Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Sziasztok. Akármilyen játék jöhet. 2013-2014-esek ha lehet. Legjobban az MMORPG-t szeretem. De elfogadok barmit. Amikkel játszottam már: WOT,WOW,LOL,Farming simulator 2013,Watch Dogs,SpinTires,War Thunder,Sim city, Assassins Creed-4-Brotherhood,Crysis1-2-3,CoD 2010 tol 2014 ig,BF3-4,Dirt 2-3, NFS-2000-tol-2014 ig,Far Cry 3
0
0
0
0
Arnybiro avatar
BattleForge meg Age of Empires online volt amit érdemes lett volna kipróbálni de mindkettő megszűnt már. Nem tudom ezeken kívül van-e még érdemben értékelhető MMORTS.
0
0
0
0
sudosu avatar
Srácok valami olyan Online RTS-t tudtok ajánlani ami nem gagyi, sokan játszanak vele és lehetőleg F2P legyen. Ismétlem RTS-t keresek nem MOBA-t!
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Köszönöm mindenkinek a tippeket😀

Megnézem őket.
0
0
0
0
no avatar
A Dead Islandok mellett: State of Decay, illetve egy régebbi játék a Land of The Dead, csúnya grafika de rajongóknak kihagyhatatlan 😃
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Anonymus1 : Dead Island & Dead Island Riptide 😀
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Sziasztok!

Túlélős,akció,kaland(akár lehet kicsit paranormális is),és nem hátrány ha Te döntheted el hogy mit csinálsz(nem muszálj csak jó pont) játékot keresek.

Kivétel: DayZ,Walking Dead.

Köszönöm a segítséget😀
0
0
0
0
TerrorDom avatar
Player123: Próbáld ki az Unturnedet.Elsőre lehet gagyinak néz ki de ellehet vele játszani.Olyan mint a DayZ.Zombi túlélős.
0
0
0
0
Player123 avatar
Sziasztok!

Tudnátok mondani valami jó ingyenes játékot Steamen,de ne lövöldözőst vagy autóst.
Köszi.
0
0
0
0
atstuff07 avatar
Beniboy: Split/Second, Blur
0
0
0
0
Beniboy avatar
Helló!tudtok olyan autóversenyzős játékot amiben van osztott képernyős többjátékos mód?
0
0
0
0
no avatar
Szerintem nem versenyszimulátorokra gondolt.

Ha kamionos: Euro Truck Simulator 2, illetve Hard Truck sorozat (itt döntsd el te melyik a legjobb, bár szerintem a régebbiek).

Vonat: Trainz (többet sajnos nem tudok)

Busz: Bus Driver, Bus Simulator, City Bus Simulator, vBus, Omsibus (erősen eltérő minőség és játékélmény)
0
0
0
0
Joker avatar
jozsefgyorfi
Race Injection
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Hali. Ezúttal szimulátoros játékokat keresek. Lehet akár vonatos vagy kamionos is. Előre is köszönöm.
0
0
0
0
no avatar
A F.E.A.R sorozatot én is ajánlom! 😃

Ja, és valaki tud mondani olyan menedzserjátékot, amiben van valamilyen szintű vizuális szimuláció vagy esetleg közvetlenül lehet irányítani? (előbbire példa: Racing Manager/Pole Postion, utóbbira mondjuk a FIFA manager módja)
0
0
0
0
fonix9901 avatar
én a F.E.A.R 1-2 ajánlom ami nem unalmas este fejhallgatóval kell és kiugrasz a székből autós játék pedig az első NFS MW van benne kihívás 😀 sport játékokból pedig a THPS-ek amik jók 😀
0
0
0
0
Gangster23 avatar
Sziasztok, valaki tudna nekem ajánlani ojan játékokat AMI EL FUT A GÉPEMEN? http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=55701&sub=usercomp&comp=110313 😀 általába ojan sportos, autós vagy ami nem unalmas , koszi szépen elore is 😉
0
0
0
0
no avatar
Jó lesz köszi 😀 Viszont régebben láttam egy játékot csak nem tudom a címét az lenne az igazi :/ 😃
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok tudnátok nekem mondani olyan játékokat amik, felülnézetes(nem az a pixeles minőség hanem pl a nem rég kijött dead island epidemic), túlélős! ( a túlélős lenne a lényeg)

