Most melyik játékkal játszol?

2008. May 24., téma
Fórum » Játékokról általában
Én most éppen a World in Conflict-tal! (Egyjátékosban)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Van Helsing 25 avatar
dungeon defender 2, overwatch amíg lehet, Space engineers saját szerver ha érdekel valakit irjon rám, might and magic heroes III HD, meg a heroes VII multi, division
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
Bioshock infinite, nfs shift, lego jurassic world, mechwarrior online
0
0
0
0
Wihay avatar
Call of Duty: Modern Warfare 3
0
0
0
0
InfernoDante avatar
Dragon Ball Raging Blast 2 (15FPS-el, PS3 emulátorban, tele grafikai hibákkal (grafhibánál 0.8FPS) 😆😉
0
0
0
0
💬 3
CsocseX avatar
@InfernoDante: Na, itt kezdődik a fanatizmus. 😃
0
0
0
0
InfernoDante avatar
@CsocseX: Xbox360-on anno kivittem, sokkal jobb úgy, de mivel imádom ezt a játékot, még így is viszonylag élvezhető.
Bár azt nem írtam fent, hogy hangrecsegés is társul hozzá (75FPS-nél is, a menüben annyi van), az viszont már idegesítőbb.
0
0
0
0
CsocseX avatar
@InfernoDante: 😃

Amúgy ismerem az érzést. Ilyenkor sokmindent el tud viselni az ember a cél érdekében. 😀
0
0
0
0
kmetovics avatar
@Moon_Breaker: Lassan én is elkezdem, csak még előtte kiviszem az until dawn-t, meg a HZD kiegészítőjét.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@kmetovics: Úgy tudom ezt a játékot minden előző PS -re remékingelték, én speciál a többivel nem játszottam de ez valami gyönyörű lett. 😀
0
0
0
0
CsocseX avatar
@Moon_Breaker: Első napi vétel volt, el is kezdtem, csak hát a meló hátráltat. 😀

Azt kell hogy mondjam, életem eddigi leggyönyörűbb játékával van dolgom. Egyszerűen eszméletlen. Én nem vagyok az a "megállok és ámuldozok egy kicsit a látványon" féle, viszont itt sokszor előfordul, hogy tátott szájjal lelassítok, vagy belovagolok olyan helyekre, ahova éppen nem kéne az adott pillanatban, csak hogy megnézzem, hogy ott mi van. 😀 Félelmetes.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@CsocseX: A Last Guardian -nal játszottál már?

( ugyan az a dizájnere : Ueda Fumito )

https://cdna.artstation.com/p/assets/images/images/004/439/212/medium/charles-lee-thelastguardian3crop.jpg
0
0
0
0
CsocseX avatar
@Moon_Breaker: Persze, vágom. Gyakorlatilag egyszerre vettem meg a két játékot. (egy hét volt köztük) A The Last Guardian inspirált a The Shadow of the Colossusra. Utóbbi annyira felkeltette az érdeklődésemet (sajnos az eredeti kiadás és a PS3 változat kimaradt korábbról), hogy előbb kezdtem el, mint a Last G.-t. Pótolni fogom majd valószínűleg a kolosszusok legyűrése után.

A Last Guardian egyébként hogy fut a Pro-n? Mert a Colossus egyszerűen olyan tükörsima 60-nassal megy performansz módban, hogy az agyamat eldobom. Remek munkát végeztek a Bluepointnál.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@CsocseX: Nekem Last Guardian egész jól fut sima PS4 -en, bár néhány nyíltabb-részletgazdagabb területen picit belassul mikor Trico intenzívebben megrázza a tollait de egyáltalán nem vészes.

(gondolom akkor a Pro -nál folyamatosnak kell hogy legyen végig a játék)
0
0
0
0
CsocseX avatar
@Moon_Breaker: Nem biztos, meglátjuk. 😀

szerk.: Elemzésekből kiderül, hogy 1080p módban a Pro-n szinte tökéletes lockolt 30 frémmel megy, szóval nem lesz gond szerintem.
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@CsocseX: Reménykedjünk. 😀
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
@Moon_Breaker: The Last Guardian-al én is szívesen játszanék! Csak szüleim nem engedik a PS4 megvételét. 😞
0
0
0
0
V1VOnX avatar
AC Origins, The Witcher 3 , BF1
0
0
0
0
xCube avatar
Sin, Wages of Sin

Nosztalgiázhatnékom van.
0
0
0
0
reszler112233 avatar
Euro Truck Simulator 2, Need for Speed Underground 2
0
0
0
0
no avatar
DiRT Rally, Adventure Communist, Real Racing 3
0
0
0
0
hashimoto avatar
CODWWII, én is elkezdtem, eddig nagyon tetszik. 😃
0
0
0
0
Thorin Oakenshield avatar
Guns of Icarus Online...nem tudom letenni😀
0
0
0
0
Wihay avatar
Need For Speed Carbon , FIFA 12
0
0
0
0
💬 1
reszler112233 avatar
@Wihay: Napokban pörgettem én is ki a Carbon-t egyszer. Elég is volt egy időre megint. Valahogy a 2005-ös Most Wanted továbbra is jobban leköt.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Unreal Tournament 2015 😉
[LINK]
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Most sok van fent egyszerre.
Crysis 3at vittem végig legnehezebb fokozaton, GTA 5-öt is csinálgatom.
Most majd kipróbálom az új call of duty-t. Ha tetszik akkor majd azt kijátszom.
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@SuperPuma: Single je nem olyan rossz, persze a cod2 közelébe sem ér a játék de egy újabb lövöldének elmegy... :/ itt is a multit nagyon sok mindennel elrontották... bombázás... repülőről való lövöldözés és társai... értem én hogy voltak ilyenek is a második VH ba.... dehát istenem... ezek már nem call of duty-k 😢 én most a Battalion 1944 ben bízok, remélem jó kis játék lesz és hozza a régi cod feelinget.
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Witcher 3, Paladins, Fortnite
0
0
0
0
no avatar
PUBG, Witcher 3 ( szerintem hanyagolom) - helyette talán shadow of war / cod ww2
0
0
0
0
bukta2 avatar
Februárig PUBG CODDWWll meg Horizon Zero Down meg néha néha Nine Parchments
0
0
0
0
Kemy avatar
Homefront multi, CoD WWII,
0
0
0
0
Thorin Oakenshield avatar
Garry's Mod, Arma III, Kingdom: Classic
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
sziasztok valaki játszik e a champions of anteria val?
egy véleményt szeretnék kikérni róla hogy érdemes e megvenni.
0
0
0
0
DarkSpy avatar
HotS, Fortnite, War Thunder, DarkSiders
0
0
0
0
no avatar
Civilization VI, The Elder Scrolls Online
0
0
0
0
TomCraft avatar
Videó szerintem mindent elárul.. 😃
0
0
0
0
F4T4L 3RR0R avatar
Magam sem tudom hanyadszor pörgetem végig újra a Far Cry 3-ik epizódját. Bár fent van a Far Cry 4 is de valamiért mégsem szippant annyira magába mint a 3. Ezek mellett AC IV Black Flag és DiRT 3. Igazából mikor melyikhez van kedvem.
0
0
0
0
💬 2
bukta2 avatar
@F4T4L 3RR0R: anno a Dirt3 al én is sokat ken block - oztam 😃
0
0
0
0
F4T4L 3RR0R avatar
@bukta2: Én inkább a rally/rallycross vonalon szoktam autókázni. 😃
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Moon_Breaker: Legjobb! 😆
0
0
0
0
Moon_Breaker avatar
@bukta2: Azt kell hogy mondjam, tényleg a legjobb single player játék amivel eddig játszottam. 😀
0
0
0
0
matany001 avatar
Spec Ops : The Line
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@matany001: Az nagyon jó game!
0
0
0
0
bukta2 avatar
Jah az lemaradt még, ha hazajutottam hétvégére nekiülök a Horizon Zero Down TFW-nek is, még a megjelenés napján megvettem csak még nem jutottam oda h játszak is vele pedig egyik kedvenc játékom csak tudom ha leülök elé akkor az minimum egy fél nap mire elszabadulok onnan így inkább eddig le sem ültem mert tudtam h úgy sincs ennyi időm 😂
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Az Old Blood-ot kipörgettem, a New Colossusban már csak a vezetőket vadászom, illetve nekiálltam ismét a New Ordernek. (Természetesen "über" szinten álltam neki...Kivéve a Colossust. Azt "Call me Terror-Billy" fokozaton) Ezek után majd a Crysis 3nak állok neki
Illetve feltettem a GTA V-t ismét (Persze azért egy honosítást telepítek rá, hogy értsek minden párbeszédet)
A Battlefield Vietnammal szoktam elütni ezen kívül még az időt.
0
0
0
0
💬 2
Andris18 avatar
@SuperPuma: Egyik tesómtól kaptambattlefield vietnamot. Nem olyan rossz az 😀
0
0
0
0
SuperPuma avatar