Az úgy tökéletes, ha belül nagyobb a levegő nyomása (sűrűbb) akkor az úgyis arra fog törekedni, hogy kiegyenlítődjön a kinti nyomással, vagy magától is kijutna az a levegő a házból! Ráadásul erre még rásegít a táp plusz a hátsó venti. Szinte tökéletes. 😀
Szilard96 írta:
Nálam pont fordítva van 3 ki, 1 be 😆 Nem tudom hogy jobb... 😆
Tápnak nem egészséges ha meleg levegőt kell beszívjon... Csak ennyit tudok...
Nem ártana ha a 3-ból egy szívná ki... szerintem
3 dolog meleg a gépemben. 2 memória passzívon vannak alu hűtővel és a G31-es chip mert alaplapi kártyám van perpillanat. elől 2 venti küldi be eléggé gyorsan a friss hideg levegőt és a gép oldalán is 1 nyomatja be feles sebességgel. hátul pedig egy 9-es van ami szívja el a procitól a meleg 25 fokos levegőt szóval ilyen problémám nincs.
looserking írta:
simán elég... HD6750 1280 ba 60FPS el vszi ultra-n no AA no Vsync beállításon 6790 vinni fogja lazán...
am jah én is 6750 re gondoltam csak elírtam 😆
ám nekem 1600x1200 CRT monitorom van most és 1280x1024 meg 1024x768 al sincs semmi bajom hiába nem a natív felbontása
looserking írta:
hali all
ha vennék egy 19" LCD monitort (pontosabban Asus VH197DR-t) aminek a max felbontása 1366x768 azon nem lenne nyújtva meg pixeles az 1280x720 igaz ?
Mivel Wide screenes,ezért nyújtva lenne véleményem szerint 😀
De mind a kettő 16:9 képarány.
Ha nem a natív felbontáson használod torz a kép, ne tedd.
looserking írta:
hali all
ha vennék egy 19" LCD monitort (pontosabban Asus VH197DR-t) aminek a max felbontása 1366x768 azon nem lenne nyújtva meg pixeles az 1280x720 igaz ?
Nem lenne nyújtva,mindkettő ugyanaz a képarány (16:9),de szebb a kép,ha a monitor natív felbontását használod.
looserking írta:
hali all
Nah azért kisfiam!😂😆 Nyugi, én is végig kitűnő voltam altalánosban😃
mennyi stréber...
A mai világban ha vinni akarod valamire ahhoz már elég keményen kell tanulni.😀 Persze ez általában csak Mo-n van.Mivel itt még egy kurvajó informatikus is max 500000 Ft-t keres havonta, Hollandiába meg úgyszint egy infós legalább a kétszeresét😕
Bicike írta:
Nem tudtam mashova irni... q velemenyeteket szeretnem kerni elozo felevben 5 os voltam matekbol most van egy 3 asom es negy1 esem mert a tanar raszallt az osztalyra mit lehetne tenbi hogy megint 5 os legyek? Hiaba felelek az csak 1 otos
Ha Mester vagy akkor menny bele a tanár gépén az E naplóba (ha van nálatok) és írj be magadnak egy ötöst.😂 Amúgy a tanulj sokat és nem lesz egyesed!!😊😜 Ja, és a gépigény nem a kisgyerekek tanításával foglalkozik úgy tudom😉
Nem tudtam mashova irni... q velemenyeteket szeretnem kerni elozo felevben 5 os voltam matekbol most van egy 3 asom es negy1 esem mert a tanar raszallt az osztalyra mit lehetne tenbi hogy megint 5 os legyek? Hiaba felelek az csak 1 otos
patrikk911 írta:
Asus F1A55-M LX Plus alaplap vagy MSI A55M-P35 alaplap vagy msi a75a-g35 a p.c.x en vannak nézzétekmármeg légyszi😕 van bennük integrált hangkártya usb stb?
Még nem. Köszönöm. Mindjárt meg is nézem.
A másik dolog ami még érdekelne hogy pontosan mit is az a LucidVirtu program, hogyan működik és hogyan kell használni?
zsolty87 írta:
Üdv. Azt szeretnék kérdezni hogy a procimra (Intel Cire i5-2400 3.1 GHz) azt írták a gyártó weboldalán hogy a maximum sebessége 3.4 GHz. Tudom hogy ez a proci szorzózáras, úgyhogy húzni nem hiszem hogy lehet. Mikor éri el a 3.4 Hz-s órajelet? Csak azért kérdem mert bármit csinálok rajta, nem lépi túl a 3.1 GHz-s órajelet?
patrikk911 írta:
Asus F1A55-M LX Plus alaplap a p.c.x en van nézzétekmármeg légyszi😕 van benne integrált hangkártya usb stb?
Van rajta int. hangkártya meg usb is. Ilyen már minden alaplapon van.😀 Itt egy link:
http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_Socket_FM1/F1A55M_LX_PLUS/#specifications
Itt bőven van infó.
Asus F1A55-M LX Plus alaplap vagy MSI A55M-P35 alaplap vagy msi a75a-g35 a p.c.x en vannak nézzétekmármeg légyszi😕 van bennük integrált hangkártya usb stb?
Üdv. Azt szeretnék kérdezni hogy a procimra (Intel Cire i5-2400 3.1 GHz) azt írták a gyártó weboldalán hogy a maximum sebessége 3.4 GHz. Tudom hogy ez a proci szorzózáras, úgyhogy húzni nem hiszem hogy lehet. Mikor éri el a 3.4 Hz-s órajelet? Csak azért kérdem mert bármit csinálok rajta, nem lépi túl a 3.1 GHz-s órajelet?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van nekem egy Asus P8Z68-V LX Intel Z68 alaplapom, amire a gyártó weboldalán azt írják, hogy támogatja a Cross Fire-t Viszont ahogy én láttam, nem egyforma a két vga csatlakozója. A kék színűben a slot teljes hosszában vannak érintkezők, a fekete színűben csak a csatlakozó feléig. Ez miért van?
WackoSheep írta:
Akkor az hogy is van h nagyobb felbontásnál kisebb a CPU igény?
Mennyi a különbség 1024x768 és 1440x900 között a gépet tekintve?
Na tisztázzunk valamit. Játékok alatt nagyobb felbontásnál csak akkor kisebb a CPU igény, ha VGA limitbe ütközöl. Ha van egy erős videókártyád egy gyengébb processzorral társítva, akkor a CPU ugyanúgy járhat maxon bármelyik felbontáson. Viszont fordított esetben már valóban csökken a processzor terheltsége a felbontás növelésével. Hogy mennyi a különbség az általad említett felbontások között, az processzortól, videókártyától és persze a játéktól is függ.
miki98miki írta:
Miért van az hogya monitor max 1280x720 bír az sztalon ezt be tudom állítani de a legtöbb játékban (90%) csak 1024x768 lehet max beállítani?
Elöre is köszi!
azért mert az 1280x720 az 16:9hez arányú az 1024x768 pedig 4:3hoz arányú, vagyis játékoknál a felbontásnál állítsd át az arányt 16:9re s engedni fogja az 1280x720at 😉
Miért van az hogya monitor max 1280x720 bír az sztalon ezt be tudom állítani de a legtöbb játékban (90%) csak 1024x768 lehet max beállítani?
Elöre is köszi!
Nálam pont fordítva van 3 ki, 1 be 😆 Nem tudom hogy jobb... 😆
Nem ártana ha a 3-ból egy szívná ki... szerintem
3 dolog meleg a gépemben. 2 memória passzívon vannak alu hűtővel és a G31-es chip mert alaplapi kártyám van perpillanat. elől 2 venti küldi be eléggé gyorsan a friss hideg levegőt és a gép oldalán is 1 nyomatja be feles sebességgel. hátul pedig egy 9-es van ami szívja el a procitól a meleg 25 fokos levegőt szóval ilyen problémám nincs.
Nem ártana ha a 3-ból egy szívná ki + a táp... szerintem
Érdemes hűteni az alaplapon a proci tápkondijait tuning esetén? pl ramsünikkel
Nem hinném... de csak akkor nem ha elég jó szellőzése van a gépháznak.
Tuning esetén elkell a jó szellőzés 😃
3 venti sűríti be és 1 szívja ki + a táp
Érdemes hűteni az alaplapon a proci tápkondijait tuning esetén? pl ramsünikkel
Nem hinném... de csak akkor nem ha elég jó szellőzése van a gépháznak.
Tuning esetén elkell a jó szellőzés 😃
csak nagy tuning esetén, ilyen kis hétköznapiaknál nem annyira fontos
majd 0.5 és ha bírja akkor 1GHZ. De ez akkor ha erősebb kártyám lesz
simán elég... HD6750 1280 ba 60FPS el vszi ultra-n no AA no Vsync beállításon 6790 vinni fogja lazán...
am jah én is 6750 re gondoltam csak elírtam 😆
ám nekem 1600x1200 CRT monitorom van most és 1280x1024 meg 1024x768 al sincs semmi bajom hiába nem a natív felbontása
Mert az CRT. De az LCD teljesen más.
és 1 HD6570 mennyire elég 1366x768 ra ? mert azt tom h 1280x720 ra tökéletesen jó....
ha arra jó akkor a nem sokkal nagyon 1366*768-ra is.
Bár highon nem fog menni sok minden így sem.
hali all
De mind a kettő 16:9 képarány.
Ha nem a natív felbontáson használod torz a kép, ne tedd.
hali all
Nem lenne nyújtva,mindkettő ugyanaz a képarány (16:9),de szebb a kép,ha a monitor natív felbontását használod.
hali all
Olvasgasd [LINK], amúgy nem nehéz
😆Szerintem is olvasd el párszor, de talán elsőre is megértheted😃
Win7 telepítőt nehéz felrakni (írott)
Nem nehéz!😉
Nincsen e naplo 😆 kituno tanulo vagyok amugy 😆
mennyi stréber...
A mai világban ha vinni akarod valamire ahhoz már elég keményen kell tanulni.😀 Persze ez általában csak Mo-n van.Mivel itt még egy kurvajó informatikus is max 500000 Ft-t keres havonta, Hollandiába meg úgyszint egy infós legalább a kétszeresét😕
mennyi stréber...
Ha Mester vagy akkor menny bele a tanár gépén az E naplóba (ha van nálatok) és írj be magadnak egy ötöst.😂 Amúgy a tanulj sokat és nem lesz egyesed!!😊😜 Ja, és a gépigény nem a kisgyerekek tanításával foglalkozik úgy tudom😉
van bennük igen.
A másik dolog ami még érdekelne hogy pontosan mit is az a LucidVirtu program, hogyan működik és hogyan kell használni?
Üdv!
Engedélyezted a Turbo Boost -ot a BIOS -ban?
Asus F1A55-M LX Plus alaplap a p.c.x en van nézzétekmármeg légyszi😕 van benne integrált hangkártya usb stb?
Van rajta int. hangkártya meg usb is. Ilyen már minden alaplapon van.😀 Itt egy link:
http://www.asus.hu/Motherboards/AMD_Socket_FM1/F1A55M_LX_PLUS/#specifications
Itt bőven van infó.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy van nekem egy Asus P8Z68-V LX Intel Z68 alaplapom, amire a gyártó weboldalán azt írják, hogy támogatja a Cross Fire-t Viszont ahogy én láttam, nem egyforma a két vga csatlakozója. A kék színűben a slot teljes hosszában vannak érintkezők, a fekete színűben csak a csatlakozó feléig. Ez miért van?
Akkor az hogy is van h nagyobb felbontásnál kisebb a CPU igény?
Mennyi a különbség 1024x768 és 1440x900 között a gépet tekintve?
Na tisztázzunk valamit. Játékok alatt nagyobb felbontásnál csak akkor kisebb a CPU igény, ha VGA limitbe ütközöl. Ha van egy erős videókártyád egy gyengébb processzorral társítva, akkor a CPU ugyanúgy járhat maxon bármelyik felbontáson. Viszont fordított esetben már valóban csökken a processzor terheltsége a felbontás növelésével. Hogy mennyi a különbség az általad említett felbontások között, az processzortól, videókártyától és persze a játéktól is függ.
Elöre is köszi!
azért mert az 1280x720 az 16:9hez arányú az 1024x768 pedig 4:3hoz arányú, vagyis játékoknál a felbontásnál állítsd át az arányt 16:9re s engedni fogja az 1280x720at 😉
Elöre is köszi!
MSI A55M-P35 alaplap vMSI A75A-G35 alaplap v amit te ajánlottál
És a sok kábel a gépben csak a tápól lógnak?
És nagy a különbség a fm1 es és a am3+ között?
az utóbbi jobb.
Többnyire a tápból igen.
Az FM1- olyan mint az intelnél az 1156/1155 platform
És a sok kábel a gépben csak a tápól lógnak?
És nagy a különbség a fm1 es és a am3+ között?
Amd athlon ii x4 631 hez a p.c.x en tud valaki mondani egy am3+ os lapot 20e ftért??😕
Eszedbe ne jussoan AM3+ lapot keresni hozzá mert az APU, tehát FM1-es tokozású, amihez FM1 lap kell.
Alaplap ASUS F1A55-M LX PLUS FM1 DDR3 tressék 15K-ért egy ilyen alaplap.
niteforce újraindítottam és benyomtam az automata igazítást és működött. köszönöm szépen 😃
király 😀 nincsmit 😀
Nekem is ha instabil a kártya ez történik néha:
patrik: Ahhoz a procihoz hiába veszel AM3+-os alaplapot, mert FM1-es a proci. De ezt korábban leírtuk már, alaplapot is ajánlottam.