Köszi a válaszokat előre is! 😃
0
0
0
0
PhantomVII avatar
Tudtok mondani olyan játékokat amik jók és tolhatóak többen is gondolok én itt akár mmo,lan,co-op.Ne legyen nagy gépigényük.
A stílus sztem mind1
0
0
0
0
no avatar
Robin😆: Hasonló cipőben járunk... Én kb másfél éve "tengődök" a "halálla unom magam" kategóriában. :/ Kicsit más az ízlésem, mint neked, és Xbox-om sincs, se PS-em, de remekül el voltam a jatekokkal(*PC-n). Volt amit 3 vagy 4-szer is kivittem.
Pl:Jedi Knight Jedi Academy( 2xeasy 3xnormal 1xcheat 2xmods+config), ezzel hónapokig elvoltam 😃 . Az Oblivion nagy kedvencem volt(Main+Mage Storyline). Skyrim-mel is sokat játszottam, de sajna már az utóbbi időszakhoz tartozik.. Az elmúlt időszakban egyáltalán nincs kedvem nekikezdeni/folytatni azokat, amiket kipróbálgattam vagy csak elkezdtem 😕 .

Egyszerűen SEMMI! Beleunok... Erre azt mondják, hogy kinőjük a játékainkat. Hiába nem akarjuk, hogy bekövetkezzen, ez néha eljön és sajna sokáig marad(/majd győz).

Lényeg:
Ez sajna nagy szívás, de én ezt csak úgy tudtam kiküszöbölni, hogy :
1. kerestem olyan zenét/akármi mixet, ami felpörgetett és illett a játék hangulatához
2. ha régen tetszett, akkor újra megnéztem egy trailert(ACR 😆😉
!!! 3. olyan játékokat kerestem, amikben nem volt az a monotonitás, mint a többiben, sem irányításban, sem pedig játékmenetben!

Nem tudom, hogy hogy állsz, hozzá vagy próbáltad-e, de Pl. ami erősen eltér a felsorolásodban gyakori lövöldözésektől az pl a DMC4 vagy ha az InFamous-hoz hasonló, de lövölde keresztezés, akkor SaintsRow4, ami nem a legjobb, de egy-két videónézést legalább megér. Hasonló még a Prototype is(ugrálsz, külső nézet, hatalmas erők).
Vagy akár a régi kedvenceket is elő lehet venni, vagy hasonlót keresni.
Sok sikert!
0
0
0
0
Dawminator avatar
Itt tudtok steames és egyéb játékokat olcsón venni!

https://www.g2a.com/r/dawminator95

ez az én személyes linkem,ha nem akarsz nem kattintasz rá,de az sem baj ha megteszed! 😃
0
0
0
0
KERKO avatar
chrono, Sleeping dogs, watch dogs
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nyílt világú (Open world) RPG-ket? Amiket ismerek: TES, Fallout, Dragon Age, Mass Effect. Ezeken kívül tudnátok mondani párat? Ami nem érdekel: GTA, Saints Row, és ebbe a témába tartozó játékok. Inkább fantasy legyen.
Köszönöm!
0
0
0
0
no avatar
Nem tudom játszott-e már valaki vadászos online játékkal ! Neve: The Hunter. Online játék, mindig fejlesztik, lehet offline, lehet online is játszani!
[LINK]
Egy baja van. Ingyenesen csak egy állatra lehet lőni, de ha hétvégenként tudsz vele foglalkozni akkor díjakkal(pl, ha te lövöd a legnagyobb vadat, stb dologgal, én már nyertem) már több dolgot lehet venni ingyen is, de ehhez elég sok játék, meg türelem kell, hogy ingyenesen lehessen olyan jól játszani, mint akik fizetnek érte. De élvezetes játék. Én sokat játszok vele, mivel mindig fejlesztik, grafikát is fejlesztik! Aki szeretné szerintem a legjobb vadászos játékot kipróbálni az nyugodtan töltse le, mivel ennél jobb nincs még!
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Outlast, The Forest (egyikel se játszotam, de témára csak hasonlítanak arra amit keresel).
0
0
0
0
no avatar
Tudnátok ajánlani túlélő horror játékokat? ilyen silent hill félére gondolok..😀
0
0
0
0
Payphoner avatar
Szeretném veletek az ízlésemet megosztani.. Nagyon ritka az hogy egy játék le tudjon kötni.... ami viszont leköt azt 1-2 nap és végig is vittem... Sőt azokat nem is egyszer vittem végig... Ami nekem eddig ilyen volt.. Az összes GTA, Harry Potter 5 (a magyar szinkronos *.*) Infamous 1-2, Uncharted 1-2-3, Killzone 2-3, Rage, Battlefield BC 1-2, Watch Dogs, Dead Space 1-2, Mafia 2, Fifa (menedzser mód) Fifa Street, Need for speed: most wanted, carbon, undercover, Max Payne 3, Formula 1. Ennél eddig életemben nem sokkal több játékot vittem végig... de ezeket egyből ahogy a markomba jutottak... fura egy ízlésem van igaz? Szinte mindegyik más műfaj.... Most meg nem találok magamnak játékot... 1 éve semmit sem vittem ki semmi újat a WD-n és a GTA 5-kívül... Nem tudtok ajánlani valami... bele halok az unalomba
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
mondjtok nekem pár jó fps játékot régebbit újat egyaránt valamint jó rpg-játékokat amikben sokat lehet mászkálni
és ha valaki tudja hogyan kell megcsinálni a bulletstormot hogy ne legyen képhibás külön megköszönném
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Na akkor megint . Dragon Age-hez és Mass effecthez hasonló játékokat keresek.
Előre is köszönöm.

chrono02: Köszi a tippeket 😀. Mass effect trilógia nagyon jó de a Neverwinter nem igazán tetszik 😕.
0
0
0
0
KisBala91 avatar
Tudnátok nekem ajánlani ehez hasonló játékokat ?
Watch_Dog's,Half-Life2,SW.TOR,
0
0
0
0
BFarkas avatar
winrar run-t probáltam nekem nem adja vissza azt az érzést +rövid de akkor a Hot Pursuitot kipróbálom! egyébként Bronson ment az low-mediumon 30fpsel (split/secondot kiprobálom) .+Kösz a válaszotokat
0
0
0
0
Bronson avatar
winrar : laptopon még a Hot pursuit esetleg futna lowon, de a Run esélytelen, szóval... ha még nem játszottad volna: NFS UNderground2, Carbon, Most wanted, Split/Second...
0
0
0
0
winrar avatar
FarkasHarcos1000: Need for speed: the run, Need For Speed Hot Pursuit (2010)
0
0
0
0
BFarkas avatar
Sziasztok Tudnátok nekem ajánlani egy versenyzős játékot? Grid,Dirt3 ne mondjátok.Köszi előre is! (Kb Borderlands 2 low körüli grafikájut)
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Mass Effect, Neverwinter Nights (NN-al nem játszottam, de az is Bioware játék így rossz nem lehet 😀 )
0
0
0
0
jozsefgyorfi avatar
Hali. Dragon Age-hez hasonló játékot keresek. Előre is köszi.
0
0
0
0
MentaLike avatar
Sziaztok!
Tudnátok nekem írni olyan játékokat, amik elmennek a gépemen? (akár lowon)
Horror ne legyen. 😀
Előre is kösz.
0
0
0
0
KissLucifer avatar
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani stratégiai játékot.
Supreme Commander-hez, Starcraft-hoz hasonló lenne a legjobb.
Előre is köszönöm.
0
0
0
0
Roleey98 avatar
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani ismert 2D-s platformer játékokat (de azért ne ilyen 10 éveseket, mondjuk ami nem rég vagy ebben az évtizedben kijött), a Super Meat Boy-on kívül.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Görgess lejjebb, írtam kettőt is, de azokon kívül más nem jut eszembe. Sajna a legtöbb Non-targetes MMO instance-olt.

Max DC Universe Online. Az open world.
0
0
0
0
no avatar
Hali!
Tudnátok open world non targetes mmot terán kívül?
0
0
0
0
no avatar
A Diablo 3-nak nincs valami offline változata?
0
0
0
0
PatrikVagyok avatar
Sziasztok ajánlanátok valami jó szerepjátékot? 😀
0
0
0
0
JohnDoe89 avatar
Ermac: Diablo 3, The Incredible Adventures of Van Helsing I-II.
0
0
0
0
Ermac avatar
Gyerekek ne írjatok ennyit, nem győzöm kiválogatni /sarcasm.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció