánlottak, elég spórolósra sikerültek, ha ez igaz nézz körül az FSP tápok között.
Ha veszek a gépbe egy Athlon II x3 460-at és teszemazt sikerül feloldani a +1magot és az L3 cache-t is akkor elvileg a fogyaszása felmegy 95W-ról 125W környékére... de az alaplap TDP-je csak 95W... nem fogja kinyírni a lapot?
Az valószínűleg bios flash lesz csak.A többség lap amit megveszel a boltban,azzal még a Ph II X6 sem indul.Sajnos tapasztalatból beszélek.A jelenség pedig az,amit leírtál.
majd az elektro után van egy szóköz azt töröld ki, de neked erre van szűkséged 😃
ha kell veszek új hűtést..
és a vga-t?
miért van az h a videókártya sárga de 100% (bf3)
nekem a 9800GT olyanra is piros ahol a minimum 8800GTS G80. Amúgy ha az ajánlottra nézed akkor ne csodálkozz
szerintem ssöezadja a minimumokat, pl a 9800GT-nek ajánlott 400W akkor a procinak kell 65W és így kiadja hogy 465W
[LINK]
Az asusnak is van egy sztem ez pontosabb próbáljátok ki
[LINK]
OMG nekem 700W-osat kér 😃
Your Recommended Minimum Power Supply is 550 Watts
😆 370W-s tápot használok 😆
[LINK]
nekem kereken 300W
[LINK]
[LINK]
cső, vmelyik nap láttam, hogy van 1 olyan oldal, ahol ha összeállítom a gépet, kiírja a fogyasztását .. nem tudja vki? 😃
ezekben ne bízzatok. Jóval többet mutatnak a valós szükségletnél, így feleslegesen nagy tápot vesztek.
cső, vmelyik nap láttam, hogy van 1 olyan oldal, ahol ha összeállítom a gépet, kiírja a fogyasztását .. nem tudja vki? 😃
extreme.outervision.com/psucalculatorlite.jsp
itt megtalálod, de pillanatnyilag nekem nem hozza be az oldalt.
Amúgy leformázta?
haverom most vett egy 1TB-s vinyot de nem érzékeli a gép neki hiába rakta be meg minden nem jó.valami tipp hogy mi lehet a gond?
Ha Op alól nem látszik,akkor inicializálni kell.
Vez.pult/Felügyeleti eszközök/számítógépkezelés/lemezkezelés.
Pontosan😀 de ha nem látszik a lemezkezelöben akkor vagy átvertek vagy rossza kábel:S
haverom most vett egy 1TB-s vinyot de nem érzékeli a gép neki hiába rakta be meg minden nem jó.valami tipp hogy mi lehet a gond?
Ha Op alól nem látszik,akkor inicializálni kell.
Vez.pult/Felügyeleti eszközök/számítógépkezelés/lemezkezelés.
a hangkártya driverje fel van telepítve?
Még a boot képernyőn vagy a biosban látszik?
speciel én 6ezerért vettem a zsír új Chieftek 550W-ost
6-ért?! az jó vétel volt akkor!
Melyik a legolcsóbb tudod?😕 450 vagy 500 w os kellene
Tápmárkára gondoltam mikor ezt írtad, hogy mik a jók.
Kérdésedre válaszolva 450W - XFX ProSeries 450W (13.000Ft)
500W - Chieftec CTG-500-80P (13.000 Ft)
Melyik a legolcsóbb tudod?😕 450 vagy 500 w os kellene
cooler master és a codegen között ha a codegen 550W a CM 500W egy ezres a különbség, legalábbis itt igen
Akkor milyet ajánlasz?
Chieftec (iArenán kívül)
XFX
Corsair
FSP
Cooler Master
Thermaltake
Enermax
Antec
Ezek közül bármelyik. Ez mind minőségi táp.
Hy 2 kérdésem lenne a chieftec iarena az tényleg nemjó? És vtx3d jóválasztás vga ba?
Hát nagyon elcseszett lett az iArena. Ezért nem ajánlatos venni.
Hali!
Tudtok olyan videoszerkesztő programot ami egyszerű és magyar?
Windows live movie maker
nem tudom miért ne lenne jó, de ha nem tetszik ott vannak az FSP tápok.
a VTX3d nem rég jött be picinyke kis hazánkba, de sztem jó kis márka, főleg h a Sapphire mellett még olcsók is.
Bocsi utána néztem és prohardveren találtam róla fúrumot: http://prohardver.hu/tema/melyik_tapegyseget_vegyem_mielott_kerdezel_olvasd/keres.php?stext=iArena+nem+aj%C3%A1nlott&submit=
van aki azt mondja jó, van aki azt mondta nem ajánlottak, elég spórolósra sikerültek, ha ez igaz nézz körül az FSP tápok között.
Tudtok olyan videoszerkesztő programot ami egyszerű és magyar?
De azt mondja a lapján 1.4 bios matrica van, és lehet 1.5 kéne... ???
Esetleg ellenőrizd le, hogy jól illeszkedik e a proci a lapba (az összes tüske tökéletesen áll-e?)