Nekem egy olyan gondom lenne,hogy mikor zenét akarok lejátszani Windows Media Player akkor szó szerint mintha lefagyna...
A zene szól,de nem tudok semmire se klikkeli a lejátszón belül.. Winampnál ugyanez van....
És csak a feladat kezelőbe tudom leállitani a folyamatot...
Tippek?
grafi97 írta:
arcsi, pedig igaza van gokunak vagy ennyit bír a proci és nem tudod tovább húzni vagy az alaplap miatt nem megy mert nem tuningra való....
nemtudom hogy mit hisz arról a 2500Król hogy grafén proci és meg 280ghzig is vagy nemtudom...
arcsi966 írta:
Ne azzal foglalkozzál.nekem fel kell tuningolnom ezt a szart.de nem megy
ne foglalkozzak vele, okés akkor leszarom. De szerinted minek szokták jártani 4GHZ-n? Mert talán melegszik? ÉS miért is szokták efelett vízzel hűteni? Talán mert meleg?
ha egy eléggé hozzáértőt akarsz kérdezni ő lesz a te embered: mathejocy
penzessandor írta:
jó 😆
cpu hűtővel meg mit kezdjek?
1300 körül mozog :/ sztem 1-2 napja 2000+ volt
talán az alaplap csere miatt ? 😲
magának állítja, de inkább ő magát mint te. Nekem a D820al ez a hűcsöves LC hűtőm maxon volt asszem 1800on, most pedig 700 és így is 24-25 fokos, azzal meg 40 volt
tasiadam írta:
hogyan kell win7ben uj particiot csinalni?? 500 gigásbol akarok 60 es 440est
az nem fog menni.
alapból 465 giga.
De amúgy vezérlőpult- rendszer és biztonság- felügyeleti eszközök (partíciók létrehozása és törlése a merevlemezen.
de le van formazva a vinyo, latom en,akkor 400 es 65giga
tasiadam írta:
az nem fog menni.
alapból 465 giga.
De amúgy vezérlőpult- rendszer és biztonság- felügyeleti eszközök (partíciók létrehozása és törlése a merevlemezen.
Superlompos írta:
Ha az alaplapod a Win7 megjelenése előtt jött ki, akkor elsz rajta net, ha pedig később jött ki, akkor nem. Ez egész egyszerűen azért van, mert a Win7 nem ismeri fel a hálókártyádat, s így nem tud drivert rakni rá magától. De az alaplapokhoz mindig adnak driver cd-t, így ezzel nem lesz gond.
ez így nem feltétlen igaz. mostani lapom (p5q pro) jóval win7 előtt jött ki és mindig van netem reinstall után.
Ha az alaplapod a Win7 megjelenése előtt jött ki, akkor elsz rajta net, ha pedig később jött ki, akkor nem. Ez egész egyszerűen azért van, mert a Win7 nem ismeri fel a hálókártyádat, s így nem tud drivert rakni rá magától. De az alaplapokhoz mindig adnak driver cd-t, így ezzel nem lesz gond.
Próbáltam már de ugyanaz a hiba...
hello a ps4 vagy a xbox720 az kb milyen árba lessz és lehet dx11 ben játszani rajta?
ezt egyelőre a gyártók sem tudja...
ANyám de buta vagyok!
És a tápom el is bírná a procit és a vga-t?
bőven.
És a tápom el is bírná a procit és a vga-t?
Ha lenne rá pénzem hidd el vennék egyet de köszi szépen! 😃
olcsóbb a GTX560? 😲 😃
Phenom II x4 960T és egy GIgabyte gtx 560 jó páros, lenne valamiből limitem??
nem lenne limited, de VGA-ból inkább a HD6870-et ajánlom.
A zene szól,de nem tudok semmire se klikkeli a lejátszón belül.. Winampnál ugyanez van....
És csak a feladat kezelőbe tudom leállitani a folyamatot...
Tippek?
arcsi, pedig igaza van gokunak vagy ennyit bír a proci és nem tudod tovább húzni vagy az alaplap miatt nem megy mert nem tuningra való....
nemtudom hogy mit hisz arról a 2500Król hogy grafén proci és meg 280ghzig is vagy nemtudom...
Hali!
Mit jelent a vga-k neve mögött az SE? pl.
Gainward GTX560 SE 1GB GDDR5
Ez kari jó vétel lenne?
SE=Butított verzió, azaz sokkal gyengébb mint egy "valódi" GTX 560.😉
Mit jelent a vga-k neve mögött az SE? pl.
Gainward GTX560 SE 1GB GDDR5
Ez kari jó vétel lenne?
Istenem, hogy te még mindig ezzel szarakodsz 😆😆
Ha egyszer szart fogtál ki, ami ennyit bír ráadásul az Alaplap is egy rakat 0 tuninghoz, nem értem mit vársz.
Leírtuk már 6000x, hogy mit kell csinálnod, ha nem jó, akkor ennyi a vége, vagy nem azt csinálod amit mondtunk.
de amúgy miért is várja az emberek jószívűségét amikor mindenkivel olyan lenézően beszél hogy az hihetetlen. Asrock= SZAR!!!
Ne azzal foglalkozzál.nekem fel kell tuningolnom ezt a szart.de nem megy
ne foglalkozzak vele, okés akkor leszarom. De szerinted minek szokták jártani 4GHZ-n? Mert talán melegszik? ÉS miért is szokták efelett vízzel hűteni? Talán mert meleg?
ha egy eléggé hozzáértőt akarsz kérdezni ő lesz a te embered: mathejocy
de nekem így 40 fok, azt ha játszok 65 .. 😞
sőt.. lehet h feljebb is mehet
paszta és új hűtő.
A .cab kiterjesztést lehet csomagolni winrarral?
sőt.. lehet h feljebb is mehet
jó 😆
magának állítja, de inkább ő magát mint te. Nekem a D820al ez a hűcsöves LC hűtőm maxon volt asszem 1800on, most pedig 700 és így is 24-25 fokos, azzal meg 40 volt
van rajta, 1600mhz-es de csak 800 nak írja. :/
am az normális h 1300RPM-en pörög a proci ventije? 😲
alap intel hűtés van rajta
holy moter of god... a 800at szorozd meg 2vel és kijön az 1600, nekem is 800as és írja 400nak, mindenkinek így van
de az durva h 1300 RPM-en megy a cpu hűtője 😞
am a ramokat hol lehet fel húzni ha a biosba ott hol?
nálam a memory frequency-nél
am az normális h 1300RPM-en pörög a proci ventije? 😲
alap intel hűtés van rajta
az nem fog menni.
alapból 465 giga.
de le van formazva a vinyo, latom en,akkor 400 es 65giga
az nem fog menni.
alapból 465 giga.
Ha az alaplapod régebbi a Win7-nél, akkor lesz rajta net. Ezt írtam le az előbb. 😀
ez így nem feltétlen igaz. mostani lapom (p5q pro) jóval win7 előtt jött ki és mindig van netem reinstall után.