Hogy néz ki a desktopod?
A téma egyszerű! Mutasd meg, hogy jelenleg hogyan néz ki a desktopod/asztalod. Akár értékelni is lehet az előtted kommentáló asztalát egy 10-es skálán.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Képek beillesztéséhez használd az [img][/img] bb kódot.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Uploaded with [LINK]
Hú, kösz! 😃 És olyan Skint hogy tudok beállítani?
Őhhh, asszem ott lent az óra mellett lesz egy kis Rainmeter ikon...(mint pl. a hangerő minigomb), nah arra az ikonra jobb klikk és ott az egyik opciónál ki tudod választani, hogy mi kell!😃 Bocs, hogy ennyire homályosan magyarázom, de így, hogy nem látom, elég nehéz emlékezetből!😃
Innen tudsz hozzá leszedni Skineket..Én is régen használtam szóval annyira már nem rémlenek a dolgok...😃
Olyan órát mint ami gigazte-nek van kint, hogy dátumot, napot stb. is ír, olyat hol lehet szerezni? 😲 Vagy csak Win. 7-re van? ...
Rainmeter a program neve, és működik XP-n is!?.😉
az alap win7-es halacskás háttér szokott lenni😜
Ez jó háttér! 😜
Summer Time!😃
mindenkinek van olyan nagy hodáj monitora hogy kicsik az ikonok 😃
Legyenek is kicsik, engem idegesít a sok ikon, most takarítottam mielőtt készült a kép, kétszer ennyi volt és nem is használtam őket. 😃
hectorJóféle háttérképed van 😃
De én mindig a letisztult formát szerettem 😃 bár nekem mindig a teljesímény a fő azért nem használok minialkalmazásokat meg rainmetert mert minek zabálják a ramot? 😃 egyedül az objetdock megy
DarthRoni:Kecskeméten laksz?én 30km-re onnan 😀
jaja, az király, melyik városban? 😃
Szerk.: végre megtaláltam, köszi.
Igen, azt szeretném megtudni.😀
jah 😆 Pileus a neve 😆
Egy linkkel meg tudnál dobni pls?😜
[LINK]
jah 😆 Pileus a neve 😆
Egy linkkel meg tudnál dobni pls?😜
jah 😆 Pileus a neve 😆
Itt a mostani desktopom de ez még csak ideiglenes még alakítani fogom
Jol nez ki. 😀
bgreti:az ilyen style-t honnan lehet leszedni?? 😃
Rainmeter program kell hozza, es utana a kulonbozo skinek segitsegevel tudod alakitgatni a desktopod.
Tiéd is jó niteforce! 😉