Segítség, kezdő vagyok...

2008. February 02., téma
Fórum » Asztali PC
Ha kezdő játékos vagy pc felhasználó vagy, akkor itt bármit kérdezhetsz!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
GAMER2 avatar
tasiadam írta:
GokuTM írta:
tasiadam Te nagyon eltévedtél most.
2*2+1*4 az 3. (4*1 és 1*4 nem ugyan az.)

Az alaplapon pedig 4 foglalat van.

A Triple Channel meg a 6 foglalat, azt nem is értem honnan szedted.
Tudtommal LGA1155-nél nincs ilyen.

A 2500K pedig azért, mert 10.000Ft ráfordítással le tudom cserélni, és ha 2 kártyás rendszerem lesz, akkor ki is tudom majd hajtani.

jaa akkor jó ezt elnéztem hogy 4*1 vagy 1*4

Hát, nem mindegy az egyszer biztos.😃
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
GokuTM írta:
tasiadam Te nagyon eltévedtél most.
2*2+1*4 az 3. (4*1 és 1*4 nem ugyan az.)

Az alaplapon pedig 4 foglalat van.

A Triple Channel meg a 6 foglalat, azt nem is értem honnan szedted.
Tudtommal LGA1155-nél nincs ilyen.

A 2500K pedig azért, mert 10.000Ft ráfordítással le tudom cserélni, és ha 2 kártyás rendszerem lesz, akkor ki is tudom majd hajtani.

jaa akkor jó ezt elnéztem hogy 4*1 vagy 1*4. De akkor is van 3 memóriád, hogyan rakod őket dualba?
0
0
0
0
GAMER2 avatar
tasiadam írta:
GokuTM írta:
Cooley írta:
GokuTM írta:
Szerintetek jár bármi hátránnyal, hogy olyan ramjaim lesznek a gépbe, hogy 2*2GB + 1*4GB = 8GB.

Valószínűleg a 2*2 az megy Dual-ban, a másik meg Single-ben, vagy talán az összes Single-ben.

Ha az AMD rendszerbe lesz, akkor menni fog Dual-ban Unganged módban, szóval semmi hátrány nem lesz, nem mintha akkora nagy érvágás lenne a hiánya. 😀

Intel alatt lesz.
Hát nagyon nem hiányozna 😃

dehát ott van az FX géped akkor minek 2500k? Most akkor 6 darab csatlakozóból 2+2+2 vagy 3+3 chanel van?

Uhh, ilyen hsz-ektől a fejem a falba tudnám verni😜
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
GokuTM írta:
Cooley írta:
GokuTM írta:
Szerintetek jár bármi hátránnyal, hogy olyan ramjaim lesznek a gépbe, hogy 2*2GB + 1*4GB = 8GB.

Valószínűleg a 2*2 az megy Dual-ban, a másik meg Single-ben, vagy talán az összes Single-ben.

Ha az AMD rendszerbe lesz, akkor menni fog Dual-ban Unganged módban, szóval semmi hátrány nem lesz, nem mintha akkora nagy érvágás lenne a hiánya. 😀

Intel alatt lesz.
Hát nagyon nem hiányozna 😃

dehát ott van az FX géped akkor minek 2500k? Most akkor 6 darab csatlakozóból 2+2+2 vagy 3+3 chanel van?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
GokuTM írta:

az a lényeg hogy 2*2 + 4*1 akkor azt összeadom kijön 6 darab, akkor ez tri-be lesz rakva és nem dualba, mert ehhez 6 darab kell kivéve ha 3+3 csatlakozó van
0
0
0
0
Cooley avatar
GokuTM írta:

0
0
0
0
niteforce avatar
Ez nem jo hir de koszi:-)
0
0
0
0
philips20 avatar
Attila007 írta:
philips20 írta:
persze nem tudtad ?

Erre gondolsz? 😆

https://kepfeltoltes.hu/120502/2053_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

pontosan erre 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
Szerintem nem a kijelzo gondja. Vagy igen?
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
apetit1989 írta:
Nem.

új proci és új VGA, még mindig lefagy, vagy alaplap vagy memória, a vinyó is "új"
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
Lehet olyan hogy azért fagy le a gépem cod4 közben mert kevés a memória neki? 2 giga van win7-el
0
0
0
0
Joker avatar
philips20 írta:
persze nem tudtad ?

Erre gondolsz? 😆

https://kepfeltoltes.hu/120502/2053_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
0
0
0
niteforce avatar
philips20 írta:
persze nem tudtad ?

nem 😃 ennyivel is okosabb lettem 😀
0
0
0
0
niteforce avatar
philips20 írta:
Keresek olyan embert aki, vagy a samsung nál dolgozik, vagy betud szerezni samsung lakatrészeket.

Kérem Pü be jelezzem nekem

a samsung gyárt lakatot? 😲
0
0
0
0
philips20 avatar
Keresek olyan embert aki, vagy a samsung nál dolgozik, vagy betud szerezni samsung alkatrészeket.

Kérem Pü be jelezzem nekem
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Most nincs másik játék fennt😃 De mingyárt próbálok valamivel.

szerk.: Nincs egy játékom sem letöltve, most raktam újra nem rég a gépet, és a legújabb Catalystvan fent, és eddig minden jól ment.
0
0
0
0
GAMER2 avatar
Quadgame94 írta:
Helló!
Olyan gondom van, hogy kb. három napja játszok a FIFA 12vel, és be akarom kapcsolni most, és ezt írja ki: FIFA 12 Required Hardware Graphics Acceleration. Mi? Nem értem miért van ez... Tudom hogy igányel grafikai gyorsítást, és van is VGAm, de most vagy nem érzékeli, vagy én nem jó.
Mit tegyek?

Más játékok normálisan futnak?
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Helló!
Olyan gondom van, hogy kb. három napja játszok a FIFA 12vel, és be akarom kapcsolni most, és ezt írja ki: FIFA 12 Required Hardware Graphics Acceleration. Mi? Nem értem miért van ez... Tudom hogy igányel grafikai gyorsítást, és van is VGAm, de most vagy nem érzékeli, vagy én nem jó.
Mit tegyek?
0
0
0
0
apetit1989 avatar
system restoret vagy chkdsk -r is meg kéne próbálni
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Akkor itt valami nagy gáz van. Lehet újra kéne húzni a rendszert.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Vírusirtást csináltál?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Nem!
Random időközönként, de kb. 30 perc mindig eltelik.
Akkor is ezt csinálja ha játszok, de ha csak böngészek, csak csak seedelek, akkor is csinálja ezt. -.-
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Rögtön elkezdi a rendszer betöltése után?
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Igen. A Steam magától ajánlotta fel a frissítést, de már korábban. ÉS a hibát csak ma kezdte el.
12.3-as driver van fent.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
berki_zsolt írta:
Ez mit jelent?

A szolgáltatás (AODDriver4.1) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.

A gép állandóan lefagy, már unom.

Videókártya driverrel kapcsolatos. A legújabb van fent?
0
0
0
0
niteforce avatar
tasiadam írta:
niteforce írta:
patrikk911 írta:
Phenom965 elbirna egy gtx680 slit?

nem. Még egyel is nagy procilimited lenne. Ahhoz már i5 kell.

szerintem meg i7

i5 bőven elég, az i7 csak a HT-val erősebb, ami játékra felesleges.
0
0
0
0
berki_zsolt avatar
Ez mit jelent?

A szolgáltatás (AODDriver4.1) a következő hiba következtében leállt:
A rendszer nem találja a megadott fájlt.

A gép állandóan lefagy, már unom.
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
niteforce írta:
patrikk911 írta:

szerintem meg i7
0
0
0
0
niteforce avatar
patrikk911 írta:

0
0
0
0
patrikk911 avatar
0
0
0
0
cseszka avatar
Ok,majd akkor rálesek,gyüjtök hozzá.Most lestem neked az van,faintos,meg az egész gép i5-el és bandájával.
0
0
0
0
cseszka avatar
Ok,most néztem,ahol én tudnám venni,ott a sima 200Eu az OC 7850 meg 220Eu.De azt a 20 eut kitudom én is oc-ni.😃
Mostmár csak ezt kéne akk eladni valami jó árért:Magyarban mennyiért meg használtan?Eu ban ha lehet,ugy könnyeb átszámolniLehet már ma meg is hirdetem.
0
0
0
0
niteforce avatar
cseszka írta:
Ok,akk nem adom el,viszont a vga huzós lesz,mert olyan sokért nemtudom eladni ezt amim van,mivel"használt",viszot van még rá több mint 2év gar,amit lestem az a 7850 2Gb,viszont 200eu itt nálunk,és csak sapphire van,tudom jó gyártó,lehet a legjobb,de az msi,meg az asus-ét is forgalmazhatnák,akkor talán lenne olcsobb is.

