Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Van egy APB Reloadet nevezetű játék.
Minden megy normálisan, néha beakad... a játék alatt a rendszer 2,5GB ramot eszik. DE! ez még nem probléma, a következő van néha-néha 2,5GB-ről felugrik 3GB-ra. És ilyenkor általában az alábbi hibaüzenetet kapok: OUT OF MEMORY.
Nem tudom, van-e megoldás vagy valami... de ez így gáz...
Ma beszéltem egy sráccal fent a szerón, és ő mondta hogy nála nincs ilyen probléma, ugyanannyi RAM-ja van mint nekem, és NOTEBOOK... neki kifagyások vannak a gyenge processzora miatt... A másik haverom pedig azt mondta egyik haverjának Windows XP-je van, és 2GB ram, és őt nem dobálja ki a játék...
Az a kérdésem, egy 64 bites win7 megoldaná a problémámat?
Vagy inkább tegyek fel Windows XP-t?
A windows 7 32 bit reinstall nem jött be, ma kipróbáltam, és ugyanúgy kidobál... OUT OF MEMORY problémával... Ami igen csak furcsa... :/
Zollie
mielött felaktad a 1..4 vagy 5-s drivert letörölted az elözőt? ha nem akkor csin meg és úgy probáld meg.
XFXFORCE
Totál piros...a tengerben láttad a pöttyöket.😃
Nem az volt a baj. Idő közben rájöttem. Az volt a baj, hogy a "morphological filtering" be volt kapcsolva és valamiért ez nem tetszett neki. Most minden úgy megy ahogy kell.
Titant jelent, vagyis hogy nagyon jo 😃 es tenyleg jo 😃
Titanium ^^
Mit jelent az új NVIDIA GTX560-os kártyáknál a végén az a "Ti"?
Dehogy is! Az eszkimók többen használják 😆 Jég táblákon csúsztatják be egymás Iglójukba a játékokat...😆
A videokarik el helyezkedését a világon (persze a GPU-Z mutatja meg)
niteforce
Canadában 0...😆
nem van ott is, ha jobban megnézed, csak a déli részen hiszen a fenti részeket alig lakják a hideg miatt.
videokártyák felhasználási helyei...
Techpowerup GPU-z
Azért Európa a király, hiába emlegetik oly sokan Amerikát...
ez mit takarna? azt hogy hány helyen vesznek 10ezer frorint feletti VGA-t vagy azt hogy hányan használják... mert ugye minden számítógépben van VGA
kanada szinte 0 😲
japanban azt hittem tobb 😃
Meg azert borsod meg szabolcs megyeben egy kicsi kihagyas lenne szep kis hazankban 😃
Techpowerup GPU-z
ez mit takarna? azt hogy hány helyen vesznek 10ezer frorint feletti VGA-t vagy azt hogy hányan használják... mert ugye minden számítógépben van VGA
mielött felaktad a 1..4 vagy 5-s drivert letörölted az elözőt? ha nem akkor csin meg és úgy probáld meg.
XFXFORCE
Totál piros...a tengerben láttad a pöttyöket.😃
Techpowerup GPU-z
Azért Amerikában se kevés helyen használják fel őket... de Európa brutál 😃
Olyan problémám van, hogy a 11.4-es és a 11.5-ös ATI dirverek nem működnek megfelelően. Néhány program (pl MSN) homályosan jelenik meg és ha mozgatom a kurzort akkor a kép (csak az épp megnyitott program képe) egyre homályosabb, míg végül semmi sem látható.Volt már valakinek ilyen problémája? 11.3-as driverrel nincs ilyen gond.
Techpowerup GPU-z
lambdacomputer.hu
háát jewel táp,,, nem olyan jó minőségű, de el bírná.
niteforce
a chieftec 400w-s tápod elbírná a HD5850 -et, és az asus eah5850-et vedd, 35ezer Ft, vagy ha találsz akkor 5850 Xtreme 32ezer.
[url]http://www.***/Videokartya/Gigabyte_GV-R685OC-1GD_1GB_11GDDR5_PCIe_videokartya-p64050.html[/url]
edigital
ez megeri?
elbirja a tapom?
Elbírja, de szerintem az 5850 most jobb vétel, mert hasonló árban van, de erősebb.
edigital
ez megeri?
elbirja a tapom?
😃 milyen legyen?
mind1... inkább citromos soproni (képben elég)
Ati Radeon HD 6570 vagy a Ati Radeon HD 6850 a jobb?
A 6850 nagyságrendekkel jobb.
-Cooley
Egy Intel Core I5 2500K processzorhoz milyen videokártyát javasoltok?
5850 CF, 6950 vagy 6970.
Köszi! csak az a baj hogy a 5870-es drága, 5850-es is jó? és ha igen akkor egy 600w táp elég neki? vagy egy 550w-os?
Ja akkor kicsit fölé lőttem. 😃 Az 5850 jó választás, és egy 400W-os táp is bőségesen elég lenne mellé.
Köszi! csak az a baj hogy a 5870-es drága, 5850-es is jó? és ha igen akkor egy 600w táp elég neki? vagy egy 550w-os?
elég annak
az igaz hogy az ASUS kártyáknak nem olyan hosszú az élettartama?
Nem!
az igaz hogy az ASUS kártyáknak nem olyan hosszú az élettartama?
ha az lenne nem csinálna MARS-ot meg ROG cuccokat... a rog a referenciához képest egy nagyon túl hajtott cuc... és még az is stabil
zoly18 a lehűtés fagyasztóba majd azonnal felhevítés valami durvaprogival módszert még nem próbáltad? az azonnal elrepesztené a forraszokat és hibásan jelenítene meg a kari
én most akarok megölni 1 asus kártyát és lehetetlen ...
maxon megy teszt fagyasztás öngyújtó szikráztatás semmi nem árt neki... :S
Melyik érné meg legjobban?
HD 5770
vagy
GTX 460
vagy
GTX 550?
Köszi előre is 😀
5850! olcsóbbis a gtx 460 nál és sokkal gyorsabb is !
Sokkal gyorsabb azt azért nem hiszem,ám köszi 😉
Melyik érné meg legjobban?
HD 5770
vagy
GTX 460
vagy
GTX 550?
Köszi előre is 😀
5850! olcsóbbis a gtx 460 nál és sokkal gyorsabb is !
HD 5770
vagy
GTX 460
vagy
GTX 550?
Köszi előre is 😀
Kornel77
a hardver-teszt.huban én nem bíznék, ezt a tesztet már mindenki látta aki csak megfordult itt, és mindenkinekmegvan a véleménye...enyhén Nvidia pártiak...😃
Az meglehet 😆
Kornel77
a hardver-teszt.huban én nem bíznék, ezt a tesztet már mindenki látta aki csak megfordult itt, és mindenkinekmegvan a véleménye...enyhén Nvidia pártiak...😃
Az meglehet 😆
Én tervezek egy HD5850CF-et, visszaigazolásra váárok jobban hozzá értötöl hogy elég -e 500W-s táp, de ha biztosra akrsz menni, egy600W-s Chieftec CTG, vagy FSP 500W 60APN, 17-19ezer ft.