Bicike írta:
Segitsetek, kiléptem egy játékból és a monitoromon akép elcsúszott jobbra, tehát nem nagyon látom, hogy mi van jobb oldalt, hiába állítok hogy a kép legyen öszehuzodva, akkor is olyan és mindeig az 1680x1050-es felbontást használtam. és csak ennél a felbontásnál van de csak most igy hirtelen megtörtént, de ha csinálok róla egy screenshotot akkor a kéoen minden normális
indítsd újra a gépet, adj egy kis GPU feszt, vagy nyomd meg az automata igazítást a monitorodon.
Segitsetek, kiléptem egy játékból és a monitoromon akép elcsúszott jobbra, tehát nem nagyon látom, hogy mi van jobb oldalt, hiába állítok hogy a kép legyen öszehuzodva, akkor is olyan és mindeig az 1680x1050-es felbontást használtam. és csak ennél a felbontásnál van de csak most igy hirtelen megtörtént, de ha csinálok róla egy screenshotot akkor a kéoen minden normális
akos328 írta:
Üdv! manapság elkezdtem játszani a WoW Cataclysmmel és a képen is látható hibák jöttek elő. ez játékban lehet vmi gond, vagy éppen videókártya? amúgy más játékoknál nincs semmi gond, csak itt kockázódik a háttér, meg néhol átlátszók a tárgyak.
ha más játékoknál nincsen, akkor nem a VGA a hibás, ha nem a játék.
Üdv! manapság elkezdtem játszani a WoW Cataclysmmel és a képen is látható hibák jöttek elő. ez játékban lehet vmi gond, vagy éppen videókártya? amúgy más játékoknál nincs semmi gond, csak itt kockázódik a háttér, meg néhol átlátszók a tárgyak.
Üdv!
Lenne egy olyan problémám hogy nem indul a Mass Effect eredeti játékom.
Elindítom és amikor kiválasztom az embert a videó nem jön be vagy bejön volt olyanis hogy elindultam az eberrel és lefagyot olyanis hogy magától kilépett és törölte a gépről a drivert a ptach-et felraktam.
Mi lehet a baja?
ProMaXuS írta:
BIOS,nekem UEFI van,de nem baj,majdnem ugyanaz. 😃
Amúgy kössz a segítséget!😉
Mivel Black Edition procid van, ezért nem kell az FSB-vel szórakoznod. Fogod és felemeled a szorzót 18x-ra, és Voilá, már is 3600MHz-en ketyeg a Phenomod! 😀
Jaja, fsb-vel nem éri meg szórakoznod ha BE-s a procid.De szerintem bírná még a 4Ghz-t is,ha van rajta egy normális hűtő.😉
nem néztem hogy mi, de így igen így a legegyszerűbb a tuning
ProMaXuS írta:
Mivel Black Edition procid van, ezért nem kell az FSB-vel szórakoznod. Fogod és felemeled a szorzót 18x-ra, és Voilá, már is 3600MHz-en ketyeg a Phenomod! 😀
Jaja, fsb-vel nem éri meg szórakoznod ha BE-s a procid.De szerintem bírná még a 4Ghz-t is,ha van rajta egy normális hűtő.😉
ProMaXuS írta:
ProMaXuS írta:
Hát gyári hűtő van neki. Mind1,ha megcsinálnám,akkor úgy is vennék rá egy másikat.
akkor BIOS és keresel olyat hogy FSB, engedélyezed az állítását és vagy egyenként vagy te írod be hogy mennyi legyen. Így kezd el állítani 200mhz-ként. MElegedni fog lehet hogy kékhalálos lesz de nem tartom valószínűleg.
ProMaXuS írta:
Sziasztok!
Van egy AMD Phenom II X4 965-ös procim amit meg akarnék csinálni 3.6GHz-re,de nem tudom hogy kell.
Leírnátok részletesen mit hogy kell,mert még soha nem csináltam ilyet.
A válaszokat előre is köszönöm!
először is nem gyári hűtő, ha van olyanod akkor kezdj neki.
Sziasztok!
Van egy AMD Phenom II X4 965-ös procim amit meg akarnék csinálni 3.6GHz-re,de nem tudom hogy kell.
dzsanni94 írta:
ha frissitem a bios-t akkor jólesz?
nem, de ha telepíti akkor nem értem hogy mi lehet a baja... biosba keress olyat hogy USB eszközök és ektiváld ha nem lenne vagy valami. OLyan hogy USB egés és bill olyat keress, nekem van G31-el
dzsanni94 írta:
Üdv lenne egy olyan problémám hogy a gépem nem ismeri fel a billentyűt és az egeret.Mindegyik portot megnéztem másik USB-s billentyűvel és egérel és semmi.
Mi lehet a baja?
Újra is telepítettem a gépet akkor sem történik semmi.
Szerintem ott BIOS hiba vagy alaplap lesz a gond. Ha egyik port se megy az már necces.
dzsanni94 írta:
Üdv lenne egy olyan problémám hogy a gépem nem ismeri fel a billentyűt és az egeret.Mindegyik portot megnéztem másik USB-s billentyűvel és egérel és semmi.
Mi lehet a baja?
Nincs valahogy letiltva az usb kezelés a bios-ban? És minden mást lát, csak egeret és bill-t nem?
Mi lehet a baja?
indítsd újra a gépet, adj egy kis GPU feszt, vagy nyomd meg az automata igazítást a monitorodon.
De még1x köszi h -hát most maondjam azt h próbáltatok 😆- segítettetek. Off😲ff 😆
ha más játékoknál nincsen, akkor nem a VGA a hibás, ha nem a játék.
MSI A75A-G35 alaplap és amd athlon ii x4 631 és msi hd6850 eze bírni fogják 1mást lessz cpu vagy vga limit?
ha lesz is akkor nagyon kicsi
Lenne egy olyan problémám hogy nem indul a Mass Effect eredeti játékom.
Elindítom és amikor kiválasztom az embert a videó nem jön be vagy bejön volt olyanis hogy elindultam az eberrel és lefagyot olyanis hogy magától kilépett és törölte a gépről a drivert a ptach-et felraktam.
Mi lehet a baja?
18'5"-es van FullHd-ban.😀
17"-es 1600x1200.
synda nem igaz.. 😜 19"-es 1440*900-asban van (általában 1600*1200)
😜
19" monitor maximum mennyi felbontású lehet?
telefon is van HD-ban, de én 1440*900nál nagyobb 19"os monitort még nem láttam
MSI A55M-P35 alaplap vagy MSI A75A-G35 alaplap megéri a 6e ft különbséget?
MSI A75A-G35 jobban megéri. USB 3.0 van rajta + ATI Crossfire, stb...
Asus m5a78l be belemegy a phenom és kihajtják a 6850 est?
alaplap am3+os akkor asszem belemegy a phenom és igen, elég neki
Hd6850 hez lenne ott lene különbség?
lenne, de nem minden játéknál, és elég kicsi.
Játékokban nagy a különbség?
ha egy 9800GT-hez rakod akkor semmi, ha egy GTX570hez már igen
Amd phenom ii x4965 mivel tud többet mint az amd athlon ii x4 641?
tokozása, cache memória, órajel, tuningpotenciát
Amd phenom ii x4965 mivel tud többet mint az amd athlon ii x4 641?
Már magával azzal hogy a 965-ben van L3 Cache a 641-ben meg nincs. + órajelben is, és jobban is teljesít mint a 641.
Kössz! 😉
Akkor ez is ugyanott van,igaz? 😃
egen 😃 ha az fsb-t húzod akkor a memória órajel is nő, ha a szorzót akkor a procié
nem néztem hogy mi, de így igen így a legegyszerűbb a tuning
Ja és ennek a beállítása az hol is van?
Köszönöm a segítségeteket! 😀
Hát gyári hűtő van neki. Mind1,ha megcsinálnám,akkor úgy is vennék rá egy másikat.
akkor BIOS és keresel olyat hogy FSB, engedélyezed az állítását és vagy egyenként vagy te írod be hogy mennyi legyen. Így kezd el állítani 200mhz-ként. MElegedni fog lehet hogy kékhalálos lesz de nem tartom valószínűleg.
Sziasztok!
először is nem gyári hűtő, ha van olyanod akkor kezdj neki.
ha frissitem a bios-t akkor jólesz?
nem, de ha telepíti akkor nem értem hogy mi lehet a baja... biosba keress olyat hogy USB eszközök és ektiváld ha nem lenne vagy valami. OLyan hogy USB egés és bill olyat keress, nekem van G31-el
amikor kialudt a led a billentyűn és az egér sem világított vissza dugtam mindent és semmi
ismeretlen eszközként telepíti fel.
Mi lehet a baja?
Szerintem ott BIOS hiba vagy alaplap lesz a gond. Ha egyik port se megy az már necces.
Mi lehet a baja?
Nincs valahogy letiltva az usb kezelés a bios-ban? És minden mást lát, csak egeret és bill-t nem?
Mi lehet a baja?