Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szerintetek melyik az erősebb? Az XFX Radeon HD6970 vagy a GTX570?
Szerintem játékfüggő, bármelyiket veszed jól jársz!
GTX570. 😀
Én úgy olvastam prohardveren, hogy a 6970 erősebb a GTX 570-nél! Akkor most mi van?😲
GTX570. 😀
Hi! Venni szeretnék GTX 460(40k) vagy GTX 465(48k) vagy Hd 6850(50k) videókáryát! Melyikkel járnék a legjobban?
Értem köszi!
Hi! Venni szeretnék GTX 460(40k) vagy GTX 465(48k) vagy Hd 6850(50k) videókáryát! Melyikkel járnék a legjobban?
Köszi a segítséget! 😀
Én úgy tudtam hogy nagyjából egy szinten van a GTS450-el. De csak jobb lehet ha azt mondott h egyértelműen az 5770.
Ugyanazzal a GPU-val (HD5670) a GDDR3-hoz kepest jatekok alatt mennyire vennem eszre a GDDR5 elonyeit?
Én úgy tudtam hogy nagyjából egy szinten van a GTS450-el. De csak jobb lehet ha azt mondod h egyértelműen az 5770.
Melyik videókarit ajánlanátok jobban Gigabyte GTS450 vagy MSI 5770 Hawk?
Egyértelműen az 5770. 😀
Jó estét minenkinek!😀 Én érdeklődnék, hogy melyik a jobb kártya? a hd 6970 vagy a gtx 570 oc ? melyiket érné meg jobban? a gigabyte 6970-et 88 ezerért a gtx 570 oc-t olyan 92 ezer körül láttam
a tesztekből nekem is ez jött le, csak hosszútávon nem tom elég-e a gtx memóriája😃 am megtudnád mondani hol lehet olcsóbban venni?
én majd nyáron egy gtx 570-est akartam venni mert konfigot akarok venni, de elgondolkodtam, hogy elég-e az 1,2GB memória a jövőben(mondjuk egy év múlva) pedig mostmár találtam én is Gainwardból Goes Like Hell verziót 85-ér az Árgépen. Nem tok dönteni igazából, de az Nvidia a Physix miatt vonz, az AMD meg a 2 Gb memória miatt tűnik jobbnak 😃
hát igen, addig még van idő, átgondolom, köszi a segítséget😀
Jó estét minenkinek!😀 Én érdeklődnék, hogy melyik a jobb kártya? a hd 6970 vagy a gtx 570 oc ? melyiket érné meg jobban? a gigabyte 6970-et 88 ezerért a gtx 570 oc-t olyan 92 ezer körül láttam
a tesztekből nekem is ez jött le, csak hosszútávon nem tom elég-e a gtx memóriája😃 am megtudnád mondani hol lehet olcsóbban venni?
én majd nyáron egy gtx 570-est akartam venni mert konfigot akarok venni, de elgondolkodtam, hogy elég-e az 1,2GB memória a jövőben(mondjuk egy év múlva) pedig mostmár találtam én is Gainwardból Goes Like Hell verziót 85-ér az Árgépen. Nem tok dönteni igazából, de az Nvidia a Physix miatt vonz, az AMD meg a 2 Gb memória miatt tűnik jobbnak 😃
[url]http://media.bestofmicro.com/C/4/270004/original/sapphire_toxic-hd-6850_top.jpg
[/url]
http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://media.bestofmicro.com/C/5/270005/original/asus_eah6850-directcu_complete.jpg&imgrefurl=http://kashifnomi.blogspot.com/2010/11/roundup-four-radeon-hd-6850-1-gb-cards.html&usg=__n-nagQMYTh35mQekOUT23lwdoBY=&h=489&w=550&sz=308&hl=hu&start=0&zoom=1&tbnid=QvOB9BFdraN--M:&tbnh=157&tbnw=175&ei=LCWSTdPTNdHDswaR5JXQBg&prev=/images%3Fq%3DASUS%2BHD%2B6850%26um%3D1%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26biw%3D1600%26bih%3D775%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1069&vpy=404&dur=1204&hovh=212&hovw=238&tx=65&ty=89&oei=cSSSTduUEsrDswbO3dnRBg&page=1&ndsp=31&ved=1t:429,r:20,s:0
ezen nincs semmi szóval jobban látszik
http://zoszko.hu/wp-content/uploads/2011/03/colorfire-xstorm-hd-6850-2_s.jpg
de van olyan is amin csak egy van
http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/ati/sapphire/6800CD/FrontB.jpg
Nem lehet hogy 6870-ed van csak átvertek a boltban?
😀
Sziasztok. A minap vettem egy ASUS ATI Radeon HD 6850-st és arra lennék kiváncsi hogy ha a kártyán 2 db "táp bemenet" van akkor mindkettőre rá kell kötni a tápra vagy elég csak az egyiket? Igazából akkor is működik ha csak az egyik van rádugva, de nem tudom hogy miért van 2 bemenet :S
úgy tudom hogy azért van kettő hogy ha nagyon megvan terhelve arról kapjon plusz áramot 😃
Nem ilyen a vidi karim de ugyanilyen a 2 tápcsatlakozó rajta.
Hali! A gtx 460-as karikról szertnék érdeklődni. Megéri az árát?
Ha nem fontos a physx , akkor inkább 6850-et vegyél...
Kevesebbet eszik, és kicsit gyorsabb
Értem😀 Nem fontos a Physx
Hali! A gtx 460-as karikról szertnék érdeklődni. Megéri az árát?
Ha nem fontos a physx , akkor inkább 6850-et vegyél...
Kevesebbet eszik, és kicsit gyorsabb
Sziasztok. A minap vettem egy ASUS ATI Radeon HD 6850-st és arra lennék kiváncsi hogy ha a kártyán 2 db "táp bemenet" van akkor mindkettőre rá kell kötni a tápra vagy elég csak az egyiket? Igazából akkor is működik ha csak az egyik van rádugva, de nem tudom hogy miért van 2 bemenet :S
Nem értem, mert nekem MSI gyárilag húzott 6850-em van és annál is csak 1 db 6 pines csati van, sztem elég az egyik...
http://www.clubic.com/carte-graphique/carte-graphique-amd/radeon-hd-6850/article-374024-5-amd-radeon-hd-6850-6870-test.html
ilyen vga-d van?
Hali!
HD4670 vagy 9600GT
Melyik a jobb kártya a játékokhoz??
Szerintem a 9600 GT
HD4670 vagy 9600GT
Melyik a jobb kártya a játékokhoz??
igen ezért is írtam h tudom nem nagyon számít 😃 ez a bajom h nőben is mindig a külsőt nézem és meg is szívom rend szerint 😜 😀
Szerintem a Radeont vedd, jobb mint az Nvidia. Az igaz, hogy par jatekban a geforce jobb, de az eleg keves. A Radeon nem veletlenul dragabb, jobb is!
igen én is a radeon felé hajlok most már 😃 köszi 😀
iponon sapphire 6850 41k....én is azt pályázom meg lassan😀
igen van egy 41ér meg egy 46ér 😃 a 46os valamivel szebb (bár ez nem nagyon számít tudom😜) ilyen ár mellett 5000forint már semmi szerintem 😃 majd meglátjuk hogy jövök ki a pénzzel attól függően választok 😃
Szerintem a Radeont vedd, jobb mint az Nvidia. Az igaz, hogy par jatekban a geforce jobb, de az eleg keves. A Radeon nem veletlenul dragabb, jobb is!
igen van egy 41ér meg egy 46ér 😃 a 46os valamivel szebb (bár ez nem nagyon számít tudom😜) ilyen ár mellett 5000forint már semmi szerintem 😃 majd meglátjuk hogy jövök ki a pénzzel attól függően választok 😃
Helló! az mennyit számít a videokártyánál ha a Memória Interfész: 256bit vagy 128bit-es???
érdekes észrevétel, szerintetek mennyire lehet igaz más játékokban is?
[LINK]
erdekes, de nem irtak oda, milyen tipusu a memoria.
Mert nem ugyanugy tolt egy DDR2-es mint egy GDDR5-os.
Amugy melyik jobb? A DDR3 vagy a GDDR2?
egyértelműen DDR3 a jobb
HD4850 DDR3mas 8800GTx DDR3mas 4870 meg DDR5ös
GTA IV nek azért kell akkora memória hogy betudja tölteni a textúrákat
ok kosz