és kb az én gépem meddig lessz jó hogy majd a legújjabb játékokat is elvigye maxon vagy közepesen kb 2-3 év?? mert addig szerintem felesleges egy drága alaplap ha nem viszi a i7est meg ezeket
gagyi a gépem szóval az a kérdésem hogy úgyis elavulnak majd a quad procik is 2-3 év múlva és addig szerintem bőven elég a ddr2 ram meg egy 4870 1gb nem?? és ezért felesleges csicsás alaplapot venni mert később úgyse támogatja majd az új procikat
az lenne a kérdésem hogyha nem akarok 2 vga-t és még a ddr 2 még jó akkor nem érdemes drága alaplapot ddr3mas 2 videó kártyásat venni mert ugyis ha új procit veszek akkor már új alaplap is kell nem??
Darth Maul írta:
Na nagynehezen összejött 180000FT Ajánlanátok nekem egy két jó gépet?
Max Ár:180000FT
Intel 4 mag
ATi VGA
4GB RAM
vmi ilyesmi kéne ha kijön ennyi pézből
MAx :190000ezer
Intel 4 mag
ATi VGA
4GB RAM
Az egy dolog, h erősebb.A quad stabilabb mint akármelyik i7es...mivel a quad elég rég óta a piac élén van...az i7 is stabil lesz idővel...de JELENLEG a quad stabilabb!
Core2 írta:
Hát koma...én ebbe bele kell szóljak...ha van egy megfelelő alapod...a quad bármit visz. És quadot nemkell egy jó darabig cserélni, mivel 4 magos. Nekem is quad van...de még nemvolt vele gond. A quadok most lettek stabilak ! Nem az i7-ról beszélünk
Én pont fordítva gondolom, mivel nekem i7-es procim van és azok zúznak mint az atom. Azok a legstabilabbak az összes 4 magos közül 😀
kössz akkor ha minden jól megy akkor meg lesz a pénz a gépre de ha nem akkor éhezek inkább csak anyám adjon pénzt:Ð már így is montam neki hogy ne vegyen minden hülyeséget csak adja ide a pénzt jelenleg 120000 rem van de még jön a ballagási pénz isB) szóval pöpec gép lesz és amugy neked a gta vagy a crysis hogy mennek ?
jé hasonló gépünk lesz és mi a véleményed a p5q3 alaplapról jó??? és az lenne a kérdésem van rajta egér meg billenytyű csatlakozó mert az asus alaplapokról sokszor hiányzik az egér csatlakozó
kmisi99 írta:
én is a quad mellé állok szerintem az intel nem csinálna ekkora baklövést hogy úgy járjon mint az amd a phenom 1 el
én egy Asus P5Q3 mat néztem ki alaplapnak 36000 ér és egy 4870 1gb al ami szerintem tökéletes lesz
én is a quad mellé állok szerintem az intel nem csinálna ekkora baklövést hogy úgy járjon mint az amd a phenom 1 el
én egy Asus P5Q3 mat néztem ki alaplapnak 36000 ér és egy 4870 1gb al ami szerintem tökéletes lesz
Hát koma...én ebbe bele kell szóljak...ha van egy megfelelő alapod...a quad bármit visz. És quadot nemkell egy jó darabig cserélni, mivel 4 magos. Nekem is quad van...de még nemvolt vele gond. A quadok most lettek stabilak ! Nem az i7-ról beszélünk
kmisi99 írta:
jó akkor kösz mert az eredeti terben csak egy e7400 as szerepelt de rájöttem hogy 1 hónap mulva lessz a ballagásom és akkor majd dől a lé:Ð és így uj gépben gondolkodok kb 170000ft ér és már kigondoltam egy jót de erről majd holnap akkor majd szerintem a Q8400 lessz a nyerő
Bocsi hogy bele szólok de a helyedben inkább én egy Intel Core 2 Dou E8700-as procit vennék. Ez a legnagyobb 2 magos 3.50 GHz. A quad sajnos nem stabil ezért nem ajánlom senkinek. Próbálgattam és volt is a kezem alatt. Hidd el, a Core 2 Duo-val jobban jársz. 😉 😀
kmisi99 írta:
jó akkor kösz mert az eredeti terben csak egy e7400 as szerepelt de rájöttem hogy 1 hónap mulva lessz a ballagásom és akkor majd dől a lé:Ð és így uj gépben gondolkodok kb 170000ft ér és már kigondoltam egy jót de erről majd holnap akkor majd szerintem a Q8400 lessz a nyerő
Bocsi hogy bele szólok de a helyedben inkább én egy Intel Core 2 Dou E8700-as procit vennék. Ez a legnagyobb 2 magos 3.50 GHz. A quad sajnos nem stabil ezért nem ajánlom senkinek. Próbálgattam és volt is a kezem alatt. Hidd el, a Core 2 Dou-val jobban jársz. 😉 😀
hát már ígyis ha minden jól megy akkor is csak kb max 50 ezret költenék procira és akkor a q9300 sokkal jobb mint a q8400 mert lehetőleg az olcsóbbat venném és meddig lenne jó a q8400??
az lenne a kérdésem hogy melyiket lenne a legjobb megvenni nem azt kérdezem hogy melyik a legjobb hanem azt hogy melyiknek a legjobb az ár érték aránya nem vagyok miliomos ezért lehetöleg az olcsóbbat venném de ha sokkal jobb az eggyik akkor természetesen azt venném
tooth9 írta:
Jaja, ez jó😀 Köszi Filecsko ! Először 2 GB megy bele, szeptemberbe még 2,ősszel megint 2 és igy továb.. 😀 fél év múlva meg lesz 8 GB-om, ami már csak elég lesz 😉😃
Szerintem felesleges annyi ramot vásárolni. Inkább gyűjtsd a pénzed mert egy kis idő múlva már a DDR3-as ramok lesznek a piacon leginkább. A mostani játékokhoz bőven elég a 4GB ram még vista és windows 7 mellé bőven 😀
Jaja, ez jó😀 Köszi Filecsko ! Először 2 GB megy bele, szeptemberbe még 2,ősszel megint 2 és igy továb.. 😀 fél év múlva meg lesz 8 GB-om, ami már csak elég lesz 😉😃
tooth9 írta:
Mondjon már valaki pls. egy olyan alaplapot(AM2+) ami támogatja a a Phenom II 720 procit, és legalább van 4 foglalata amibe min. 8 GB ram fér 😀 20ezer alatt!
Intel 4 mag
ATi VGA
4GB RAM
nézd meg Herman gépét 😆
[LINK]de az csak az alpalap vga ram táp meg a proci a többit én nem veszem csak ezeket
cpu:intel core quad q9450
vga:ati 4870
az alaplapot meg majd mondd más mert az nemtudok
Intel 4 mag
ATi VGA
4GB RAM
Én pont fordítva gondolom, mivel nekem i7-es procim van és azok zúznak mint az atom. Azok a legstabilabbak az összes 4 magos közül 😀
Ezt rolam lested le igaz ? 😆
Bocsi hogy bele szólok de a helyedben inkább én egy Intel Core 2 Dou E8700-as procit vennék. Ez a legnagyobb 2 magos 3.50 GHz. A quad sajnos nem stabil ezért nem ajánlom senkinek. Próbálgattam és volt is a kezem alatt. Hidd el, a Core 2 Duo-val jobban jársz. 😉 😀
Bocsi hogy bele szólok de a helyedben inkább én egy Intel Core 2 Dou E8700-as procit vennék. Ez a legnagyobb 2 magos 3.50 GHz. A quad sajnos nem stabil ezért nem ajánlom senkinek. Próbálgattam és volt is a kezem alatt. Hidd el, a Core 2 Dou-val jobban jársz. 😉 😀
Ha igen akkor Q8400
1.Intel Core 2 Quad Q8400 2,66GHz BOX [url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=24795[/url]
2.Intel Core2 Quad Q8300 Boksz[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=19114[/url]
3.Intel Q9300 dobozos [url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=11897[/url]
4.Intel Q6600 dobozos [url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=07580[/url]
az lenne a kérdésem hogy melyiket lenne a legjobb megvenni nem azt kérdezem hogy melyik a legjobb hanem azt hogy melyiknek a legjobb az ár érték aránya nem vagyok miliomos ezért lehetöleg az olcsóbbat venném de ha sokkal jobb az eggyik akkor természetesen azt venném
Akkor 4 GB teljesen elég 😀 Ugye?
Persze 😃 Kingston 800 vagy 1066-os memória az utóbbi HyperX-esen a király 😀
Szerintem felesleges annyi ramot vásárolni. Inkább gyűjtsd a pénzed mert egy kis idő múlva már a DDR3-as ramok lesznek a piacon leginkább. A mostani játékokhoz bőven elég a 4GB ram még vista és windows 7 mellé bőven 😀
Mondjon már valaki pls. egy olyan alaplapot(AM2+) ami támogatja a a Phenom II 720 procit, és legalább van 4 foglalata amibe min. 8 GB ram fér 😀 20ezer alatt!
Amúgy neked mi a véleményed Payaa gépéről ? Erről is írj valamit.. 😀