Ajánljatok nekem egy játékot!

2009. March 02., téma
Fórum » Játékokról általában
Itt lehet kérni ajánlatot egy játékra, szerencsés egy vagy pár elvárást adni...

pl: Ufós, Rallys, szinkronos, gyerekeknek, ami elfut win98-on, túlélőhorror, verekedős, scifi mmo, ami elfut a gépemen, vektorgrafikás, középkori stratégia, helikopter szimulátor, ami elfut Radeon 9600-on... ilyesmik
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
mrlife avatar
Köszönöm!

A Dragon Age-et kipróbálom, kb ilyenre gondoltam.
0
0
0
0
xymano avatar
Bound By Flame fantasy rpg
Dragon age 1-2-(3 ezzel még nem játszottam) ez is csak itt lehet csapatod is és a döntéseid befolyásolják a történetet, csak úgy mint a
Mass Effect(_ben) akció rpg nagyon jó történettel és trilógia (ez a legjobb)
How to Survive zombis rpg fegyver/tárgy/karakter fejlesztgetéssel stb
0
0
0
0
mrlife avatar
Sziasztok!

Ajánljatok nekem légyszi pár játékot:

RPG játékot szeretnék, ami elfut a gépemen:
Intel core i3 2,4Ghz
4Gb ram
1Gb vidi kártya

Ne legyen túl unalmas, sok lehetőség legyen benne, jó sztorival
Amiket már végigvittem és hasonlóakat szeretnék: Neverwinter Nights, Dungeon Siege, Fable,

Előre is köszönöm!

Üdvözlettel
0
0
0
0
no avatar
Yo all!

Tudnátok ajánlani néhány local co op játékot pc-re, amivel jól el lehet szórakozni a haveri társasággal? Gépigény nem számít, a játékosok száma meg 2-3-4 legyen. Kösz előre is.
0
0
0
0
Sicu33 avatar
Battlefield 3
Cod Black Ops
0
0
0
0
BFarkas avatar
Sziasztok tud valaki olyan játékot ajánlani amelynek a grafikája max far cry 3 szintü? (versenyzős,stratégiai ne legyen) köszönöm előre is
0
0
0
0
VitoVito avatar
Sziasztok! Valami jó játékot keresek HP Elitebook 8540P-re 😀
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok kéne valami túlélős fajta ami futna is a gépemen. Előre is köszi 😀
0
0
0
0
Arnybiro avatar
CoD-ok pl. Durván 5 óra alatt végigjátszod őket.
0
0
0
0
zaraki avatar
Köszi!

De inkább olyan kellene amibe nem kell 80 órákat beleölni, inkább valami akció gamere gondoltam...
0
0
0
0
laca87 avatar
zaraki oblivion vagy skyrim azokban is lehet külső nézetet választani
0
0
0
0
ors11 avatar
Sziasztok 😃 sürgősen kéne valami játék a laptopomra !!!! config a gépeim között van, nagyon kéne valami 😀
0
0
0
0
zaraki avatar
Sziasztok!

Tudnátok ajánlani valamilyen külső nézetes kardozós/közelharcos játékot ami nem prince, ac, dmc vagy darksiders. 😀

Köszi!
0
0
0
0
BFarkas avatar
valaki tudna ajánlani egy battle realms vagy empire earth-hez hasonló játékot?
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Az az! Köszönöm Savaxel!
0
0
0
0
szalamispizza avatar
gyurmi: Valiant Hearts The Great War
0
0
0
0
CsehMedve avatar
Sziasztok! Keresek egy játékot, de nem jut eszembe a címe. Egy 2014-es (?) indie játékról van szó ami az első(?) világháború idejében játszódik. Annyit tudok a sztoriról hogy két karaktert irányítunk akiket após-vej rokoni szál köt össze, de az egyikőjük német míg a másik francia talán?
Mondanék többet róla, de ennyi most hirtelen csak ennyi jut eszembe.
0
0
0
0
no avatar
skyes: attól függ, hogy arcade vagy szimulátor vonal.
0
0
0
0
szalamispizza avatar
Tudtok olyan játékot mondani, amit fél kézzel lehet játszani? Lehetőleg olyat, amihez nem kell olyan ügyes kéz, mert jobb kezes vagyok és pont az tört el.
0
0
0
0
Gaben007 avatar
Hali..Tudnatok ajanlani valami jo akcio jatekot ? PL mint a Bulletstorm ?nem baj ha regebbi,a mostani uj szemetektol,ugy is a plafonra maszok 😃
0
0
0
0
winrar avatar
sykes: Várd meg a the crew-t, nagy játék lesz.
0
0
0
0
Puklee avatar
Üdv! Valaki ajánlana nekem egy jó rpg-t tps nézettel (magyarítással)? Amikkel már játszottam: Tes sorozat, gothic sorozat, two worlds 1-2, risen sorozat,dragon age origins, witcher.. szóval valami hasonló kéne , de már bele untam a keresgélésbe.. a Final fantasy xiii tetszik, de nem tudom van e magyarosítás hozzá, és h mennyire futna, meg mennyire jó játék.. mert sok helyet kell neki csinálni...
0
0
0
0
getcarter avatar
hali, melyik a legjobb multiplayer autóverseny?
0
0
0
0
frostwagen avatar
Például Neverwinter / SWTOR
0
0
0
0
Screamer avatar
Ugyan ilyen szintü vagy szinvonalu MMO -t is tudsz ami ugyanennyire addiktív, és ingyenes ? ( Nem AIon meg Tera meg ezek a tömeg játékok amik többnyire azért lettek felkapottak mert késöbb ingyenessé tették öket )
0
0
0
0
frostwagen avatar
looserking

World of Warcraft
Elder Scrolls Online
Wildstar

Ezekkel csak annyi baj van, hogy havidíjasok 😃
0
0
0
0
winrar avatar
World of Warcraft: Warlords of Draenor
0
0
0
0
Screamer avatar
Future Soldierre lehet ránézek viszont a többi inkább dara, mint taktikai
0
0
0
0
Bronson avatar
The saboteur, ghost recon : future soldier, x men origins wolverine, resident evil 5, prototype etc...
0
0
0
0
Screamer avatar
Valaki tud valami TPS- -t ? Ami hasonló de mégse a következöek : Spec Ops The line , Sniper V2 , Damnation, Gears of War, Dark Void, Mass Effect, Mafia 2, GTA 4, Sleeping Dog, de még fut a gépemen ( nemtom ezeken kivül van -e még valami, Wanted amit még toltam )
0
0
0
0
no avatar
Köszi flamina de sajna ez nem hiszem hogy futna a gépemen :/
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy gamer olyasmi játékot ajánlhatnatok mint a Fable olyat aminek van valami törtnete és futna a gépemen
0
0
0
0
ulver01 avatar
Dono: Starcraft 2 ha jól láttam nincs a listádon 😃 és nagyon jó játék... kampányhoz meg nem kell másodpercenként 400-at klikkelgetned... szóval a kezelőfelülete egész baráti szerintem.
0
0
0
0
no avatar
Stratégiát keresek (lehetőleg körökre osztott, de lehet RTS is), annyi lenne a lényeg hogy viszonylag egyszerűbb kezelőfelülettel rendelkezzen.

Emellett valami jó RPG-t is ajánlhatna valaki.
0
0
0
0
Arnybiro avatar
roba1996: Tessék válogathatsz

Call of Duty: Ghosts: https://gepigeny.hu/games.php?id=1993
Call of Duty: Advanced Warfare: https://gepigeny.hu/games.php?id=2335
0
0
0
0
roba1996 avatar
cod ghosts és advanced warfare érdekelne!!
0
0
0
0
Masterthief avatar
FarkasHarcos1000.
Medal of Honor széria
Arma széria
Enemy Front
Operation Flashpoint
Sniper Elite széria
Red Orchestra széria
0
0
0
0
atstuff07 avatar
pityu2002: magyaritások.hu-ról
0
0
0
0
no avatar
hol töltsek le a battlefield 3-hoz magyarítást?
0
0
0
0
TrolHunter avatar
Patyi201: 14-én jön ki a This war of mine
FarkasHarcos1000: Rainbow six sorozat
Ermac: Total war
0
0
0
0
Ermac avatar
Sziasztok, olyan játékokat keresek amik "történelmen" alapulnak, legfőképp stratégiára gondoltam.(Valami olyasmi játék jó volna, ami nem baromi nehéz és könnyen bele lehetne rázódni)
0
0
0
0
BFarkas avatar
Hali valaki tudna mondani call of duty,battlefield,counter strike hez hasonló játékokat kösz előre is
0
0
0
0
Patyi201 avatar
Dono úgy értetem hogy olyasmi minta a Minecraft v. Stonheart v. Rimworld
0
0
0
0
no avatar
Attól függ, hogy érted ezt. Például a Civ IV: Colonizationben ténylegesen egy amerikai kolóniád van, aminek te vagy a "kormányzója".
0
0
0
0
Patyi201 avatar
Hali tudna valaki ajánlani olyan túlélő játékot ahol teljesen nulláról lehet kezdeni egy kolónia építését?
0
0
0
0
Attila57 avatar
Colonir:Call of juarez bound in blood,call of juarez gunslinger,mount and blade warband:igaz a grafika nem szép de játékélmény az pótólja a hiányt,farming simulator 2013/2015- a 15 30-án jelenik meg.

Szerintem ezek jó játékok grafika nem a legjobb de a játékélmény az van!!
0
0
0
0
Colonir avatar
Kéne nekem pár darab olyan játék amik:
- Szórakoztatóak
- Segít kikapcsolódni
- Történet most pont le van szarva
- Grafika is lehetne jobb fajta
- Ne kelljen sokat gondolkodnom, hogy mi hogy van, csak menjen a történés.
0
0
0
0
bassus16 avatar
Ryse Son of Rome, Batman Arkham Origins,Sleeping Dogs,Middle Earth Shadow of Mordor,Project Cars,Fifa 15.
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció