Igen, És Phenom II-ből is a 4magosat, azaz az X4-et ajánlom! Viszont az i7-eseknek van annyi előnyük, hogy támogatják a Hyper Threading-et! Azaz 8 szálon tud dolgozni a proci, 4 helyett!
Phenom II 790FX DDR3, ha az ára számít, Core i7 X58 DDR3 ha a teljesítmény! De meg kell jegyezzem, én a Phenom II-es változatot ajánlom, mert olcsóbb, de teljesítményben nincs nagyon lemaradva!
Ez így 57ezer, de én azt ajánlanám aki veszi hogy a 4670 helyett vegyen 4770et nekem is az van. az 29E ft. Tegyen még hozzá 5ezret és azt vegye mert nagyon megéri
Ha nem értesz ehhez, akkor a legjobb helyt jársz...itt megoszlik a vélemény, és hamar eltudod dönteni, hogy Intel vagy AMD. 😃 Szerintem az intel erősebb mind játékra, mind bármire.
Lehetséges...
Itt egy Intel konfig:
ASUS P5Q SE - alap
Intel Pentium DualCore E5400
XFX GeForce 9600 GT 512 MB GDDR3
Ez kb 60 ezerből kijön...de persze ezt lehet alakítani tetszés szerint. AMD konfigot nem mondok, mert nem értem azt
Hali, szeretnék alaplapot, vga-t és procit cserélni kb 60e forintból elsősorban játékra kellene szerintetek ennyi pénzből mit lehet kihozni? hogy fognak futni az új játékok mint pl a prototype?😃 előre is köszi 😀
Aha, köszi! Ezek jók😀
De, most lement a Phenom II X4 810 ára, vagyis egy árban van a Q8200-al. Azt érdemesebb lenne venni, nem ?
Egy ilyen alaplappal: MSI 770-C45 AMD770 SAM3 ATX alaplap
szerintem alaplapnak kb 20000 ér intelest ezt ajánlom
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=15128[/url]
vagy ezt mindkettő inteles
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=15222[/url]
Core2 írta:
nem határoz...a Quad 1066-os memóriával is gyorsabb mint a phenom az 1333-al. De ahogy mondtam, alaplap függő. Milyen alapod van ?
Én is így értettem, hogy jobb-e a Phenom (X3 710) 1333 Mhz-s ramokkal, mint a Quad( Q8200) 1066Mhz-s ramokkal.
Alaplapot is veszek újat, olyan 20ezer körül! De még nem tudom, milyet 😞
nem értem, hogy a memóriáknak milyen köze van a proci választáshoz...magyarázd el jobban, hogy mit akarsz. Olyan ramot veszel a quad mellé is amilyent akarsz
még az gép nincs meg a pénz függvényében tervezgetem jelenleg az a gép van a tervben ami a gépemnél van csak egy 2,8 ghz es quaddal meg vagy 2x2gb kingston hyperx rammal meg később legfeljebb veszek egy jó erős hűtőt és felhúzom a procit vagy 3,4GHz re ami már jó erős lessz
nekem az a lényeg hogy ami van a gépem adatlapján az kb kihúzza vagy 4 évig úgy hogy a játékok 90% elmenjen rajta kb minimumon vagy közepesen mert utánna úgyis jön az egyetem és ott nem lesz sok időm játszani
Én már ott járok, hogy inkább nemjátszok, csak ne keljen gépre költsek. Az én gépemen ami elmegy azon közbe játszok, ami szaggatva megy azzal már nem törődök.
és úgy hogy még minimumon elmenjenek a játékok akkor kb elég lenne kb egy 2,8GHz es quad?? mert még szerintem 1-2 évig is fognak olyan játékot kiadni aminek elég még a core 2 duo is szerintem
Core2 írta:
Ha játékra kell, akkor 1-2 éven belül jólfog jönni a 4 mag, mert mostanában amilyen játékok jelennek meg...
Ebben visszont teljessen egyetértek ma ha még nem is de szerintem jövőre már biztos leszz olyan játék ami négy procimagot igényel és vga-ból is szerintem előbb-útóbb elkell majd a többmagos.
Amúgy azok hány magosak? 4?
- Core i7 X58 DDR3 vagy
- Phenom II 790FX DDR3 ?
Alaplap: Gigabyte GA-M720-US3 (16.000)
Proci: AMD Phenom 8650 X3 (21.000)
VGA: Sapphire 4670 512MB DDR4 Lite (20.000)
Ez így 57ezer, de én azt ajánlanám aki veszi hogy a 4670 helyett vegyen 4770et nekem is az van. az 29E ft. Tegyen még hozzá 5ezret és azt vegye mert nagyon megéri
Itt egy Intel konfig:
ASUS P5Q SE - alap
Intel Pentium DualCore E5400
XFX GeForce 9600 GT 512 MB GDDR3
Ez kb 60 ezerből kijön...de persze ezt lehet alakítani tetszés szerint. AMD konfigot nem mondok, mert nem értem azt
De, most lement a Phenom II X4 810 ára, vagyis egy árban van a Q8200-al. Azt érdemesebb lenne venni, nem ?
Egy ilyen alaplappal: MSI 770-C45 AMD770 SAM3 ATX alaplap
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=15128[/url]
vagy ezt mindkettő inteles
[url]http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=15222[/url]
nem határoz...a Quad 1066-os memóriával is gyorsabb mint a phenom az 1333-al. De ahogy mondtam, alaplap függő. Milyen alapod van ?
Én is így értettem, hogy jobb-e a Phenom (X3 710) 1333 Mhz-s ramokkal, mint a Quad( Q8200) 1066Mhz-s ramokkal.
Alaplapot is veszek újat, olyan 20ezer körül! De még nem tudom, milyet 😞
1szerű logika😃
Ha játékra kell, akkor 1-2 éven belül jólfog jönni a 4 mag, mert mostanában amilyen játékok jelennek meg...
Mindenképpen Quadot vegyél...ha nem akarsz két magost...bár nemnagyon tudod kihasználni úgyse