Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Devis: Ezek vannak rajta:
20+4PIN ATX 1x
4PIN 12V 1x
8PIN PCIe (6+2) 1x
SATA 3x
Molex 2x
Floppy 1x
sztem nem lesz ott gond
UP: 23cm 😀
ATI HD5830 extreme mert ahogy nézem árgépen a HD5850 majdnem kétszer annyi 😃
De ha van pénze akkor az 5850 a nyerő 😃
ATI HD5850 vagy ATI HD5830 extreme?
DarthRoni: Annyiért jó vétel, a GTX260 kb. a HD4870 szintjén van.
zsolti1515: Sapphire HD 5830 Extreme pl.
nekem is jó vételnek tűnt, remélem nem fogok csalódni benne, köszi a választ!! : ))
Egy hűtő 3ezerből kijön? 😀
Hát igazából a GTX 460 az 5830 ellen jött a piacra (ha jól tudom, ha nem javítsatok ki 😆😉, így erősebb is nála valamennyivel, a GTS 450-nél pedig sokkal erősebb.
Köszi ! 😀😀 Nézd már meg a gépemet hogy szerinted tetszene-e neki az ATI kártya😀 Meg a 450W-os táp ennek már elég lenne? (HD5830-ról van szó)
DarthRoni: Annyiért jó vétel, a GTX260 kb. a HD4870 szintjén van.
Az sokkal gyengébb mint a gtx 460? GTS450-nél erősebb?
20-22k ft-om van rá.
[LINK]
nekem nagyon tetszik, szerintetek? HD 4770-t szeretném rá lecserélni 😜
22e -ért szerintem GTS450 -et veszek, köszi a segítséget.
GTS 450 nem éri meg, inkább akkor HD 5770
És szerinted HD 5670 elmegy ?
HD5670 gyenge már 1440*900-ra is. Full HD-n ha tudna befosna 😃
tapasztalat
aaron_ EVGA GeForce GTX 460 SE 1GB GDDR5
http://www.argep.hu/trend/EVGA/Evga-gtx-460.html
És itt a legelsőt 😀 és ez 30 ezer plussz a szállítás !
Igen, ettől féltem :/ SE verziókat messziről kerüld el! CUDA magok jelentős része le van tiltva benne, ezért ilyen olcsó
nagyon nem éri megvenni, ha nem hiszed keress róla rewiev-et
http://www.argep.hu/trend/EVGA/Evga-gtx-460.html
És itt a legelsőt 😀 és ez 30 ezer plussz a szállítás !
22e -ért szerintem GTS450 -et veszek, köszi a segítséget.
GTS 450 nem éri meg, inkább akkor HD 5770
És szerinted HD 5670 elmegy ?
450W táp elég egy EVGA GTX460 1GB- nak?(márkáját nem tudom a tápnak)
Megkérdezhetem melyik VGA-t nézted ki pontosan? v a keret már 20-38 e ft? 😃
de ha jó minőségű, akkor elbírja
pedig a Sapphire HD5830 Xtreme nem egy túl hosszú kártya, szetm mérd le pontosan hátha jó mégis, tényleg sokkal jobb választás lenne
ha kell akk megtom mondani hogy mekkora 😀
[LINK]