Hát amióta megvettem a cod2- azóta szinte csak azzal 😆😆 világ legjobb fps e még mindig a mai napig!.
Meg néha lefolytom egy kis pubg vel de azt a poros ps4 et is néha bekapcsolom,főleg hogy mostanába ömlenek majd ki a jó címek rá !! 😊
Need for Speed Carbon
Delta Force Xtreme
Dragon Ball Raging Blast 2-t alkalmanként, RPCS3-ban, de mivel még nagyon hibás a játék benne és so***ashel az emu, így nem sokat tudok vele játszani.
Sziasztok!
Tudok egyszerre 2 mentésen játszani a Witcher 3-ba annélkül, hogy valamelyiknek baja essen. Az egyikbe foglalkotam Triss-el és már visszautasítottam Yent, viszont mentettem egy manual savet akkor is mielőtt még foglalkoztam volna Trissel, így azt a vonalat Yen felé vinném el. Lehetséges, hogy egyszerre két szálon vigyem végig felváltva, annélkül, hogy kitörölné egyik a másikat véletlenül?
@bukta2: Azt hittem neked már rég megvan 😃 ... Gondolom most vetted a leárazáson, mennyi volt ha szabad tudnom? Csak hogy megnyugtassam magam hogy nem szalasztottam el egy jó lehetőséget.
dungeon defender 2, overwatch amíg lehet, Space engineers saját szerver ha érdekel valakit irjon rám, might and magic heroes III HD, meg a heroes VII multi, division
God of War (I Remastered)
Aktuálisan ezzel a két játékkal játszom, de mindig van a gépen legalább 20 játék amiből válogatok. 😃
God of War
Darksiders
Delta Force Xtreme
Need for Speed Payback
Mikor mivel. 😆
Meg néha lefolytom egy kis pubg vel de azt a poros ps4 et is néha bekapcsolom,főleg hogy mostanába ömlenek majd ki a jó címek rá !! 😊
Delta Force Xtreme
Dragon Ball Raging Blast 2-t alkalmanként, RPCS3-ban, de mivel még nagyon hibás a játék benne és so***ashel az emu, így nem sokat tudok vele játszani.
Spoiler!
Tudok egyszerre 2 mentésen játszani a Witcher 3-ba annélkül, hogy valamelyiknek baja essen. Az egyikbe foglalkotam Triss-el és már visszautasítottam Yent, viszont mentettem egy manual savet akkor is mielőtt még foglalkoztam volna Trissel, így azt a vonalat Yen felé vinném el. Lehetséges, hogy egyszerre két szálon vigyem végig felváltva, annélkül, hogy kitörölné egyik a másikat véletlenül?
Elég jól sikerült a folytatás, nagyon nagy élmány a harc benne és a látvány is kellőképpen sokat fejlődött.