A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
NTSC Jani avatar
bfrenk írta:
30 perc és lejön a 32-bites Ultimate-m, még most hajnalban újrarakom, a hajam tépkedem már ettől a 64-bites szörnyetegtől... 😂

Minek 32-bites neked, ha van 4 gb Ram-od? Magaddal szúrsz így ki! 😃
0
0
0
0
bfrenk avatar
30 perc és lejön a 32-bites Ultimate-m, még most hajnalban újrarakom, a hajam tépkedem már ettől a 64-bites szörnyetegtől... 😂
0
0
0
0
FoLey avatar
robs írta:
FoLey-v - Nekem 2 giga ramom van, és a kezdeti méret nálam 460, szóval nyugodtan viheted 1024-nél lejjebb, pár százalékkal úgyis többet fog használni.

Annyit még megtehetsz ott a Teljesítménybeállítások-nál hogy a processzor teljesítményt a programokhoz nyomod, ha netán nem úgy van beállítva.

Rendben most átírtam 1024-re hátha bevállik😀 a Teljesítménybeállításon nekem azon volt beállítva
0
0
0
0
robs avatar
FoLey-v - Nekem 2 giga ramom van, és a kezdeti méret nálam 460, szóval nyugodtan viheted 1024-nél lejjebb, pár százalékkal úgyis többet fog használni.

Annyit még megtehetsz ott a Teljesítménybeállítások-nál hogy a processzor teljesítményt a programokhoz nyomod, ha netán nem úgy van beállítva.
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Furmann96 írta:
Hellosztok valaki tud nekem segíteni mert a gépemen Windows 7 home premium 64bit van eredetileg csak angol már mindenhol kerestem, valaki tudna pm-ben küldeni egy működő magyarosítást előre is köszönöm!!!😆 😀

Az a helyzet, hogy a Home premiumnál nem lehet váltogatni a nyelveket!
0
0
0
0
robs avatar
FoLey-v - Azt mondom neked hogy biztos lehetsz benne hogy nem a win7-el van ott a gond, és véleményem szerint nem is a karival, inkább a rammal, a win7 nagyon szereti a saját kis "hülyeségeire" használni a ramot, ami játékoknál nagy hátrány. Ezért még mindig azt mondom hogy inkább a ram ott a kevés, mint a vidikari.
A win7 be van egy beállítási lehetőség miszerint megadhatod hogy kb mennyi ramot használhasson maga az op rendszer.

Parancsolj: [LINK]

remélem hasznodra lesz. 😀
0
0
0
0
FoLey avatar
robs írta:
FoLey-v - Nos igen, a win7 tényleg elég jó o.p rendszer lett. Döntsd el hogy sok fps-el akarsz gamelni vagy kevesebbel. 😀 Vagy, veszel több ramot, meg újabb karit.

Esetleg letesztelem inkább kevés fps-el fogom tolni,de sztem más megoldás is lehet😀,lehet,h VGA kártya a gyenge és nem a win 7 a ludas😀
0
0
0
0
Furmann96 avatar
Hellosztok valaki tud nekem segíteni mert a gépemen Windows 7 home premium 64bit van eredetileg csak angol már mindenhol kerestem, valaki tudna pm-ben küldeni egy működő magyarosítást előre is köszönöm!!!😆 😀
0
0
0
0
robs avatar
FoLey-v - Nos igen, a win7 tényleg elég jó o.p rendszer lett. Döntsd el hogy sok fps-el akarsz gamelni vagy kevesebbel. 😀 Vagy, veszel több ramot, meg újabb karit.
0
0
0
0
FoLey avatar
robs írta:
FoLey-v - Szerintem térj vissza XP-re, kevés a ramod win7-hez, és ahogy írták a kari se egy mai darab 😞. Szóval ha már ilyen gondok vannak akkor tényleg ésszerűbb lenne az XP.

