Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
roberto888 avatar
sacpatrik írta:
Melyik programmal érdemes videót felvenni játék közben?
Olyan kellene ami olyan felbontásba veszi fel amibe játszok és nem viszi le az fps-t nagyon.

Game Cam,Fraps,Cam Hack nem érdekel.

Fraps-el is lehet megfelelő FPS mellett felvenni, csak egy külön, gyorsabb vinyóra kell állítani a mentést(vagy raid 0 bőven elég). Egy SSD-vel meg egyenesen szárnyal! 😃 A lényeg, hogy gyors legyen a szekvenciális írás!

Itt egy tesztvideó:
0
0
0
0
tibi a tibi avatar
sacpatrik: Ajánlom figyelmedbe az MSI Afrerburner-t 😃
0
0
0
0
no avatar
Melyik programmal érdemes videót felvenni játék közben?
Olyan kellene ami olyan felbontásba veszi fel amibe játszok és nem viszi le az fps-t nagyon.

Game Cam,Fraps,Cam Hack nem érdekel.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
xCube írta:
tasiadam írta:
Ez mi a jó isten? 9800GT extreme tuned alap órajel. 2GB 778mhz ram, E5700 OC 3.45GHZ. Mi a túróért nincs meg cod4-ben a 250fps? Egy csuklóból szarabb géppel megvan... win7 megeszi a ram felét ezt hozzá teszem

Csuklóból szarabb géppel? Én nullára butítva 8800 Ultra + 5600+ 3200MHz -el tudtam kb. 200 -at kisajtolni belőle.

3850, 4g ram és 5600+os procival megvolt 1 pöcsösnek. MEg kéne nézni 3 g rammal h mit produkálna
0
0
0
0
xCube avatar
tasiadam írta:
Ez mi a jó isten? 9800GT extreme tuned alap órajel. 2GB 778mhz ram, E5700 OC 3.45GHZ. Mi a túróért nincs meg cod4-ben a 250fps? Egy csuklóból szarabb géppel megvan... win7 megeszi a ram felét ezt hozzá teszem

Csuklóból szarabb géppel? Én nullára butítva 8800 Ultra + 5600+ 3200MHz -el tudtam kb. 200 -at kisajtolni belőle.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
tasiadam írta:

4 giga ram kéne hozzá azért nem?

én is ezen gondolkodok hogy szerezni kéne 1 2 gigás modult és ha több lesz vele akkor csere 2*2gigára
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:

4 giga ram kéne hozzá azért nem?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
0
0
0
0
xCube avatar
ors11 írta:
Kornel77 írta:
ors11 írta:
Ha a videókártyámPCI Express x16 2.1-es ,de az alaplapcsak PCI Express x16 2.0-ásat támogat,akkor nem fog müködni?
Ezekről lenne szó:
[LINK]
[LINK]

De,működni fog 😀

Remélem,mert nem sokat értek ehez a feléhez,bizok benne,hogy igazad van

Nem kell reménykedni, tökéletesen kompatibilis egymással a 2.0 és a 2.1. Sőt minden PCI-E verzió kompatibilis a másikkal. Persze a sávszélesség verziónként növekszik, de attól még kompatibilisek, akárcsak a SATA csatlakozók.
0
0
0
0
khaled98 avatar
Kornel77 írta:
ors11 írta:
Kornel77 írta:
ors11 írta:
Ha a videókártyámPCI Express x16 2.1-es ,de az alaplapcsak PCI Express x16 2.0-ásat támogat,akkor nem fog müködni?
Ezekről lenne szó:
[LINK]
[LINK]

De,működni fog 😀

megerősítem hogy 100%! 😉
Biztosigaz100%
0
0
0
0
Kornel77 avatar
ors11 írta:
Kornel77 írta:
ors11 írta:
Ezekről lenne szó:
[LINK]
[LINK]

De,működni fog 😀

Biztosigaz100%
0
0
0
0
ors11 avatar
Kornel77 írta:
ors11 írta:
Ezekről lenne szó:
[LINK]
[LINK]

De,működni fog 😀

0
0
0
0
Kornel77 avatar
ors11 írta:
Ezekről lenne szó:
[LINK]
[LINK]

De,működni fog 😀
0
0
0
0
ors11 avatar
Ezekről lenne szó:
[LINK]
[LINK]
0
0
0
0
gytomi avatar
Szevasztok!

Egy 6 cellás 5200mAh-es laptop akku kb hány órát bír???
0
0
0
0
Bicike avatar
Oke majd megnezem mit tehetek amugy koszi grafi :s
0
0
0
0
grafi97 avatar
de valószínűleg lehet, csak bugos, de nekem a 11 gond nélkül működik.
0
0
0
0
Bicike avatar
7 essel nem lehet renderelni?
0
0
0
0
grafi97 avatar
Bicike: szedd le a sony vegas 11-et, azzal menni fog.
0
0
0
0
Bicike avatar
Help hogyan kell sony vegas 7ben renderelni meet hiaba kattolok a render as re nem lehet rakattolni mert atlatszo hiaba kijelolom a vidit akkor sem v hovs kene a vidit tenni mert nekem a timmersben van 😆 valaki segitsen
0
0
0
0
levi27 avatar
niteforce írta:
levi27 írta:
niteforce írta:
lehet hogy maga a ram modul rossz. Az is így viselkedik.

Igen...csak nem csipog az alaplap... ha nem rakok bele semmit akkor csipog,de így csak pörögnek a ventik és jónapot 😢

így van, ha rossz a modul nem csipog 😀
Akkor csak pörög a venti és nincs semmi.

Hmmm..érdekes.. Köszi a segítséget ! 😀 Holnap vissza is viszem gariba ( mert tegnap vettem 😃 )
0
0
0
0
niteforce avatar
levi27 írta:
niteforce írta:

Igen...csak nem csipog az alaplap... ha nem rakok bele semmit akkor csipog,de így csak pörögnek a ventik és jónapot 😢

így van, ha rossz a modul nem csipog 😀
Akkor csak pörög a venti és nincs semmi.
0
0
0
0
levi27 avatar
niteforce írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
0
0
0
0
levi27 avatar
niteforce írta:
levi27 írta:
roberto888 írta:
Milyen CPU? Lehet, hogy AM2+-os, ami csak DDR2-őt kezel. Az ilyen lapokon nem kell állítani jumperrel, mivel a processzorban van a memóriavezérlő.

Phenom II 555 jumpert nem is néztem hogy van-e... majd megnézem 😃 köszi a tippet 😀

mondjuk az az ilyen régi lapoknál van, ilyen régebbi s478-asoknál.

Hát jumper az nincs... gondoltam kontaktos esetleg és megtakarítottam kicsi az se segített meg a CMOS reset se 😢 valakinek van ötlete?
0
0
0
0
niteforce avatar
patrikk911 írta:
Hy ha veszek egy 19" os monitort ami 1366*768 as felbontású akkor olyan lessz mint egy 1280*720 felbontáson kissebb felbontáson játszanék mert ugyebár a 19" osmonitornak lehet 1440*900 as felbontása is(bocsi ha nemértitek ezt nem tudom jobban megfogalmazni)

Nem nagyon értem mit akarsz kérdezni.
3 féle 19"-os monitor van, van 16:10-es (1440x900-as), 4:3 -mas, és 16:9-es 1366*768-as.
Az 1366x768-ason tudsz HD-ben is játszani (720p-ben), de nem ajánlott, LCD monitort a natív felbontásán érdemes használni, máskülönben a kép torz.
0
0
0
0
patrikk911 avatar
Hy ha veszek egy 19" os monitort ami 1366*768 as felbontású akkor olyan lessz mint egy 1280*720 felbontáson kissebb felbontáson játszanék mert ugyebár a 19" osmonitornak lehet 1440*900 as felbontása is(bocsi ha nemértitek ezt nem tudom jobban megfogalmazni)
0
0
0
0
niteforce avatar
A z68-at azután vezették be hogy ez a hiba orvoslásra került. mellesleg gondolkozz logikusan, az intel a saját jóhírét veszélyeztetné azzal ha tovább gyártaná a szart, és felárért adná a használhatót. Amikor ez kiderült, akkor az intel visszahívta a már hibásan eladott alaplapokat, leállt a gyártás, és a jókat kezdték el újra gyártani, és adtak új jó lapokat a vásárlóknak.
0
0
0
0
niteforce avatar
GokuTM írta:
Superlompos írta:
GokuTM írta:
Valaki elárulja, hogy az Intel Z68-as lapoknál a B3 mit takar??
Milyen változtatásokat.

A B3 javított chipsetet jelent. Az 1155-ös lapoknál volt egy olyan hiba, hogy a sata2-es vinyók teljesítménye rövid idő után nagyon elkezdett csökkeni. Ezt a hibát szoftveresen nem tudták megoldani, csak hardveresen, így visszarendelték ezeket a lapokat a gyártók és adtak nekik egy patchet. A B3-as lapnál már nem jön elő ez a hiba.

Itt a hír részletessebben:

[LINK]

Aha, erről olvastam anno, csak elfelejtettem.
Akkor érdemes azt választani, bár pofátlanság ezért felárat kérni -.-"

köszöntem szépen! 😀

Amúgy tavaly nyár óta nem lehet olyat kapni aminél előfordulhat ez a probléma.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
GokuTM írta:
Valaki elárulja, hogy az Intel Z68-as lapoknál a B3 mit takar??
Milyen változtatásokat.

A B3 javított chipsetet jelent. Az 1155-ös lapoknál volt egy olyan hiba, hogy a sata2-es vinyók teljesítménye rövid idő után nagyon elkezdett csökkeni. Ezt a hibát szoftveresen nem tudták megoldani, csak hardveresen, így visszarendelték ezeket a lapokat a gyártók és adtak nekik egy patchet. A B3-as lapnál már nem jön elő ez a hiba.

Itt a hír részletessebben:

[LINK]
0
0
0
0
Bicike avatar
leeht azért nem jó a fraps mert xp-m van na de mind1 másik kéréds, miért nem lehet vegas 7-ben randarelni? nem engedi h rákattoljak mert szürke
0
0
0
0
philips20 avatar
srácok valaki nem tudnekem, szerezni egy frcm-tcon-v0.1 2007.12.05 230x138mm/t1.2 es panelt,

vagy

egy wt61p6s 830 Ic-t ?

akinek van, vagy tud szerezni kérem szóljon Köszönöm.
0
0
0
0
BRUgamer avatar
Sziasztok az a problémám adódott hogy lejárt a Photoshop CS5-ömnek az kipróbáló ideje és voltam olyan lusta hogy nem aktiváltam kérdés:lehet még valamit csinálni vele ? mert nagy szükségem lenne rá most.Serial kódot hiába írok be mert "regisztráció nem sikerült".
0
0
0
0
Bicike avatar
A Fraps 3.4.7-ben hogyan lehetne megoldani azt, hogy a játék hangját is vegye, meg az enyémet, amikor beszélek a mikrofonba. Egyébként WIN XP-m van, le tudnátok írni a kép alapján, hogy mit állítsak be?
https://kepfeltoltes.hu/120425/302485848n_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Előre is köszi!
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
niteforce írta:
Bocs hogy ide írom, máshova nem nagyon tudom 😃
Nem tudja valaki a Gösser reklám zenéjének a címét? 😃

Morcheeba: Wonder Never Cease
0
0
0
0
ors11 avatar
Már kérdeztem a Mijen gépet vegyek? fórumban is,de nem jött válasz.
Azt akarom klrdezni,hogy mejik román oldal megbizható,ahonnan össze tudnék álitani egy gépet!
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok . Segítség kellene sűrgősen. Bios-ban hol és melyik menüpont alatt találom meg a memory remapot?
0
0
0
0
niteforce avatar
levi27 írta:
roberto888 írta:
Milyen CPU? Lehet, hogy AM2+-os, ami csak DDR2-őt kezel. Az ilyen lapokon nem kell állítani jumperrel, mivel a processzorban van a memóriavezérlő.

Phenom II 555 jumpert nem is néztem hogy van-e... majd megnézem 😃 köszi a tippet 😀

mondjuk az az ilyen régi lapoknál van, ilyen régebbi s478-asoknál.
0
0
0
0
levi27 avatar
roberto888 írta:

0
0
0
0
roberto888 avatar
0
0
0
0
niteforce avatar
jasko írta:
😆d az milyen lap hogy ddr2-eset meg ddr3-asat is beletudsz tenni?

vannak ilyen lapok 😀
amúgy lehet hogy egy jumperrel át kell állítani hogy melyiket használja a gép. illetve egyszerre 2 félét nem tud kezelni.
0
0
0
0
jasko avatar
😆d az milyen lap hogy ddr2-eset meg ddr3-asat is beletudsz tenni?
0
0
0
0
levi27 avatar
Az miért van hogy DDR2 es memóriával rendesen megy a gép,de mikor DDR3 (1333MHz 2Gb) asat rakok bele? Csak a ventik indulnak el ... és nem is bootol... a CPU AM3-as ahogy a honlapján írták...
0
0
0
0
niteforce avatar
Bocs hogy ide írom, máshova nem nagyon tudom 😃
Nem tudja valaki a Gösser reklám zenéjének a címét? 😃
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
norbertsolider írta:
Sziasztok! Miért van az , hogy a procimon alaphelyzeten 50% os a terhelés? Segítség. 😢

Túl sok program lehet folyamatban.
0
0
0
0
norbertsolider avatar
Sziasztok! Miért van az , hogy a procimon alaphelyzeten 50% os a terhelés? Segítség. 😢
0
0
0
0
kalashnikoff avatar
tasiadam írta:
kalashnikoff írta:
tasiadam írta:
de a 2500K az 4 mag... szerintem egy 2600 jobban esne neki. Amúgy a chieftek iArena az jótáp? mert itt a CM táppal egy árban van megint

iArena az egy szépen elcseszett seria. Chieftec legrosszabb seriaja.

gondolom ígyis jobb mint egy codegen, am mivel cseszték el? nincs meg a +80?

Megvan a 80+, csak az a legnagyobb baj hogy nagyon spololosra csinálták.
Hihetetlen rövid kábelek, régi belső, stb... Ezért nem ajánlott venni.
0
0
0
0
grafi97 avatar
igen, elnézést, ivy-t akartam írni.😆
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Synda írta:
R8 az szívó vagy turbó

Szívó, RS6 motor turbó nélkül.😀

akkor azért szokták az RS6 váltót tenni a turbós audikba mert az bírja a legjobban ezek szerint 😃 pl F1 pisti audijában is az van az pedig 850 lovas. De miért nem tesznek rá turbot? vagy minek az? 😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
kalashnikoff írta:
tasiadam írta:
de a 2500K az 4 mag... szerintem egy 2600 jobban esne neki. Amúgy a chieftek iArena az jótáp? mert itt a CM táppal egy árban van megint

iArena az egy szépen elcseszett seria. Chieftec legrosszabb seriaja.

gondolom ígyis jobb mint egy codegen, am mivel cseszték el? nincs meg a +80?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció