Videókártyákról minden
Na ez a téma azért jött létre hogy a "Milyen videokártyát vegyek" témát megkíméljük azoktól a kérdésektől amik nem szorosan a videokártya vétellel kapcsolatos.
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Nyugodtan lehet kérdezni: pl: Mi az a GPU vagy PCI vagy PCI-E / Pixel Shader / AA ... vagy mi az a HDMI?
Vagy pl: Melyik a jobb 256 ddr3 vagy 512 ddr2? Mi a GPU órajele? Meg ilyesmik...
Ha az lenne a kérdésed hogy Milyen videokártyát ajánlotok akkor azt a "Milyen videokártyát vegyek?" téma tegyétek fel!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Már nem szabad 460 SLI-ben gondolkodni, főleg hogy a 768 mega az már fullHD-ben is kevés. (tudtommal a legkisebb közös memóriaméret lesz csak kihasználva hiába az egyik 2 gigás)
ha úgy van hogy 16 és 8x-es akkor a 16osba a 1 vagy 2 gigásat
Most van egy GTX 460 768MB VGA-m. Mi lesz, ha veszek mellé egy 1 vagy 2GB-s GTX460-at és SLi-be kötöm őket?
hát nemtudom hogy 1 gigás + 768 megásbol mi lenne de az 580 teljesítményét hozza a sima GTX460 SLI
Sapphire RadeOn HD 5770 vagy Sapphire HD4890 OC Vapor-X 1GB DDR5?
hát ez nehéz eset..... de szerintem 4890 mert erősebb a GTX260nál ami az 5770 ellenfele
Inkább 5000Ft-al többet költs rá és egy 2GB-s verzió ezerszer jobban megéri. Nézd meg Lambdacomputeren ott 61-62 a Sapphire Radeon HD6950 2GB!
és fel is oldhatja 😃
Hát én mindenhol azt olvastam hogy mennyire rossz, és mindenki szidja 😃 De aztán lehet h az újabbak jobbak 😀
LooooL, ez nem kicsit megéri: [url]http://***/apro/2x_evga_gtx_285_ssc_edition/hsz_1-50.html[/url]
2db EVGA GTX285 60k-ért 😲 😲
ha azt nézed akkor egy GTX295 60 ezerért.....
30 ért kapsz 295-öt
LooooL, ez nem kicsit megéri: [url]http://***/apro/2x_evga_gtx_285_ssc_edition/hsz_1-50.html[/url]
2db EVGA GTX285 60k-ért 😲 😲
az iCooler az egyik legjobb hűtő a piacon.
nite: Persze hogy jó az asus de most a "ritkaságook"ról beszéltün (asus, minden zöldségesnél megkapod, XFX-et és EVGA-t meg a föld alatt is alig találsz 😆 Ha érted)
Mind2-nél pedig az MSI is nagyon oda-vissza ver sokmindenkit 😀 Olcsón adják nagyon állatul hűtött kártyáikat, és minőségiek is, és a legtöbbnek jó a tuningpotenciálja is 😀
DE akkor is az EVGA A LEGJOBB MINŐSÉG! 😀
Vagy ha ez sok akkor a 61-re rátehetsz még párezret a jobb hűtés érdekében, és akkor inkább ezt:[url]http://www.pcgear.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=9412&category_id=439&option=com_virtuemart&Itemid=6[/url]
de ha fizikát bekapcsolod akkor ati kevesebb fps-t ad
Na igen, de nekem meg nem kell az ilyen parasztvakítás. Egyenlőre csak 1280ban tudnék játszani, év végére veszek majd monitort erre elég mind2 kártya, FullHd-ra meg a GTX460 GS is elég volt kivéve Metro2033.
Egy kérdés
45 000Ft-ért kéne VGA.
Láttam HD6870, és GTX560-at. Melyiket ajánljátok?
én arra leszek majd kívnácsi hogy ebböl mikor lesz valami mert a grafén proci is húde***a mert sokkal hidegebb mint egy szilícium meg gyorsabb meg stb. és mégsincs a kereskedelemben mégis létezik
ez most ugyan az hogy AMD bejeletni (valós sorrendben) az AMD dragon olyan lesz mint egy konzol ami mindent vinni fog mindíg. Az AMD bejeletni hogy felesleges ilyen erős gépeket csinálni ha egy internetes szerverröl megy minden akkor nemm kell nagyon jó gép hozzá. Az AMD bejelenti az újabb parasztvakításokat....
Teljesen új AMD GPU architektúra
[LINK]
mert ez mivel lesz jobb? ugyan az van benne más elrendezéssel
"A rendszer alapvető motorja a CU, azaz a Compute Unit lesz. Lényegében ez váltja a jelenlegi shader tömböket. Mindegyik CU tartalmaz egy skalár feldolgozót, és négy darab egymástól teljesen független 16 utas SIMD motort. Ezzel a felépítéssel a jelenlegi rendszert sújtó függőség problémája teljesen kiküszöbölhető, mivel az adatok mostantól komponens folyamonként érkeznek. Egy CU órajelenként négy utasítást képes végrehajtani 16 elemen, melyek négy különböző munkafolyamatból kerülhetnek ki. A CU-n belül 64 kB-os (LDS) helyi adatmegosztás történik. Ez túlteljesíti a DirectCompute 32 kB-os követelményét, ami valószínűleg azért történt így, mert az architektúrát jelentősen kigyúrták az általános számításokra. Az LDS mellett egy 16 kB-os gyorsítótár is elérhető az adatok tárolására. A skalár feldolgozó nemileg különc a CU-n belül, és kap egy 16 kB-os skalár és egy 32 kB-os utasítás gyorsítótárat, melyek négy CU között lesznek megosztva, továbbá az előbbi tár csak olvasható. Az AMD GPU-iban szintén újdonság az írható másodlagos gyorsítótár megjelenése, és az ECC memória"
Ebben semmi "ugyan olyan" nincs.
Teljesen új AMD GPU architektúra
[LINK]
mert ez mivel lesz jobb? ugyan az van benne más elrendezéssel
[LINK]
Először is üdv mindenkinek!
Másodszor videókártyát szeretnék venni max 20 eft ig valaki tudna ajánlani (játékhoz) értelmeset?!
Privátban légyszi!
Előre is köszönöm ! 😀
ATi 5750 van 18-22 között.
Másodszor videókártyát szeretnék venni max 20 eft ig valaki tudna ajánlani (játékhoz) értelmeset?!
Privátban légyszi!
Előre is köszönöm ! 😀
szerintetek egy Phenom II x4 3.7GHZ-re húzva kihajtana egy GTX470-et vagy 480-at?
Ha a 955BE -re gondolsz akkor igen.
szerintetek egy Phenom II x4 3.7GHZ-re húzva kihajtana egy GTX470-et vagy 480-at?
Inkább úgy fogalmazz hogy nem lenne -e proci limited, de sztem 4Mag, 3700Mhz-n elég nek kell lennie, de ahhoz ajánlok egy jó Cooler-t is, Ami most nagyon megéri Corsair A70.
Igen szerintem, talán a 3.4Ghz tuning már sok lenne neki, de nem biztos 😀
ok kosz. de ha majd nem eleg akkor veszek 1 500 asat, kesz 😃
multkor kerdeztem, de most azota raktam 1-2 cuccot a vasba.
Szoval a tapom 400 Watt chieftec CTG elvinne egy ilyen konfigot?
AMD Athlon X4 Tuningolva 3.4 GHz-re
HD 6850
4 GB RAM
2 HDD (160, 500 GB) sATA
2 zold neon
IDE DVD iro
kosz elore is
5870-nek hány watt szükséges
Miért van az hogy Minecraft 10 percenként lefagy, elmegy a kép 1 másodpercre majd kiírja hogy a képernyőillesztő nem válaszolt, majd sikeresen helyreállt ??
frissitsd a drivert ....... ha nem hhatásos akkor állogass valamit még a minecraft ban 😃
kb 0% ra tudom mi lehet a baj... nekem is csinált már hasonlókat, physx tesztelés közben 😃