1 próbát megér kíváncsi vok,h Xp-n mennyi FPS-t mutat,de 1 baj van,h win 7 a szivemhez nőt és nemakarom leváltani:S
0
0
0
0
robs avatar
FoLey-v - Szerintem térj vissza XP-re, kevés a ramod win7-hez, és ahogy írták a kari se egy mai darab 😞. Szóval ha már ilyen gondok vannak akkor tényleg ésszerűbb lenne az XP.
0
0
0
0
FoLey avatar
hnemaria írta:
hát a minimum 40 nek azért meg kéne lennie high grafikán is szerintem :/

anti alashingot offold+ az árnyékokat, Vsync- et offold ! talán vezérlöpultban az energiagazdálkodásnál tedd Teljesitménycentrikusra , mert lehet hogy a procit szabályozza le a Cool n Quiet 😀

XP- n mennyi fps ed volt? lépj ki minden felesleges progibol/folyamatbol win7 nél, és a legfrisebb videokari driverek legyenek fent. probáld meg single playerben is ott hány fps ed van??

Az a baj,h amikor XP-m volt P3-as gépem volt és így kaptam a gépet win 7-el XP még nemvolt fenn

Ám Omega drivert használok,mert ez add több fps-t mint a legfrissebb driver

Vsync az offolva van😕
0
0
0
0
hnemaria avatar
hát a minimum 40 nek azért meg kéne lennie high grafikán is szerintem :/

anti alashingot offold+ az árnyékokat, Vsync- et offold ! talán vezérlöpultban az energiagazdálkodásnál tedd Teljesitménycentrikusra , mert lehet hogy a procit szabályozza le a Cool n Quiet 😀

XP- n mennyi fps ed volt? lépj ki minden felesleges progibol/folyamatbol win7 nél, és a legfrisebb videokari driverek legyenek fent. probáld meg single playerben is ott hány fps ed van??
0
0
0
0
FoLey avatar
15-125 fps kint 15-50 fps épületben 50-nél többet inkább ilyen ingadozó fps-em van
0
0
0
0
hnemaria avatar
FoLey-v írta:
Sztetek ami most van Win 7 Professional SP1 Beta 32 bit és sztetek azért add kevés fps-et cod 4 alatt? a gépem:AMD Athlon XP 2500+ 1,5GB ram PNY Geforce 7300GT 512MB Win 7 miatt van vagy nem? esetleg térjek vissza XP-re? 😲

mégis mennyi fpst ad? 7300- al ne is várj töle sokat :😀
0
0
0
0
FoLey avatar
Sztetek ami most van Win 7 Professional SP1 Beta 32 bit és sztetek azért add kevés fps-et cod 4 alatt? a gépem:AMD Athlon XP 2500+ 1,5GB ram PNY Geforce 7300GT 512MB Win 7 miatt van vagy nem? esetleg térjek vissza XP-re? 😲
0
0
0
0
szabyy avatar
Miért van az, h amikor leszedném a nyomatóm driverjét (hp 5610) akkor a legvégén megáll a letöltés és nem megy tovább :S Pls a profilomnál válaszoljatok.
0
0
0
0
Gorkilis avatar
hnemaria írta:
Gorkilis írta:
Superlompos írta:
Próbáltad: futattás rendszergazdaként opciót (run as administrator)? 😃

úgy kezdtem :S sikerült megoldani végre 😃 de most a cod4 multinál csinálja azt hogy megnyitom és egyből bezárja...nemtudom mit csinálok rosszul...ugyanígy run as administratoral...

hangszorok szólnak rendesen ? 😀

Igen de ennek mi köze hozzá?😃
0
0
0
0
hnemaria avatar
Gorkilis írta:
Superlompos írta:

úgy kezdtem :S sikerült megoldani végre 😃 de most a cod4 multinál csinálja azt hogy megnyitom és egyből bezárja...nemtudom mit csinálok rosszul...ugyanígy run as administratoral...

