Milyen videókártyát vegyek?
Az örök talány...
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Egy kis instrukció [u]mielőtt[/u] belevágnál:
[b]- Ha van előre kiszemelt kártya de nem tudod eldönteni hogy melyik lenne jobb illetve hogy mi melyiket ajánljuk, akkor lehetőleg pontos nevet, gyártót, méreteket és árat adj meg, mert ezek alapján könnyebben tudunk segíteni.
- Ha olyan kérdést teszel fel hogy: "Az [i]xy[/i] játékhoz milyen kártyát ajánlotok?" akkor légyszi tüntesd fel, hogy mégis maximum mekkora összeget szánsz rá. Illetve linkeld be a géped adatait ha ki van töltve.
- Előfordulhat hogy fogalmad sincs hogy milyen kártya lenne neked jó, csak azt tudod mennyi pénzt szánsz rá. Ebben az esetben is linkeld be a géped adatait.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Oks 😃 Mennyi lenne a reális ára kb? 😀
150K 😀
Megéri szerintetek még venni HD 5970-et?
Attól függ mennyiért.
Az én gépembe milyen VGA illene. HD 6870-re vagy egy HD 6950-re gondoltam.A gépemnél válaszoljatok .Köszi 😃
😆 milyen VGA illene? Mire gondolsz? dizájnilag, mert minden PCI-e-s VGA bele ''illik" vagy éppen "illeszkedik". Van egy régi mondás: A videokártyádnak csak a pénztárcád szab határt.
Köszi szépen !😃
5000 Ft volt nem én választottam.
nagyon vidéken lakok és csak ez volt a boltban !
Tudod amikor S.O.S-be kell !!!
A karinak a felét már ki kellett fizetni csak úgy rendelik meg.
A RAMok miatt aggódtam hogy nem lassú-e egy ilyen kártyához?
ne a ramokkal foglalkozz, azon múlik a legkevesebb (teljesen jók lesznek), rendelj valahonnan egy rendes tápot
nagyon vidéken lakok és csak ez volt a boltban !
Tudod amikor S.O.S-be kell !!!
A karinak a felét már ki kellett fizetni csak úgy rendelik meg.
A RAMok miatt aggódtam hogy nem lassú-e egy ilyen kártyához?
ASUS P5KPL-AM EPU alaplap,
CORE2 Quad 2.5 GHz
2x2GB Kingmax DDR2 1066 MHz
500 GB Sata vinyo
LG DVD-RW
500 W táp
Ehez a konfighoz rendeltem egy HD 6870-et .48K.
Nyugtassatok meg hogy nem csináltam hülyeséget,mert már nem lehet visszamondani!
Miért csináltál volna hülyeséget? 😃 tök jó lesz 😉
CORE2 Quad 2.5 GHz
2x2GB Kingmax DDR2 1066 MHz
500 GB Sata vinyo
LG DVD-RW
500 W táp
Ehez a konfighoz rendeltem egy HD 6870-et .48K.
Nyugtassatok meg hogy nem csináltam hülyeséget,mert már nem lehet visszamondani!
Teljesitmény szerinti sorrendben irtam
viszont az EVGA, ZOTAC, GAINWARD, ASUS, GIGABYTE, MSI a legjobbak
GTX 460-as kártyát szeretnék vásárolni.max 45K-ért,de nem tudom melyik gyártó a jobb.
valaki felvilágosítana légyszi !
THX😀
ez Zotac GTX550 TI AMP edition nVidia DDR5 1GB 192bit PCI-E
vagy
ASUS ENGTX550 TI DC TOP/DI/1GD5 ez ?? áruk kb ugyan annyi
a GT 440 meg a legrosszab árú nvidia kari 😕
ATI HD6670 1GB GDDR5
GF GT440 1GB GDDR5
GF GTS450 1GB GDDR5
Na mek összeütök valami rántottát😃
-.- 😲 Ja, maradok a csájjéknál, bár ők még drágábbak... 😆
Jól van na,ezt nem hagyhattam ki 😃
Ja, kicsit magas volt a labda. 😜 Összetörtem a kocsimat, nem vagyok annyira képben. 😊
Na látod én is így vagyok vele, igaz nem kapni sehol r6970-et, de a tudatát szerethetem, hogy majd egyszer lesz 😆
az is igaz😃 de sztem én maradok az msi r6970 lightning-nál csak egy a baj, hogy sehol nem kapni.😃
Persze, sose szopnék 2 vga-val. Egyébként is kíváncsi lennék, mire nem elég egy 6970? 😊 Egy 6870-essel teljesen jól elvagyok full hd-n...
Én egyet sem szopnék,balesetveszélyes.😂😆
az is igaz😃 de sztem én maradok az msi r6970 lightning-nál csak egy a baj, hogy sehol nem kapni.😃
Persze, sose szopnék 2 vga-val. Egyébként is kíváncsi lennék, mire nem elég egy 6970? 😊 Egy 6870-essel teljesen jól elvagyok full hd-n...
vagy te ennyit nem költesz vidkarira?
Főleg az oc-s 6970 ek.