Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
XFX HD6950 2GB-nak 6pines tápellátása van vagy 6+2pines?
2x6pines
Vagy minden alaplapra fel lehet?
Köszönöm a válaszokat 😀
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha egy ddr2-es gépbe rendelek egy ddr3-as videó karit, az belemegy? Szval hogy nem kell e semmit kicserélni stb. KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
leginkabb tobb mag kellene. uj platform szoba johet?
vagy egy C2Q 9***?
Magok száma még nem számit.. amikor már fog akkor meg a mostani 6magos kevés lessz....
AMD nek is a 6 magosa ugyan annyi Cash Memorián megy mint a 4 magos...
vagy egy C2Q 9***?
Sry h nem a vásárlásnál kérdezem.
használtan annyi egy 4850 vagy újonnan?
használtan 😃 512Mb sat 😃
Hd 4670et vennék
-DDr3 1gb 750/1600 128bit 12k+posta
-GDDR3 1gb 750/1600 128Bit 14k+posta
-DDr3 1gb 750/1600 128bit 12k+posta
-GDDR3 1gb 750/1600 128Bit 14k+posta
Az okés,de ha veszek egy karit akkor számít h ddr3 vagy gddr3?
pontosan melyikekre gondolsz?
[LINK]
előző 6600GT-m DDR3 volt az FSC-m pedig GDDR3....
Az okés,de ha veszek egy karit akkor számít h ddr3 vagy gddr3?
pontosan melyikekre gondolsz?
[LINK]
Mi a külömbség a
DDR3 és a GDDR-3 között?
na ezt én is szeretném tudni de szerintem annyi mint a ddr2 és a ddr3 között
nem, a GDDR mindig a grafikus kártya memóriája
az elején a G a Graphics rövidítése
Mi a külömbség a
DDR3 és a GDDR-3 között?
na ezt én is szeretném tudni de szerintem annyi mint a ddr2 és a ddr3 között
DDR3 és a GDDR-3 között?
Nézzétek meg az új terv gépem! Elég lesz a tápegység az OC-khoz? Az i5-2500k-t majd felhúznám 4800MHz-re. Meg a vidikarit is OC-olnám. Elég lesz a táp?
FSP Aurum 700W, ez simán elég a CF-hez is, mármint ha rákjöttél hogy sokkal jobban megéri...ha nem akkor is megéri, csak felesleges.
GTX580 400W-ot eszik (teljes rendszer)
HD 6950 325W-ot eszik (teljes rendszer)
Szerintem gondold meg a CF-et ami nem enne többet 500W-nál az biztos, és akkor még OC is ott van.
Megkérdezed hogy melyik lenne jobbmajd aztán MINDENKI azt írja hogy GTX580, és te az SLI-t választod? akkor minek kérdezted meg?
11% gyorsulás, nem nagyon éri meg...inkább HD 6950 CF, vagy
GTX480 SLI, bár az meg rohadt sokat fogyaszt.
CF+23%
Szerintetek melyik éri meg jobban? MSI GTX560Ti Twin FRORII/OC SLI vagy egy Gainward GTX580 Phantom 1536MB?
Simán GTX580.
Kisebb fogyasztás (amíg 1 van) és sokkal jövőt állóbb mint a GTX460SLI. Nagyobb felbontásokon pedig az 1GB édeskevés.
Mindig jobb választás egy erősebb kártya mint 2 gyengébb régebbi. (amennyiben nincs meg az egyik kártyánk az SLI/CF-hez)
//Az MSI GTX480-as kártyája az most best buy (Twin Frozr II-es hűtéssel 55ezer körül) viszont SLI-be tuti nem tenném egy kártya 400W körül eszik load alatt...//
Szerintem most már soha nem veszek AMD videokártyát. Az nVIDIA a legjobb! Inkább maradok a GTX 560 Ti SLI-nél.
akkor már inkább gtx480 sli..(570 teljesítményét hozza a 480)
itt elég jó áron vannak garisak:
[url]***/aprok/hardver/videokartyak/pcie/keres.php?stext=480[/url]
hardverapro .hu
Szerintetek melyik éri meg jobban? MSI GTX560Ti Twin FRORII/OC SLI vagy egy Gainward GTX580 Phantom 1536MB?
GTX580
A minap vettem a géphez DVI-D kábelt, és ha összekötöm a monitort a géppel vele, nincs kép, de a monitor lámpája kéken villog. (készenlétben sárgán világít, üzemben kéken)
D-SUB kábellel semmi gondja nincs.
Valami megoldás?
(Monitor Fujitsu-Siemens SCALEOVIEW L19-2, Vidikari ATi HD5770)
[LINK]
(Van ahol a kisebb a jobb)
Egyébként az se mind1 hogy milyen i3, mert csak a 21xx-as szériát szabad venni. 😉
szerinted én miröl beszélek?
hardX hozzászólására reagáltam mert ő csak úgy közbe szólt hogy az i3 jobb...
egy egy normalis, hasznalhato 1155 deszkabol egy fullos AM3 deszkat tudsz venni
nekem a 15 ezer ft-s deszka ugyan az a szememben mint egy 30 ezer forintos
Igen? ez elégérdekes kijelentés volt...
Tehát egy 15Ft-s lap ami sokkal gyengébb spec. el rendelkezik ugyan olyan mint egy 30eFt-s lap?
Phenom jobb játékra mind az i3 2xxx, 4 mag szarrab mint 2mag+2virtuális mag? ez is érdekes.
[LINK]
Egyébként az se mind1 hogy milyen i3, mert csak a 21xx-as szériát szabad venni. 😉
szerinted én miröl beszélek?
egy egy normalis, hasznalhato 1155 deszkabol egy fullos AM3 deszkat tudsz venni
nekem a 15 ezer ft-s deszka ugyan az a szememben mint egy 30 ezer forintos
Inkabb a phenom II 955 mert 4 magos
ennyi erővel az i3 kevesebbet fogyaszt és az is 4 szálon dolgzik és tuningot bírja, hűvöseb.....