Ugyanolyan jó a sapphire is, én direkt azt is keresném 😃 Mióta Sapphire kártyám van azóta nagyon megszerettem a márkát, mert tényleg nagyon jó! 😀

Amúgy melyik esetben lesz gyorsabb a rendszer?
ha egy 7200 RPM-es 160 GB-s 8MB Caches Samsung vinyóra rakom (amin csak egy partíció van, a rendszernek)
vagy ha egy 7200 RPM-es 500GB-s 16 MB Caches WD Blue vinyóra rakom, amin viszont 2 partíció van, és sok adat?
0
0
0
0
cseszka avatar
Ok,akk nem adom el,viszont a vga huzós lesz,mert olyan sokért nemtudom eladni ezt amim van,mivel"használt",viszot van még rá több mint 2év gar,amit lestem az a 7850 2Gb,viszont 200eu itt nálunk,és csak sapphire van,tudom jó gyártó,lehet a legjobb,de az msi,meg az asus-ét is forgalmazhatnák,akkor talán lenne olcsobb is.
0
0
0
0
no avatar
cseszka írta:
Az X6 1090T procit meik FX-re éri meg lecserélni?8120,8150?
Gondolom a 6100,meg a 6200 nemsokkal gyorsabb.

Szerintem nem éri meg lecserélni egyikre sem 😀
0
0
0
0
cseszka avatar
Az X6 1090T procit meik FX-re éri meg lecserélni?8120,8150?
Gondolom a 6100,meg a 6200 nemsokkal gyorsabb.
0
0
0
0
no avatar
Igen segít köszi szépen😀
0
0
0
0
no avatar
Lehet egy fura kérésem ? Vki lefényképezi (és felrakja ide)a gépe hátulját hogy mi hova van dugva? Mert amikor a régi gépemet összedugom akkor a monitoron nincs kép
0
0
0
0
niteforce avatar
EA terméktámogatási oldalon hol tudom megnézni a korábbi eseteket?
0
0
0
0
Klaas avatar
sacpatrik írta:
Nekem van Piros,Fekete,Zöld bedugom fekete és ment.

nekem : kék, zöld, rózsaszín , és ha egyedül a kékbe van bedugva vaéami akkor működik , viszont így nincs hang :/
0
0
0
0
no avatar
Nekem van Piros,Fekete,Zöld bedugom fekete és ment.
0
0
0
0
Klaas avatar
Bicike írta:
Van integralt hangszorod?

nincs integrált hangszóróm :/

sacpatrik: azt is kipróbálom mert anyumék pont most vettek egy olyat amin egybe van a kettő mindjárt ki is próbálom 😀
szerk: ezzel se megy .
csak úgy megy eddig ha csak a mikrofon van bedugva. ennyi szívást vele. már nem tudom mi lehet a gond :@ :/ ja és nálam a bemenet amibe ha bevan dugva és megy a cod az kékszínű .
0
0
0
0
no avatar
Én nekem egybe van a mikrofon a fülessel és a fekete körbe dugom.
0
0
0
0
Bicike avatar
Van integralt hangszorod?
0
0
0
0
Klaas avatar
sikerült részben megoldani ! tényleg akkor működik ha a mikrofonba dugok be valamit (akármi lehet az) Viszont ha mellé bedugom a hangszórót is hogy legyen hang na kkor lép ki mp exe hibával ! ezért nem volt nekem eddig jó mert be volt dugva a hangszóró is . viszont én hang nélkül nem szeretnék játszani vele . erre eseleg valami megoldás?
0
0
0
0
Klaas avatar
sacpatrik írta:
klaas20 írta:
Sziasztokt! Olyan gonndal küszködök , hogy megvettem a Call Of Duty 2-t eredetiben mert játszani szerettem volna multiban vele! De azt írja , hogy cod2mp exe működése leállt! Nos én utánanéztem pár dolognak , és valószínű hogy az a mikrofonos megoldás lenne a jó , de most jön a bibi! Bedugom a mikrofon bementet és nem lett jó. Ha belemegyek a hangbeállításokba és ott a felvételbe , ott azt írja hogy Mikrofon / Nincs csatlakoztatva :/ Ezt hogy oldhatnám meg ?? Hangkártya driver ből a legfrissebb van fenn ! Próbáltam már ezt a Stero mix engedélyezése megoldást is hogy a letiltott eszközöket megjelenítem de azt meg nem hozza elő! Ha valaki tudna segíteni annak nagyon hálás lennék , mert már vagy 1 hónapja próbálom megoldani 😀 ui: ja és mióta vettem a HD 6570-es vidikártyám azóta a gépem elején lévő mikrofon és hangszóró bementekben nincs hang ! Ennek esetleg lehet valami köze hozzá ? Köszönöm a fáradalmat a végigolvasásért és a segítségért 😀

Dugj be egy fejhallgatót és menni fog.
Nekem is ezvolt.

dugtam én már mindent mindenhova és nem ment sehogy se sajnos :/ köszönöm azért a segítségedet 😀
0
0
0
0
YourMomIsNotMale avatar
az intel sandy i5öknél a P jelzés osztan az micsiná?
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció