Superlompos írta:
Mondjuk nem gyári hűtőt használok. Artic Freezer 13-at használok. Ez a kisebbik verzió, aminél nincs kicsi venti alul, s nem 12 cm-es a nagy venti.
de ez is 4 hőcsöves? nekem 2 csöves van de ez LPpower LC CC 95
penzessandor írta:
és nem fog meghalni a többi cucc? ram pl ? vagy az alaplap ?
Hát 3.5 GhZ fölött nem árt ha a ramokon van hűtőrács meg az alaplapon a procira szolgáló kondikat is hűtöd 😆.
3.5 -ig lehet nyomni simán... Ha kékhalált kapnál akkor a ramoknak is adhatsz 0.1V + feszültséget... De először a procira adj egy nagyon keveset de anyit ami a legközelebb áll az alapértékhez (Persze többet mint az alapérték, és NE kevesebbet)
Hát tuninggal természetes, hogy sok változást fogsz észrevenni film konvertálás, vagy játékok esetén.
Az a proci egy kis feszültség emeléssel 3.5 GhZ -t is tud... ha pedig többet akarsz akkor jó hűtővel +még egy kicsivel több feszültséggel 3.8GhZ-4 GHZ is meglehet 😃
apetit1989 írta:
Alaplapot is lehet, csak éppen ugyanarra...
Ramot, HDD-t lehet cserélni úgy, hogy leveszed a megfelelő takaró borítás a gép aljáról. Egyes típusoknál a billentyűzet alatt van a ram slot, olyankor elég eltávolítani a klaviatúrát.
Procit, videókártya cserénél le kell bontani gyakorlatilag az egész borítást.
Ha egyáltalán cserélhető a proci és a VGA. Ha nem XMX foglalatű VGA van benne, akkor kár a gőzért. A procikat is előszeretettel golyózzák rá az alaplapra, szóval meg kell nézni, hogy az adott típus mit enged.
Ramot, HDD-t lehet cserélni úgy, hogy leveszed a megfelelő takaró borítás a gép aljáról. Egyes típusoknál a billentyűzet alatt van a ram slot, olyankor elég eltávolítani a klaviatúrát.
Primera írta:
hali
igaz nem ide tartozik a kérdésem,de máshova nem nagyon tudtam
vki nem tudja véletlenül meik játéknak van a legnagyobb gépigénye? nem felsorolásokat kérek h ez nagy meg ez is... csak 1et ami a legnagyobb : D
A legnagyobb gépigénnyel rendelkező játék az a Metro 2033. (Itt is főképp a DX11-ben)
SLI/CF rendszereket is megdolgoztat (bár összeállítástól függ) De önmagába bika kártyákat is eléggé megdolgoztat. Pl: 2x GTX 470/480, stb...
hali
vki nem tudja véletlenül meik játéknak van a legnagyobb gépigénye? nem felsorolásokat kérek h ez nagy meg ez is... csak 1et ami a legnagyobb : D
4 csöves, kis ezüstös pasztával. Amúgy megvan a kérdésemre a válasz. Április 30. GTX690.
hmm... finycsi darab lesz úgy érzem. Remélem nem olyan vízforralóra csinálják meg mint az 590-et.
[LINK]
Mondjuk nem gyári hűtőt használok. Artic Freezer 13-at használok. Ez a kisebbik verzió, aminél nincs kicsi venti alul, s nem 12 cm-es a nagy venti.
de ez is 4 hőcsöves? nekem 2 csöves van de ez LPpower LC CC 95
Játék alatt 50-53 fok max. Prime 95-nél 71 fok.
nekem a D820 volt alap órajelen ennyi 😃
Igen, oda már kell a jó hűtő. Én mepróbálnám akkor már a 4500 MHz-et. A 4000 MHz-et már unom! 😆
Unod 😂 hehe 😂 Ez tetszik 😀
pl melyik hűtőt ajánlanátok ?
Én ahoz nem értek.. azt meghagyom másnak... Mind gyári hűtőim vannak 😆
A 4500 MHz már level 2 lenne. 😆
A 4000 MHz már régóta megvan. 😆
hány fokos így?
Igen, oda már kell a jó hűtő. Én mepróbálnám akkor már a 4500 MHz-et. A 4000 MHz-et már unom! 😆
A 4500 MHz már level 2 lenne. 😆
A 4000 MHz már régóta megvan. 😆
alap hűtővel? 😆
Úgy csak 3.8 😆
na majd megnézem
Hjajj, most látom hogy E6700-as a proci, és nem E5700 😆
3.8GhZ -ig fesz. emelés nélkül is húzhatod 😆 Kis fesz. emelés és 4.0GhZ is meglehet 😃 Simán, semmi kockázattal 😃
hát ha 3,5 ig húzom az nem nagyon veszem észre :s 😃
Pedig nálam a 600MhZ -es tuning sokat változtatott 😃
Van egy LG Flatron E2340-es monitorom!
Hogyan húzhatom fel 75 hertz-re?
A válaszokat előre is köszönöm!
csak épp nem látható semmi :s
Nem látható semmi? Ezt nem értem...
és nem fog meghalni a többi cucc? ram pl ? vagy az alaplap ?
Hát 3.5 GhZ fölött nem árt ha a ramokon van hűtőrács meg az alaplapon a procira szolgáló kondikat is hűtöd 😆.
3.5 -ig lehet nyomni simán... Ha kékhalált kapnál akkor a ramoknak is adhatsz 0.1V + feszültséget... De először a procira adj egy nagyon keveset de anyit ami a legközelebb áll az alapértékhez (Persze többet mint az alapérték, és NE kevesebbet)
Ha nekem nem hiszel, kérdezd meg Superlompos -t 😃
vki nekem is segítsen 😃DD
Hát tuninggal természetes, hogy sok változást fogsz észrevenni film konvertálás, vagy játékok esetén.
Az a proci egy kis feszültség emeléssel 3.5 GhZ -t is tud... ha pedig többet akarsz akkor jó hűtővel +még egy kicsivel több feszültséggel 3.8GhZ-4 GHZ is meglehet 😃
Ha egyáltalán cserélhető a proci és a VGA. Ha nem XMX foglalatű VGA van benne, akkor kár a gőzért. A procikat is előszeretettel golyózzák rá az alaplapra, szóval meg kell nézni, hogy az adott típus mit enged.
Amit leszedtem azon azt írta, hogy english. Meg lehet valahogy csinálni, hogy angol legyen ?
legyen egyből magyar 😉
[LINK]
Valaki meg tudná mondani, hogy a Resident evil 5-be miért japán a feliratok, leírások és kiírások ?
mivel japánok csinálták (Capcom) és az Ő verziójukat töltötted le
hali
A legnagyobb gépigénnyel rendelkező játék az a Metro 2033. (Itt is főképp a DX11-ben)
SLI/CF rendszereket is megdolgoztat (bár összeállítástól függ) De önmagába bika kártyákat is eléggé megdolgoztat. Pl: 2x GTX 470/480, stb...
A The Run közel nincs a Metro-hoz.