Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Monstert egyenlőre még nemtudom, de utána kérdezhetek.
Jól néz ki, sok sikert hozzá 😀
Amúgy fel kellene kicsit lendíteni a topicot, mert mostanában nem túl aktív. 😞
Nagyon jól néz ki!
Igen thepatrick -nak igaza van!Valami kellene! .)
Amúgy fel kellene kicsit lendíteni a topicot, mert mostanában nem túl aktív. 😞
Elég érdekes íze van, szerintem leírhatatlan, olyan furcsa szerintem 😆 (Ebből aztán sokat meg lehet tudni 😆😉
Én már a kezemben tartom 😜
Én már a kezemben tartom 😜
Azta román 😲
Hol vetted?
Milyen íze volt? 😃
Az jó lenne, hajrá. 😀😉 Én már a kezemben tartanám 😉
Hidd el én is! 😀
Bicike: Igen, csak a doboza limitált. Bár egy kicsit másabb volt, mint a magyar Monster.
Ez egész jól néz ki:
Hohó ilyen nekem kell 😀😀
Na majd holnap elnézek pár boltba hátha lehet már kapni! 😀
Meg is kóstoltam és nagyon finom volt! 😀
Bicike: Igen, csak a doboza limitált. Bár egy kicsit másabb volt, mint a magyar Monster.
Ez egész jól néz ki:
Hohó ilyen nekem kell 😀😀
Figy, ha még van, akkor veszek egyet valamelyik nap, s max elküldöm neked postán. Elég sokat kell érte menni, csak tudd meg, hogy a postán hogyan kell ilyen eitalt feladni és mennyibe kerül. Meghîvlak rá 😀
Szerk: elnéztem, azt hittem, hogy Patrik kommentelt 2-szer, most nézem, hogy cod4ultra is kommentelt. Akkor 2 Real eitalt veszek 😃 feltéve ha van!
Oké, rendben, majd ha lesz időm utánaérdeklődöm, de azt hiszem, hogy ha csomagban elküldöd akkor 500-600 Ft.
Majd írok üzenetet, ha pontosan megtudtam valamit! 😀
Ez egész jól néz ki:
Ízre olyan, mint az original?
itt a tegnapi új dobozom 😆
3-man-4-en èltetjük a topikot 😆
Szerk: elnéztem, azt hittem, hogy Patrik kommentelt 2-szer, most nézem, hogy cod4ultra is kommentelt. Akkor 2 Real eitalt veszek 😃 feltéve ha van!
Hajrá Manchester United!
Ezt honnan szerezted?????
Ilyen nekem is kell, AKAROM!
Nagy Real fan vagyok! 😀😉))
A Tyson e ital milyen? Ivott már valaki olyat? Ugyanolyan mint a többi? A Cópban lesz,de nem ez a kék,hanem piros színű!
Én ittam és meg is tartottam. 😀 Átlagos tutti-frutti íz, de szerintem finom. 😀
A Tyson e ital milyen? Ivott már valaki olyat? Ugyanolyan mint a többi? A Cópban lesz,de nem ez a kék,hanem piros színű!
Szerintem olyan mint a többi, nekem szürke volt! Egyébként mikortol lesz a coopban??
Demoz: Egyébként te honnan rendeled, az e. italokat??? Légyszi mond meg! 😀
Amcsiba már megérkezett a Monster Cuba Lima és a Monster Ultra Zero?
Én októberről hallottam, szóval biztosan. De megkérdezem Codwaw kollégát, és ha megjött, akkor rendelek is mindkettőből.
Amcsiba már megérkezett a Monster Cuba Lima és a Monster Ultra Zero?
Én nem tudom, de majd ha Bicike, vagy Demoz jön akkor ők biztos tudnak valamit, mondani! 😀
Én mondtam, hogy nem kell aggódni 😀
Jaja igazad volt! 😀
A Wild Touch miatt nem kell aggódni, szerintem finom, nekem ízlett. 😀 Édeskés tutti-frutti íze van. 😀
Remélem is finom lesz !😀
Megkóstoltam a Wild Touch -ot és nagyon finom, ahhoz képest, hogy cukor mentes! 😀
Most ittam meg 1 adrenalin e drinket ... és háááááááát..... elég rossz volt 😞de a doboz faxa az a lényeg 😆
sztem finomak 😀