Sziasztok!
Tudok egyszerre 2 mentésen játszani a Witcher 3-ba annélkül, hogy valamelyiknek baja essen. Az egyikbe foglalkotam Triss-el és már visszautasítottam Yent, viszont mentettem egy manual savet akkor is mielőtt még foglalkoztam volna Trissel, így azt a vonalat Yen felé vinném el. Lehetséges, hogy egyszerre két szálon vigyem végig felváltva, annélkül, hogy kitörölné egyik a másikat véletlenül?
@bukta2: Azt hittem neked már rég megvan 😃 ... Gondolom most vetted a leárazáson, mennyi volt ha szabad tudnom? Csak hogy megnyugtassam magam hogy nem szalasztottam el egy jó lehetőséget.
dungeon defender 2, overwatch amíg lehet, Space engineers saját szerver ha érdekel valakit irjon rám, might and magic heroes III HD, meg a heroes VII multi, division
@CsocseX: Xbox360-on anno kivittem, sokkal jobb úgy, de mivel imádom ezt a játékot, még így is viszonylag élvezhető.
Bár azt nem írtam fent, hogy hangrecsegés is társul hozzá (75FPS-nél is, a menüben annyi van), az viszont már idegesítőbb.
@Moon_Breaker: Első napi vétel volt, el is kezdtem, csak hát a meló hátráltat. 😀
Azt kell hogy mondjam, életem eddigi leggyönyörűbb játékával van dolgom. Egyszerűen eszméletlen. Én nem vagyok az a "megállok és ámuldozok egy kicsit a látványon" féle, viszont itt sokszor előfordul, hogy tátott szájjal lelassítok, vagy belovagolok olyan helyekre, ahova éppen nem kéne az adott pillanatban, csak hogy megnézzem, hogy ott mi van. 😀 Félelmetes.
@Moon_Breaker: Persze, vágom. Gyakorlatilag egyszerre vettem meg a két játékot. (egy hét volt köztük) A The Last Guardian inspirált a The Shadow of the Colossusra. Utóbbi annyira felkeltette az érdeklődésemet (sajnos az eredeti kiadás és a PS3 változat kimaradt korábbról), hogy előbb kezdtem el, mint a Last G.-t. Pótolni fogom majd valószínűleg a kolosszusok legyűrése után.
A Last Guardian egyébként hogy fut a Pro-n? Mert a Colossus egyszerűen olyan tükörsima 60-nassal megy performansz módban, hogy az agyamat eldobom. Remek munkát végeztek a Bluepointnál.
@CsocseX: Nekem Last Guardian egész jól fut sima PS4 -en, bár néhány nyíltabb-részletgazdagabb területen picit belassul mikor Trico intenzívebben megrázza a tollait de egyáltalán nem vészes.
(gondolom akkor a Pro -nál folyamatosnak kell hogy legyen végig a játék)
Most sok van fent egyszerre.
Crysis 3at vittem végig legnehezebb fokozaton, GTA 5-öt is csinálgatom.
Most majd kipróbálom az új call of duty-t. Ha tetszik akkor majd azt kijátszom.
@SuperPuma: Single je nem olyan rossz, persze a cod2 közelébe sem ér a játék de egy újabb lövöldének elmegy... :/ itt is a multit nagyon sok mindennel elrontották... bombázás... repülőről való lövöldözés és társai... értem én hogy voltak ilyenek is a második VH ba.... dehát istenem... ezek már nem call of duty-k 😢 én most a Battalion 1944 ben bízok, remélem jó kis játék lesz és hozza a régi cod feelinget.
Tudok egyszerre 2 mentésen játszani a Witcher 3-ba annélkül, hogy valamelyiknek baja essen. Az egyikbe foglalkotam Triss-el és már visszautasítottam Yent, viszont mentettem egy manual savet akkor is mielőtt még foglalkoztam volna Trissel, így azt a vonalat Yen felé vinném el. Lehetséges, hogy egyszerre két szálon vigyem végig felváltva, annélkül, hogy kitörölné egyik a másikat véletlenül?
Elég jól sikerült a folytatás, nagyon nagy élmány a harc benne és a látvány is kellőképpen sokat fejlődött.
Bár azt nem írtam fent, hogy hangrecsegés is társul hozzá (75FPS-nél is, a menüben annyi van), az viszont már idegesítőbb.
Amúgy ismerem az érzést. Ilyenkor sokmindent el tud viselni az ember a cél érdekében. 😀
Azt kell hogy mondjam, életem eddigi leggyönyörűbb játékával van dolgom. Egyszerűen eszméletlen. Én nem vagyok az a "megállok és ámuldozok egy kicsit a látványon" féle, viszont itt sokszor előfordul, hogy tátott szájjal lelassítok, vagy belovagolok olyan helyekre, ahova éppen nem kéne az adott pillanatban, csak hogy megnézzem, hogy ott mi van. 😀 Félelmetes.
( ugyan az a dizájnere : Ueda Fumito )
A Last Guardian egyébként hogy fut a Pro-n? Mert a Colossus egyszerűen olyan tükörsima 60-nassal megy performansz módban, hogy az agyamat eldobom. Remek munkát végeztek a Bluepointnál.
(gondolom akkor a Pro -nál folyamatosnak kell hogy legyen végig a játék)
szerk.: Elemzésekből kiderül, hogy 1080p módban a Pro-n szinte tökéletes lockolt 30 frémmel megy, szóval nem lesz gond szerintem.
Nosztalgiázhatnékom van.
[LINK]
Crysis 3at vittem végig legnehezebb fokozaton, GTA 5-öt is csinálgatom.
Most majd kipróbálom az új call of duty-t. Ha tetszik akkor majd azt kijátszom.