Ajánljatok nekem egy játékot!
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Most neki akarok állni pár játékot kijátszani. Kifejezetten olyasmi játékokat keresek aminek több része van eddig amiket felírtam: Dead Space sorozat, Assassin's Creed sorozat, Mass Effect sorozat. Ehhez hasonlók ami nektek tetszett és ajánlanátok azt szívesen meghalgatnám. 😃
Dead Island, Dead Island Riptide, Doom3, Condemned: Criminal Origin, Call of Cthulhu, Outlast, Amnesia The Dark Descent, Amnesia A The Machine for Pigs. Bár inkább csak a Doom3 horror-akció-scifi, de jó a többi is.
Köszi a választ!😀
De lényegében igen, belecsöppensz egy fantasy világba, ahol vagy boldogulsz, vagy nem 😃 Ez viszont érvényes mind2 részre.
Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad
(Ha ebben túlélsz, kemény vagy. 😃😉
Dead Island
Call of Duty Black ops zombies,Sniper elite zombies.
Ott van a kedvenc játékaid közül 2 is. 😀
-Thief, Watch Dogs.
Amit ajánlok.
-Wolfenstein The New Order
-Middle-Earth: Shadow of Mordor
Vagy várd meg.
-The Evil Within
-Ryse: Son of Rome
-GTA V (bár még nincs gépigény)
Milyen játékstílus tetszik?
A Toplistában találsz nagy gépigényű játékokat.
Jobban belegondolva, miért kell nagy gépigényű játék, 1 Gb-os videókártyához?
Mert ha Ultrán akarod tolni, minden beállítást max-ra húzva, ahhoz karcsú a kártyád. 😀
Kérlek, tudtok mondani játékokat erre a konfigra?
MSI ER710-es laptop.
Mobile AMD Sempron Processor 3500+, ~1,8Ghz
Ati Radeon X1250
2GB Ram
Bármi jöhet, csak fusson rajta akadás nélkül 😀
Előre is köszönöm!
Tényleg rengeteg időt tudsz eltölteni benne, küldetések nélkül is élvezetes kalandozni, küldetésekkel meg borzalmasan sokat, de tényleg. Válthatsz belső és külső nézet között, a karakteredet is baromi sokféleképpen tudod állítgatni, fejlesztgetni, létrehozni. Sok faj, osztály, céhek. Megéri, hidd el.
Úgy hogy szerintem megéri az a +500 Ft... 😀
(persze ez csak saját vélemény)
TES IV: Oblivion
The Witcher encanhed edition
Dark Messiah of might and magic
Az oblivion 2500 ft, a másik 2 meg 2k.
Melyiknek a legjobb a története, melyikbe lehet jobban befolyásolni, melyikbe jobbak a karaktek, és mint rpg, melyik a legjobb?
Ezeket tudom most így hirtelen. De ezek rövidek és monotonak.
Jöhet H&S is 😃
Mass Effect összes részét a Kill Switchet Gears of Wart ismerem 😀 előre is köszi 😉
Shakes and fidget,metin
illetve aki tudja a megoldást a bioshock infinite fps dropra az legyen oly kedves írja már len nekem hogyan kell megcsinálni köszöntem előre is 😀
Mágiás játék érdekelne.WOW,LOL,HP sorozat kizárva.
Tehát varázsolni lehet meg ilyesmi.
[LINK]