Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Wheelman "kicsit régebbi de jó kis játék! 😀
Já onnan jutottak ezek eszembe😃
Pár indi horror játék:The hotel,Lurking,The forest,Outlast.
Spoiler!
Aki nem tette még meg az azonnal próbálja ki a Bioshock Infinite-t !
Nagyon jó a története, látványos és nem unalmas!
Bár elég nagy helyet igényel 😀 de aki megteheti próbálja ki!
Am nem jól fogalmaztam. Olyan játék kéne, amiben semmi fegyverünk sincs, csak menekülni és elbújni lehet, mint amnesiabna, outlastban.
Bocsi, h rosszul fogalmaztam 😀
Nagyon rákaptam mostanság(amnesia1-2, outlast, penumbra sorozat mind megvoltak)
Mondjatok nekem légyszíves autós játékokat, amivel egy Logitech Driving Force Gt-t lehet használni. Nem kell, hogy full szimulátor legyen, jó az arcade-szimulátor féle játék is, de azért még élvezhetően lehessen használni a kormányt. Köszi!
Az lenne a kérdésem hogy tudnátok-e valami olyan játékot mondani ami élvezhetően fut a gépemen (4 Gb RAM, Intel Dual Core 3.5, GeForce 9500Gt SuperPlus 512 Mb) és van egy jó története/univerzuma és sokáig lehet vele játszani ? Az openworld sem hátrány, előre is köszi !
Csak offline kellene. (ja és a gépemeny elmennyen simán tehát nem bf 4000-re gondolok)
Kösz előre is!
szerintetek ezen a gépen:
[url=http://gepigeny.hu/profile.php?lookup=110127&sub=usercomp&comp=112142]Gépem adatai[/url]
futna az assassins creed 2?
Gyere cod4 ezni én már 5 éve ezt nyomom csak multiban😃
AMD A6 5400K with AMD Radeon HD Graphics 4.00 Ghz
AMD Radeon HD 7540D
3.5gb ram
Bioshock Infinite.Cod MW3,BF3 mennek rajta. köszi 😀
A Mesterlövész című játék nagyon király nézd meg.
Spoiler!
[LINK]
Tudnátok olyan játékokat ajánlani,amikben a lopakodáson van a hangsúly?
Mint pl:Splinter cell,Hitman,Thief...
Ajánlanátok nekem olyan autós játékot ami elis menne a gépemen?
Elpőre is köszi. 😀
Újabbak kellenének igazándiból, amiknek már a grafikája is odab*szós 😀
Köszönöm, előre is!