Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Megnézem őket.
Túlélős,akció,kaland(akár lehet kicsit paranormális is),és nem hátrány ha Te döntheted el hogy mit csinálsz(nem muszálj csak jó pont) játékot keresek.
Kivétel: DayZ,Walking Dead.
Köszönöm a segítséget😀
Tudnátok mondani valami jó ingyenes játékot Steamen,de ne lövöldözőst vagy autóst.
Köszi.
Ha kamionos: Euro Truck Simulator 2, illetve Hard Truck sorozat (itt döntsd el te melyik a legjobb, bár szerintem a régebbiek).
Vonat: Trainz (többet sajnos nem tudok)
Busz: Bus Driver, Bus Simulator, City Bus Simulator, vBus, Omsibus (erősen eltérő minőség és játékélmény)
Race Injection
Ja, és valaki tud mondani olyan menedzserjátékot, amiben van valamilyen szintű vizuális szimuláció vagy esetleg közvetlenül lehet irányítani? (előbbire példa: Racing Manager/Pole Postion, utóbbira mondjuk a FIFA manager módja)
https://gepigeny.hu/games.php?id=2170
Köszi a válaszokat előre is! 😃
A stílus sztem mind1
Pl:Jedi Knight Jedi Academy( 2xeasy 3xnormal 1xcheat 2xmods+config), ezzel hónapokig elvoltam 😃 . Az Oblivion nagy kedvencem volt(Main+Mage Storyline). Skyrim-mel is sokat játszottam, de sajna már az utóbbi időszakhoz tartozik.. Az elmúlt időszakban egyáltalán nincs kedvem nekikezdeni/folytatni azokat, amiket kipróbálgattam vagy csak elkezdtem 😕 .
Egyszerűen SEMMI! Beleunok... Erre azt mondják, hogy kinőjük a játékainkat. Hiába nem akarjuk, hogy bekövetkezzen, ez néha eljön és sajna sokáig marad(/majd győz).
Lényeg:
Ez sajna nagy szívás, de én ezt csak úgy tudtam kiküszöbölni, hogy :
1. kerestem olyan zenét/akármi mixet, ami felpörgetett és illett a játék hangulatához
2. ha régen tetszett, akkor újra megnéztem egy trailert(ACR 😆😉
!!! 3. olyan játékokat kerestem, amikben nem volt az a monotonitás, mint a többiben, sem irányításban, sem pedig játékmenetben!
Nem tudom, hogy hogy állsz, hozzá vagy próbáltad-e, de Pl. ami erősen eltér a felsorolásodban gyakori lövöldözésektől az pl a DMC4 vagy ha az InFamous-hoz hasonló, de lövölde keresztezés, akkor SaintsRow4, ami nem a legjobb, de egy-két videónézést legalább megér. Hasonló még a Prototype is(ugrálsz, külső nézet, hatalmas erők).
Vagy akár a régi kedvenceket is elő lehet venni, vagy hasonlót keresni.
Sok sikert!
https://www.g2a.com/r/dawminator95
ez az én személyes linkem,ha nem akarsz nem kattintasz rá,de az sem baj ha megteszed! 😃
Tudnátok ajánlani nyílt világú (Open world) RPG-ket? Amiket ismerek: TES, Fallout, Dragon Age, Mass Effect. Ezeken kívül tudnátok mondani párat? Ami nem érdekel: GTA, Saints Row, és ebbe a témába tartozó játékok. Inkább fantasy legyen.
Köszönöm!
[LINK]
Egy baja van. Ingyenesen csak egy állatra lehet lőni, de ha hétvégenként tudsz vele foglalkozni akkor díjakkal(pl, ha te lövöd a legnagyobb vadat, stb dologgal, én már nyertem) már több dolgot lehet venni ingyen is, de ehhez elég sok játék, meg türelem kell, hogy ingyenesen lehessen olyan jól játszani, mint akik fizetnek érte. De élvezetes játék. Én sokat játszok vele, mivel mindig fejlesztik, grafikát is fejlesztik! Aki szeretné szerintem a legjobb vadászos játékot kipróbálni az nyugodtan töltse le, mivel ennél jobb nincs még!
és ha valaki tudja hogyan kell megcsinálni a bulletstormot hogy ne legyen képhibás külön megköszönném
Előre is köszönöm.
chrono02: Köszi a tippeket 😀. Mass effect trilógia nagyon jó de a Neverwinter nem igazán tetszik 😕.
Watch_Dog's,Half-Life2,SW.TOR,
Tudnátok nekem írni olyan játékokat, amik elmennek a gépemen? (akár lowon)
Horror ne legyen. 😀
Előre is kösz.
Tudnátok nekem ajánlani stratégiai játékot.
Supreme Commander-hez, Starcraft-hoz hasonló lenne a legjobb.
Előre is köszönöm.
Tudnátok ajánlani ismert 2D-s platformer játékokat (de azért ne ilyen 10 éveseket, mondjuk ami nem rég vagy ebben az évtizedben kijött), a Super Meat Boy-on kívül.
Max DC Universe Online. Az open world.
Tudnátok open world non targetes mmot terán kívül?