Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Írna nekem valaki nagyon jó grafikájú viszonylag új játékot?
0
0
0
0
bassus16 avatar
Üdv.
Most neki akarok állni pár játékot kijátszani. Kifejezetten olyasmi játékokat keresek aminek több része van eddig amiket felírtam: Dead Space sorozat, Assassin's Creed sorozat, Mass Effect sorozat. Ehhez hasonlók ami nektek tetszett és ajánlanátok azt szívesen meghalgatnám. 😃
0
0
0
0
Masterthief avatar
ScoobyDoo.
Dead Island, Dead Island Riptide, Doom3, Condemned: Criminal Origin, Call of Cthulhu, Outlast, Amnesia The Dark Descent, Amnesia A The Machine for Pigs. Bár inkább csak a Doom3 horror-akció-scifi, de jó a többi is.
0
0
0
0
acsricsi avatar
Sziasztok!! Tudnátok ajánlani valamilyen játékot? Amik benne vannak a játékaimba azokat már kivittem. Bármi jöhet! Előre is köszönöm. Örülnék ha többet is írnátok!! 😀
0
0
0
0
ScoobyDoo avatar
Hali! Tudnátok akció-horroe fps-eket ajánlani, ami elfutnának az integrált vga-mon? 😃 régebbiek is jöhetnek 😃
0
0
0
0
GaboC avatar
Tud valaki a Beyond Good Evilhez hasonló játékot ajánlani?
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Nem tudtok valami jó autós játékot? 😃 (GRID, NFS, DiRT, Flat Out ezeket ismerem)
0
0
0
0
Kazuma avatar
mikej95: Dark Souls, Dark Souls 2. 😀
0
0
0
0
csbence94 avatar
Srácok tud valaki olyan szimulátorról, amiben van Audi A6?? Lehetőleg valami újabbra gondolok😃
Köszi a választ!😀
0
0
0
0
ulver01 avatar
mikej95: Az 1. rész még egyszerű lehet tapasztaltabbaknak (szerepjátékokban). A 2.-ban már van némi kihívás, és tapasztalni való harcterén.
De lényegében igen, belecsöppensz egy fantasy világba, ahol vagy boldogulsz, vagy nem 😃 Ez viszont érvényes mind2 részre.
0
0
0
0
ulver01 avatar
Marcerx1x2: Azokat már kijátszottam, de köszi azért 😃 Most újra rátaláltam a Fable 3-ra 😃
0
0
0
0
flormate avatar
Ajánlana valaki nekem olyan játékokat, ami nem autós és lehet gamepadal játszani?
0
0
0
0
no avatar
ulver01: A The Witcher 1 & 2 is eléggé középkori, de fantasy világban játszódik.
0
0
0
0
no avatar
Mount & Blade a legközépkoribb rpg amiről hallottam valaha
0
0
0
0
Masterthief avatar
sarkozi11:
Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad
(Ha ebben túlélsz, kemény vagy. 😃😉
Dead Island
0
0
0
0
ulver01 avatar
Heya! Valaki tud ajánlani valami jó sztoris rpg-t? Lényeg hogy középkori stílusban játszódjon, és lehessen ügyeskedni benne. Elder Scrolls sorozat kivéve többször is 😃 És Dark Souls-on kívül, valamint Shadow of Mordor túl casualnak tűnik nekem :S
0
0
0
0
Joker avatar
sarkozi11
Call of Duty Black ops zombies,Sniper elite zombies.
0
0
0
0
sarkozi11 avatar
Sziasztok, tudna valaki ajánlani nekem egy olyan játékot ami túlélős és többen lehet játszani? WarZ;DayZ;7 days to die; ezeket ismerem. Ja, és ne legyen egetverő gépigénye 😉
0
0
0
0
winrar avatar
Tudtok valami jó grafikájú repülő szimulátort?
0
0
0
0
flormate avatar
Masterthief: köszönöm! én a mászkálós vagy fps játékokat szeretem. A videokártyám pedig ahhoz, hogy high grafikán futtassam Pl: watch dogsot elég.
0
0
0
0
Mati avatar
alex1997: Vagy esetleg Brother in Arms hell's highway 😀
0
0
0
0
Masterthief avatar
flormate:
Ott van a kedvenc játékaid közül 2 is. 😀
-Thief, Watch Dogs.

Amit ajánlok.
-Wolfenstein The New Order
-Middle-Earth: Shadow of Mordor
Vagy várd meg.
-The Evil Within
-Ryse: Son of Rome
-GTA V (bár még nincs gépigény)

Milyen játékstílus tetszik?
A Toplistában találsz nagy gépigényű játékokat.
Jobban belegondolva, miért kell nagy gépigényű játék, 1 Gb-os videókártyához?
Mert ha Ultrán akarod tolni, minden beállítást max-ra húzva, ahhoz karcsú a kártyád. 😀
0
0
0
0
TeKaZ3 avatar
Heló!
Kérlek, tudtok mondani játékokat erre a konfigra?
MSI ER710-es laptop.
Mobile AMD Sempron Processor 3500+, ~1,8Ghz
Ati Radeon X1250
2GB Ram

Bármi jöhet, csak fusson rajta akadás nélkül 😀
Előre is köszönöm!
0
0
0
0
ulver01 avatar
alex1997: Ha grafika nem számít akkor: Hidden of Dangerous 2
0
0
0
0
flormate avatar
valaki ajánlna nekem nagyon nagy gépigényű játékokat?
0
0
0
0
The Emptiness avatar
Helló valami offline taktikai 2. világháborús fps játékot tud valaki?
0
0
0
0
no avatar
Oblivion +1
Tényleg rengeteg időt tudsz eltölteni benne, küldetések nélkül is élvezetes kalandozni, küldetésekkel meg borzalmasan sokat, de tényleg. Válthatsz belső és külső nézet között, a karakteredet is baromi sokféleképpen tudod állítgatni, fejlesztgetni, létrehozni. Sok faj, osztály, céhek. Megéri, hidd el.
0
0
0
0
FrostnovaZ avatar
Matt99 Szerintem Oblivion. Hatalmas open wolrd játék, milliónyi küldetéssel, teljesen személyre szabható karakter és class, és remek történet. Ja és rengeteg mod is van hozzá.
Úgy hogy szerintem megéri az a +500 Ft... 😀
(persze ez csak saját vélemény)
0
0
0
0
Matt99 avatar
Melyiket éri meg legjobban?
TES IV: Oblivion
The Witcher encanhed edition
Dark Messiah of might and magic

Az oblivion 2500 ft, a másik 2 meg 2k.
Melyiknek a legjobb a története, melyikbe lehet jobban befolyásolni, melyikbe jobbak a karaktek, és mint rpg, melyik a legjobb?
0
0
0
0
winrar avatar
Beniboy: Far Cry 3, úgy tudom, ezzel lehet tört co-opozni.
0
0
0
0
Beniboy avatar
Helló!tudnátok mondani nekem olyan játékot aminek a tört verzióját használva tudok co-opban játszani???Előre is köszi!
0
0
0
0
kmetovics avatar
zolicsavo: Terminator salvation, Wanted weapons of fate.
Ezeket tudom most így hirtelen. De ezek rövidek és monotonak.
0
0
0
0
ulver01 avatar
Valaki valami "minőségi" rpg-t tudna ajánlani? Pl Skyrim, de sandbox környezet nem feltétlen szükséges.
Jöhet H&S is 😃
0
0
0
0
zolicsavo avatar
Nekem fedezékrendszeres játékokat mondhatnátok, légyszi 😀
Mass Effect összes részét a Kill Switchet Gears of Wart ismerem 😀 előre is köszi 😉
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
MC MaRcI:

Shakes and fidget,metin
0
0
0
0
lolocska11 avatar
Anonymus, The Elder Of Scrolls sorozat?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
hali nekem valami olyan játék kellene ahol tudom fejleszteni a karakterem tudok venni ruhát/páncélt stb és leköti az embert

illetve aki tudja a megoldást a bioshock infinite fps dropra az legyen oly kedves írja már len nekem hogyan kell megcsinálni köszöntem előre is 😀
0
0
0
0
DJ Anonymus NH4SCN avatar
Sziasztok!

Mágiás játék érdekelne.WOW,LOL,HP sorozat kizárva.

Tehát varázsolni lehet meg ilyesmi.
0
0
0
0
no avatar
Sleeping Dogs, Saints Row?
0
0
0
0
flormate avatar
hello! tudna nekem mondani valaki a watch dogs, mafia 2-höz hasonló játékokat?
0
0
0
0
bailent avatar
Sziasztok! 😀 Nem tudom milyen játék menne el az én gépemen,és nem akadozva ,hanem jól....Intel(HD) Graphicsos videókáryám van,4 GB Ramom...Köszönöm előre is a segitséget 😀
0
0
0
0
sudosu avatar
Warlock - Master of the Arcane ingyenes (19:00-ig) Hubmle Bundle-n. Persze miután beraktátok Steam-re örökre a tietek. Ajánlom mindenkinek aki szereti a Civilization-t. Remélem elleszek vele addig amíg nem jön a Beyond The Earth 😀. Van benne multi is aki majd akar játszani írjon privátot 😀.

[LINK]
0
0
0
0
GRYFNB avatar
ok köszi. az assasins creed kilőve mert egyik része se indul el a gépemen a tomb raidert pedig megnézem 😃
0
0
0
0
Bronson avatar
nehéz kérdés... talán az Assassins Creed meg a Tomb Raider ami ilyen mászkálós, kalandos...
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció