Energiaitalos doboz gyűjtés
A téma adott.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Ki,hol, mennyiért, milyen energiaitalos dobozokat szerez be, akár csere is lebonyolítható. Meg is oszthatjátok gyűjteményeteket.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ez jól néz ki:
Ilyenek lesznek MO-n?
Itt az én gyűjteményem 105 db
Nagyon szép gyűjtemény, grat hozzá! 😀
Én is le szeretném fotózni 1 kupacban az összeset de előbb még szereznem kell 4 et és akkor meglesz a 150db 😃 146 ot nem akarok lefényképezni az nem olyan szép szám 😃
Végre nekem is megvan 😃 Én is úgy jártam, mint cod4ultra... Azért jutott el hozzám ilyen későn, mert 100 km-re lakok Bp-től és idő mire ideér. :S
Gyűjteményem legfrissebb darabja! Ma reggel hozta a "Mikulás", és azt hiszem ez nekem mindennél többet ér most, mert ezt kajtatom már vagy hónapja , és most végre megvan! 😀😉
Egy hónapja? 😲 Én kimentem érte a sarki boltba még valamikor novemberben. 😆
Gyűjteményem legfrissebb darabja! Ma reggel hozta a "Mikulás", és azt hiszem ez nekem mindennél többet ér most, mert ezt kajtatom már vagy hónapja , és most végre megvan! 😀😉
Ha találnék bezin kúton JAVA-t,na annak nagyon örülnék 😃DD
Hello!😃 Kb 3 hónapja gyűjtöm a dobozokat össze is jött vagy 120db.. E hónapban megyek Angliába és ott szeretnék venni RR-ket illetve monstereket.. Milyenekre számíthatok,azokon kívül amit a british store-n lehet rendelni?😀
Monsterből hivatalosan ezek vannak:
Monster energy (sima zöld), Lo-carb, Ripper, Ab. zero, Khaos, Export, Rehab Lemonade (sárga), Rojo tea (piros), Xpresso Hammer és Midnite. De szerintem Assaultot is találsz, sőt ha szerencséd lesz, akkor 1-2 benzinkúton Java Monstert is fogsz találni.
Viszont készülj fel rá, hogy Angliában az energiaital ára nagyon drága. Osztálytársaim voltak kint, és mondták, hogy a magyarországi árak többszöröse...
De nekem olyan kell, akivel tudok találkozni Magyarországon, és itt le tudjuk bonyolítani a cserét. 😃
Én most itthon vagyok amúgy 😃 de már nincs olyan limitáltam 😃
MaximumGame: 3 db limitált kiadású Rockstarra cserélném.
Azokat vették át tőlem, kértek tőlem Német ből 😃 de már nincs raktáron sehol 😞
MaximumGame Pestszentimre vasutállomással szemben levő buszmegállóban a kisboltba 😃
Nekem a Hell IceCool-ra fáj a fogam, de már nagyon. 😃
Én is vettem egyet, nagyon finom
Sikerült beszereznem egy fehér Oxxo-t.
Most ittam meg egy Hell Premiumot 😀
HOL VETTED ??? O_O hopsz duplán írtam mind1 😶
Patriximay jóvoltából kaptam egy Ken Block Monster -t, amit nagyon szépen köszönök! 😀😉
Legújabb szerzeményeim! 😀😉
A mountain dew nagyon finom, elég rendesen a sprite-ra emlékeztet, a Rockstar punchednek pedig ilyen málnaszörp íze van. 😃
Bicike: A Rockstar az alap termék minden üzletben, legyen akár nagyobb, vagy kisebb.