hangszorok szólnak rendesen ? 😀
0
0
0
0
bfrenk avatar
Segítsetek!
A régebbi rendszeremen (32-bit Enterprise) egy szempillantás alatt bejött a Winamp, a mostanin (64-bit Ultimate) baromi lassan akar bejönni, vár előtte vagy 5 másodpercet és ez engem zavar! Mi lehet a baj?
0
0
0
0
Gorkilis avatar
Superlompos írta:

0
0
0
0
bfrenk avatar
Na megvan a 64-bites Windows 7 Ultimate, most raktam föl! 😜
0
0
0
0
no avatar
Hy!
Mikor a gép lerakja magát alvó állapotba és vissza akarom hozni bejön a háttérkép, minden csak nem tudok kattintani sehova. Csak ha Crtl+Alt+Delete utána feladatkezelő és vissza az asztarra és minden jól működik. Miért van ez??
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
0
0
0
0
Gorkilis avatar
Sziasztok!Megpróbáltam feltenni az Xfire-t a gépre de kéri a rendszergazda jelszavát...tudtommal a rendszergazda én vagyok és semmilyen jelszóról nem tudok...vki tudna segíteni?
0
0
0
0
bfrenk avatar
lehet csak rosszat szedtem le kitudja... 😃
holnap reggel leszedem újra szerintem, lehet félrenyomtam 😂
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
bfrenk írta:
Leszedtem egy Ultimate 64 bites verziót, de valamiért Home Premium lett belőle. 😶

Lol! 😃 A kommentket nem nézted? 😃 Mert abból kiderül 1-2 dolog, ha persze írnak valamit oda...
0
0
0
0
bfrenk avatar
Leszedtem egy Ultimate 64 bites verziót, de valamiért Home Premium lett belőle. 😶
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
bfrenk írta:
Szerintetek az én gépezetemre melyik lenne a leges-legjobb Windows 7?
Jelenleg egy 32-bites Enterprise van rajta.

AMD Athlon II X4 635 @2.9 Ghz; 4 GB RAM;ASROCK M3N78D alaplap

Windows 7 ultimate 64-bites (nekem ez van)! 😃
0
0
0
0
bfrenk avatar
Szerintetek az én gépezetemre melyik lenne a leges-legjobb Windows 7?
Jelenleg egy 32-bites Enterprise van rajta.

AMD Athlon II X4 635 @2.9 Ghz; 4 GB RAM;ASROCK M3N78D alaplap
0
0
0
0
hnemaria avatar
Outsider20 írta:
Sziasztok!
Kellene nekem egy normális win 7 ' Ez lett belölel ' gépemre .
Link is kéne h le tudjam tölteni.Ha valaki tud segíteni akkor lécci inkább privátba irj nekem. Köszönöm mindenkinek aki tud segíteni.

van egy ALL in ONE verzió, amiben mindegyik telepíthető változat benne van. priv. be küldöm 😀
0
0
0
0
Outsider20 avatar
Sziasztok!
Kellene nekem egy normális win 7 ' Ez lett belölel ' gépemre .
Link is kéne h le tudjam tölteni.Ha valaki tud segíteni akkor lécci inkább privátba irj nekem. Köszönöm mindenkinek aki tud segíteni.
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Superlompos írta:
Norbi1996 írta:
Superlompos írta:
Norbi1996 írta:
Hali! Unokatesóm gépvásárlás előtt áll. Ezen a gépen elfutna a windows 7 64 bites home verzió?
Core2quad Q8300
Hd5770
2Gb 800Mhz-s ram

Felesleges, mert csak 2 GB Ram van. Ha lenne 4 Gb akkor oké, de így csak 32-bites! 😃

Értem! És ha 4gb rammal kérné akkor jó lenne?

Akkor igen! 😃

Köszi a segítséget!!!
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Norbi1996 írta:
Superlompos írta:
Norbi1996 írta:
Hali! Unokatesóm gépvásárlás előtt áll. Ezen a gépen elfutna a windows 7 64 bites home verzió?
Core2quad Q8300
Hd5770
2Gb 800Mhz-s ram

Felesleges, mert csak 2 GB Ram van. Ha lenne 4 Gb akkor oké, de így csak 32-bites! 😃

Értem! És ha 4gb rammal kérné akkor jó lenne?

Akkor igen! 😃
0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Superlompos írta:
Norbi1996 írta:
Core2quad Q8300
Hd5770
2Gb 800Mhz-s ram

Értem! És ha 4gb rammal kérné akkor jó lenne?Nem lenne lassú??
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Norbi1996 írta:
Core2quad Q8300
Hd5770
2Gb 800Mhz-s ram

0
0
0
0
Norbi1996 avatar
Core2quad Q8300
Hd5770
2Gb 800Mhz-s ram
0
0
0
0
niteforce avatar
XP-modra is van progi, nyelre is van progi
0
0
0
0
Feki1991 avatar
niteforce írta:
viktormached írta:
Gorkilis írta:
ti a win7-nek melyik verzióját ajánljátok?😃 játékhoz,programozgatáshoz kéne.Na meg persze stúdió programokhoz (zenészkedek 😃😉( A gépet megtaláljátok a profilomban,a rammal nem lesz gond 2x4 GB)

Professional 64 Bit-eset tudnám ajánlani, énis ezt használom és meg avgyok vele elégedve 😀

tokmindegy melyiket veszed vagy toltod. Vannak progik amik tudjak helyettesiteni az Ultimate meg a Professional funkcioit a home premiumban is. Raadasul progival jobb mint a beepitett eszkozzel, ilyen pl a merevlemez titkositas, ami progival jobb.

nem éppen mindegy, például Home Premiumban nincs XP Mode s nyelvet (könnyen) választani csak az Ultimate-ban tudsz...
0
0
0
0
niteforce avatar
viktormached írta:
Gorkilis írta:
ti a win7-nek melyik verzióját ajánljátok?😃 játékhoz,programozgatáshoz kéne.Na meg persze stúdió programokhoz (zenészkedek 😃😉( A gépet megtaláljátok a profilomban,a rammal nem lesz gond 2x4 GB)

Professional 64 Bit-eset tudnám ajánlani, énis ezt használom és meg avgyok vele elégedve 😀

tokmindegy melyiket veszed vagy toltod. Vannak progik amik tudjak helyettesiteni az Ultimate meg a Professional funkcioit a home premiumban is. Raadasul progival jobb mint a beepitett eszkozzel, ilyen pl a merevlemez titkositas, ami progival jobb.
0
0
0
0
viktormached avatar
Gorkilis írta:

Ultimate 64 Bit-eset tudnám ajánlani, énis ezt használom és meg avgyok vele elégedve 😀
0
0
0
0
Tesla GoD avatar
Gorkilis írta:
Azt hallottam ,hogy win7-nél nem kell drivereket frissíteni.Ez mennyire igaz?(osztálytárstól hallottam)
a hardvereket bizonyos szintig magának frissíti, de azért érdemes manuálisan is ellenőrizni a lényegesebbeket, pl VGA driver
0
0
0
0
no avatar
Hello a windows 7-64 bit-olyat csinált most hogy a crysis2-t elinditom és pár perc után kilép hiba üzivel ... már a windowst is ujra tettem de ugyanaz a gond.. pls Tudnátok segiteni
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Ha eredeti Win7-ed van akkor leszedi magától, ha meg nem eredeti, akkor neked kell manuálisan! 😆
0
0
0
0
Gorkilis avatar
Azt hallottam ,hogy win7-nél nem kell drivereket frissíteni.Ez mennyire igaz?(osztálytárstól hallottam)
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gorkilis írta:
Gyors válasz volt 😃 Köszi 😃

Szívesen! A Win7-nek ez a verziója tartalmazza a legtöbb funkciót. A 64-bit pedig nem is kérdéses, ha lesz 8 Gb Ram-od! 😆
0
0
0
0
Gorkilis avatar
Gyors válasz volt 😃 Köszi 😃
0
0
0
0
NTSC Jani avatar
Gorkilis írta:

Win7 Ultimate X64
0
0
0
0
Gorkilis avatar
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció